|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.3.2014 19:36:24   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

jih imam tudi jaz. Jemala jih bom, dokler ne zanosim, nato preklopim na femibion ali elevit. Ker baje je femibion najboljši in je cenejši kot elevit.

user posted image Vedela sem jaz da se ti ne daš user posted image , v tem pisanju ni videti dvoma, da boš še enkrat v pričakovanju user posted image .

ja, mogoče če zamenjam moškega predstavnika pri nas doma. user posted image user posted image

jih imam pospravljene v predalu, a jih trenutno sploh ne jemljem. Ker ne verjamem, da bomo pri nas doma še kdaj videli user posted image na testu. Je moj očitno preveč trmast. Bi imel še enega, a dela vse, da se slučajno ne bi prejelo

user posted image user posted image user posted image , čeprav so včasih čudni ti naši moški; pravijo eno, delajo drugo user posted image , kot da nimamo oči in ne vidimo kam pes taco moli user posted image . Kaj boš naredila, pogovor, ga pustila pri miru oz. kako boš to reševala?

Je pa to hudo ja, če glede ključnih stvari ni enotnosti pri partnerjih, kaj naredit. Sem brala zdaj tudi tisto drugo temo o tem...samo se mi ne da tam komentirat, ker se mi zdi da se tukaj velikokrat teme razvijajo v kar neko smer user posted image . Sem zdaj malo več forum brala in včasih se res čudim, da se za vsako stvar in temo najde kdo, ki kar nekaj komentira, kot da neko svojo negativo tukaj na ta način sprošča. Zato mi je fajn tukaj, se lepo razumemo, če se kdaj ne, se pa tudi lepo zmenimo, veselo klepetamo - drugega menda več niti brala ne bom.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
12.3.2014 20:16:39   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

user posted image user posted image user posted image , čeprav so včasih čudni ti naši moški; pravijo eno, delajo drugo user posted image , kot da nimamo oči in ne vidimo kam pes taco moli user posted image . Kaj boš naredila, pogovor, ga pustila pri miru oz. kako boš to reševala?

Je pa to hudo ja, če glede ključnih stvari ni enotnosti pri partnerjih, kaj naredit. Sem brala zdaj tudi tisto drugo temo o tem...samo se mi ne da tam komentirat, ker se mi zdi da se tukaj velikokrat teme razvijajo v kar neko smer user posted image . Sem zdaj malo več forum brala in včasih se res čudim, da se za vsako stvar in temo najde kdo, ki kar nekaj komentira, kot da neko svojo negativo tukaj na ta način sprošča. Zato mi je fajn tukaj, se lepo razumemo, če se kdaj ne, se pa tudi lepo zmenimo, veselo klepetamo - drugega menda več niti brala ne bom.

sva imela tudi midva nekaj podobnega. Sem imela že datum konzijila za umetno oploditev a je bil zelo proti, da sploh greva. tako sem odpovedala. Je ravno danes izjavil, da hoče po naravni poti ali nič. user posted image pa še po naravni ne verjamem, da nama bo uspelo. Ker kakor sem že pisala, ne poznam nobenega, ki bi brezmadežno zanosila. Meni je to že ubijanje na obroke. Ne pomaga nič, sem že tulila, ga lepo spraševala.....ni da ni. Odgovor je vedno, saj bova imela še enega. Niti ne vem več, kaj naj še naredimuser posted image user posted image

Če ga pustim na hladnem, da ne user posted image , je takoj najmanj 14dni mimo, preden on sploh ugotovi, da nisva. Meni pa na žalost že zelo biološka ura tiktaka. Maj se bliža in s tem moj 40 rojstni dan.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
12.3.2014 20:27:14   
*tedy*
Mamica deklicam nič ti ne zavidam....midva sva kar se user posted image enotna in sva glih govorila o tem,da glede na včerajšni rjav izcedek ,če kaj ne bi bilo na pregledu ok,da enkrat bova pa še poizkusila ne glede na emšo....sicer sem pa še vedno panična in skoz hodim na wc in vidim strahove tm k jih ni....celo na jogo nisem šla danes kar redko spustim..
Uživajte večer...

