|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.3.2014 8:36:10   
Žabinčica
Ah, kako ste pridno čvekale user posted image . Pokomentirala bo samo to kar se spomnim user posted image .

Jabček, naredi test, me čakamo. No, mogoče pa je tisti tvoj občutek da bo dlje trajalo le bil napačen user posted image .

Jabuk, ti tudi; kaj zdaj punci-opogumit se je trebauser posted image user posted image user posted image . Sicer nisem ravno pristaš da se delajo testi vnaprej, ampak zdaj bi ga že lahko user posted image .

Asyka, user posted image za odločitev in držimo pesti da čimprej pride vajin +. Študij-metode raziskovanja so bile naš prvi predmet na podiplomcu zdaj; sreča da sem ga dala skozi in naredila, ker je pri nas kar malo zafrknjen. Uspešno.

Radenska, ti kar ostani tukaj; več nas je bolj lušno je. Kdaj imaš pa rok? Meni tudi FB nekako ni to to, imam ga, pri prejšnji nosečnosti sem bila v skupini, ampak mi nekako ni bilo preveč-nisem skoraj nič pisala; mi je ljubše tukaj, tako da tudi jaz upam, da bo se bo na RR dogajalo ko se enkrat preselim na kakšno drugo temo user posted image .

Mamica deklicam, si me spomnila na tisti forum, sem šla malo pogledat, saj nekaj pa jih je še tam; jaz sem mislila da več nobena tam ne piše; še tebe sem tam našla user posted image .

Vozički, okusi in potrebe so različne; meni se zdi pomembno, da se športni del obrne v obe smeri, da je dobro vodljiv, da se da vozit po različnih terenih, torej fajn gume-čeprav smo v mestu, da je dovolj velik, všečen in to je nekako to.

Vikend, za mene pisanje seminarske in učenje, izpit imam konec meseca. Razen tega verjetno v Celje na sejem v soboto, v nedeljo pa verjetno vsi skupaj malo v park ali naravo tu pri nas. Misi tvoj vikend z kuharskim tečajem se sliši super user posted image .

Kosilo, verjetno krompir v kosih z kislo smetano pa kakšna solatka, potem pa še doma narejene kokice - to si je sin danes zjutraj zaželel. Prejšnji teden pa sem si privoščila 2x tortilje, enkrat sem jih doma delala, pa po dolgemmm času sva z možem šla v soboto v mehiško. Njami.

Pomlad zgleda vpliva na nas tako da več tipkamo tu gor user posted image .... mogoče se bo pa napluskih tudi poznalo user posted image .

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.3.2014 8:39:28   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*
mamica deklicam hvala sem zračunala , kar veliko pride....glede na to da sem sedaj , ker nista v vrtcu dobim po 100€za vsakouser posted image .

V radodarnih občinah živite, jaz sem za malega, ko je bil doma do dveh let in pol dobila 10 eur več otroškega user posted image , dokler ni šel v vrtec; ok je sicer že dve leti nazaj ampak vseeno user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 11.3.2014 8:41:58 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.3.2014 9:10:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam, si me spomnila na tisti forum, sem šla malo pogledat, saj nekaj pa jih je še tam; jaz sem mislila da več nobena tam ne piše; še tebe sem tam našla user posted image .

me je firbec matral, kakšno ime je dala teddy svojemu zakladu. Ja, in če je kakšno slikico pripopalauser posted image
drugače pa tudi jaz zelo malo zahajam tja, se enostavno ne spomnimuser posted image

naša občina je dajala po 100€ vsak mesec do tretjega leta, če nisi imel otroka v vrtcu. Smo si s tem kar malo pomagali. A z novim letom so to ukinili, ker češ ni več denarja in da je sedaj dovolj vrtcev v naši občini. No naša je bila itak sedaj že tri leta stara, tako da tega denarja ne bi več dobivala.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.3.2014 9:17:41   
Jabček
Žabinčica, nič še ne bom testa delala, mi je že tudi kdaj prej M zagodla za kakšen dan, dva. Razen med vikendom - ko sem imela napade lakote, zdaj ni nič. Čakam do konca tedna user posted image . Se strinjam z Jabuk, testi so dragi user posted image .

