|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.3.2014 19:42:07   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Drugače pa tudi midva obožujeva mivko. Si pa prva oseba, ki je kaj takega omenila, ker se v moji okolici vsi zgražajo glede mivke, meni je pa to največji gušt user posted image .

Jaz sem tudi navdušenec nad mivko user posted image . Če mene vprašaš, mivka, palma, zanimiv podmorski svet za snorklanje, kaki fajn sok ali koktail in knjiga pa je to to :).

Čeprav pa v bistvu itak nisem tip za to da bi samo na plaži ležala...ne vem kdaj sem bila na morju da bi teden ali več imela program plaža-hotel/app. Še na poročnem potovanju ne user posted image . Pri nama so obvezno še izleti na programu; prej ko sva bila sama, tak na polno pa zdaj z otroci se na srečo tudi super da :). Toskana je na primer bila ravno fajn kombinacija - pol dneva plaže, pol dneva po mestih, vsakič drugje. Sicer obdelaš nekaj manj kot če si sam oz. ne greš ravno v muzeje, ampak se da vseeno marsikaj videt.

Pri nas je pa danes tako lep dan; če bo takšna cela pomlad bo ful lepo user posted image .

Pa sigurno bo veliko lepih pluskov prinesla :) ;).

Lep večer; jaz ga bom preživela za knjigami user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
21.3.2014 3:44:00   
Wishes
Evo, pa sem po 10.tednih ponovno z vami.

user posted image sem zagledala 11.2. danes pa srčka ni bilo več. :(
Tri tedne nazaj se mi je pojavila rahla krvavitev, sem letela na urgenco kjer je bilo vse v redu.
Na tedenskih kontrolah se je srček lepo videl in bubica je rasla, danes pa na ultrazvoku ni bilo videti nič več.

Lažje mi je ponovno upati z vami kot da upam sama.
user posted image
Ponovno poskušava konec aprila in upava v maju user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
21.3.2014 7:01:56   
Tara9
Ojoj Wishes, pošiljam virtualne user posted image user posted image . Hudo mi je, ko preberem kaj takega user posted image . Drži se, in prav da si se vrnila k nam, da bomo skupaj upale in se podpirale. Od srca ti želim, da se vama sreča zelo hitro nasmehne.

Tedy kako si? V mislih sem veliko s tabo in upam, da se hitro pobereš. Upam, da se nam kmalu kaj javiš user posted image .

Žabinčica opisala si tudi moj idealen dopust user posted image , torej le nisem edina oboževalka mivke. Tudi midva nisva tipa, ki bi lahko poležavala na plaži. Sej paše kakšen dan, ampak večinoma si umisliva kakšne izletke, predvsem z ladjo user posted image . Ponavadi sva na morju na obali in imava potem izletke na otoke. Jaz vedno prej naštudiram kaj vse je potrebno pogledat, tako da imava že v naprej splanirane izletke. Letos bi spet rada skočila na Brač, Hvar in Korčulo, upam, da rata vse to user posted image .

Ufff, še danes in vikend. Škoda, da bo bolj kisel, ampak ok, paše malo pavze od službe in vsega.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
21.3.2014 8:20:35   
kavbojka
Wishes pa ne no user posted image
zelim ti, da bi se cimprej pobrala in s pozitivo v naprejsnje poskusanje. user posted image
user posted image user posted image user posted image

tedy kako si ti?

< Sporočilo je popravil kavbojka -- 21.3.2014 8:22:03 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
21.3.2014 8:21:04   
Žabinčica
Wishes user posted image user posted image user posted image .

Tedy kako si? V mislih sem veliko s tabo in upam, da se hitro pobereš. Upam, da se nam kmalu kaj javiš user posted image .

Enako, tudi jaz te imam v mislih user posted image .

Sicer pa dobro sončno jutro spet; user posted image obvezno, zdaj pa še ostalim obveznostim naproti user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
21.3.2014 8:30:23   
*misi*
wishes zelo,zelo mi je zal user posted image

tedy tudi jaz mislim nate, javi se kaj.

