|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.3.2014 13:57:48   
Wishes
*tedy* držim pesti, na koncu bova skupaj v temi Februarčki 2015 :)

Zdaj pa pozitivno in optimistično dalje, drage moje, hvala za vse lepe besede, zakon ste ***

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.3.2014 14:39:22   
Katte
Wishes, tudi od mene en velik user posted image . Upam, da bo kmalu spet uspelo in da bo vse v redu do konca.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.3.2014 15:13:30   
Inčika2
živjo punce!

Sem nova tukaj, berem vas že nekaj časa. Tudi mi2 sva se odločila za še enega bejbija :). Doma imava 3 leta staro punčko. Odločila sem se, da se vam pridružim in da skupaj upamo. Sicer mi2 se bova šele zdaj začela bolj "trudit". Upam, da nam hiter uspe vsem nam. Prvič sva se trudila 9 mesecev, vmes je bil en ss. Lep dan vsem in še lepši vikend.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
23.3.2014 8:25:27   
*tedy*
Kje se potepate?

Jest sem pa včeraj še malo rožič posadila, pa krompir sem dala kalit.....še dobro da bo malo bolj hladno, ker še nisem nič posadila, je treba še vrt preštihat....neki hga bomo povečal in malo prestavili pa čakam da mi ta teden pripeljejo želežniške trame , da lahko začnem delatuser posted image .
Danes je pa dan bolj za poležavanje in crkljanjeuser posted image . Sem že včeraj imela nečaka v varstvu , zdajle pa ene obiske dobimo, tako da nam ne bo dolgčasuser posted image user posted image .
Moram malo kolo usposobit, ker smo avto prodali in ga pridejo jutri iskatuser posted image sem kar malo žalostna ker mi je bil res super avto, samo nam je premajhen in smo kombi naročili , samo ga še ni in bomo nekaj časa bolj ekološko osveščeniuser posted image user posted image

Naj vam sonček sije cel dan

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
23.3.2014 10:18:09   
*misi*
Hey,
Joj kaksnen vreme user posted image jaz danes pospravljam, kuham, pomivam user posted image v glavnem generalka.
Dans bomo jedli goveje zrezke v cebulni omakci in kruhove cmoke. Za sladico bom nardila cokoladni sufle z vanilijevo kremo in limono. Tko da imam kulinaricno nedeljo se zraven user posted image

Cakam ze ta moj dan D...skoz mi nagajajo misli in se kar malo tezko nazaj drzim.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
23.3.2014 11:18:11   
asyka
Jaz imam strokovno vprašanje: kako moškega, ki ga kuha zavariš v posteljo? Čez dan valjda, da je bolje, kot pri vsaki virozi, ampak zvečer pa ponoči pa noben od naju ne spi. In ko mu rečem, da naj se umiri čez dan, pa odleži malo.. neee on ima 350 nujnih stvari, ki ne morejo sekundo počakat za nardit... Boga mu...

misi midve imava itak na isti dan, dan D. Bova skupaj čakaliuser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
23.3.2014 13:52:55   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

misi midve imava itak na isti dan, dan D. Bova skupaj čakaliuser posted image

Ja, imas prav. Pa mislim da ima tudi tara9 user posted image

Ahh moski...jaz sem tudi mojega skoz kregala in prosila, potem sem pa nehala in sem mu samo rekla, da zaradi mene lahko po cele dneve okol, samo da ne slisim besede jamranja, in ce lahko bluzi okol si bo tut sam skuhal caj. Pika. In ko je videl, da mislim smrtno resno si zdaj vzame cas za odlezat. Pa poslji ga ponoc na kavc spat user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
23.3.2014 14:04:41   
Wishes
Bah, kakšno vreme. Prav utrujeno me dela.
Jaz sem pa orade pekla, pa regratovo solato s krompirjem, jajčki pa ocvirki.
Komaj se premikam, toliko sem pojedla :D

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
23.3.2014 14:14:34   
asyka
Pri nasje pa kar zelenjavna juha. Mojemu ne pase jest, pa je to najboljsa izbira.

Saj bi ga dala na kavc, samo je v istem prostoru kot spalnica. Samo 2 omari sta vmes, ker nimava v celoti pregrajeno.