Žabinčica, pridna punca, dokončuješ študij, podiplomca al kaj drugega?

Kakšna imena pa so vam kaj všeč? Sploh za user posted image mi je težje!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.3.2014 9:35:09   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Jabček
Žabinčica, nič še ne bom testa delala, mi je že tudi kdaj prej M zagodla za kakšen dan, dva. Razen med vikendom - ko sem imela napade lakote, zdaj ni nič. Čakam do konca tedna user posted image . Se strinjam z Jabuk, testi so dragi user posted image .

Žabinčica, pridna punca, dokončuješ študij, podiplomca al kaj drugega?

Kakšna imena pa so vam kaj všeč? Sploh za user posted image mi je težje!

No, potem pa lahko z Jabuk skupaj delata, je rekla da bo delala med vikendom-pa sta ravno tam tam.

Ja; podiplomca, sicer ne ravno končujem, sem letos, mislim v tem študijskem letu začela - no glede na število izpitov, ki jih imamo sem že pravzaprav na polovici user posted image (sem že imela namen prej nadaljevat, ampak sem precej odlašala, zato pa sem zdaj toliko bolj motivirana user posted image ).

Imena; meni je pa ravno za punčko lažje, mi jih je veliko všeč: Ema, Ana, Klara, Ela, itd. V bistvu mi je veliko imen všeč za punčke ko jih slišim, čeprav seznama še ravno nisva delala user posted image . Za fantke imam pa enih par favoritov, nekako imam bolj občutek da bo ko pač bo fantek-sicer ne vem zakaj, pa je res bolj občutek kot želja user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 11.3.2014 9:45:22 >

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.3.2014 11:26:52   
jabuk
user posted image user posted image user posted image ...dobila sem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.3.2014 13:02:06   
*tedy*
joj punce, jest mam pa spet en rjav izcedek.....user posted image user posted image sem že čist paničnauser posted image počakam moža pa če bo še kaj grem kr na urgenco....sicer se mi bo pa zmešal in bom celo noč na wc hodilauser posted image user posted image nevem komu sem se zamerila , da me takole preizkuša???

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.3.2014 13:04:08   
Jabček
Tedy, koliki teden si? Mogoče je pa vgnezditvena?

Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image , da je vse OK!

Jabuk - user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
11.3.2014 13:08:53   
jabuk
Hvala jabček, sedaj pa ni več duha niti sluha o user posted image ...mogoče bo potem zvečer, ali pa jutri prišla zopet-ali pa je le še upanje. user posted image

Tedy, veliko user posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
11.3.2014 13:18:15   
asyka
Tedy pošiljam en kup lepih želja, da je vse ok in gre samo za neko brezvezno krvavitev, ki nima nobenega pomena... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jabuk držim pesti, da je bil lažni alarm in je šlo za vgnezditvenouser posted image

Imena... uf pojma nimam. Vse kar je bilo meni všeč je že pobrano v familiji, ali pa je preveč podobno. Mi je všeč ime Tija, ampak imamo Lio v družini (pa tudi Ema, Pija,Ula,..) , seveda mi je za fantka bilo top ime Liam user posted image So mi pa v splošnem všeč kratka imena, bomo videli kaj se bo nakoncu izcimilo.

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.3.2014 13:32:22   
jabuk
Eh, user posted image  se je zopet prikazala. Bo treba počakat...

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Hvala jabček, sedaj pa ni več duha niti sluha o user posted image ...mogoče bo potem zvečer, ali pa jutri prišla zopet-ali pa je le še upanje. user posted image

Tedy, veliko user posted image user posted image

Aja, kar se pa imen tiče sva si pa z mojim kar različna...kar je meni zelo všeč, je njemu čudno...Ko bo čas, bova videla, kak kompromis bova skupaj določila :)

< Sporočilo je popravil jabuk -- 11.3.2014 13:33:55 >

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.3.2014 13:42:02   
Radenska_
*misi* jaz sem iz okolice Tržiča...Pa ti? :)

FB profil imam jaz že od leta 2008 :) em že starosta tam gor, haha. Meni je fajn no...Saj ko se navadiš je kul. Ni pa isto kot forumi.