Jaz se pa danes tko cudno pocutim, ne vem zgledam tko kot bi celo noc prezurala in imela eno bogo uro spanca. Malo se mi vrti in taka zmozgana sem. Razmisljam ze celo jutro, da sem bila taka tudi v prvi user posted image ko se nisem vedla. Kasneje sem imela cca 1 teden povisano temp na 37.5, pa tut taka svoh sem bila. Tko da...upam da ne zbolim in da je vzrok drugi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2831
21.3.2014 8:38:15   
Žabinčica

Žabinčica opisala si tudi moj idealen dopust user posted image , torej le nisem edina oboževalka mivke. Tudi midva nisva tipa, ki bi lahko poležavala na plaži. Sej paše kakšen dan, ampak večinoma si umisliva kakšne izletke, predvsem z ladjo user posted image . Ponavadi sva na morju na obali in imava potem izletke na otoke. Jaz vedno prej naštudiram kaj vse je potrebno pogledat, tako da imava že v naprej splanirane izletke. Letos bi spet rada skočila na Brač, Hvar in Korčulo, upam, da rata vse to user posted image .

No, potem pa imamo zelo podobno user posted image , jaz si tudi doma cel itinerar naredim. Midva sva sicer vedno bolj prakticirala avto - če sva šla kam z letalom sva si ga potem tam najela, pa sva obdelala plaže in ostale zanimivosti tistega otoka pač, tako sva malo prihranila na času, pa čisto najin ritem sva imela, brez teh skupinskih izletov itd. . No ladjo sva si na poročnem privoščila, ker tam sva res želela še okoliške otoke videt. Če sva pa šla kam s svojim avtom, pa sva itak potem celo okolico prevozila. Zdaj smo s tamalima bili pa dvakrat tukaj po evropskih predstolnicah in smo bili obakrat na javni prevoz vezani, je bilo sicer super, ker so itak zelo redne linije podzemnih, tramvajev.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
21.3.2014 8:40:12   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*
Jaz se pa danes tko cudno pocutim, ne vem zgledam tko kot bi celo noc prezurala in imela eno bogo uro spanca. Malo se mi vrti in taka zmozgana sem. Razmisljam ze celo jutro, da sem bila taka tudi v prvi user posted image ko se nisem vedla. Kasneje sem imela cca 1 teden povisano temp na 37.5, pa tut taka svoh sem bila. Tko da...upam da ne zbolim in da je vzrok drugi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
21.3.2014 9:05:41   
Jabček
Jutro punce....

Evo še en navdušenec mivke tukaj user posted image Le nismo takšni osamljeni primeri. user posted image

Mene pa nekaj zdeluje - kot nekakšna trebušna gripa, mah. Potem pa še nonstop tempo in če te skoz nekaj črvinči ni prijetno user posted image

Danes pa jutri še izkoristimo sonček, potem menda prihaja slabo vreme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
21.3.2014 9:19:27   
mamica deklicam
Wishes user posted image user posted image

tu se lahko zjočeš, prekolneš...karkoli in ti bomo stale ob strani. to je nekaj najhujšega. Ko že videš plod in bitje srca, potem pa puuf in je vsega konec

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 21.3.2014 9:20:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2835
21.3.2014 9:29:56   
mamica deklicam
jaz sem vsa polomljena, sva imela včeraj z dragim udarniško. Sva žagala drva za zimouser posted image user posted image . In sva imela zraven še dve pomočniciuser posted image user posted image . Sta bili presenetljivo pridni in sta veliko pomagali. Samo da ne boste mislile, da sta šle zvečer kaj prej spatuser posted image . Madonca, imajo ene energije ti naši podmladki.

A še kakšna od vas nosi leče? Sem ta teden ugotovila, da jaz tekočino za leče veliko preveč plačujem. No saj malo sem si sama kriva. Jo hodim iskat v lekarno. Potem sem se pa prejšni teden o tem pogovarjala z mojo mami in ji razlagala,kako imajo lekarne različne cene. Pri eni flaši tudi do 2€. In mi omeni, zakaj pa ne pogledam na internet in jo tako naročim. Da ona vidi, kako ljudje v bloku ogromno stvari tako kupujejo. No in grem v nedeljo na internet, odtipkam ime moje tekočine in voila, ko vidim cene me dobesedno kap zadane. Ena flaša stane namesto 18€ SAMO 12€. In še na dom dobiš, brez poštnine. Od sedaj dalje jaz samo še tako naročam. Saj sem za ceno dveh dobila tri flašeuser posted image user posted image

dopust: mi še ne vemo, kam bomo šli. Verjetno gremo tudi letos kampirati in mislim, da bo spet otok prišel v upoštev. Lani je bil Cres, letos bova šla ali na Rab ali Paguser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
21.3.2014 9:32:38   
Jabček
Jaz sem tudi lečarka - v službi večinoma nosim očala, ker mi računalnik čisto izsuši oči, in potem me leče preveč režejo.
Drugače jaz kopujem nekje na pol leta tekočino, vzamem kar pri mojemu optiku - ma isto ceno kot lecka.net - katero raztopino pa uporabljaš, mamica deklicam?

