|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.3.2014 19:52:46   
jabuk
asyka, povej svojemu user posted image , da naj on počaka v avtu in ti greš kupit. Tako je bilo pri nama-ko sva se odpravljala nekam na obisk, sem mu rekla, da se morava ustaviti tudi še v lekarni.

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.3.2014 19:54:22   
jabuk
Čestitam. Sedaj pa se naroči h ginekologu za nadaljne preiskave. Pa srečno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jasmina011

Živijo punce :))), sem nova med vami in naj vam povem da sem jaz v nedeljo zagledala svoji user posted image in seveda bila presrečna :D

(odgovor članu Jasmina011)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.3.2014 20:05:00   
*tedy*
Asyka moja G dela sam dvakrat na teden v Leoniscu tako da ta teden ne dela več. Če se jutri ponovi bom šla kr na urgenco,da vsaj vem kaj se dogaja. Sicer pa imam res živčno vojno sama s sabo in s strahovi. Slabe izkušnje pustijo posledice pa če jih še tako potiskam na stran.....v pon imam pregled, uz pa verjetno šele v petek.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
11.3.2014 20:11:07   
asyka
JAz bi tudi šla na tvojem mestu potem kar na urgenco... Verjamem, da so strahovi cel hudič, že brez slabih izkušenj niso kul, ampak z njimi so pa še duplicirani. Jaz res želim, da je s pikico vse v redu in da se vse razvija in raste normalno.

Jabuk user posted image saj drugače je vsega hudega navajen, ampak tukaj pa se mi kar zdi, da se malo distancira, da ne bi bil razočaran ali kaj jaz vem....

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
11.3.2014 20:55:28   
jabuk
IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Jabuk user posted image saj drugače je vsega hudega navajen, ampak tukaj pa se mi kar zdi, da se malo distancira, da ne bi bil razočaran ali kaj jaz vem....

Mogoče ja, saj zato pa je mogoče bolje, če manj ve. Moj je sicer zelo odprt za te stvari, ampak jaz ga hočem vseeno čimmanj s tem seznanjat-sicer mi ne ratuje najbolje, ampak probam. user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.3.2014 7:12:29   
Jabček
Tedy, tudi jaz bi se šla pokazat na urgenco. Ziher je ziher! Čeravno ni verjetno kaj narobe (ne sme biti!) - maš pa vseeno tisti občutek, da res daš 100% vse od sebe, da res ni kaj. Pa ni to nobeno kompliciranje, pa nič, samo naj te pregledajo, tudi če kar napiše, da si prišla brezveze. Bolje 100x brezveze, kot pa enkrat ne, ko je res treba! Jaz se res tega držim med nosečnostjo (tudi med prvo sem se), ker je boljše tako - drugače pa res ne kompliciram, ko nisem v user posted image stanju... V prvi nosečnosti sem še za to, če lahko Lekadol pojem težila user posted image user posted image

Moški - ma moj je tak en posebnež, da je groza. Kot pri vas - ne vidi razloga, da bi take stvari delala skupaj user posted image - zdaj po teh letih sem že navajena user posted image . On ne bo nekih posebnih predlogov dajal niti pri vozičku - zanj bi bil najboljši najcenejši, škrt je user posted image . Sej potem razlaga, ko si jaz že nekaj omislim in navlečem - kako je to fajn pa vse oh in sploh, samo k nakupovanju (česarkoli) ga pa ne vlečem več. 1x mi je sred trgovine začel etiketo brat - če bom res kupila hlače s toliko elastana, da koža res ne more dihat! user posted image Da ne bi niti o tem, kake pike dobi, ko morava it v Ikeo al pa kaj takega, kar res ne zmorem sama! user posted image Kar se skupne nabave tiče - jaz mu kar listek izstavim - to je stalo toliko in toliko, pa mi da denar user posted image , pa je volk sit, pa koza cela.

