|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
24.3.2014 10:41:47   
Jabček
Ooo, tedy kako fajn darilo user posted image user posted image Mmm, meni je najlepše, ko mi dragi skuha sataraš al pa golaž, kaj drugega itak ne zna user posted image
Jaz sem mu letos podarila tečaj za voznika čolna user posted image - zdaj nam še samo čoln fali user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
24.3.2014 10:48:18   
*misi*
RECEPT ZA COKOLADNI NARASTEK za 15kom

Sestavine:
250g bele moke
250g temne cokolade (naj bo cca 75%)
250g masla
300g belega sladkorja
8jajc
8 zlic vode (tavelikih)

Priprava:
Mas
O in cokolado zmehcamo na vodni kopeli. Jajca locimo. Stepemo beljake v sneg.
Iz zmehcane cokolade, masla, moke sladkorjq in vode pripravimo gladko zmes. Mesamo rocno!
Tej masi pocasi primesamo beljake, vse skupaj dobro umesamo in napolnimo modele za narastke. (Lahko so silikonski za muffine ali alu modelcki- dobi se jih v merkurju.
Pecemo 9minut pri 185stopinjah.

Napolnjene modelcke lahko spravite tudi v skrinjo. Nic ne odmrzujete, ampak samo postavite v ogreto pecico in pecete nekaj minut dlje.
Sladico je potrebno pojesti takoj. Zraven pase recimo sladoled iz kisle smetane, kaksna jagoda in vanilijeva krema.

< Sporočilo je popravil *misi* -- 24.3.2014 10:50:12 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
24.3.2014 14:19:25   
..noname..
Živjo.

Zanima me kaj naj bi to lahko pomenilo. 3 tedne po prvem dnevu zadnje menstruacije se je ponovno pojavila menstruacija. Sicer v manjši količini kot navadno.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
24.3.2014 15:12:03   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Živjo.

Zanima me kaj naj bi to lahko pomenilo. 3 tedne po prvem dnevu zadnje menstruacije se je ponovno pojavila menstruacija. Sicer v manjši količini kot navadno.

lahko je vgnezditvena krvavitev??

Sem bila na uz , vse ok, je šlo samo vse ven in ne bo potrebno čiščenjeuser posted image user posted image

SEdaj pa malo zadihamo potem pa v nove bojeuser posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
24.3.2014 15:15:17   
Wishes
Jupiiiii *tedy* sem upala da bo tako :)
Koliko časa moraš čakat? Meni je rekla da bo ena malo hujša menstruacija v roku 5.tednov...

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
24.3.2014 15:16:05   
shoegal
Ooooo, *tedy* - sem vesela, da se je vse sčistilo samo ter da ohranjaš dvignjeno glavo in polno optimizma user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da čimprej ugledaš željeni user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
24.3.2014 15:20:13   
Tara9
Tedy vesela sem zate user posted image user posted image , vsaj tega si bila prikrajšana, ufff. Kapo dol tvojemu pogumu in optimizmu, res si prava borka, za vzgled nam ostalim. Zdaj pa srečno v nove boje, bom navijala še bolj kot do sedaj user posted image .

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
24.3.2014 15:23:41   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Wishes

Jupiiiii *tedy* sem upala da bo tako :)
Koliko časa moraš čakat? Meni je rekla da bo ena malo hujša menstruacija v roku 5.tednov...

V bistvu ni nič rekla, samo da bom M dobila čez 4 do 6 tednov ( obakrat do sedaj po ss sem dobila M točno po 4 tednih) Ona itak ni najbolj navdušena , da bi še enkrat poizkusili in je rekla naj premislim ampakmidva sva že premislila tako,user posted image user posted image . Obakrat sva čakala po 3 mesece in še potem ni takoj ratal in je leto okoliuser posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
24.3.2014 15:29:27   
..noname..
user posted image punce :)

Sem prebrala vse poste od prvega do zadnjega in moram rečt, da ste super....če bi bile vse tako močno kot ste ve, potem bi bilo dosti lažje. :)

Pa je možno, da vgnezditvena traja več dni?

