Žabinčica
|
Ah, kako ste pridno čvekale . Pokomentirala bo samo to kar se spomnim . Jabček, naredi test, me čakamo. No, mogoče pa je tisti tvoj občutek da bo dlje trajalo le bil napačen . Jabuk, ti tudi; kaj zdaj punci-opogumit se je treba . Sicer nisem ravno pristaš da se delajo testi vnaprej, ampak zdaj bi ga že lahko . Asyka, za odločitev in držimo pesti da čimprej pride vajin +. Študij-metode raziskovanja so bile naš prvi predmet na podiplomcu zdaj; sreča da sem ga dala skozi in naredila, ker je pri nas kar malo zafrknjen. Uspešno. Radenska, ti kar ostani tukaj; več nas je bolj lušno je. Kdaj imaš pa rok? Meni tudi FB nekako ni to to, imam ga, pri prejšnji nosečnosti sem bila v skupini, ampak mi nekako ni bilo preveč-nisem skoraj nič pisala; mi je ljubše tukaj, tako da tudi jaz upam, da bo se bo na RR dogajalo ko se enkrat preselim na kakšno drugo temo . Mamica deklicam, si me spomnila na tisti forum, sem šla malo pogledat, saj nekaj pa jih je še tam; jaz sem mislila da več nobena tam ne piše; še tebe sem tam našla . Vozički, okusi in potrebe so različne; meni se zdi pomembno, da se športni del obrne v obe smeri, da je dobro vodljiv, da se da vozit po različnih terenih, torej fajn gume-čeprav smo v mestu, da je dovolj velik, všečen in to je nekako to. Vikend, za mene pisanje seminarske in učenje, izpit imam konec meseca. Razen tega verjetno v Celje na sejem v soboto, v nedeljo pa verjetno vsi skupaj malo v park ali naravo tu pri nas. Misi tvoj vikend z kuharskim tečajem se sliši super . Kosilo, verjetno krompir v kosih z kislo smetano pa kakšna solatka, potem pa še doma narejene kokice - to si je sin danes zjutraj zaželel. Prejšnji teden pa sem si privoščila 2x tortilje, enkrat sem jih doma delala, pa po dolgemmm času sva z možem šla v soboto v mehiško. Njami. Pomlad zgleda vpliva na nas tako da več tipkamo tu gor .... mogoče se bo pa napluskih tudi poznalo .
|