Neposredna povezava do sporočila: 2837
21.3.2014 9:48:47   
asyka
Midva sva tudi za aktiven dopust, no jaz bolj kot moj. Ampak kompenzirava. On ima bolj problem, da misli, da je to potem samo letanje in nič počitka, pol pa ugotovi, da je ful fajn tak način. Rab sva lani prevozla cel, po dolgem in počez. Letos, če bova šla in mene ne bo oviral potencialni trebušček pa razmišljam, da bi mogoče kolesa s sabo vzela. Bomo videli.

Jaz sem tudi lečarka, mene pride moja tekočina v katerikoli optiki 2 € ceneje, kot v lekarni. Sem pa šla zdaj gledat na splet in pride 12,5€. Bomo z mami in sestro skupaj naročale pa imamo še poštnino gratis, ker vse 3 uporabljamo isto tekočino user posted image . Hvala za opozorilo Mamica deklicam, evro tam, euro tam pa se špara user posted image

Jaz imam pravo spomladansko akcijo, včeraj sem kupila barvo za les, tako, da gredo v barvanje police v špajzi.... pa valček za stene barvat... pa še danes sem dobila en material za ustvarjanje čestitk po pošti, sem čisto happy happy... user posted image

Wishes user posted image user posted image res mi je hudo. Glej na to razumsko, da bolje sedaj, kot pa čez 10 tednov, ali pa ob porodu in da je že imela narava razlog, da je plodek poslala med angelčke. Želim vso srečo aprila v novem poizkušanjo. user posted image

...

Jaz bi samo ribe jedla... moj mi pravi, da sem ko ribarnica. po 3 konzerve zmažem na dan user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
21.3.2014 10:05:26   
Tara9
Še ena lečarka se oglaša user posted image  user posted image  user posted image . Tukaj človek izve veliko korostnih informacij. Bom tudi jaz malo pofirbcala po spletu, vsak evrič se pozna.

Tudi midva razmišljava, da bi na dopust bicikle vzela, no bomo videli. Drugače pa tudi midva avto veliko angažirava in se voziva doli po obali. Letos bi rada spet Dubrovnik obiskala, mi je noro všeč. Ne upam si še nič konkretno rezervirat, ker nekako še vedno upam na čudež in na nosečnost v bližnji prihodnosti user posted image . Sva pa rekla, da če bom noseča, greva tudi midva na Rab, je malo bližje vseeno.

Madonca sumljive ste s temi simptomi, upam, da bo marec res ploden user posted image . Jaz zdaj prvič v najini karieri ne opažam in ne iščem znakcov, ker sem že diplomirala iz tega. Se mi že dva dni vrti v glavi, ampak sem se takoj ustavila in razumsko ugotovila, da je kriv nizek pristisk user posted image .

Naju je sonček tudi spodbudil k hišnim opravilom. Sva se odločila, da bi prebarvala 2 balkona in ju malo osvežila, dodala kakšne deske, tako da zdaj iščeva ideje potem pa akcija. Zdaj sta balkona dokaj odprta, oziroma so deske na široko zabite in me potem soseda ob vsakem uživanju na balkonu ogovori, pa nisem vedno v formi, bi včasih v miru uživala, zato sva rekla, da bova čim bolje zaprla luknje in lahko sedela neopazno user posted image . Pri nas doma se stalno nekaj dogaja, smo vsi taki, da ne znamo bit na miru user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
21.3.2014 10:18:08   
Jabček
O balkoni, jaz bi tudi kako luštno idejo. Obupni so že, te smotane deske!!!!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
21.3.2014 10:20:57   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Wishes

Evo, pa sem po 10.tednih ponovno z vami.

user posted image sem zagledala 11.2. danes pa srčka ni bilo več. :(
Tri tedne nazaj se mi je pojavila rahla krvavitev, sem letela na urgenco kjer je bilo vse v redu.
Na tedenskih kontrolah se je srček lepo videl in bubica je rasla, danes pa na ultrazvoku ni bilo videti nič več.