Rožice - jaz si moram za letos tudi nekaj novega za na balkon zmislit - imela bi nekaj visečih rožic, kak sladek krompir, kakšno travo zraven. Ko bom sestavla, kar imam v glavi, pa vam povem.
Zunaj nekih hudih rož nimam, znotraj pa kalije, aloe vero, kaktuse, par dreves življenja (to je to - to mi ne umre, ker zalivam glih 1x tedensko, ko se spomnem user posted image )

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.3.2014 7:39:43   
*tedy*
Se javim ,da sem ok, nič izcedkauser posted image

Pri nas pa kar se trgovine tiče, vse moj dragi opravi, v Ikeo gre z veseljem z mano oz. bolj jaz z njim. Vedno rad hodi po trgovinah mu ni težko. Sicer pa je bil najin drugi "randi" (joj kje je že to) kupovanje kopalk zame user posted image in ni obupal celo popoldneuser posted image user posted image .
Tako da sem vedela, da je to to, ker sama nisem ljubiteljijca šopinga, kupim ko kaj vidim in ker malo hodim okrog tudi malo kupimuser posted image . Zdej ko nisem več v službi zadnje tri leta pa sploh ne vem če sem si kaj kupila, no kakšne superge za tečt vsako leto in to je po mojem to. Itak sem čudna, ker imam od čevljev 3 superge, pohodne čevlje, natikače, crocse in ene balerinke za posebne priližnostiuser posted image

Grem malo pospravljat preden se zasedim pred računalnikomuser posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.3.2014 7:54:09   
Jabček
Ufa, jaz z Ikeo pomojem kapitalno zafrknila takrat, ko sva opremljala in sva šla že itak 3x skozi (najprej po velike zadeve kavč, postelje, mize itn.) iz zgornjega dela - plačaš, pa potem itak čakaš, da ti iz skladišča naložijo. Drugo rundo po malenkosti spodaj (kozarci, posoda, pribor, dodatki). In potem sem videla, da so mi dali en stol z risom, sva čakala, da ga menjajo - in potem, ko je tlačil vse skupaj v kombi, sem se spomnila, da sem pozabila na mamino pisalno mizo - in jovo na novo. Po 9urah je rekel, da nikoli več user posted image . Zdaj ima pa tak fris v Ikei, da je groza user posted image user posted image
O čevljih pa ne bi user posted image - nimam kaj za obut, sploh user posted image , čeprav se utapljamo v čevljih. Tudi tamali je tak manijak na čevlje, da je groza.

Jaz pa danes 'špricam' službo user posted image . Tako se mi ne da it v LJ, malega je treba peljat k zdravniku, ker kašlja in res ne bi reskirala, ker ima čez vikend tekmo in se je tako veseli, tako da sem na day off. In tudi jaz grem zdaj malo pospravljat. Mogla bi se na omare spravit, pa zimske bunde preprat, pa pospravit. A mislite, da je prehitro?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.3.2014 8:15:57   
*tedy*
Jest sem budne in smučarske hlače v nedeljo ko smo prišli s smučanja oprala in so že na "poletne spanju"user posted image . Ima pa vsak itak vsak otrok še eno v predsobi , te bodo pa še malo počakale , čeprav upam da je ne bodo rabili....Obleke sem tud že včeraj malo pospravljala, pa še dons bom malo , da vidim kaj jim je še prav in kaj rabijo......za polet je itak vsega pol manj in tega se že veselim, bo malo manj pranja.....

Včeraj je moj dragi že trampolin sestavil samo malo še sonček pogreje in gremo venuser posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.3.2014 8:21:36   
Jabček
Hihi, mi smo ga v nedeljo in potem je staknil prehlad, ker se je tolk prešvical user posted image - pa še skoz je po malem pihalo.
Ampak trampolin je zakon! Otroc po cele dneve gor, lahko vsaj v miru spiješ kavo in mogoče prečitaš kakšen del knjige user posted image

Utopično pričakujem, da gremo še vsaj 1x ali 2x na smuči user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.3.2014 8:35:58   
Žabinčica
Sin in mož sta se še včeraj bila na nočni smuki, mož je rekle da se še da, ampak najbrž zaključujeta sezono. Mogoče, če še bodo pogoji-čeprav jaz upam, da jih ne bo več, ker mi topo prav paše user posted image . Tako da mi še nimamo pospravljene zimske garderobe, bom pa se zdaj počasi tudi jaz tega lotila.