*tedy* katere rožice boš sadila? Jaz tudi o tem razmišljam...Nimam čisto nobenih rož zunaj. Zdaj urejava travo, oziroma jo bova posadila v začetku aprila. vrta zelenjavnega še nimam - naslednje leto, rož pa tudi nič okrog hiše...Notri pa ene par...Ne marajo me glih, vse crkne, razen orhidej :( :D
Držim pesti da bo z rjavim izcedkom vse ok - da se ustavi. Povej mi, a ne jemlješ dabrostona? Ti ga niso dali? To mi je čudno :( Drugače pa se le pojdi nujno pokazat, res, jaz sem se šla tudi v petek.

Žabinčica rok imam 8.9. :) Še prehitro bo tu :) Zelo dobro se mi sliši tvoj krompir s kislo smetano, zdajle so se mi kar sline zacedile. A to samo kislo smetano pač to navadno kislo - ne tisto za kuhanje...da se potem krompir pomaka?

Jaz imam pa take čudne "cravingse", na poti domov si grem po eno glavo solate, ker se mi ful lušta solata s fižolom lol....Za malico sem pa jajčka na oko jedla. Drugače pa sem zmešana zdaj na rdečo peso, gobice vložene, karkoli kislega...Sladko splooooh ne maram, pa sem bila prej pravi mali odvisnik user posted image

Ime imava pa midva že izbrano, sva imela že pred nosečnostjo, tako da ni bilo težav :) za punco sploh nisva kaj razmišljala, sva kar oba mislial da bo fant..no pa še res je :)

Jabuk žal mi je če je to napoved M, če pa ni pa držim pesti.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.3.2014 14:25:18   
Jabček
Pravijo, da če si bolj na kislo - bo user posted image , če pa bolj na sladko - pa user posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.3.2014 14:41:08   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Pravijo, da če si bolj na kislo - bo user posted image , če pa bolj na sladko - pa user posted image .
user posted image user posted image

ne drži. Meni v obeh nosečnostih ni dišalo po sladkem, pa imam dve punce domauser posted image user posted image .

Sem drugače sladkosned a v obeh nosečnostih nisem smela niti videti sladkarij. Tako, da ta teorija odpade. Enako je tisto, kako nosiš otroka. Jaz sem eno v križu, drugo spredaj, a sta obe enakega spola. Sem pa kar nekako pri obeh čutila, da bo punca. Mislim, da bodoče mamice nekako vemo, kaj bo. Ne me vprašat, kako.user posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.3.2014 14:48:20   
*misi*
tedy brez panike...rjavi izcedki so pogosti in nic nenavadnega. Lahko se pojavijo kar tako, lahko je zdaj cas ko bi mogla imeti m. Jaz mam kolegico ki je vsak mesec v nosecnosti dobila rjav izcedek v casu ko bi mogla imeti M.
Vecji problem je sveza kri. Tako da, ce te bo pomirilo se kar javi da te G pogleda. Vse bo ok.

radenska jaz pa iz Rad user posted image

imena pri nama za fantka ni bil problem, ker sva ga izbrala ze pred samo nosecnostjo user posted image , za puncko imam izbrano ime Julija.
Ce bo pa se en fantek si bom pa najprej zvrtala luknjo v kolen, potem pa se bom do poroda probala spomnit eno fantovsko ime,ki mi bo vsaj malo vsec. Tko da....mi zdaj upamo na cesplo, ker vsi okoli imajo fantke, doma imam moje dva, pa se dva macka ki sta tudi moskega spola. Edino kar me resuje je moja civavica user posted image

< Sporočilo je popravil *misi* -- 11.3.2014 14:49:10 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.3.2014 15:02:07   
Jasmina011
Živijo punce :))), sem nova med vami in naj vam povem da sem jaz v nedeljo zagledala svoji user posted image in seveda bila presrečna :D