Neposredna povezava do sporočila: 2728
13.3.2014 7:59:56   
Jabček
Hja, prišla je. Sem vedla, bemtiš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
13.3.2014 8:12:27   
*tedy*
jabček user posted image user posted image user posted image

Jest tud nisem najbolšuser posted image včeraj zvečer spet na papriju spet čist mal rjavega izcedka, tako da bom kar poklicala, ker vem da moja G jutri dela UZ v porodnišnici, če bi me hotela pogledat, da ne bom za vikend po urgenci skakala.....že tko mi nič slabo in nimam nobenih posebnih znakov, zdej pa še ti smotani izcedki....

grem malo na off, tamalim bom risanke dala jest grem pa mal počivat, ker tale noč je bila bolj kratka

uživajte lep sončen dan

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
13.3.2014 8:21:35   
Žabinčica
Jabček user posted image user posted image user posted image . Držimo pesti za veseli december user posted image user posted image user posted image .

Tedy user posted image . Bo, vse ok, mora bit user posted image .

Grem po svojo jutranjo dozo kofeina user posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
13.3.2014 8:38:40   
Jabček
Tedy, le pojdi, da se ne boš skoz spraševala, kaj je, čeravno znajo bit te mini krvavitve kar pogoste. Samo idi pa veliko počivaj user posted image

Žabinčica, mamo enega decembrčka doma, bi pasalo met dva ja user posted image ...
Mah, na nek način sem vedela, da me user posted image malo zafrkava. Se mi zdi, da nekako veš, ali je ali ni. Zato nekako nisem hotela prehitevat s testom, pa se psihirat.

Neposredna povezava do sporočila: 2732
13.3.2014 8:40:29   
Jabček
Kar se pa tiče neenotnosti med partnetjema - velikokrat se mi zdi, da ne znajo moški pokazat svojih občutkov. In potem je ne za njih najboljši odgovor.

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
13.3.2014 9:09:18   
snika
Živjo punce =)
Jaz sem pa mojga končno prepričala, da je šel k zdravniku po napotnico za naprej. Datum imava 31.3. kar hitro. Po dveh letih bi bil že čas.
Je pa tako da sem brala da imajo pred posvetom spermiogram, nama pa je dal samo datum da se oglasiva pri andrologu. Nwm ali bo potem tam vse naenkrat. Mogoče ve katera kako to poteka?
So pa rekli da 5 dni nesmeva nič user posted image .
Kot veste imam vedno ta rjavi izcedek že par dni od O pa vse do M. In včeraj sem brala da dejansko imajo ženske, ki imajo rjavi izcedek problem, da zanosijo ali pa so celo neplodne. Tako da me sedaj to najbolj skrbi. Ko bi vsaj že moja G kj nardila proti temu.

Mogoče bo kateri kej pomagalo:
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=zenska3

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

Neposredna povezava do sporočila: 2734
13.3.2014 9:41:23   
perla*
Pa vi ste se res razklepetale! Bravo!
No, da ne bom dolga, vam ne bom razlagala o rožicah in podobnih rečeh. Bom le o bistvu, ki je tej temi namenjen user posted image
Sem en teden po ovulaciji. Psiha je +5! Sem zelo ponosna nase, ker sem kar precej spoščena, na varijanto Bo kar bo! Po domače povedan, mal se mi j... za vse. Vem da dandanes obstajajo vse možne rešitve. Do junija počakam, pa greva v akcijo z mojim najdražjim. Tako psiho bi rada obdržala še 1 teden, ko bo ali pa ne bo čas tečke user posted image
Se je pa včeraj nekaj zgodilo. Imela sem rdeč izcedek. Svetlo rdeč. In ni dolgo trajal. Danes ga ni več. Sej nisem pesimist, ampak se nočem veselit, da je bla mogoče vgnezditvena. Drugi izcedki niso skoraj možni, ker jemljem Estimo. In jih v vseh teh mesecih jemanja ni bilo. No, bomo videli drug teden za kaj je šlo. Mogoče smo pa zadeli. Po dobrem letu telovadbe user posted image  Kaj mislite vi, punce?

