|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.3.2014 7:58:01   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

ojla punce :)

Kako ste?
Vidim da ste ravno pri vozičkih, pa se bom malo uštulila :P

Midva sva ga včeraj kupila, rabljenega in sicer Quinny freestyle 3xl comfort v bež barvi za 200 eur komplet s košaro, športnim delom, vso opremo, zimsko vrečo itd...Samo še lupinico morava vzet, to bo pa seveda maxi cosi Pebble. Meni se zdi super voz, po tem kar sem prebrala po netu. Sicer mi ni jasno, zakaj ga ne delajo več user posted image a katera ve?
Odločala sva se med Bebe confort High trek in že omenjenim. Zame je bilo važno da ni najtežji (Peg perego GT3...) da je športni del obračljiv v obe smeri (spet PP GT3 ni...), da ima velika napihljiva kolesa in ROČNO zavoro, ker živim v precej strmem klancu. Tako da se je izbira že takoj močno omejila.
Ja saj eni vozički so res lepi, meni najlepši je recimo Mima Xari, samo kaj naj s takim vozom, to je za šminkirat po city parku in ulicah ljubljane, ne pa za na makadam in podeželje. Da ne omenjam cene, mislim da je samo športni del 1000 eur.

Če je katera imela quinnyja pri prejšnjih otrocih me zanima, kako je kaj zadovoljna :)

radenska jest sem imela quinnyja takega kot si kupila i ga ne zamenjam za nobenega drugega....In tudi sedaj čaka v garaži za novo pikico....zdej itak kombi kupujemo ampak tud v caddyja je šel cel zadaj v prtljažnik....edino če ga zlagaš je kar težek ampak emne to ne moti ker ga mi ga ni treba skoraj nikjer nosit..skratka zame super vozičekuser posted image user posted image sem imela tud pega marelo, pa baby boom pa res ni primerjave. Sem pa zmeraj rabljenega na bolhi kupila in ga potem tudi naprej prodala.
komaj čakam, da ga bom lahko uporabilauser posted image user posted image . Kako si pa ti?? Koliko časa še??

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.3.2014 8:24:11   
Radenska_
Jabček, daj mi povej kako si ga zlagala v C3 ker jaz imam tudi C3 user posted image
No zdaj sem še bolj vesela :) Upam da bo zdržal še tega, ker je rabljen toliko, da je zdaj nesel 2 otroka :)
Tedy kako si pa ti???? :) Super hvala za komentarje glede vozka.
Zdaj sem v 15t, čas bežiii. Sem pa imela v petek en UZ, kar sem imela en izcedek (pa ga zdaj ni več), in smo razločno vidli spol. Tako da me občutek ni varal in bo user posted image :)
Nič, trebuh se pozna, ker sem suhica me zdaj nihče več ne vpraša če sem preveč krofov pojedla, ampak kdaj je pdp :D Huh, še trenila ne bom z očesom pa bom na polovici...
Držim pesti za vseeee! Včeraj sem bila na morju in sem najdla pikapolonico, sem se takoj nav se vas spomnila in si zaželela da boste čimprej zagledale pluske user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.3.2014 8:31:47   
mamica deklicam
vidim, da nas ima večina quinny -ja. Meni je bil moj res super, ker sem ga lahko pospravila v Clio - tov prtljažnik, samo sprednje kolo dol, če sem ga prav položila pa še to neuser posted image . Moj je petrolejske barve, tako da je primeren za oba spola in še ne vidi se, da je takoj umazan.

Radenska, čestitam za 15 tednovuser posted image ,. Kako čas leti, ti boš že na polovici vsak čas

Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.3.2014 8:40:24   
Jabček
Ja, Quinny je že bil en fajn vozek user posted image
Radenska - voziček sem normalno zložla, pa sam sprednje kolo dol (ma tisti klik kolo) - in potem ga postaviš vodoravno (gre po višini in širini v nulo not user posted image ) - c3 je ravno zato fajn, ker ima toliko večji prtljažnik po višini, napram ostalim bratrancem user posted image (v corso tega vozeka nikak nisem stlačla user posted image , razen, da sem podirala sedeže).
Potem imaš pa še itak te male prostorčke, da ostale stvari not natlačiš user posted image ....