Lažje mi je ponovno upati z vami kot da upam sama.
user posted image
Ponovno poskušava konec aprila in upava v maju user posted image

user posted image user posted image user posted image nimam besed , vem kako ti je hudo....joj, kolk je tega......jest se včasih sprašujem komu sem se tako zamerila ,da me tako kaznuje. Ampak se ne dam in greva tudi midva konec aprila v nove bojeuser posted image

Punce hvala za skrbuser posted image user posted image sem ful vesela ko vas berem in vidim kako mislite name, mi je takoj malo lažje...... grem zdajle na UZ da vidimo če se šlo vse ven in da zaključim to agonijo in čakanjeuser posted image user posted image . Bom za vsak slučaj tešča, če bo treba na čiščenje, da ne čakam do jutri in opravimo kar danes. Moj gre danes na pot in pride šele v ponedeljek zvečeruser posted image .

Javim ko bom gotova oz. zvečer če grem na čiščenje.....

Naj vas sonček pogreje

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
21.3.2014 10:23:23   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Tedy draga, kako si? user posted image

Vsem ostalim pa želim, da čim prej ugledate tako željene pluske! Sploh stare borke, za vas še posebej navijam! user posted image

Tippi hvalauser posted image user posted image user posted image mora bit vse ok.....tako da drži pesti grem zdajle na uz v porodnišnicouser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
21.3.2014 10:32:07   
shoegal
*tedy* En velik user posted image zate. Držim pesti, da se ti je res vse sčistilo samo in da ti ne bo treba še na čiščenje. Čez vikend se poskusi pa čimbolj zamotit, ko tvojega ne bo ob tebi. Če boš rabila kakšno virtualno ramo za tolažbo, pa veš kje nas najdeš. In ja, treba je ostat optimist. Res je težko it čez vse te preizkušnje, ampak jaz vem, da tudi tebe kmalu čakajo lepe novičke. Drži se!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
21.3.2014 10:35:04   
Jabček
Whises, Tedy - naj se vama čimprej nehajo te komplikacije in res - želim vama, da čimprej zagledata user posted image user posted image , ki bo držal do konca nosečnosti. user posted image user posted image

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
21.3.2014 10:53:56   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Jaz sem tudi lečarka - v službi večinoma nosim očala, ker mi računalnik čisto izsuši oči, in potem me leče preveč režejo.
Drugače jaz kopujem nekje na pol leta tekočino, vzamem kar pri mojemu optiku - ma isto ceno kot lecka.net - katero raztopino pa uporabljaš, mamica deklicam?

AO sept plus

ta mi še najbolje očisti leče

ja, poglejte na net. Mene bi sedaj ta tekočina prišla v lekarni 18,64€ , v eni drugi pa 17,69€. AMpak da sem jo na netu našla za 12€, vzela tri škatle in me je prišlo samo 36 (ptt gratis), ja, tukaj je pa že računicauser posted image .

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 21.3.2014 10:58:29 >

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
21.3.2014 12:44:28   
*tedy*
sem nazaj doma.....obe formaciji sta se zmanjšali , tista v jajčniku iz 12 na 8, tista v maternici pa iz 23 na 12mm. Tako , da moram v ponedeljek spet na UZ, da vidi kako naprej, če se slučajno ne bi do konca ščistilo...........skratka spet čakanjeuser posted image sej ne vem kaj je bolš, da bi šla že v soboto na abrazijo in bi bilo že vsega konec al da se tle mučim in hodim vsake tri dni tjauser posted image user posted image

wishes a tebi se je samo ščistilo?? a je kej rekla kdaj imaš kontrolo?

zdej grem pa kuhatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
21.3.2014 12:55:51   
Wishes
*tedy*
Pri meni se je začel rjav izcedek konec februarja, sem letela na urgenco, ultrazvok, in je bilo vse v redu, lepo vse vidno. (takrat je bilo točno 7t/0)
Potem teden kasneje sem imela kontrolo, rjavi izcedki se niso nehali (8t/1dan) in sem poslušala srček (120utripov/min) pa mali je trzal po tisti svoji vrečki, pa zrasel je tudi dovolj za en teden.
Potem mi je dala kontrolo čez dva tedna (včeraj) (dopolnjenih 10tednov/0dni) . v teh dveh tednih je bilo tako, da sem takoj po vaginalnem ultrazvoku malo močneje krvavela, potem se je pa stopnjevalo, in je ta zadnji vikend bilo res dramatično na wcju za videt, ogromno krvi, ampak nobenih koščkov tkiva, nobenih krčev. Samo kri. Nisem panike zganjala, ker je rekla da bi bil splav zelo očitno boleč, krči veliko močnejši kot pri menstruaciji in krvi 20_x_ več kot pri menstruaciji. Pa ni bilo tako. Samo sluz pomešana s krvjo, sicer veliko ampak samo na wcju.
Včeraj pa takoj ko je otipala je rekla da je maternica manj zadebeljena, ko je pa ultrazvok noter dala je pa le še potrdila domnevo. Čisto nič ni bilo več notri. Kontrolo mi je dala pa čez 5 tednov, je rekla da bom v tem času morala dobiti malo bolj bolečo in močnejšo menstruacijo kot ponavadi (ker se sedaj ni odebeljena sluznica odluščila) in pa da potem lahko takoj naprej poskušava.