tedy jaz vem, da bo vse dobro! In vse je dobro! Ti le pojdi na pregled, zato da se pomiriš. In ker je vikend pred vrati. Škoda živcev, če si lahko sigurna. Kombinacij je toliko med nosečnostjo: znaki, neznaki, izcedki, neizcedki...vsaka user posted image  je zgodba zase in vse smo unikatne in vsaka ima svoj potek. Pošiljam pozitivno energijo, čutim da si super oseba, sploh zato ker hodiš na jogo user posted image

snika brez panike, pomiri se user posted image  sej se v današnji dobi da večina stvari uredit. Jaz sem imela te izcedke zadnje par let vsak mesec. Zdej ko pa delava na user posted image , mi je pa dala Estima, ker gre kao za popuščanje rumenega telsca. Teh izcedkov nimam več. Pogovori se s svojo ginekologinjo, kar odločno. Mani ni nič dala, dokler nisva začela načrtovat in da sem jst mal bolj odločno zahtevala.

Pošiljam sončka vsem user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
13.3.2014 9:45:07   
Tara9
ojoj tedy pošiljam pozitivno energijo user posted image user posted image  in stiskam pestke, da se ustavi. Pa le naroči se na pregled, da boš mirna. Ne vem zakaj imaš tako težko preizkušnjo user posted image . Vseeno sem prepričana, da bo ok, mora bit in pika.

jabček škoda za tečko, bo pa več decembrčkov user posted image  user posted image .

snika midva sva spermiogram delala samoplačniško, tako da ne vem kako bo potekalo pri vama. Midva pred pregledom 4 dni nisva user posted image  pa so naju "kregali", da bi morala samo 2 dni pavzirat prej in da sedaj ne bojo dobri izvidi, ampak so vseeno bili. Ne vem torej katera teorija je prava, sem samo rekla, da delim izkušnjo.

Jaz že komaj čakam vikend, se mi zdi nek dolg teden, posebaj ker me vleče ven in s težko muko ždim v pisarni user posted image . Jutri imam UZ, da preveriva folikle in sem že tečna ratala. Do zdaj sem bila ok, zdej pa spet živčna vojna, čeprav vem, da ne bo nič pomagalo, ahh ti hormoni vražji user posted image .

Imejte se lepo, pozdravčki vsem

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.3.2014 10:05:01   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: perla*
Pa vi ste se res razklepetale! Bravo!
No, da ne bom dolga, vam ne bom razlagala o rožicah in podobnih rečeh. Bom le o bistvu, ki je tej temi namenjen user posted image

Ti kar daj o rožicah user posted image , ravno to naj bi bilo bistvo te teme, da se ne pogovarjamo vedno striktno samo o znakih, kot v temah po mesecih; ampak da se ob rožicah vse malo bolj sprostimo dokler čakamo na + user posted image . Sicer pa bravo za psiho in navijamo za plus user posted image . Lahko bi bila vgnezditvena, časovno bi ustrezalo user posted image .

Snika upam da vama kmalu uspe zagledat plusek, če ne drugače v postopku.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.3.2014 10:50:03   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Pri nas so moji posejali rožice, ki so že kar lepo pokukale ven. Mislim, da je nekaj govoril o smrdljivakah. Baje jih polži ne marajo, tako da jih bo veliko okoli vrta in njive. Jaz sem bila pridna in sem tudi že kar nekaj vrtnin podtaknila, da jih bom kasneje dala na vrt. user posted image user posted image

Še dobro, da imamo v dnevni sobi dovolj široke police, user posted image user posted image da so vsi ti lončki lepo na sončku in toplem.

