|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.3.2014 13:11:32   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček
Hihi,res hitro user posted image

user posted image user posted image Ej, oprosti; sem očitno bolj slabo brala-sem šla zdaj še nazaj enkrat pogledat; sem mislila da piše 7 mesečnega user posted image user posted image .

Oh, nič hudega. user posted image user posted image
Moja mama (če bi vedela, pa ne ve, da načrtujemo novega, ker bi izvajala vsakovrstne pritiske) bi rekla samo: Končno! user posted image user posted image

No, super; potem pa upam, da jo čim prej razveselite in zagledate en lep, debel + user posted image .

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
6.3.2014 13:27:12   
perla*
Tara9 imaš prav ja, glede tega, da je bolš, da na vsake 2 dni. Tudi logično je user posted image  Ampak sem brala Pušenjaka, pa pravi, da pri zdravemu moškemu tudi če vsak dan, so kvalitetni user posted image  No, moj je pa ZELO zdrav tako, da se imam ta izgovor, da v času O lahko vsak dan. Sem taka, da moram narest vse kar je v moji moči in na vse kar lahko vplivam, da se potem ne žrem, da kaj nisem naredila. Oh ja.

Žabinčica vem ja, zamotit se je treba. Zato sem pa v teh dneh dala že pol plače za vse traparije, od frizerja, kozmetičarke, depilacije, nohtov, nege obraza... ahahahaha! Idin šoping me ne zadovolji, pušča praznino. Tako da v šoping pa nisem šla. V izi v en manjši šoping, če priznam user posted image  Pa turnejo imava vsak večer en film pogledava, tako da mi misli za tiste 2 ure res odplavajo. No, zdej pa reci, da nisem pridna! user posted image  Vse počnem, pa mam še cajt tako s svetlobno hitrostjo takšne stvari razmišljat kot je user posted image  

Punce, super ste! Zakon ste user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
6.3.2014 13:44:06   
Tara9
Ah perla sej vem, teorija je eno, naš babji razum pa drugo user posted image  user posted image  user posted image . Sem v tvojih problemih našla tudi sebe, ker se obnašam popolnoma enako, nedaj bože zamudit kakšno priliko. Midva tudi prejšnji mesec nisva user posted image na dan O, ampak par dni zapored prej in še dva dni po tem dnevu, pa sem se na koncu vseeno vprašala, če nisva mogoče zabiksala, ker sva prepustila priliko user posted image . Tako da ja, zabavne smo mi ženske, mi je všeč, da najdem še kakšno podobno sebi, ker včasih res mislim, da sem nora. Dragemu ne razlagam več nič, ker mi je že sam rekel če sploh mislim še na kaj drugega. No, zdaj se trudim bit pridna user posted image .

Zabinčica zgleda, da smo se res pogrešale user posted image , še dobro da si spet malo načela debato, da smo se razčvekale user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
6.3.2014 14:01:37   
Pia*
Hey punce,

Pri nas vse po starem. M še vedno ni prišla. Test v soboto je bil negativen nje pa od nikoder zamuja že 5 dni. Hvala bogu imam veliko dela v službi poleg tega pa še zaključujem fax in ne razmišljam kaj zahudiča se sedaj dogaja.
Nervoznost bo prišla sedaj z vikendom, ko bo več časa za razmišljat. Da bi test naredila me kar zmrazi, sploh ko pomislim, kakšen bedni občutek je, ko zagledaš samo eno črtico. Mislim, da se še nikoli v življenju nisem tako tresla kot sem se takrat.
Tako, da bomo malo počakali še (oz. da zberem pogum), če tečka slučajno ne pride prav kmalu potem pa naredili ponovno test.
Me pa skos špika spodaj in po večini zjutraj. Ali pa čez dan zaradi obilice dela niti ne opazimuser posted image

Tako, da pri nas še vedno ne vemo kaj je!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
6.3.2014 14:39:06   
jabuk
Enako je pri meni. Čakam na user posted image . Testa še ne upam delat, ker me je strah, da bo pokazal negativno.

Ko sem bila na FB še pred časom, kjer sem videla slikice, ko  je kolegica povila user posted image , se mi je zdelo, da jaz pa nikol ne bom imela take želje. Danes, ko sem pa zopet videla slikice, sem si pa mislila-blagor njej.