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.3.2014 15:06:35   
Tara9
Ženskice helou,

ta teden ste pa res ekstra pridne user posted image  user posted image , mi prav zapolnite pavze v službi, saj vas redno prebiram, da slučajno česa ne zamudim user posted image .

tedy user posted image user posted image user posted image  za srečo. Res imaš hudo igro z živčki, upam, da se bo kmalu nehalo. In ja, pojdi se raje pokazat, da boš mirna in da boš lahko spala. Srečno.

misi se O že kaj bliža user posted image ? Hecam te, ker veš kako usklajeni sva, zato preverjam, če se bova spet skupaj sekirali user posted image .

Midva imava glede imen kar težave, kar je meni všeč, dragemu ni in tako v krog. Za punčko se bova nekako lažje uskladila, so pa tudi meni drugače všeč kratka imena: Tija, Ema, Tara user posted image  user posted image . Fantka bi jaz poimenovala Mark, ampak je mojemu takoj slabo ratalo, tako da bojo še boji. Ma samo naj enkrat že pride do tega, sem rekla, da mi je že čisto vseeno kaj bo.

Zasledila sem tudi, da ste se nekaj o sajenju rožic pogovarjale. Mene tudi zanima, kaj sadite zunaj, če sadite seveda user posted image . Bi rada letos lepo balkonček okrasila, pa nisem ravno ekspert za rože. Sicer imam res ogromno notranjih rož, tako da je skoraj prava džungla doma user posted image .

Bodite lepo, uživajte na sončku, če ga imate user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.3.2014 15:36:35   
jabuk
UU ROŽICEuser posted image user posted image user posted image , ste me spomnile, da moram svoje zaliti user posted image

Kar se imen tiče, so meni zelooo všeč naravna imena: bor, tisa, melisa....ampak mojemu so pa tale imena čisto mimo. user posted image ..tako, da naju bo še kar dela čakalo glede usklajevanja imen hehe.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.3.2014 16:29:51   
Žabinčica
Tedy pošiljam user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da je s pikico vse vredu; mora bit.

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*
za puncko imam izbrano ime Julija.

Evo, to ime mi je tudi recimo lepo za punčko. Ema pa se mi zdi je v zadnje čase zelo pogosto, čeprav je lepo.

Liam za fantka, mi je tudi všeč (ga pa ne bi dala). Poznamo tudi enega zelo prijetnega fantka s tem imenom. Meni so všeč recimo: Erik, Jure, Filip, Dominik, Gabriel, po mojem bomo med temi izbirali če/ko bo čas user posted image . Všeč so mi tudi takšna ki se končajo na s (Lukas, Nikolas in podobno). Drugače sem za prvega izbrala ime jaz, za drugo on (in to že dolgo preden smo sploh prvega imeli je imel to ime za punčko nagledano); zdaj pa, ko bo...bomo videli :).

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.3.2014 16:31:02   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jasmina011
Živijo punce :))), sem nova med vami in naj vam povem da sem jaz v nedeljo zagledala svoji user posted image in seveda bila presrečna :D

Čestitam in vse lepo user posted image .

(odgovor članu Jasmina011)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.3.2014 18:20:24   
*misi*
jasmina001 iskrene cestitke in srecno do konca user posted image

Meni je od fantovskih imen vsec samo Patrik, tako da ocitno bomo imeli Patrik jr. ce bo slucajno fantek heheeh user posted image

Rozice mam jaz vecinoma notri, zunaj pa posadim v teglce solato, petersilj, drobnjak, meto, jagode. Kar se roz tice imam recimo sivko, pa poleti dam tele adame ven. To je pa vse. Moram pa letos posaditi drevesa na vrt in zadnje case si ogledujem kaj sploh bi...mika me javot, lipa...kaj enostavnega in da nam da malo sence. Aja pa 2 palmi sem si privlekla iz morja pa to tako pocasi raste, da bom jaz verjetno prej docakala vnuke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.3.2014 18:22:28   
*misi*
Aja tara moja istocasovna sotrpinka hehe user posted image O pricakujem zdaj med vikendom, v bistvu se sploh nisem poglabljala do natancnega datuma, ce po pravici povem, ker se mi niti ne da s tem ukvarjat user posted image , mislim pa da bo v kratkem. Jaz res upam da vse zagledamo cimprej user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
11.3.2014 18:32:48   
*tedy*
hvala za vse spodbudne besede, so pomagale, zaenkrat se je vse umirilouser posted image user posted image user posted image in naj tako tudi ostaneuser posted image

Rožice sem pa zaenkrat samo Primule posadila v ene cvetlične lonce k jih imam viška. Ostalo pa še pride na vrsto.

