Jabček
|
Jutro punce... OD, vrtci, plačilo šole - jaz si enostavno ne računam več, ker nikoli ne dobim isto. Po kaki logiki delajo, ne vem, mene je nazadnje melo, da bi jim sporočila, da imam na SPAR PLUS kartici 0,59€ bonusa in so mi ga pozabli štet - ker štejejo pa vse. Tut če maš sam pozitivno stanje na računu, oni to upoštevajo. Pa, če ma otrok kaj našparano, bognedaj, da še sam kaj šparaš ... V države - v glavnem super vzgled naše države - bolj kot si v pufih, bolj fajn ti je, ker minusa na računu pa res ne upoštevajo Vikend - ja, jaz ga tudi komaj čakam. Mali ma tekme v Ljubljani, tako da gremo v LJ, pa potem še malo šoping, šetnja, mogoče na grad, kaj dobrega pojest, pa domov. Kosila - jaz med tednom res bolj kočerje kuham (kosilo+večerja). Praktično pridemo domov ob 15'30h - potem pa se začne razvoz na treninge, tako da res nekaj na hitro - kakšne zelenjavne juhce, paradižnikova, korenčkova, krompirjeva, mineštrice. Kak ričet, da je za dva dni, včasih si golaž v nedeljo nakuham za 2 dni, pa v nedeljo kako govejo juhco prišparam. Pa potem zvečer kakšne solatke, pa je to to. Ful rada kuham, samo med tednom ne gre vedno pa načrtu. Včeraj je bil pa čas, pa je bil motovilc z jajčko, pečen krompir pa rebrca Moje menstruacije še vedno ni - mogla bi prit 8.! In čestitke vsem novim nosečkam!
|