Jabček
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* Jest tud od ene 30 leta nimam več dolgih ampak čist kratko frizuro, mi je tko nekako najbolj praktično, pozimi itak kapo nosim...za športanje je pa itak najbolj praktična se stuširaš samo z brisačo obrišeč in to je to, mal voska al pa želeja in to je to . Vedno mi je tud blo pri majhnih otrocih všeč če so imeli kratke lase.....in potem dobimo fanta, jest vsa vesela, da ga bom lahko na mašinco strigla in ja, do ene 5 leta je še šlo potem pa on izjavi da bo imel dolge lase , mene skor kap in zdej ma daljše kot jest . Enkrat vmes smo se še probali malo na kratko, ke so imeli v šoli non stop uši....ampak za dolgo ni zaleglo . Je pa res da ima blond skor čist bele poletin je res hud frajer . Oči je itak rekel da bo kmalu začel ograjo okrog gradit , da ne bo preveč nočnih obiskov , ker smo v hiši v pritličju in lahko kar skozi okno prideš notri , še dobr da spim kot zajc in vse slišim Tedy, a ti imaš tudi blondinca? Naš ima tudi čist bele laske poleti, kožo pa dost po meni in je ful hitro rjav, pa še modre učke, taka peklensko modre 1x me je ena teta vprašala, če ga barvam. Mhm, pa v solarij hodi, pa revež si mora vsak dan leče not dat Naš bi tut mel dolge lase, samo zaradi treningov ne more. Ma ultimat - al bo nosil na treningih kapo (in on pravi, da lahko dobi kar živčni zlom s kapo, nosi sam na tekmah ) al pa bo na kratko postrižen. Sam mašinca pri njemu ne pride v upoštev, ker reveža cufa (moški pač, ja) in ga mora frizerka na roke stričt, lepo na kratko
|