Bravo za vse user posted image in držim pesti za nove user posted image :)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
24.3.2014 16:35:25   
asyka
Tedy in Wishes user posted image user posted image user posted image za optimizem, ki kar veje od vaju. Res sem vesela za vaju in srečna, da zmoreta tako dober optimizem. Če bi bila vajina mami, bi bila ponosna user posted image

misi moj je rekel da je bila tekma napeta kot štrumpantl... res je bila odločna predstava in še si želim tega v prihodnjih tekmah. Jaz moto GP-ja nisem gledala dokler z mojim nisem začela hodit, zdaj pa sem kar notri padla. Sem včeraj mojega učila o novih pravilihuser posted image

Danes smo na faxu zvedeli, da so odobrili projekte pri katerih lahko sodelujemo študentje in država nam bo celo plačaca. 270€ na mesec za 30 ur dela. si pojem happy happy pesmicouser posted image

še 4 dni pa da vidimo, če si bom še naprej pela to pesmicouser posted image probam ne razmišljat, oziroma sem bolj v fazi, ko se prepričujem da user posted image bo, in da itak prvi krog je majhna verjetnost, da uspe.... Nimam nobenih posebnih znakov, razen pač običajnega PMS-ja kar je lahko oboje. Moj sicer pravi da jem zadnji teden za 4... no jaz upam, da za 4 ravno ne. Se pa kamot strinjam in kupim, da vsaj za dvauser posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
24.3.2014 17:10:19   
*tedy*
SEm zdajle čist slučajno naletela na en plakat, kjer je slika gora in izjava Tomaža Humarja ; Vedno poslušaj svoje srce.......... in ja, bom poslušala svoje srce in komaj čakam , da še kakšnegauser posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
24.3.2014 18:55:56   
Cikacaka
Tedy super...vsaj ena pozitivna novicka user posted image

Mene moja menstra spet heca...mogla bi prit vceraj...pa je prisla v petek...kao..nekaj malega...potem v soboto..kao..nekaj malega...potem si je vceraj kar pavzo vzela in danes spet...zdaj zvecer..kao..nekaj malega hehe. Jaz mislim da me mena daje :D PMS pa taksen da bo moj znorel...obcutljiva ce rece A narobe...je rekel da se bo izselil..ker si on tega ne zasluzi user posted image

Sicer so me pa malo razocarali ker so podaljsali cakalno dobo za operacijo iz aprila na junij..kar pomeni da bo delanje otrocka se dlje na cakanju :( jaz bom res prej meno docakala hehe.

Upam da ste vse v redu...in uzivate trenutke ko je soncek...in pocivate zdaj ko je dez :)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
25.3.2014 7:13:56   
*misi*
tedy in wishes pogumno v nove boje, mi smo z vami <3

cikacaka ojej user posted image skoda ker so prestavili, upam da bos cimprej na vrsti in bo koncno za tabo.

Jaz pa mislim da se moj M priblizuje user posted image sitka sem, joske some ponoc zacele boleti n tisci me v trebuhu. Blah user posted image tipicni pms za mene

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
25.3.2014 8:21:50   
lejly
Moja zadnja menst je bila 5.3. trajala je 7 dni. Že kakšne 5 dni me tako špika v jajčnikih, ta bolečina je podobna kot pred menstrualna. Izcedka nimam povečanega-vse v normali. Mogoče ima katera kakšno izkušnjo s tem? Je to ovulacijska bolečina?
Upam, da bo kaj dobrega zame....Vsem vam tudi lep dan in čim več sreče =)

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
25.3.2014 9:09:55   
Inčika2
Tedi super, da si se sama sčistila user posted image Tudi jaz sem se pred leti. Ampak sem imela takšne bolečine, da se ne smem spomnit. Tudi vročino sem dobila. V drugo sem zanosila po 3 mescih od čiščenja.