Men je carski avto, samo se ravno v fazi menjave. Sem glih mojemu rekla, da rabim nekaj večjega - za samo naokoli vozit, pa tamalega zraven - je superca, malo pije, nizka registracija, nikol kaj narobe. Zdaj se pa z Berlingonom spogledujem user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.3.2014 9:53:12   
Radenska_
No super, saj se mi je zdelo da bo šlo, nisem pa še probala, zdaj je na podstrešju :)
JA C3 je res super...Jaz sem ful zadovoljna. Upam da bo še dolgo trajal, zdaj ga imam pet let :) Je bil nov kupljen :)
Ni pa to za dva otroka... :D

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.3.2014 9:59:36   
Jabček
Ufa, moj bo letos decembra 10 let - je pa tut na novo bil kupljen.
Pač tiste servise na 20tisoč, tisto sem delala redno, pa klimo je bilo treba tu in tam (mislim, da na dve leti, potem ko sem jo 1x res izpraznila user posted image - prvič je držala 5 ali 6 let!), pa injektor sem menjala (evo to je tut edino, da je blo tako, da mi je 'crknilo' in to šele lani - ma ni bil nek znesek, 140€ s popravilom vred, kar se pa že spodobi glede na starost user posted image ).
Nasplošno sem zadovoljna z avtekom, me kar malo srce boli user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.3.2014 11:13:47   
*tedy*
radenska joj, klok hitro čas bežiuser posted image user posted image čestitke za fantkauser posted image user posted image . Jest sem zdej polnih 7 tednov in vsak dan molim komurkoli žeuser posted image user posted image da bi bilo tokrat vse okuser posted image user posted image . pregled ima drug teden v ponedeljek , Uz pa verjetno potem v petek , ker moja vaginalnega ne dela in grem potem vedno kar v porodnišnico in mi tam naredi UZ.

Siver pa smo bile zdajle zunaj in piha veter kot da bo kaj zamudiluser posted image user posted image , zdej pa kuhamo kosilo, danes bo zelenjavna juhica in razenci z smetanovo- zelenjavno omako.....joj sem že lačna...

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.3.2014 11:51:24   
asyka
Vidim, da vse pridno kuhamo... pri nas pa se zadnji izdihljaj repe, ki sem jo vceraj kupila na trznici. Pa zame pecenica za mojega pa kranjska :). Pa moj si je zazelel nekaj sladkega za v sluzbo tako da je se ena cokoladno bananina rolada v izdelavi :)

Jaz sem bila danes ze tak pridna da lahko kar noge v luft dam hehe. Edino zivali se moram poiskati po stanovanu, da ju nazaj v kletke dam :)

Cestitam za enega pubeca :)

Tedy itak da bo vse okej... se kak teden pa bo ze srcek utripal na ekranu user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.3.2014 11:56:04   
jabuk
Ojla punce, ste se pa razpisale.

Jaz imam problem, ker vas sploh ne dohajam, niti ne razumem. Bom morala malo pobrskati po internetu kaki so te vozički, ki jih omenjate user posted image .

Drugače pa jaz še čakam na user posted image . Danes je 34dan od prve dne zadnje menstruacije. Sem par dni nazaj imela zelo nadzorne znake, da bom dobila menstruacijo, sedaj so pa vsi znaki izginili, kot da ni nič. Bom počakala še te teden, potem bom pa naredila test. Sicer bi ga rada že prej, samo te testi so tudi kar dragi in nočem se prenaglit z nakupom.

Čestitke Radenski in Tedy za zanositev.

Misi, ja moški so res hecni. Sama sem opazila, da če preveč govorim o zanositvi in podobno, me ima že malo dost, če pa premalo govorim o tem, me pa sam začne o tem spraševat.
Ker pa je to njin prvi korak (načrtovanje otroka-dejstvo je, da če nehaš uporabljati zaščito in če si zdrav, boš pač zanosil, če seveda ne paziš in posledično načrtuješ otroka) sva oba malo zmedena, kako in kaj bo v prihodnosti. Moj mi je rekel, da ga je malo strah, ker ne ve kaj ga čaka. Ubistvu si ga oba želiva, ampak naju je malo strah, kako bo vse potekalo od faksa, služb, stanovanja, družbe...

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.3.2014 12:09:09   
Radenska_
Tedy SUPER, ti je že kaj slabo? Meni je bilo od 6-12 tedna, potem pa kot bi odrezal. Bruhala nisem. Zdaj sem na 1,5 kg plus.
Držim pesti da bo tokrat srečen razplet :)

Jabuk in Jabček, vaju mešam, hihi.

