Jabček
|
Tedy, tudi jaz bi se šla pokazat na urgenco. Ziher je ziher! Čeravno ni verjetno kaj narobe (ne sme biti!) - maš pa vseeno tisti občutek, da res daš 100% vse od sebe, da res ni kaj. Pa ni to nobeno kompliciranje, pa nič, samo naj te pregledajo, tudi če kar napiše, da si prišla brezveze. Bolje 100x brezveze, kot pa enkrat ne, ko je res treba! Jaz se res tega držim med nosečnostjo (tudi med prvo sem se), ker je boljše tako - drugače pa res ne kompliciram, ko nisem v stanju... V prvi nosečnosti sem še za to, če lahko Lekadol pojem težila Moški - ma moj je tak en posebnež, da je groza. Kot pri vas - ne vidi razloga, da bi take stvari delala skupaj - zdaj po teh letih sem že navajena . On ne bo nekih posebnih predlogov dajal niti pri vozičku - zanj bi bil najboljši najcenejši, škrt je . Sej potem razlaga, ko si jaz že nekaj omislim in navlečem - kako je to fajn pa vse oh in sploh, samo k nakupovanju (česarkoli) ga pa ne vlečem več. 1x mi je sred trgovine začel etiketo brat - če bom res kupila hlače s toliko elastana, da koža res ne more dihat! Da ne bi niti o tem, kake pike dobi, ko morava it v Ikeo al pa kaj takega, kar res ne zmorem sama! Kar se skupne nabave tiče - jaz mu kar listek izstavim - to je stalo toliko in toliko, pa mi da denar , pa je volk sit, pa koza cela. Rožice - jaz si moram za letos tudi nekaj novega za na balkon zmislit - imela bi nekaj visečih rožic, kak sladek krompir, kakšno travo zraven. Ko bom sestavla, kar imam v glavi, pa vam povem. Zunaj nekih hudih rož nimam, znotraj pa kalije, aloe vero, kaktuse, par dreves življenja (to je to - to mi ne umre, ker zalivam glih 1x tedensko, ko se spomnem )
|