Berem, da nekatere čakate na M, držim pesti, da je ne bo :). Jaz sem trenutno v fazi ovulacije. Uživajte dan in čim manj mislite na znakce ;)

(odgovor članu lejly)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
25.3.2014 13:20:18   
*misi*
Tako zatišje danes....upam da vas nisem zaposlila s sufleji hehehe in zdaj vse veleo cmarite čokolado user posted image

Jaz sem tko sitna, joooj kr luknjo v kolen bi si nardila. Vsak naroben pogled ali beseda me živcirata, poleg tega čakam da pride veterinar cepit naš živalski vrt že od 8ih zjutraj. Menda ima par nujnih primerov bla,bla...jaz pa mačke zaprte v hiši, še oni so sitni ko driske in mi mjavkata in prosita naj ju spustim ven user posted image

V glavnem, se probam nekako sprijazni, da tudi ta mesec ni bil uspešen user posted image . Ne vem kaj je zdej to za en porkaduš. No, ni še vse izgubljeno, ampak moji simptomi so tipični za tečko. BRUH

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
25.3.2014 16:13:59   
Tara9
Ufff res je zatišje, nič niste klepetale user posted image . Jaz sem danes v gužvi, v službi je noro, ampak paše, mi je hitro dan minil. Sedaj zaključujem in pokam domov, pa sem rekla, da še sem pokukam, če je kaj novega user posted image .

Tudi jaz ratujem tečkasta user posted image  user posted image , posebaj do dragega, mi stalno živce kravžlja. Sej je že navajen na moja nihanja, ampak je prav smešno, da je prvi na tapeti. Mogoče je krivo tudi pomanjkanje spanja, ker imam že 2 dni težave s tem, se zbujam na vsake pol ure, sploh ne vem kaj mi je. Danes imam tudi dodatne težave user posted image , in sicer vročinske oblive, ufff. Ne vem od česa so zdaj, ker imam trenutno čistko od vseh hormonov. Sem si morala it majco kupit na malici, ker sem tko zašvicala, da je bilo groza. Madona, huje kot v meni user posted image .

Nič, toliko da sem vas pozdravila. Šibam zdaj domov kaj pojest, potem pa malo ven s psom, če ne bo dežja. Me tako zmatra, ker je močen, da se razgibam bolje kot na fitnesu user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
25.3.2014 16:56:25   
asyka
Jaz sem se danes po prstih, da nisem testa pred 2 urama delala user posted image nič drugače se ne počutim, kot pred vsako drugo user posted image , razen, da mi je odtenek manj slabo kot prejšnje PMS-je, pa zizike me samo en malo bolijo. Ima me, da bi jutri test nardila, ampak po drugi strani je prejšni mesec zamujala 4 dni, tako da kaj vem. eh... brezveze... pojma nimam...

MI pa ni nič všeč ker je spet mrzlo. user posted image pravzaprav če prav pomislim sem tečna kot driska. Zebe me, lačna sem skoz (če bo šlo tako naprej bom imela čez 3 dni 240 kg :D)... in šivi me danes bolijo za znoret, ko me niso že 2 dni nič. user posted image

< Sporočilo je popravil asyka -- 25.3.2014 16:59:05 >

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
25.3.2014 19:18:34   
Žabinčica
Hej, evo da se vam malo oglasim...izpit za menoj, ni bilo ravno lahko, samo bi po mojem moralo bit. Mala bolje, zbolel še mali, tako da imamo pestro. Je bruhal ravno za tem ko sem šla na fax. tako da jutri smo vsi doma...upam, da damo kmalu to čez in se pozdravimo.

Tara in Asyka, upam da lakota in potenje pomenita kakšno lepo novičko; koliko še do dneva d?

Misi navijam, da mogoče m. vseeno ne pride; če pa da bo pomlad pozitivno lepa user posted image user posted image .

Tedy, dobro, da ti je bilo vsaj čiščenje prihranjeno. Držim pesti in upam, da se želja izpolni in kmalu spet zagledaš + in že kar vnapraj ti tudi želim da bo nosečnost bp do konca user posted image .