Vi sanjate o nosečnosti in kako ste zagledale pluse na testih, jaz sem danes imela pa bolj grozne sanje. Se mi je sanjalo, da je imel moj prometno nesrečo in je starejša hči umrlauser posted image user posted image . Je bilo tako vse živo, da sem se zbudila vsa objokana in kar v nekakšnem krču. Prvo, kar sem naredila, sem takoj letela gledat, če še diha in miga. A katera ve, kaj naj bi to pomenilo? Ponavadi pomenijo sanje ravno kaj drugega kot se ti sanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.3.2014 11:00:27   
Jabček

Pozdravljene.

Pri nas so moji posejali rožice, ki so že kar lepo pokukale ven. Mislim, da je nekaj govoril o smrdljivakah. Baje jih polži ne marajo, tako da jih bo veliko okoli vrta in njive. Jaz sem bila pridna in sem tudi že kar nekaj vrtnin podtaknila, da jih bom kasneje dala na vrt. user posted image user posted image

Še dobro, da imamo v dnevni sobi dovolj široke police, user posted image user posted image da so vsi ti lončki lepo na sončku in toplem.

Vi sanjate o nosečnosti in kako ste zagledale pluse na testih, jaz sem danes imela pa bolj grozne sanje. Se mi je sanjalo, da je imel moj prometno nesrečo in je starejša hči umrlauser posted image user posted image . Je bilo tako vse živo, da sem se zbudila vsa objokana in kar v nekakšnem krču. Prvo, kar sem naredila, sem takoj letela gledat, če še diha in miga. A katera ve, kaj naj bi to pomenilo? Ponavadi pomenijo sanje ravno kaj drugega kot se ti sanjauser posted image

Pravijo, da to pomeni, da mu podaljšaš življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.3.2014 11:34:14   
jabuk
Ojoj, sedaj si pa še mene ustrašila...Jaz imam sedaj zelo šibko, bolj rjavo M. 2 dni in je sedaj kar nehala. Upam, da čez 10dni ne dobim prave, ker bi se res ustrašila, da sem neplodna.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Kot veste imam vedno ta rjavi izcedek že par dni od O pa vse do M. In včeraj sem brala da dejansko imajo ženske, ki imajo rjavi izcedek problem, da zanosijo ali pa so celo neplodne. Tako da me sedaj to najbolj skrbi. Ko bi vsaj že moja G kj nardila proti temu.

Mogoče bo kateri kej pomagalo:
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=zenska3

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.3.2014 11:40:41   
mamica deklicam
jabček, hvala za odgovor.

Ker če bi se res kaj takega zgodilo, mislim da bi mi srce počilo. Ne vem, če bi sploh lahko še živela. je očitno res, ko pravijo, da je nekaj najhujšega, če pokoplješ otroka.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.3.2014 12:05:44   
Jabček
Mamica deklicam, ja tega si nikakor ne morem predstavljat user posted image Jaz sem praktično do 3leta od tamalega napol spala, ker je imel precej povečano žrelnico in posledično ogromno sluzi, ki je ni znal pogoltniti. Tako da sem nevemkolikokrat vsako noč preverjala, če je vse ok, če diha, babyfoni na maximum, nonstop tekanje ob kašlanju. HB, za operacijo, od takrat vse vredu!

Zadnjič sem pa gledala zvečer Criminal minds, pač en del, ko je otrok ponoči zginil. In sem valjda zaspala zraven, ko sem zaklepala, pa vhodnih vrat nisem zgleda vredu zaprla, ampak samo zaklenla - in so se odprle. Potem sem se na kavču ob kakih 1h zbudila in grem na wc, pa sem videla odprta vrata - mene je skor kap, najprej v otroško, sam da sem zatipala od tamalega noge. To je bil adrenalin pa pol, ker pol do 3h nisem mogla zaspat!

