Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in da bo potem moje življenje popolno.... sva še na začetku...pa vendar....
...še 4 dni...uglavnem.... že zdaj pa se mi je začelo pojavljati podobno kot vam.... čuden rjav izcedek....ga je čisto malo...boleče dojke, zbadanje v desnem jajčniku.... uglavnem...isti filing kot takrat ko pričakujem M.... poleg tega mi je na čase tako slabo da ne morem opisati z besedami.... občutek da bo M prišla takoj.... hehe verjele ali ne ampak že preventivno kar nosim vložke, da me ne preseneti...
, ostalim ki pa se še trudite in upate na 
... Vam povem da nobene M nisem tako veselo pričakovala kot te - smešno ampak res zakaj? zato ker upam in sem misli da mi-nam bo nekako po tej laparo uspelo. Butasto ampak se s tem nekako tolažim upam da bo to to ostajam optimistka.
na žalost me je moja
čeprav vem da je to za naju šele 1 krog sem bila razočarana kot že dolgo ne...
. Nisem še dočakala
, ampak upam, da bom kmalu.
vesica........12.7.2012
ti privoščim mirnih 8 mesecev, pa le pogumno naprej. In seveda obeščaj. Ej res lepa lepa novica, tako sem vesela zate, res!!!!
ali pa
in vsem upajočim na
Lepo nosečnost in srečno do konca. Bravo punca...zelo sem vesela za vaju.
kar se ni dogajalo v času jemanja KT. Kaj je možno da se mi vse to dogaja zaradi prenehanja jemanja KT?? Je možna lažna ovulacija ali je možno da ima ženska v ciklu več ovulacij??? Mislim da ne