Skratka, najprej Jabček No okej, če bo 5 let šezdržal bom vesela k radio user posted image Jaz sem zaenrkat menjala zavorne ploščice, drugega večjega nič, pa en ležaj.
Kdaj pa ti je akomulator crknil :D ? Jaz tudi servise delam redno, sicer pa sem morala kupit nove zimske gume, pa zdaj bom mogla nove letne, pol pa še servis maja, bo še šlo dinarčkov :S

Kosilo: Jaz danes kuham cvetačni curry + riž. Včeraj sva bila na morju in sem nazajgrede jedla postrv in pečen krompir. Sem pa danes pospravila že ene tri obroke, pol kajzarice in malo rdeče pese, banano + belo kavo in skledo kosmičev z jogurtom in suhimi slivami, pa sem spet ful lačna :( Hrane mi je pa zmanjkalo! Bo treba do konca službe zdržat...

Jabuk ti strahovi so valjda logični. Tudi jaz sem jih imela, vse jih pomojem imamo...Edino zanimivo da ko sme pa pol po toliiiiko časa dejansko zanosila, pa ni bilo strahov več. Samo šok, potem sem rabila par tednov da sem res dojela in pa sama sreča ves čas. Res sem srečna zdaj.
Čimmanj razmišljat o strahovih, ker strahovi so samo tako veliki, kot jih sami naredimo.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.3.2014 13:02:31   
Pia*
Punce evo test je pravilno odčital nosečnosti ni, danes je prišla tečka.

Mi je pa prvič zamujala 9 dni in me pošteno zbegala v tem času.

Sem se odločila, da ne bom računala popolnoma nič ampak se bom prepustila. Bom rdeči alarm vključila proti koncu poletja, če še vedno ne bo ničuser posted image

Tako, da moj voziček bo sigurno ceneje, ko ga bom jaz potrebovalauser posted image

Lep teden vam želim!

p.s sedaj ste me s to čokoladno rolado čist zdražileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.3.2014 13:15:51   
jabuk
Hej Pia, a si imela kake znake dan pred menstruacijo, da jo boš dobila? Namreč jaz jo tudi čakam, ampak testa še nisem delala.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.3.2014 14:42:39   
Tara9
Helou čveke,

ste se pa načvekale vidim, vas komaj dohajam v vaših debatah user posted image . Sem pričakovala, da bo manj materijala, ker je bil tko lep vikend, tako da ste me prijetno presenetile user posted image .

Nisem si vsega zapomnila, nekaj pa vseeno.

Najprej asyka sem vesela, da zdaj čisto zares stiskamo pestke tudi zate user posted image .

tedy tokrat bo vse ok, sem prepičana. Upam, da se ti bo uspelo kmalu sprostit. še malo pa boš videla svojega malega srčeka, iiiiii user posted image .

Radenska lepo te je brati in seveda slišati, da trenušček in vajin fantolino lepo rasteta user posted image . Srečno še naprej. Čas gre pa res hitro, sploh ne morem vrjet, da je že toliko.

Glede vozičkov nimam nič pametnega za povedati, ker pojma nimam o čem sploh govorite user posted image  user posted image . Se nisem še nikoli poglabljala v to, in niti nisem vedela, da je toliko različnih opcij. Bom pa to debato vsekakor še enkrta prebrala, ko bom rabila. Nekako sem se prepričala, da v naprej ne bom nič raziskovala, tako da si ne pustim gledat ne vozičkov, ne posteljic ne nič, ker me hitro potegne user posted image .

pia user posted image . Pogumno v nove boje.

Jabuk upam, da kmalu sporočiš lepe novičke user posted image .

No jaz trenutno uspešno obvladujem svojo psiho in za enkrat ne čutim nobenega pritsika, upam, da bom zdržala do konca cikla. Se pa bliža moja O, ampak poskušam odmislit. V petek imam spet G, da preveriva koliko foliklov imam user posted image .

Nič, bodite lepo

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.3.2014 14:58:41   
Pia*

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Hej Pia, a si imela kake znake dan pred menstruacijo, da jo boš dobila? Namreč jaz jo tudi čakam, ampak testa še nisem delala.

Niti ne. Niso me bolele prsi (pa me vedno). Me je pa stalno špikalo spodaj ampak to sedaj že kakšne 14 dni vsak dan. Sploh jutra so bila katastrofalna.

Sem pa v soboto napadla omaro s sladkarijamiuser posted image in pojedla kar velike količine čokolade. No sej že tako pojem veliko sladkega ampak v soboto sem se pa dobesedno nažirala.