Čudne smo mame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.3.2014 12:46:19   
*tedy*
sem klicala G , je rekla naj počakam na pregled do ponedeljka in če ni sveže krvi ni panikeuser posted image

SEdaj pa čist druge teme do ponedeljka, ker se mi že malo mešauser posted image user posted image

mamica deklicam res si preidna , men se pa sploh ne da da bi sama flance delala, jih kar kupim na tržnici, sem preveč lena za kaj takegauser posted image . Sicer pa moram ( no tokrat moj dragi) še pol vrta prešihat, pol smo pa že jeseni, pa nekaj bomo uto prestavljali tako da dela ne bo zmanjkalouser posted image .
Dons so v šoli govoirlne in moram jit mal pozdravit učiteljice da ne bodo rekle , da se nič ne vidimouser posted image otroc so itak že čist pomladni in jih razganja , pa kr nič več se ne bi učili.....user posted image

Mi gremo pa v nedeljo mal na morje k noni....komaj čakam da malo zadiham morski zrakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.3.2014 14:04:15   
_pika_
jabček: user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi po O, par dni pred M (če bo prišla dokaj točno). Živčna!!! Ful mam napihnjen trebuh že dva dni. Me je dans sodelavka že čudno gledala v trebuh.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.3.2014 16:01:34   
azalea

Ker če bi se res kaj takega zgodilo, mislim da bi mi srce počilo. Ne vem, če bi sploh lahko še živela. je očitno res, ko pravijo, da je nekaj najhujšega, če pokoplješ otroka.

Je res, ni hujšega; pa čeprav je bil bolan in ne bi preživel, tudi če se ne bi rodil prehitro....

Ampak ja, treba je živet dalje....

Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.3.2014 17:08:32   
asyka
Od 8 dalje že gledam v računalnik in imam že kvadratne oči user posted image in zdaj sem šla na fax na obvezna predavanja, da mi bere iz pravilnika o pisanju magistrskega dela.... No, še prej je pa razložila, da lahko z google translatom si angleške članke prevedemo... A rees al kajuser posted image user posted image Takle bi toto žensko zdaj butala v en zid..

Tedy vse bo ok... tako kot je tetka G rekla

Škoda za vse ki ste dobile user posted image user posted image user posted image

Ah, sem pozabila poslat odgovoruser posted image mah mam dolg jezik pa vse povem kar me moti na faxu in so mi hitro tutorstvo za prve letnike obesli user posted image user posted image bravo jst.... samo ugotovim še kako se živi od brezplačnega delauser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.3.2014 19:28:10   
_pika_
Mene je tudi user posted image danes presenetila (24. dan). Nikoli, ampak res nikoli je še nisem imela tako zgodaj. In kaj ugotovim, da je bila O (če je bila), dva dni po m (žeeeee). user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.3.2014 21:21:06   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

Mene je tudi user posted image danes presenetila (24. dan). Nikoli, ampak res nikoli je še nisem imela tako zgodaj. In kaj ugotovim, da je bila O (če je bila), dva dni po m (žeeeee). user posted image

Čudno, ali imaš 10 dni dolgo M, no ja razen če si štela prvi dan ko M ni bilo več =) user posted image

JABUK - ko se men začne rjavi izcedek ga imam vse do M, nič ne preneha tako da lahko je tisto kak drug znak =) Držim pesti!

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.3.2014 7:58:41   
Jabček
Jutro punce...

Asyka - poznam te težave - vsak dan vsaj 8ur v službi gledanja v računalnik, v četrtek sem že orng utrujena. Pa imam drugače razgibano, nemonotono delo - večinoma rišem v AC, pa še kakšna druga laufarija. Pa vseeno - učke so križ in jaz imam nasploh suhe oči + očala. Tako da - le pazi na svoje, če še ne nosiš user posted image in vsake toliko le poglej vstran od računalnika user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
14.3.2014 8:19:22   
Žabinčica
Dobro jutro user posted image user posted image . Kako lep sonček je spet...no, zdaj pa prihajajo res topli dnevi user posted image . Čeprav je zjutraj še hladno, se mi zdi da je pomlad že prav v zraku.

Pika user posted image za prihod m.

Tara srečno pri ginekologu, user posted image za spodbudne novice in decembrčka.

Tedy, kako si?

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!