IZVIRNO SPOROČILO: Pia*

Hey punce,

Pri nas vse po starem. M še vedno ni prišla. Test v soboto je bil negativen nje pa od nikoder zamuja že 5 dni. Hvala bogu imam veliko dela v službi poleg tega pa še zaključujem fax in ne razmišljam kaj zahudiča se sedaj dogaja.
Nervoznost bo prišla sedaj z vikendom, ko bo več časa za razmišljat. Da bi test naredila me kar zmrazi, sploh ko pomislim, kakšen bedni občutek je, ko zagledaš samo eno črtico. Mislim, da se še nikoli v življenju nisem tako tresla kot sem se takrat.
Tako, da bomo malo počakali še (oz. da zberem pogum), če tečka slučajno ne pride prav kmalu potem pa naredili ponovno test.
Me pa skos špika spodaj in po večini zjutraj. Ali pa čez dan zaradi obilice dela niti ne opazimuser posted image

Tako, da pri nas še vedno ne vemo kaj je!!

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
6.3.2014 18:16:24   
_pika_
Žabinčica: Ta mesec sva se odločila, da bova od m pa do naslednje m na dva dni user posted image , tako da če bi prišlo do o, je ne moreva zgrešit. Hihi. user posted image

Jabček: Dobrodošla!

perla: Glavo pokonci. Če sta en dan izpustila, ni nič narobe. Plavalci preživijo še več ur.

Pia: Držim pestke za user posted image .

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 6.3.2014 18:19:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 2581
6.3.2014 18:19:07   
Žabinčica
Pia in jabuk, no potem bo treba počasi test naredit, bomo kar navijale.

Pika super user posted image , bo o. sigurno oz. je že bila, zdaj pa samo še pesti držat, da bočez dva tedna user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
6.3.2014 18:23:54   
jabuk
Hvala Žabinčica, to mi veliko pomeni. user posted image

Tudi tebi veliko sreče.user posted image

< Sporočilo je popravil jabuk -- 6.3.2014 18:24:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2583
7.3.2014 8:58:30   
perla*
Peteeeek je! user posted image

Pred mano pa 14 dnevno čakanje po O. No, sej bomo vmes vsen v akciji, iz užitka user posted image  

Na HBO sem gledala film Nenavadno življenje Timothyja Greena. 
Malo je fantazije vmes, ampak sporočilo na koncu je primerno za vse nas punce. Govori o paru, ki ne dočaka svojega otroka. Iz obupa si privoščita še zadnje sanjarjenje o tem kakšen bi otrok bil. Vse napišeta na listke in jih v škatli zakopljeta na vrt. Kot še zadnje dejanje, da si potem pa data mir z idejo o otroku....bla, bla, bla...primerna naša tema v glavnem.
Na koncu pa pesem z besedilom, ki je tud ajoj: Glen Hansard This Gift.

Želim vam mega vikend! Sonceeeeeee user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
7.3.2014 9:01:10   
Žabinčica
Dobro jutro, dober dan ena user posted image za vse; jaz jo pijem, zdaj pa veselo opravkom in delu naproti. Lep dan in čvek, da bo imela kaj za brat user posted image .

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
7.3.2014 10:16:01   
Tara9
Ja kakšen lep dan je danes, a ni no, sem takoj boljše volje, ko sončeka vidim user posted image . Sem rekla, da vas na hitro pozdravim, potem pa se lotim dela, da bom šla mogoče lahko kaj prej domov izkoristit vreme user posted image .

perla uspešno in čim manj stresno čakanje ti želim. Bi rekla, da probaj odklopit, ampak vsi vemo kako to gre user posted image . Navijam zate user posted image .

pika držim pesti, da je prišlo do O, zamudila je pa itak nista, glede na tokako pridna sta user posted image .

Jaz imam do svoje O še nekaj časa fore, še kakšen teden mirnega življenja user posted image . Sem pa ta cikel začela piti krvomočnico, ker sem imela zadnjič steno maternice pretenko. Bomo videli, če bo kakšen efekt. Vedno, ko uvedem nekaj novega, dobim dodatno upanje, ko bi se le enkrat še obrestovalo user posted image .