Tako, da kakšnega konkretnega znaka nisem imela. No lahko je bil ampak sem dala toliko poudarka nosečniškim znakom, da je ta zbledel :)

jabuk Ali si že naredila test?

Tara9 ...hvala gremo skupaj v novi mesecuser posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.3.2014 15:03:42   
jabuk
Pia*, nisem še...Sem si rekla, da bom še ta teden počakala. Po eni strani bi ga že rada sedaj, po drugi strani pa saj veš, me je malo strah. user posted image
Tudi mene je par dni zvijalo, bolelo me je vse-naprej, nazaj, notri, ven..sedaj se je pa umirilo.

Aja, kar se pa sladkega tiče, pa tudi jaz tega itak že ogromno pojem in ponavadi ob dnevih user posted image  še malo več. user posted image  

< Sporočilo je popravil jabuk -- 10.3.2014 15:06:55 >

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
11.3.2014 6:46:42   
*tedy*
radenska nič slabosti in to me kar mal bega, ker do sedaj mi je vedno bilo slabo še preden sem test naredila, in potem skoz razmišljam ali je vse ok??? Kar malo me panika grabi, nobenih drugih znakov samo joške mi rastejo, trebuh imam pa itak kot bi bila v 4 mesecuuser posted image user posted image . Malo sem se sicer umirila, ker sem sama sebe prepričala da se imela oba ss zaradi antibiotikov( čeprav dovoljenih) k sem jih dobila zarad vnetja mehurja takoj na začetku nosečnosti, enkrat sem celo dvakrat jemala antibiotik , žal ni šlo drugače so bile že ledvice v nevarnosti.
SEdaj sem pa v "karanteni" ( moj tako pravi) in ni šans da kaj zbolimuser posted image user posted image , samo da je prvih 14 tednov mimo se bom začela počasi veselituser posted image user posted image

piauser posted image user posted image

A katera ve kako bi si sama zračunala koliko vrtca bi plačevala za tamalo, če jo dam jeseni v vrtec??(včasih je bila lestvica , zdej je pa ful skompiciran) SEmi zdi , daji bo dolgčas doma, ker zdej je imela taveliko k pa gre v šolo, zdej bi bila pa sama pa dojenček ????Ne vem še kaj bom naredila, vpisala jo bom potem pa imam čas še do septembra da se odločim

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
11.3.2014 7:00:09   
Radenska_
Dobro jutro :)

A katero moti če jaz tudi tule še kaj čvekam? Naša tema je namreč bolj kot ne zamrla, ker se je vse preselilo na FB, kjer sem a vseeno, ni isto :)

Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni je še od včeraj ostalo cvetačnega curry-ja, tako da bova danes samo grela :) Sem naredila ekstra porcije, ker imava to oba rada in nama ni problem kdaj dva dni isto jest :)

Tedy, ne sekiraj se in bodi vesela....Pomojem ni nič narobe, če se v redu počutiš. Verjamem pa da je po dveh slabih izkušnjah težko biti pozitiven, saj so že mene obletavali strahovi vse tiste kritične tedne, no pa še zdaj me kdaj, čeprav je drugače. Jaz sem nasplošno pesimistični realist, ampak glede tele nosečnosti sem pa ful optimistična že od začetka. Saj se pojavljajo strahovi, samo nekako jih ta optimizem, ki mu ne vem izvora vedno zatre v kali. Ko bi le bilo tako še na drugih področjih v življenju :)

Včeraj sva inštalirala mikrovalovko v omaro, zdaj nama je kak mesec delala gužvo na pultu, potem sem se pa jaz spravila pospravit tisti del omare in zdaj imam super urejeno kuhinjo user posted image

V teh dneh bom namreč po hiši nabrala vse kar je "za preč" in odpeljala na odpad enkrat ta teden.