Sicer pa dobro jutro, jaz ob user posted image , seveda, pa še ena za vse vas user posted image .

Tedy user posted image , upam da tako ostane in da se izcedek ne pojavi več.

Jabček uživaj dan off.

Azalea user posted image user posted image ; naj bo tokrat, ko bo, vse bp.

Trgovina, vsakdanje stvari kupujem pretežno jaz, kaj za stanovanje greva ponavadi oba, tudi v Ikeo, se trudiva da skupaj izbereva takšne stvari, čeprav morem priznat da večkrat obvelja moja user posted image , čeprav je v bistvu tudi njemu tako ok, ker itak pravi da imam super okus user posted image .

Da vidimo, če se bomo danes tako razčvekale kot včeraj, sploh ne vem kdaj smo se nazadnje tako user posted image .

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.3.2014 8:36:44   
*misi*
Nas je bil ucer 2 uri na trampolinu. Doma ga se nimamo, pa sem ga tuki v en lokal peljala k majo igrala. In ponoci se je zbudil v joku in jokal da ga noge bolijo user posted image pol sem ga pa masirala en cas in je blo dobr. A mislte da je mel krce?

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.3.2014 8:39:28   
Tara9
Jutro,

tedy sem komaj dočakala računalnik, da preberem, da je vse ok user posted image . Upam, da je zdaj izcedek končal svojo kariero in te bu pustil v miru. Vrjamem da je težko odgnati slabe misli, upam da ti bo vseeno šlo. Stiskam pestke še naprej, da pikica lepo raste.

asyka in misi potem bomo imele vse vikend poln user posted image  user posted image  user posted image . Držim pesti za vse nas. Tudi jaz se toliko ne oziram več glede O, vsaj trudim se, ampak ker sem na Klomifenu točno vem kdaj jo pričakovati, tako da težko čisto pozabim na njo.

Glede trgovin in nakupovanja sva pa midva zelo usklajena. Moj dragi zelo rad sodeluje pri vsem, tako da večino zadev kar skupaj nabaviva, ne glede ali gre za hrano, rože, tepih user posted image  user posted image . Pri vsaki stvari se skupaj posvetujeva in sva se tako navadila.

Šibam zdaj veselo na delo. Bodite lepo

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.3.2014 8:41:45   
*tedy*
misi čist lahko je od trampolina, če je tolk dolg skakal- muskelfibruser posted image

Ikea je itak taka trgovina, da tud če ne greš nič kupit vedno kaj najdeš, ker moraš nujno imetiuser posted image user posted image user posted image . Sicer pa sva midva skoraj vse tam kupila, od kuhinje, kavča, otroških sob, jogije za otroke, posode, krožnike ...ni da ni, bi lahko imela doma razstavni salonuser posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.3.2014 8:42:37   
Žabinčica
Misi, ja, verjetno res mišice; saj bo danes že sigurno Ok. Mu je bilo najbrž 2 uri skupaj malo preveč.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
12.3.2014 8:44:39   
Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

Nas je bil ucer 2 uri na trampolinu. Doma ga se nimamo, pa sem ga tuki v en lokal peljala k majo igrala. In ponoci se je zbudil v joku in jokal da ga noge bolijo user posted image pol sem ga pa masirala en cas in je blo dobr. A mislte da je mel krce?

