Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Če mene vprašaš, mivka, palma, zanimiv podmorski svet za snorklanje, kaki fajn sok ali koktail in knjiga pa je to to :).
.
. 
sem zagledala 11.2. danes pa srčka ni bilo več. :(
. Drži se, in prav da si se vrnila k nam, da bomo skupaj upale in se podpirale. Od srca ti želim, da se vama sreča zelo hitro nasmehne.
, torej le nisem edina oboževalka mivke. Tudi midva nisva tipa, ki bi lahko poležavala na plaži. Sej paše kakšen dan, ampak večinoma si umisliva kakšne izletke, predvsem z ladjo
. Ponavadi sva na morju na obali in imava potem izletke na otoke. Jaz vedno prej naštudiram kaj vse je potrebno pogledat, tako da imava že v naprej splanirane izletke. Letos bi spet rada skočila na Brač, Hvar in Korčulo, upam, da rata vse to
obvezno, zdaj pa še ostalim obveznostim naproti
ko se nisem vedla. Kasneje sem imela cca 1 teden povisano temp na 37.5, pa tut taka svoh sem bila. Tko da...upam da ne zbolim in da je vzrok drugi
Le nismo takšni osamljeni primeri.
. Madonca, imajo ene energije ti naši podmladki.
počakamo, pa gremo v nove boje