A že katera kaj razmišlja o vikendu (ja saj vem da je šele torek, pa vseeno user posted image ), boste šle kam na izlet? Mi2 sva bila v nedeljo na morju, če odmislim gužvo tik ob obali, je bilo sanjsko. Kam bova šla ta vikend še ne vem - če sploh kam :) Šla bi hodit okrog Bleda in na Blejski grad. Je kar sramota da še nisem bila na gradu, pa gorenjka sem! user posted image

No ajde čvekice, v akcijo. Jaz si grem pa čaj naredit...Pol kasneje pa user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
11.3.2014 7:13:50   
*misi*
Jutrooo,

tedy jaz tudi v prvi user posted image nisem mela. Obenih znakov, samo malo bolece joske. Vse bo ok, nic se sekirat user posted image

radenska seveda, ti kar cvekaj tukaj z nami user posted image mi mao ze polno zaseden vikend, jaz imamv soboto v vili podvin solo kuhanja pri stefelinu in se zelo veselim, da se bom naucila malo bolj visoke kulinarike user posted image , naslenji moj podvig je sola pri binetu volcicu. No tako da bo moj v soboto varuska, v nedeljo pa gremo k moji prijateljici na obisk, pa kaksna kavica bo padla in bo dan okol user posted image .
Iz kje pa si radenska, jaz sem tudi gorenjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2643
11.3.2014 7:25:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

A katera ve kako bi si sama zračunala koliko vrtca bi plačevala za tamalo, če jo dam jeseni v vrtec??(včasih je bila lestvica , zdej je pa ful skompiciran) SEmi zdi , daji bo dolgčas doma, ker zdej je imela taveliko k pa gre v šolo, zdej bi bila pa sama pa dojenček ????Ne vem še kaj bom naredila, vpisala jo bom potem pa imam čas še do septembra da se odločim

vzemi odločbo za otroški dodatek. K znesku, ki ga dobite na letni ravni prištej OD od celega leta (za vseh 12 mesecev). Nato celoten znesek deli z 12 in nato še z številom članov. Tako dobiš znesek, ki ga imate na enega člana. V odločbi imaš tudi, koliko je bila povprečna slovenska plača v tistem letu. Iz teh dveh cifer dobiš %.

Potem greš s temi procenti v lestvico za vrtec (recimo do 18% ne plačaš nič....)
http://www.mddsz.gov.si/si/uveljavljanje_pravic/nova_socialna_zakonodaja/znizano_placilo_vrtca/

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.3.2014 7:29:43   
mamica deklicam
radenska, ti kar čvekaj pri nas, bo vsaj bolj pestro user posted image user posted image user posted image

jaz sem kar vedla, da bo tema zamrla, če boste šle na FB. Pred dobrim letom je nekaj punc sililo, da smo šle na en zaseben forum, kjer smo lahko samo me bile in je tudi vse zamrlouser posted image . Nekaj se nas je nazaj sem preselilo, večina se je porazgubila.

Jaz recimo FB profila sploh nimam in ga ne bom šla niti odpirat. Kakor malo gledam pri mojem, mi tisti sistem ni niti všeč. Tako, da tudi če po čudežu pri nas zagledamo user posted image , bom kar na ringaraji ostala, kolikor bom imela časa

Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.3.2014 7:51:39   
Jabček
Jutro punce...

OD, vrtci, plačilo šole - jaz si enostavno ne računam več, ker nikoli ne dobim isto. user posted image Po kaki logiki delajo, ne vem, mene je nazadnje melo, da bi jim sporočila, da imam na SPAR PLUS kartici 0,59€ bonusa in so mi ga pozabli štet user posted image - ker štejejo pa vse. Tut če maš sam pozitivno stanje na računu, oni to upoštevajo. Pa, če ma otrok kaj našparano, bognedaj, da še sam kaj šparaš user posted image ... V države - v glavnem super vzgled naše države - bolj kot si v pufih, bolj fajn ti je, ker minusa na računu pa res ne upoštevajo user posted image

Vikend user posted image - ja, jaz ga tudi komaj čakam. Mali ma tekme v Ljubljani, tako da gremo v LJ, pa potem še malo šoping, šetnja, mogoče na grad, kaj dobrega pojest, pa domov.

Kosila - jaz med tednom res bolj kočerje kuham (kosilo+večerja). Praktično pridemo domov ob 15'30h - potem pa se začne razvoz na treninge, tako da res nekaj na hitro - kakšne zelenjavne juhce, paradižnikova, korenčkova, krompirjeva, mineštrice. Kak ričet, da je za dva dni, včasih si golaž v nedeljo nakuham za 2 dni, pa v nedeljo kako govejo juhco prišparam. Pa potem zvečer kakšne solatke, pa je to to. Ful rada kuham, samo med tednom ne gre vedno pa načrtu. Včeraj je bil pa čas, pa je bil motovilc z jajčko, pečen krompir pa rebrca user posted image

Moje menstruacije še vedno ni - mogla bi prit 8.!

In čestitke vsem novim nosečkam!

Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.3.2014 8:15:43   
*tedy*
mamica deklicam hvala sem zračunala , kar veliko pride....glede na to da sem sedaj , ker nista v vrtcu dobim po 100€za vsakouser posted image .

Jest bi tud tukaj še malo ostala, nisem jest za FBuser posted image , sem stara, kaj čmouser posted image user posted image

Jabček kdaj delaš testek???

Danes bom pa malo rožic posadilauser posted image , smo jih včeraj kupile user posted image , vrt bo pa še malo počakal.....moji otroci si vedno vzamejo vrt ( beri blato in zemljo) za svojo čez zimo in je tam sedaj tunel pa avtocesta pa rovi, tudi jezero imam.....skratka ni da niuser posted image user posted image

Za kosilo pa bučna juha (rdeča) , blitva, pira , obvezna solata pa za otroke mal piščanca......

uživajte lep sončen danuser posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.3.2014 8:21:37   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

OD, vrtci, plačilo šole - jaz si enostavno ne računam več, ker nikoli ne dobim isto. user posted image Po kaki logiki delajo, ne vem, mene je nazadnje melo, da bi jim sporočila, da imam na SPAR PLUS kartici 0,59€ bonusa in so mi ga pozabli štet user posted image - ker štejejo pa vse. Tut če maš sam pozitivno stanje na računu, oni to upoštevajo. Pa, če ma otrok kaj našparano, bognedaj, da še sam kaj šparaš user posted image ... V države - v glavnem super vzgled naše države - bolj kot si v pufih, bolj fajn ti je, ker minusa na računu pa res ne upoštevajo user posted image

saj se bo kakšni za malo zdelo, a midva sva imela oba računa v minusu, edino moj je moral imeti poslovni račun nekaj gor, ker drugače 15. ne more plačati prispevkov. Toli račiuna sem šla spraznit, ker itak nič ne operiramo z njimi. Me je pa razjezilo, ker mi nonstop daje v odločbe malo manjk kot 2€ obresti iz leta 2011. Haloooooooo!! Ko jih sploh ne bi smela več upoštevati.

Ja, na žalost gledajo vse. Teddy, ti za obe najmlajši verjetno dobivaš povišan OD za 20%. Tisti znesek moraš odšteti stran, ker ga sedaj ne boš imela

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.3.2014 8:27:36   
Jabček
Mamica deklicam - točno to bom letos naredila, kar si ti. Dvignila vse, pa če je tut sam 3€ gor, resno.... Ker se zgodi točno to, da ti tiste 3€ zadoščajo, da če si na meji, da padeš v višji razred. Pa ko je to nasploh že obdavčen denar user posted image

Na tisto iz 2011 bi se pa pritožila. Resno. Tolikokrat ti pa tega ne morejo upoštevat! V glavnem ta novi sistem je ena velika kolobocija, da ne govorim o čakalnih dobah na odgovor!

< Sporočilo je popravil Jabček -- 11.3.2014 8:29:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.3.2014 8:36:04   
*tedy*
Ja sem videla res dobim 20% več za tamali dve. Ampak mislim da je v srednji šoli malo višji dodatek kao zarad nekih štipendij...nisem sigurna. Sej od oktobra nas bo še večuser posted image user posted image in potem se deli na 7 in gre glih na 5% manj za plačat.
Ja upoštevajo pa vse....tamal je enkrat dobil eno igrico v nagradni igri in so jo oni ocenili da je vredna 40€ in to upoštevali kot njegov dohodek, no po pritožbi je zmagala zdrava pametuser posted image . Tamala je pa dobila nek bon in potem so ga kar dve leti zapored upoštevali, ker kao če ni za to leto se pa za preteklouser posted image user posted image kr neki, sem se že nehala sekirat zarad tega, nimam nobenega viška na računu, če pa kdaj kaj dobijo otroc za rd od babic imamo pa en račun od tašče samo za ta denar sva pooblaščena ona sploh nima kartice in tam potem počaka da ga porabimouser posted image user posted image . Sej za avto je tud katastrofa, če imaš dva ki sta vredna 8000 je ok, če imaš pa enega , ki je po njihovem vreden več kot 8000 ti pa štejejo zraven......tako da naš naslednji avto je na leasing , minimalni obrok, max število let, sicer bomo pravi bogataši, drugega kot kombi pa za 5 otrok pa imaš težko glede na vso prtljago...user posted image . Vsaj stanovanjski kredit bi morali upoštevati.....

Ah bomo že, ni panike, dokler smo zdravi in se imamo radiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!