|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kampiranje ob Gardskem jezeru
10.6.2012 8:19:32   
anjeda
Pozdrvaljeni!

V začetku meseca julija se z družino (otroka 7 in 4 leta) odpravljamo na počitnice s šotorom ob Gardsko jezero. Ker bodo to naše prve počitnice ob Gardskem jezeru, smo naleteli na težavo - kateri kamp izbrati glede na ogromno, ogromno ponudbo. Zato me zanima, ali ima kdo kakšne pozitivne in negativne izkušnje s počitnicami ob jezeru in kateri kamp priporočate, glede na to,da bosta otroka preživela čim lepše počitnice (igrala, bazen,...). Med našim bivanjem bomo raziskovali okoliške adrenalinske parke....

Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kampiranje ob Gardskem jezeru
11.6.2012 16:58:28   
Tippi
Mi smo trikrat šotorirali ob Gardskem jezeru. V treh različnih kempih in vsi so bili odlični za otroke, pa tudi cenovno ugodni. Res je, da je to bilo že pred časom, ampak glede na moje nedavno potovanje po Italiji, ti lahko zagotovim, da če boš malo pobrskala po netu, znaš najti zelo lepe in ugodne kempe. Žal se imen ne spomnim več. No, eden je bil zelo blizu Gardalenda, za ostale se pa ne spomnim.

Tukaj pa še link, kjer imaš čisto, čisto vse. Pa lepe počitnice user posted image
http://www.camping.it/

(odgovor članu anjeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kampiranje ob Gardskem jezeru
11.6.2012 19:59:44   
livia
Se strinjam s Tippi. V Italiji so vsi kampi zelo lepo urejeni in primerni za otroke.
Mi se običajno kar odpeljemo, nič prej ne rezerviramo, si pogledamo kamp, če nam je všeč se namestimo, če nam ni, gremo v naslednjega.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kampiranje ob Gardskem jezeru
11.6.2012 22:14:37   
malaMravljica
Se strinjam tudi jaz s predhodnicama. Ce boste obiskovali te zabaviscne parke boste itak nastanjeni nekje na JV obali jezera in tam je kar nekaj kampov in milsim, da skoraj ne mores zgresit, za otroke bo verjetno cisto povsod ok. Je pa ta V stran zelo turisticna, to pomeni, da so cene navite se in se, kakovost pa prilagojena turistom. Ce zelite kdaj kaj res fino italjanskega pojest se lahko zapeljete na Z obalo, pa mal kaksne domacine ali stalne goste vprasat, znajo dati res dobre nasvete. Sicer pa se boste verjetno tudi kaj zapeljali s trajektom, mestece Salo na Z obali je recimo tako malo in lepo. da se boste imeli lepo tam dol sem pa prepricana. Ne pozabit pa za domov vzet kaksne steklenice njihovega olivnega olja. Mi gremo dol ze ta vikend in ze kooomaj cakam.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kampiranje ob Gardskem jezeru
16.6.2012 11:56:03   
anjeda
OOO, najlepša hvala prav vsem in vsakemu posebaj za odgovore. Zaenkrat smo izbrali kamp Gasparina, ko pa pridemo tja bomo videli kako in kaj. Če nam ne  bo všeč bomo pač iskali dalje, kot ste predlagali.
Mala Mravljica vi pa le sporočite kako je bilo ta vikend:))

LP, Daša

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kampiranje ob Gardskem jezeru
16.6.2012 21:33:15   
malaMravljica
Nismo sli ves, prevec dela ampak sedaj v kratkem gremo, ne vem se kdaj.

Meni je na lagotu suuuuper, pa ce pada dez ali celo snezi za novo leto. Sedaj poleti je pa sploh mega.
Ves kaj tagliatele ai porcini so rezanci z jurcki in to tako dobri, mores poskusit, ko bos dol. In za zajtrk kavo in brios in to gres v kaksen bar kjer so domacini in ne tok turisti. Se to Sirmione je sicer lep, sam drag kot zafran.

(odgovor članu anjeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kampiranje ob Gardskem jezeru
16.6.2012 21:44:32   
cilla
Jaz priporočam severni del jezera. Midva sva bila v kraju Torbole, športen kraj, za kolesarje, kajtarje, srferje,... in na splošno vse, ki so bolj za aktiven dopust kot pa za večerno šetanje po "rivi" ali divji šoping. Krasne plaže, zelo dobro urejeni kampi, veliko aktivnosti tudi za otroke. Pa severni del ni tako klasično turističen, bolj domač se mi je zdel.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?