Želim vam krasen vikend, polno user posted image . Izkoristite sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2586
7.3.2014 12:02:55   
mamica deklicam
Pozdravljene.

No da se še jaz malo javim. Tudi pri nas je bil lep sonček a se je iz doline začela nekaj megla dvigovatiuser posted image . Upam, da jo bo čimprej razganl. Dva pralna stroja cunj se mi že sušita zunaj.

Popoldne grem malo na babji čvekuser posted image user posted image , kakor bi rekel moj dragi. On bo pa varuškauser posted image . Punce imata sobo prebeljeno v treh različnih barvah, dve steni sta beli, ena je zelena in druga modra (turkizna). Ja, je hči hotela taki barvi in sedaj moram najti stenske nalepke z morskim motivom za modro, za zeleno bodo pa kakšne rože in čebele, metulji... nekaj v tem stilu. Samo še tapison greva kupit, sestaviva postelji in ju preseliva. user posted image user posted image

Potem pa tudi dragemu ne bo več spasa in se bo moral bolj meni posvetitiuser posted image user posted image user posted image

Vsem želim lep vikend, izkoristitega ga maksimalno. Je ta sonce kot naročeno prišeluser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
7.3.2014 12:08:26   
Jabček
Pozdravljene punce.

Kako dolgo pa se že ''trudite'' na otročku?user posted image

Glede na nekaj situacij naših bližnjih prijateljev (že 5-letni trud) sem se odločila, da prvo leto sploh ne bom delala panike (če se ne bo prijelo). Želja je velika, situacija je primerna - samo, ko res gledam nekoga, ko se 5,6 let trudi za malo bebo in konec koncev se že vse vrti okoli tega - tudi pogovori - mogoče vzameš situacijo malo bolj skulirano. Je pa res tudi ta razlika - in to sem pri sebi razčistla - če ne bo drugega, je prvi vseeno super. Nekako se mi dozdeva da v drugo ne bo vse po reglcih, tudi slučajno ne verjamem, da se prime prvi mesec (glede na to, da že vsaj dve leti ne uporabljava nobene druge zaščite, kot pa to, da pač ne spusti sperme vame - to je bila ena takšna predpriprava), ampak vseeno sva se vsedla in rekla - take it easy. user posted image
Torej čas imam namen čimbolj izkoristiti - ravnokar sem narisala kamin, kakšnega želim imeti (tako, da možeku malo popestrim pomlad, da ne bo samo v zrak gledal user posted image ), rezervirala sem bombastičen dopust po naši meri (dvija plaža etc) z nekaj super izleti. Pa ni user posted image , da se ob vsemu sproščenemu vzdušju ne prime user posted image user posted image .

Mogoče me je tudi podzavestno strah, da če bom delala big deal okoli tega - se ne bo zgodilo - in če pač vzamem to bolj na preprosto in neobremenjujoče - bo mogoče prej user posted image
Glede na to, da sem precejšen control freak - ponosna sama nase user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
7.3.2014 12:42:18   
jabuk
Ojla Jabček, jaz se komaj 1 mesec. Vendar me je panika zagrabila, ko berem, da ponavadi, če je vse ok zanosijo v času 1 leta. Še moj user posted image  je rekel: to je pa dolga...Najhuj pa je, če pa ni vse ok. Najraje bi poslala sebe in user posted image  kar takoj na pregled, da vidim, če je vse ok. Nekako se mi zdi smotano, da zdravniki pustjo dva, da se matrata, potem pa ugotovijo, da itak punca brez operacije ne bi mogla zanosit..ali pa da ima fant slabo user posted image .

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
7.3.2014 12:46:23   
Žabinčica
Mamica deklicam lepo, da si se malo oglasila. Pridni ste vidim, super user posted image , mi smo tudi že pol stanovanja prepleskali, polovica nas pa še čaka - ko bo malo več časa spet. Uživaj na čveku user posted image .