Zdaj mam pavzo, drugace pa ze cel dan belim. Stari pa se je koncno v posteljo spravil. Ga res muci, me je se za ventolin prosil, ker je od kaslanja asmaticni napaddobil. user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
23.3.2014 15:13:26   
*misi*
Pa ima astmo? Ali ima bronhitis? K dohratju pa bog ne daj a ne?

Za redcenje sluzi v pljucih zelo pomaga cebulni caj. Cebulo narezes na cetrtine in skuhas v pol litra vode. Naj pomalem vre 10-15min,potem pa ohladis in precedis in das notr ene 3 zlice meda

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
23.3.2014 15:21:10   
asyka
Ja ima astmo. Mah kaki zdravnik. Dokler ne bo klinicno mrtev ga tja ne spravis..

Zdaj pije sirup od medexa s crno redkvico in pravi, da mu ful pomaga. Pa smrekove vrsicke sem mu dala najjih sluka malo. Sem pa tut o tem ze razmisljala s cebulo, samo pri nas astmatikih je vcasih bolje pustit da sluznica dela svoje; ker ce jo susis se hitri zgodijo druge tezave z dihanjem :/

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
23.3.2014 15:24:23   
*misi*
Aha, ja za astmo pa ni ravno najboljse ja. No potem pa upam, da se hitro pocajta. Ti pa fajn prebeli user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
23.3.2014 19:55:21   
*misi*
Hmm, mene so prej popoldne zacele ful joske bolet user posted image prejsno nedeljo sem imela O, tko da tok kmal me pa res se nikol niso zacele bolet pred M. Jao jz bom kr znorela, pa rekla sem da ne bom nobenih znakov iskala in studirala, pa se kr rinem z glavo skoz zid.

Nc grem gledat moto go, da se vsaj za te pol ure zamotim.
Nockoo

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
23.3.2014 20:26:48   
jabuk
Hej misi, mene so prejšnji mesec prsi skoraj cel mesece bolele (10dni po menstruaciji so me začele), sem bila prepričana, da sem noseča. Potem pa menstruacija..Tale mesec pa ni nič bolečin...Lahko pa da ti si user posted image . user posted image

< Sporočilo je popravil jabuk -- 23.3.2014 20:27:22 >

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
23.3.2014 20:29:00   
asyka
Rossi se je zbudil, kaj pa ga delata danes tota dva... user posted image itak pa navijam za Markeza... mojemu vedno povem, da če bi bila samska bi se že sukala okoli njega user posted image user posted image

ps.. od nekih čudnih znakov imam jaz samo ful povečan beli tok. Druga nič. Po dolgem času sem teden pred user posted image brez vseh znakov, kot rožica. Danes sem edino malo premalo pila pa me že opominja na to bolečina v križu,...

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
23.3.2014 20:55:59   
*misi*
O madona, skor sem nehala dihat med dirko pa pred ciljem hahahha, zakon dirks je bila. Vmes ko je Bautista padel sem zatulila in je mojo ubogo civavico v mojem narocju skor kap zadela, se je cela tresla.

Mene joske tko edko bolijo, pa se to mogoce kaksend an, dva pred M. V prvi nosecnosti so me tko, da sm mislna da bom znorela. Bomo pocakali pa vidli kaj bo konec tedna user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.3.2014 21:24:45   
Katte
Jaz tudi čakam z vami. Danes se je začel tisti top občutek v predelu jajčnikov, maternice, ki ponavadi napoveduje user posted image čez nekaj dni. Ne vem, če je polna luna naredila svoje...

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
24.3.2014 0:03:31   
Wishes
Joj pa smo pri moto GP, moj je cel dan živčen okoli hodil :D Čisto je noro s temi spremenjenimi pravili :D

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
24.3.2014 7:40:35   
Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

Hey,
Joj kaksnen vreme user posted image jaz danes pospravljam, kuham, pomivam user posted image v glavnem generalka.
Dans bomo jedli goveje zrezke v cebulni omakci in kruhove cmoke. Za sladico bom nardila cokoladni sufle z vanilijevo kremo in limono. Tko da imam kulinaricno nedeljo se zraven user posted image

Cakam ze ta moj dan D...skoz mi nagajajo misli in se kar malo tezko nazaj drzim.

Oooo, maš kak dober recept za sufle? user posted image Se priporočam!

