Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....

Slikic je nekaj na FB... sem imela kar težave s selekcijo, ko pa smo jih uspeli naslikati več kot 500
...pa še PC mi doma konec jemlje.... tako da sem po drobcih pregledovala, malo pri mami, malo v s..... (pssst)....
. Še sama sem se malo zamislila, čeprav plavati že znata oba, vendar sem jima letos na dopustu nekajkrat za pol urce (imela sta uro na roki) dovolila iti samima k morju se ofrišat
se super hitro poravna v PhotoScape programu. Hkrati poreže odvečne vogale.
... brezveze
. Pri nininih slikah sem samo gledala kako uživajo, se čudila kakšni plezalci so, občudovala deco kaj vse zmorejo, znajo.... Pri svojih fotografijah (fotografiranje in obdelava) sem pa precizna in se ne zadovoljim takoj.
ja, glavno je, da otroci uživajo. Če bi imela možnost, bi se vam takoj pridružili čez vikend.
sem samouk in sem še daleč od tega, kar bi si želela. Sta pa moji igrački kar uporabni
...ampak tega nikakor nisem vzela kot kritiko