Cikacaka nisem vedela da čakaš na operacijo user posted image . No, pa naj poletje takoj prinese plusek, če že prej ne bo šlo...

Lep večer vsem.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
25.3.2014 19:23:45   
Žabinčica
Aja, mamica deklicam; kako si, kje si? V zadnje čase te ni nič brat?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.3.2014 19:37:03   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Misi navijam, da mogoče m. vseeno ne pride; če pa da bo pomlad pozitivno lepa user posted image user posted image .

Ce tokrat ne bo, bova mal prekinila, da se jaz skuliram in grem na pregled. Potem pa dalje...

Hitro se pozdravite, pikepoke

Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.3.2014 19:49:19   
Žabinčica
Kaj pa če ne prekineta, ampak poskusiš nekako vse skupaj na stran dat...saj vem (iz lastnih izkušenj) da je zelo težko, ampak, če si želita a ni škoda prekinit? Edino če res misliš da je nujno, drugače pa mogoče do takrat magari forum na stran, pa nekako odmislit zanositev, ampak vseeno pač naprej na tem delata, tako sproščeno, ko vama je, brez nekih pritiskov in če se zgodi toliko bolje...

No, res ti želim da vaju plusek razveseli čim prej.... Pa vsem ostalim tudi.... user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.3.2014 19:49:52   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Aja, mamica deklicam; kako si, kje si? V zadnje čase te ni nič brat?

da poročam:

Moja user posted image je prišla že v nedeljo. Itak sem vedela a je bilo to na 27dan cikla. Sedaj moram spremljati, kakšne dolžine imam. Saj kaj drugega niti nisem pričakovala, ker sva v celem mesecu samo 1x. In ker sem imela vsega poln kufer, je moj dragi to soboto ostal na suhemuser posted image . Še sedaj ne more verjeti, da se mu je to zgodilo. Sem mu v nedeljo lepo obrazložila, da ga imam dovolj, da ga moram vedno fehtati in ga bom dala za kakšne dva meseca na hladno.

od včeraj hodim na en tečaj, na katerega me je poslala svetovalka iz zavoda: veščine, kako si poiskati službo. MI je zelo zanimivo in bom zvedela veliko novega, kar me moti, je to, da je tečaj zelo razdrobljen in bom imela najprej dva tedna vsak dan po tri ure, nato trikrat na teden po 2,5 ure, zadnja dva tedna pa po 2x po dve uri. Vse skupaj bo trajalo osem tednov.

In ker imam popoldne še neke obveznosti, mi enostavno zmanjkuje časa. Upam, da bo drug teden bolje in se bom večkrat javila.Vas pa na hitro preberem vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.3.2014 20:09:28   
*misi*
zabincica ja, ne vem se kako bova tole speljala, ampak ce bova se naprej na polno, bom se kr vsa napsihirana. Rabim malo odklopit zares, da sploh ne mislim na to. Sej ne za eno leto, kaksen mesec , dva, tri...imam se neke druge tezave in mislim, da je to povezano. Ker sem enostavno skoz pod stresom in me ubija. Potem pa se to...in nekak nimam vec energije trenutno user posted image in vedno znova razocaranje. Moram se poment sama s sabo in se malo sprostit, pa se bo vse odvijalo drugace user posted image upam.

MD hehe kok si me nasmejala user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
25.3.2014 20:21:03   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

MD hehe kok si me nasmejala user posted image

poglej tako:
glede na to, da sem jo dobila in če bi sedaj bil moj kaj bolj priden, bi lahko imela PDP nekje v drugi polovici decembra. naslednja runda nekje sredi januarja. No meni ni do tega, da bi pozimi imela tretji porod in se vse lepo poklapauser posted image

pa še mojega bom malo zdresiralauser posted image user posted image . Naj kar vidi, da nekje pa ne bo obveljala njegovauser posted image . Mi še ne verjame, a bo že videl. pravijo, da je vsaka kazen vzgojna. In morem vrniti tudi za tiste zavrnitve z njegove strani

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!