Jabček, mi se še ne trudimo...to bi naj bila čvek tema za tiste, ki že načrtujejo nosečnost in za tiste, ki se šele pripravljajo na to da bodo začele-no in sem sodim jaz user posted image , čeprav menda ena redkih; verjetno pa začnemo enkrat spomladi, poleti, torej počasi. Glede tega kako dolgo sva poskušala pa: pri prvem je pri nas sicer kar trajalo, nekaj več kot 1leto, pri drugi je šlo kar hitreje, par poskusov, ne vem nisem bila točno pozorna; zdaj pa bomo videli... Sicer midva to vajino metodo zaščite uporabljava odkar sva skupaj, pa še ni zatajila, tako da se ne zanašat na to da ne bo, ko jo opustita, kar hitro uspelo user posted image .
Čeprav zdaj ta vikend me je kar malo stisnilo, je prvič po vseh teh letih, da je menda malo "bolj slabo" pazil, samo močno dvomim, da bi uspelo; če bo pa tudi lepo, ker itak je namen počasi začet.

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
7.3.2014 12:48:20   
Jabček
Jabuk... saj vaju kar tako ne bodo vzeli na pregled. Ponavadi ginekolog začne priporočat preglede po enem letu, pa vaju potem napoti, če sta za stvar.

Jaz bi na tvojem mestu jemala samo folno, pa lepo uživala.
Nekje sem zasledila, da si še študentka - tudi jaz sem bila pri prvem - vzami si čas pa uživaj, našparaj kakšen € ali dva, razmišljaj o tem, kje boste kot družinica (že imata stanovanje - je vse pripravljeno?), stroški znajo bit kar hud zalog za študente. Lahko pa si med tistimi pridnimi, ki imajojo že ohoho našparano - jaz nisem bila (in tudi sedaj, ko sem zaposlena nimam nekega šprovnega občutka - denar mora krožit user posted image user posted image , sam eto - mam pa un šparovček konzervo za nov voziček - če bom celo leto po malo not metala bo ravno dovolj za Stokke-a user posted image )....

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
7.3.2014 12:52:29   
Jabček
Žabinčica, saj pravim, nek občutek (tisti mali glasek, ki se ponavadi ob 3h zjutraj odloči prit na plano) mi pravi, da ne bo tako hitro šlo vse skupaj user posted image ...

Če ti povem po resnici - smo se ravno za novo leto pogovarjali o tem, kdaj bo drugi otrok, pa sva se oba složno odločila, da kupiva še enga rodovniškega psa (in vsa familija se je tepla po glavi user posted image ) - eto, pa vidiš zdaj naju par mesecev kasneje. Še vedno z 1 otrokom, 1 psom in 1 mačkom - pa le delamo na drugem in ne razmišljamo o nakupu psa user posted image ....

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
7.3.2014 13:07:49   
jabuk
Hej, jabček, vem, da naju ne bi sprejeli. Saj zato pravim, da mi je to smotano user posted image

Hvala za nasvete, se jih bom poskušala držati. user posted image

Ubistvu pripravljeno še nimava nič, ker v tem bomo potem razmišljali, ko bom user posted image ...Jaz sem sicer taka, da zelo rada planiram in vse, moj user posted image  je pa bolj spontan in vse na horuk user posted image . Ima pa moj user posted image  redno službo, tak da bi šlo.

< Sporočilo je popravil jabuk -- 7.3.2014 13:14:42 >

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
7.3.2014 13:08:04   
Žabinčica
Jabček, mogoče pa je samo strah, da ne bi delala prevelikega big deala oz. strah da bo se vse skupaj zavleklo, kot si napisala. Boš pa videla; upam da te občutek vara in da vaju kmalu razveseli user posted image user posted image ; sicer pa kot sama praviš, vse do 1 leta pa še malo več je itak normalno. Kdaj sta pa se vidva začela trudit-zdaj ta mesec?

Pri nas je danes tudi sonce user posted image .

