asyka
|
Tedy, mi je pa zelo čudno, da so te šele zdaj cepili za RH-, ker ponavadi to naredijo po prvi nosečnosti, ker od takrat naprej ima ženska protitelesa, ki ubijejo otroka, ki je Rh+. Mogoče je pa to bil problem, da so tvoja protitelesa dejansko povzročila vse 3 splave. (saj sem pra razumela, da je ta tretji?). Kaj ti bodo še kakšne dodatne preiskave nardili, glede na to, da se ti to ponavlja? Jaz stiskam pesti, da bo naslednjič reeees vse tipi top in brez problemčkov. Tako, jaz pa danes oddelala službo in zdaj mi ni to nič všeč, ker sledi teden po ovulaciji, ko bom valda vse znakce iskala Jutri imam na kirurgiji eno srečanje s kirurgom, mi bodo eno znamenje izrezali. Pa malo sem v dilemi ali zagnjaviti G za en pregled, ker sem zatipala eno bulico v dojki, ampak ko je pa še moj tipal je rekel, da je ni in potem sem čez 2 dni probala pa je res ni bilo, pa pol včeraj spet... eh... Če ne prej imamo tako maja bris, pa jo bom takrat prosila, da pogleda. Bom igrala na karto panikus, zaradi smrti tašče , ker zna biti včasih malo sitna tale moja G...