Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Saj vem, da si jo je že dolgo želel. Ima celo dvoje očala za 3D gledanje. Bila je zelo ugodno, ker je bila še znižana in v akciji. Tamalidve sta pa čisto ubrisani, ker je sedaj ekran ene 2x večji in potem je tudi risanka večja

, na navodila pozabi, so napisana tako, da rabiš nekoga da ti jih sploh prevede v razuljivo vsebino, gor in dol z okna sva ga dala pa tudi tokrat, da bo naslednji zmontiran v petih minutah.
. In se je celo malo umiril
sem že pozabila da je to cel crime scene ko grem na stranišče ali pa čez noč. Ginekologinjo imam naročeno direkt na datum ko naj bi dobila naslednjo. Moram poklicat v ponedeljek
pa vse :)
odšla nazaj na Krvavec, da se bo lahko dragi še meni kaj posvetil, ne samo novi TV
bi prosila
Zdravo,
. Imam že neke čudne bolečine tam spodaj, kot da se nekaj kuha. Sem nekako prepričana, da pride, ampak se tolažim s tem, da bom vsaj začela s Klomifenom, ki bo itak obrodil sadove, sem se kar prepričala, da bo
na tak deževen dan bi sam spala
. Ko vse to povzamem, je enako pred vsako M