Čist možno. Skakanje po trampolinu ni glih preprosto in če tega ne počne pogosto - seveda so ga lahko bolele nogice. V takem primeru, sploh če sumiš na krče, mu bo kakšna polovička tablete magnezija (tiste šumeče, kupiš v lekarni, da ma res magnezij not, ne sam cuker) super pomagala.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
12.3.2014 8:44:49   
*tedy*
Tara9 tudi jest upam, da je šel izcedek na dopust za naslednjih 7 mesecevuser posted image . Psiha pa dela svoje, čeprav sem šla ponoč sam enkrat na wc in sem kar dobro spala. user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.3.2014 8:48:28   
Žabinčica
A vam dela RR normalno danes, ker mene je že dvakrat ven vrglo ko sem hotela odgovorit user posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
12.3.2014 9:42:32   
asyka
Ah moj je drugače večji šopoholik kot jaz. Ko ga enkrat spravim v trgovino je problem njega ven dat. Sploh ko greva po cote, je ponavadi tako, da on mene prepričuje da si naj nekaj kupim, on pa brez problema gre z vsaj 1 novo majico ven. Jaz priznam, da sem do sebe ful škrta in če vem da imam doma še 5 čist ok majic in 1 čist ok čevlje, da si ne bom novega kupila. Zato pa mam potem mojega, da mi kdaj kaj pod prisilo na blagajno zvleče, če ne bi tako mela v omari samo cote iz leta 2000 user posted image . Kar se tiče notranje opreme pa tudi ostalega mu kar zaupam, ker ima res ful dober okus. Še mene kdaj obleče... ima smisel, ga je moral razviti tekom šolanja pa potem tudi dela. Samo pri njemu ponavadi traja, da pride do tistega klika v glavi, da se nekaj nardi. Sva kupila nazadnje luči v Ikei, no od 3 je ena zmontiranauser posted image Ma saj boooooo. Jaz pravim do novega leta že hehe....

Jaz pa ne morem dati na stran kdaj imam ovulacijo, ker me takrat razganja, ko pubertetnicouser posted image Jaz držm pesti da bomo decembrke postale, ker je tak lep mesec.... pa bomo potem še naprej lahko skupaj čvekale v veselih pričakovanjih... user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
12.3.2014 9:44:31   
Jabček
Meni za 1x dela normalno, Žabinčica.

Zgleda je tako, da se pravilno razporedi - samo en šopoholik na familijo user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
12.3.2014 9:48:03   
asyka

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Zgleda je tako, da se pravilno razporedi - samo en šopoholik na familijo user posted image

pa si predstavljaš, da se najdeta dva šopoholika skupaj pri nekem normalnem družinskem proračunu. Pa saj bankrotirata po 2 mesecih skupnega življenja user posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
12.3.2014 10:05:09   
Jabček
Ne bi blo, ja user posted image

Moje user posted image še ni na spregled user posted image Pa ima me, da bi šla stanovanje prepleskat user posted image - a to je znak user posted image ? user posted image Verjetno pomlad user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
12.3.2014 10:14:36   
mamica deklicam

Meni za 1x dela normalno, Žabinčica.

pri nama je moj šopoholik user posted image user posted image . Mi je že pred leti njegov brat rekel, če bova šla v trgovino, naj najprej preverim, če imajo kje kakšen stol, da se bom lahko usedla. user posted image

Jaz zelo nerada hodim po trgovinah, on prebrska vse policeuser posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
12.3.2014 10:22:55   
jabuk
Ojla,

moj ne mara nakupovanja oblek-to prav sovraži iz dna srca...Mu pa ni problem biti nekje, kjer prodajajo npr. avtomobilsko opremo, takrat sem pa jaz tista, ki trpim. user posted image

PUNCE-DANES JE GREGORJEVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
12.3.2014 10:25:58   
jabuk
Blagor tebi, imaš še upanje user posted image ...Moja user posted image  je pa bolj taka-včeraj je dopoldne prišla, ampak zelo malo, potem je pa do danes zjutraj ni bilo. Zjutraj pa spet nekaj malega, sedaj pa spet nič.

Ne bi blo, ja user posted image

Moje user posted image še ni na spregled user posted image Pa ima me, da bi šla stanovanje prepleskat user posted image - a to je znak user posted image ? user posted image Verjetno pomlad user posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Ime za punčko?
BeChi

?

Maja (32%)

Anja (28%)

Nina (41%)

Število vseh glasov: 892

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!