Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

moške na hladno je res huda kazen
.
, je v ponedeljek kri morala dat in je bil že celo pot v avtu jok. Mislim, da so ji nazadnje kri vzeli pred 2-3 leti in seveda je bila panika.
na spregled?
ampak je vse na svojem mestu tako, da vem da pride čez 2 dni. So mi danes prsi začele odtekat tako kot vedno, dva dni pred tetko prav tako je izginil beli tok... Vse štima, da pride tetka s krvavca.... Me preseneča, da sploh nisem razočarana, tko po tihem malo vesela (kolikor se čudno sliši). Še mojemu sem parkrat rekla, da vseeno upam, da ta mesec ni uspelo, ker nisem prepričana če želim imeti decembersko dete in ogromen trebušček na morju... Tako, da gremo v leto 2015. Se mi sliši ful oddaljeno, v resnici bo pa kot bi mignil tukaj in po tihem si želim, da bi naslednji materinski dan bil z majhno štručko v roki
Oooo,jezik do tal
; ne vem kako mi je uspelo to ven razbrat. Sicer pa v zadnje čase kar veliko spet pišemo druge stvari in fajn klepetamo, ja pa res nekaj časa nazaj bilo samo še o znakcih. Ampak, zdaj se mi zdi je ravno prava kombinacija obojega. Teme v pričakovanju pa res zamirajo, sem prav presenečena- še seznam je zelo kratek, tako da ne vem...če sklepamo po tem bo rodnost spet v upadu.
...brez sladkega očitno ne gre. Kile pa; ah ja, bo razen aerobike spet treba še malo tekat začet, zdaj ko je vreme; bo dobro in za kondicijo in za kile
.
ker je imel štalo v službi in je prišel domov šele ob pol noči, je bilo to prestavljeno na danes. Sedaj čakam ali bo tudi res.
te razumem. Midva sva imela tudi takšno fazo...ja; včasih prepozno mejo ženske postavljamo... Čeprav bo po tem ko bo razumel da resno misliš, verjetno treba še kak pogovor na spored dat.