Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

gre se samo za to da ko berem druge forume, pač mi je bilo čudno da jih dosti napiše tolko-pa tolko dni po SO sem delala test, pravzaprav midva
ko nama paše tudi po O .. zato sem to vprašala, vem malo čudno formulirano.. pozabimo to
že dovolj dolgo zamuja, zdaj bi se že lahko odločila če bo prišla al ne, ker je mam vrh glave
no pa saj res nima veze
, in seveda je čez nekaj ur izginil, tako če je bil + pol je bil,....
): tisto o zadnjem SO je bolj mišljeno za punce, ki nočejo postati noseče. Se pravi, če je bil tvegan SO pred 19. dnevi (a kolk je tista meja) in je test negativen, potem najbrž ne gre za nosečnost.
in grem optimistično naprej. Psiha dela čudeže ( sedaj 2,5 l ni zamujala, tudi če imam nekaj cistic - s katerimi sem že sklenila, da jih nočem več
) tako, da čakam da pride in gremo v nove boje.
!
še ta mesec. Je kr nizko povprečje.
groznja izkušnja, ki je nobeni ne privoščim... zdj pa itak rabim čas... da zaceli rane te v glavi in une mal nižje...