Njeno mnenje je, da z bubo ni bilo nič narobe ker je lepo rasla in srček je bil močen, ampak je v maternici prišlo do neke krvavitve, ki je za otročka zelo slaba in stresna. Ker je bilo te krvi ogromno je rekla da jo skrbi, da ga bo samo odplaknilo. In očitno ga je res.
Vse ostalo se mora pa še spucat.

Dala me je tudi na preiskave krvi glede RH - pa še neke zadeve ki jih ne zastopim.

Upam da sem ti dovolj natančno opisala. Je pa odlična ginekologinja, je ne morem prehvalit, njen odnos super, nisem niti mela časa jokat pred njo ker je tako popolno sporočila tako grozno novico.

< Sporočilo je popravil Wishes -- 21.3.2014 12:59:06 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
21.3.2014 13:44:09   
*tedy*
wishes jest sem tud imela rjav izcedek v torek (7t) amapk res čist malo sam na wc papirju. Potem pa sveža kri v soboto zvečer in takrat sem šla tudi na urgenco, kjer itak ni videla nič.....ena nosečnost je bila v maternici ena pa še v jajčniku, zato je sumila na izvenmaternično, sam mene ni nič hudo bolelo, ampak je zgleda najprej odmrl plod v maternici potem pa še v jajčniku, ker moja G me je skoz spraševala če je možno da sem kasneje zanosila, ampak se mi ni zdelo verjetno, pa še potem je itak beta HCG padal tako da ni bilo možno oz.tud če je bilo je šlo naprej. Sej načeloma je bolš da se samo čisti ( zadnja dva ss sem imela abrazijo) sam to čakanje se mi vleče, psiha dela svoje, ker še vedno je možnost da bom mogla na abrazijo.
Mi tud eno user posted image počakamo, pa gremo v nove bojeuser posted image . Bom pa G rekla če bi me potem pogledala že v 6t, ko se načeloma vidi srček, da se ne mučim do 8/9t ko imam ponavadi pregled. Sicer bom šla pa na samoplačniško al pa k osebni da mi vsaj beta HCG gleda če raste....

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
21.3.2014 13:46:55   
Wishes
Ojojoj, torej še sploh ne veš na čem si, samo veš da se ne bo obneslo? In zdaj če prav razumem, čakaš da se samo ščisti, ali pa te bodo na abrazijo poslali :(
Presneto, toliko časa čakamo te črtice, ko se končno pojavijo pa je še toliko možnosti da gre kaj narobe.
Kaj je šlo pa pri prejšnjih dveh narobe, če smem vprašati?
Meni je rekla, da je malo verjetno da se bo ponovilo :/ tako da močno upam da je govorila resnico, ne pa tolažbe.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
21.3.2014 13:55:46   
*tedy*
Ja, čakam če se bo samo ščistilouser posted image . Sej to me najbolj utruja, ta psiha , to čakanje...... V prvih dveh ss, pa jest mislim da je bilo od antibiotikov, obakrat sem imela takoj na začetku nosečnosti hudo vnetje mehurja in brez antibiotika ni šlo, sej sem imela amoksiklav ki ga lahko samo po mojem je to razlog. Čeprav je moja G rekla, da je od emšo.....ena druga G mi je pa rekla, da glede na to da je najmlajša stara 2 leti verjetno je le splet okoliščin in ni od starosti. Midva bova itak še probala pa upam, da nama bo uslišana želja še po eni pikiciuser posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

katero ime vam je bolj všeč?
nika23

Lana (26%)

Ema (25%)

Eva (24%)

Nicole (6%)

Lia (15%)

Sarah (5%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!