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
7.3.2014 13:16:05   
Jabček
Prejšni mesec ja, zdaj čakam ali bo gospodična prišla na obisk ali ne in lahko v miru začnem trenirat za DM tek. user posted image Čeprav nekako sem si rekla, da bom šla v vsakem primeru - če bo v teh mesecih slučajno plusek, lepo na 5tko, mamo punce to že standardno. user posted image

Zdaj pa po prestolonaslednika in hitro ven na sonček user posted image Izkoristite ga tudi ve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
7.3.2014 13:16:06   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam lepo, da si se malo oglasila. Pridni ste vidim, super user posted image , mi smo tudi že pol stanovanja prepleskali, polovica nas pa še čaka - ko bo malo več časa spet. Uživaj na čveku user posted image .

potem ne bo več izgovorov, da ne morevauser posted image user posted image

ker sedaj gre najmlajša zvečer suvereno spat v njegovo posteljouser posted image in jaz izvisimuser posted image . Itak sem se že pred nekaj časa preselila v drugo sobo, ker smči, da je groza. Imam občutek, da bo vsa ta drevesa požagal, ki so se pred enem mesecem podrla zaradi žledoloma. Tako sedaj vsaj spim in se zjutraj zbudim spočita.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
7.3.2014 14:14:42   
Žabinčica
Mamica deklicam, upam da tvoja taktika uspe in prevladajo lepote nove sobice user posted image .

Skupno spanje pa pri nas drugače ne pride v poštev. Imata vsak svojo sobo in tam tudi spita, ta mala že odkar se ne doji več, torej nekje od 8-9 meseca. Tu in tam sicer kdaj prideta v spalnico, malo poležita, potem pa nazaj v svojo sobo. Kaj pa vem, hočem vsaj potem pred spanjem svoj mir, ali kaj preberem ali se učim, ali pa imava midva čas en za drugega. Že itak zelo redko kdaj greva skupaj kam sama, da bi pa še pri nama spala, ne - ne gre.

Jabček kam pa greste na dopust? Meni je to vedno tako fajn tema, rada potujem, če se le da. Pa ostale, že kaj načrtujete?

Imava pa midva jutri eno takšno razvajanje, sva ga dobila že za rd; torej jeseni, pa so nama ravno jutri dali termin, tako da bova celo nekaj počela za 8. marec, mislim tako nekaj bolj za naju. Se že veselim.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
7.3.2014 14:29:59   
*misi*
Hooj,oooo kaksen lep sonceeeek user posted image mi gremo jutri kar na morje, komaj cakam da malo odklopim.

jabček najprej dobrodosla, a stokke bi mela user posted image men je top vozek, jz sm ga mela pri sinu. Ampak tokrat sem se odlocila da bom verjetno vzela Mima Xari, ker je tut top in visok. In otrok je not bil tako zadovoljen, skoz visoko in vse pod kontrolo user posted image
Mam pa rumenega,ki je bil limited edition, dobila sem ga samo se v ZDA. Tko da ce te bo takrat se zanimalo, pa ce ga prej ne prodam, me klikni user posted image

No moja psiha je tko tko...probam odmislit, ampak vedno ko zgledam mojega mam pred ocmi nosecnost, dojencka itd. Pa okol mene so 3 nosecke in kolegica ki je ravno rodila in morm rect, da zlo tezko odmislim. Ampak bom borbala user posted image

No uzivajte v lepem soncnem vikendu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
7.3.2014 14:39:40   
Žabinčica
Misi, uživajte na morju in v sončku, tam bo pa sigurno odklop uspel.

Meni pa Stokke nekako ni všeč user posted image , se mi zdi majhen športni del ali se motim? Sicer ne vem, ga nisem uporabljala, niti preizkušala, ampak tako na pogled. Čeprav je bil rumen sigurno zelo lep-super barva.

Mi smo imeli za oba Mutsy-ja, sem bila izjemno zadovoljna, ga ne menjam in bi ga imela spet, enkrat user posted image . Super vodljiv, super vzdržljiv, meni tudi zelo lep-pa veliko barv na izbiro, primeren za velike dojenčke, kar je moj sploh prvi bil; pa še ročaj se fajn raztegne, tako da za naju, ki sva oba visoka super izbira user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.3.2014 14:41:26   
Žabinčica
Zdaj pa po ta mala dva; lep sončen dan vsem :).

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Slovenski proizvodi
majch

Kakšna se vam zdi ponudba slovenskih produktov (oblačil, obutve...) na spletu?

me niti ne zanima (37%)

slaba (19%)

dobra (10%)

lahko bi bila boljša (32%)

zelo dobra (2%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!