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
24.3.2014 8:37:43   
Žabinčica
Hej, vidim da je bilo čez vikend tudi nekaj čvekanja user posted image .

Bom bolj kratka, smo malo bolani, ta mala je ostala doma, ima vročino; jaz sem tudi cela prehlajena, zamašen nos, grlo; kot berem pa nisem edina. Jutri pa izpit, upam da bo sploh šlo user posted image .

Dobrodošla Inčika.

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
24.3.2014 8:44:09   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Hey,

Imam, bom pol kasneje napisala. Je pa enkraten, lahko naredis maso, jo das v loncke in zmrznit. In ce dobis kdaj nenapovedane obiske, samo zalaufas pecico in das notri za 3 min dlje kot se pecejo svezi user posted image .
Sem pa namedt sufleja ucer naredila pohorsko omleto in vanilijevo kremo, njami.

No jz sm dons cist ok, nc me ne tisci in joske tut ne bolijo vec. Tko da....tale moja psiha jao

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
24.3.2014 8:45:01   
Jabček
Žabinčica, čimprej se pozdravite!

Naš je tudi fasal visoko vročino, tako da sta z atijem danes doma in se še vedno stiskata pod kovtrom, jaz - working class hero - pa delam! Grrrrr user posted image

Sem imela pa čez vikend spomladansko čiščenje, ščistla hišo od glave do pet, valjda se je potem vlilo in tako fino postrani, da je šlo po vseh oknih user posted image Sem bentla user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
24.3.2014 8:47:15   
Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Hey,

Imam, bom pol kasneje napisala. Je pa enkraten, lahko naredis maso, jo das v loncke in zmrznit. In ce dobis kdaj nenapovedane obiske, samo zalaufas pecico in das notri za 3 min dlje kot se pecejo svezi user posted image .
Sem pa namedt sufleja ucer naredila pohorsko omleto in vanilijevo kremo, njami.

No jz sm dons cist ok, nc me ne tisci in joske tut ne bolijo vec. Tko da....tale moja psiha jao

MMMmmmm, delaš lušte. user posted image
Ta teden še - potem grem pa na CIK-CAK v kombinaciji z Insanityem, ker drugače me bo razneslo user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
24.3.2014 9:20:42   
Tara9
Jutro,

kako ste? Spet nov teden pred vrati, sovražim kombinacijo ponedeljek in deš, uffff. Upam, da se sonček kmalu vrne.

Jap, misi in asyka, tudi jaz sem z vama, moja O je bila prejšnjo nedeljo. Sem upala, da bo polna luna kaj dobrega prinesla user posted image , ampak nimam nobenega takega občutka. Sicer sem ta mesec res pridna, ker sem dala vse na stranski tir, tako da ni nobenih znakov ne za user posted image  ne za user posted image . Mislim, oziroma upam, da tokrat razočaranje ne bo tako veliko user posted image .

Mmmmmm sladkarije..... Čez vikend sem se tudi jaz veliko pregrešila, sem neko torto pekla, ne vem kako se ji reče user posted image . Sem rekla, da ta teden začnem telovadit, ker sem ene 2 kilci spet nabrala, uffff. Tako da se bom v roke prijela user posted image .

Žabinčica pozdravite se in srečno na izpitu.

Lep začetek tedna

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
24.3.2014 10:38:13   
*tedy*
MI smo pa na srečo vsi zdraviuser posted image user posted image ( že trkamuser posted image ) in naj tako tudi ostane....

Danes imam še enkrat uz paupam, da je vse ok in da je res zadnjič, ker se mi res ne da več tja hodit...

misi ..mmmm sufle......jest bom tud probala, če nam boš recept zaupalauser posted image še raje bi se pa kar k tebi povabila, jest nisem glih za sladice....

moj dragi ima v nedeljo rd in sem mu kupila kupon za en kratek kuharski tečajuser posted image user posted image , vedno govori kako bi on rad znal kuhat, jest sem pa glih v fazi ko se mi ne ljubi kuhat in upam da se bo kaj naučil in me vsaj za vikend s čim presenetiluser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

služba
ksenci

ste zadovoljni s svojo službo?

da, zelo (26%)

da, še kar (24%)

tako, tako (20%)

ne preveč (11%)

niti malo (19%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!