Grem počivat tole me je čist iz tira vrglo, kar slabo mi je ratalo k sem videla na wc papirju eno rjavo sled, sem rabila kar kakšno uro da sem k sebi prišla in skoz seveda na wc hodila čekirat če je vse ok.....

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.3.2014 19:31:57   
asyka
misi ocitno imamo kar 3 tukaj podobne cikluse. Tudi jaz imam = sedaj med vikendom, oz ta teden enkrat med ponedeljkom in vikendom, saj vemo kako to jeuser posted image Upam, da nam bo potem vsem 3 nosil miklavžuser posted image

Pri rožah pa sem jaz bolj bogo... Zunaj tako nimam nič, ker nimam kam dati v bloku. Bi imela na balkonu, ampak tja sonce nikoli ne posije. Še poleti, ko je zunaj 40 stopinj, je na tisti strani vsaj 10 manj. Sem pa letos posadila zelišča v teglčke. V Ikei so imeli res poceni kompletke semen + zemlja. Sicer sem jaz potem posadila v večje teglčke. Sedaj pa gledam kako rastejo iz semen male rastlinice :D Je pa itak pri nama bolj za rože moj, meni še kaktus uvene od premalo zalivanjauser posted image

tedy sem vesela, da se je umirilo. Mogoče bi poklicala svojo G, če je možno, da te malo prej pogleda. Da saj veš da se kaj veliko ne bo videlo, ampak da te skrbi glede na prejšnje izteke nosečnosti in da imaš neke rjave izcedke... da te pomiri, če vidi da vrečka lepo raste, mogoče pa celo tudi srček že vidi

Morem pa priznat, da bi mojega najraje kr brcnila nekam. Čeprav vem, da ni prav, ker ženske vseeno tole drugače doživljamo kot oni. AMpak od kar se je tudi on odločil, da začneva delati se počutim, kot da misli, da sem nek inkubatoruser posted image Mu danes rečem, da če greva usput do DM-a po tabletke folne kisline, me pogleda in reče, da zakaj bi on tu zraven moral hodit, da to pa njega ne zanima kaj moram in kaj ne smem jaz jesti... Bljah, sem kr grdo začela gledat, čeprav mi je po eni strani jasno, da je on tip karakterja, da dokler ne bo uspelo ne bo želel niti slišati o tem kako sem, kaj rabim... pač enostavno na moške ne vplivajo isti hormoni, kot na nas. Čeprav priznam bi dala vse na svetu za izum, ki bi moške podvrgel 1 samemu ženskemu ciklusuuser posted image

< Sporočilo je popravil asyka -- 11.3.2014 19:35:20 >

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.3.2014 19:42:02   
azalea
jaz sem pa danes malo otožna, ker bi PDP bil.... ma enkrat bo bolje; jutri pa je nov dan

drugače pa mam tudi jaz Quinny Freestyle 3 XL bež barve; samo zaenkrat je rastavljen in lepo spakiran čaka na boljše čase in na uporabnikauser posted image

se mi je pa danes ratalo k Velikonji naročit (nujno zlo pač zaradi ivf+pgd), tako da gremo korak po korak dalje. nekaj mi sicer ni z andrologom jasno še, ampak to bom videla ko grem drug teden po njegove izvide. In ja, imam napisano uradno pooblastilo. Me je šok zadnjič, ko mi je to povedaluser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Ime za punčko?
BeChi

?

Maja (32%)

Anja (28%)

Nina (41%)

Število vseh glasov: 892

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!