|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
7.3.2014 15:02:53   
Pia*

Misi sedaj sem ti pa prav pošteno foušuser posted image pa še tak lep sonček boste imeli!

vidim, da smo že pri vozičkihuser posted image . Jaz jih nikoli nisem gledala, prejšnji teden sem pa bila na malici v eni restavraciji se je pa pripeljala sošolka iz osnovne šole z PP vozičkom. Pa mi je takoj padel v oči.
Sem potem malo po goglala, sem pa našla še barvo, ki mi je všeč. Je pa ta Peg Perego Book Plus Modularni Sistem Denim. Seveda dokler nisem videla ceneuser posted image .

Mene bi kap. Nikoli si nisem predstavlja, da je to tako drago! Sam kaj naj če mi je všeč bo točno ta moral bitiuser posted image . Je pa še vprašanje če bo sploh šel v moj avto. AH ja! Ampak avta ne bom menjala zato, da bo šel voziček notri bom šla raje v lov za novim (cenejšim)user posted image

Lep vikend vam želim, moj bo namenjen učenju!

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
7.3.2014 15:16:56   
jabuk
Ojla.

Jaz sem vedela, da so vozički dragi, ker je par sorodnic kupovalo in vem, kake so bile cene nakupov. Jaz bi rada dobila kakega rabljenega, ali pa kupila kakega rabljenega. Trenutno nimam neke želje, kakega bi rada, ko bom pa user posted image , bom pa mogoče imela več želja. Sicer pa, karkokoli dobim, bom vesela. Razen če bo moj user posted image  bolj zahteven, ker on ponavadi je bolj zahteven od mene user posted image .

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
7.3.2014 15:41:44   
*misi*
Ne, ne ni nic majhen sp del user posted image vozek je top shit, edina stvar je malo velik, ko je zlozen, ampak pri nas to ni problem ker mamo vedno take avtomobile, da imajo velik prtljaznik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2603
7.3.2014 16:38:33   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*
Ne, ne ni nic majhen sp del user posted image vozek je top shit, edina stvar je malo velik, ko je zlozen, ampak pri nas to ni problem ker mamo vedno take avtomobile, da imajo velik prtljaznik user posted image

Vem, da velja za enega boljših in dražjih...no, saj zato pa je več izbire za različne okuse user posted image .

Cena vozička, ne vem Mutsy je tudi med malo dražjimi, ampak meni je bil super - ko sem ga videla je bilo to to in se je res izplačalo nabavit ga. Imeli smo ga za prvega, za drugo nisem niti razmišljala o nakupu novega, ker sem bila izjemno zadovoljna in je bil super ohranjen-dobesedno kot nov (v bistvu je še vedno v zelo dobrem stanju); tako da sem ga imela za oba in če tako pogledaš, potem več niti nisi na tako visoki ceni. Kolegica je kupila neke poceni variante, za vsakega je rabila novega, oba sta se hitro pokvarila, vse se je nekaj trgalo, drugega je imela ves čas na reklamacijah, so ji ves čas nekaj menjavali, tako da. Ne vem, jaz bi se še enkrat tako odločila.

Pia in Jabuk, kaj pa test...mogoče pa je za vaju že čas o vozičkih razmišljat user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
7.3.2014 16:49:19   
jabuk
Žabinčica, sem se odločila, da bom počakala do 15.3., in če do takrat ne dobim user posted image , naredim test. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2605
7.3.2014 18:26:16   
Jabček

Hihi, športni del je čist dovolj velik, da 3 letnik sedi v njem. Čeravno mi nismo vozička pri treh več uporabljali - razen Zappa na morju. V drugo bo definitivno stokke, čeravno sem gledala tudi mutsy-a, ker mi je res simpatičen voziček. Saj s ceno si tam tam - če vzameš Stokke-a iz tujine.

Misi, rumenega, jaaa, sem ga 1x videla. Pa saj stokke-u res paše vsaka barva, edino rdeča ni moja (nasploh). Koliko je prišel vozek v USA, če ni skrivnost? Za Angljio, vem da je cenejši user posted image , je pa najlepši user posted image user posted image

Punce ja, hitro teste naredit! user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
7.3.2014 19:00:25   
*misi*
Amm, mi smo vozk uporabljali samo do 20mes, pol pa fertik. Vmes sem mela marelo baby welt moon fit plus, katastrofa, skor se mi je ubil ker se mi je na kofetu zraven mene prebrnil user posted image sem mislila da bi jo mela za kle okol pri nas za na hitr v stacuno in to, pa sem jo po hitrem postopku prodala.
Jaz sem kupila samo rumen kit- rumena kosara, deznik, rumena prevleka za sp.del, se ena streha in obe torbi, dezna prevleka in pa za komarje. Mislim da sem dala samo za kit okol 400$

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
7.3.2014 19:29:17   
Žabinčica

Amm, mi smo vozk uporabljali samo do 20mes, pol pa fertik. Vmes sem mela marelo baby welt moon fit plus, katastrofa, skor se mi je ubil ker se mi je na kofetu zraven mene prebrnil user posted image sem mislila da bi jo mela za kle okol pri nas za na hitr v stacuno in to, pa sem jo po hitrem postopku prodala.
Jaz sem kupila samo rumen kit- rumena kosara, deznik, rumena prevleka za sp.del, se ena streha in obe torbi, dezna prevleka in pa za komarje. Mislim da sem dala samo za kit okol 400$

Ja, mi smo tudi uporabljali voziček do cca. 18 mesecev, potem že več ne, obakrat.

Sicer pa je to zelo ugodna cena. A niso pri nas okrog 1000 eur (čeprav je res da zdaj že zelo dolgo nisem vozičkov gledala)? Kaj pa dobava, a to si potem še doplačala oz. kako je bilo z dostavo? Super si se to znašla.
Ker Mutsy je sicer takrat pri nas bil cenejši kot Stokke, pa še povsod so bile nekje enake cene (vsaj takrat, ko smo mi kupovali), tako da se mi zdi to res zelo poceni.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.3.2014 7:55:11   
*misi*
Jutro,

Zqbincica, ne ne, ogrodje sem kupula tukaj in me je vozicek prisel priblizno isto kot v slo. To je bla samo rumena prevleka z vsem kar pase zraven, cena dostave in carina je vsteta v teh 400$. Tko da sem bila priblizno na istem. Fora je bila, da so pri nas dobili samo par teh kitov in so takoj vse razprodali, misilim da je bla omejena serija 3.000 kosov za cel svet.

Mi sibamo zdele na morcija user posted image uzivajteeee, papa

Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.3.2014 9:18:12   
jabuk
Punce, lepo preživite današnji dan in naj vas vaši user posted image  lepo crkljajo. user posted image

Midva greva malo Zagreb pogledat, ker še nikoli nisem bila tam user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.3.2014 20:42:38   
Žabinčica
Dober večer.

Ena user posted image za vse vas ob današnjem dnevu. Moj je bil zelo lep, pa še vreme je bilo super user posted image . Z možem uživala v savni in na kosilu, potem pa še z otroci malo na sprehodu in igralih. Je bilo res lušno.

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk
Midva greva malo Zagreb pogledat, ker še nikoli nisem bila tam user posted image

Kako ste preživela; meni je Zagreb zelo všeč, se rada sprehajam po centru, gornjem Gradu, en takšen prijeten enodnevni izlet je to :).

Jutro,

Zqbincica, ne ne, ogrodje sem kupula tukaj in me je vozicek prisel priblizno isto kot v slo. To je bla samo rumena prevleka z vsem kar pase zraven, cena dostave in carina je vsteta v teh 400$. Tko da sem bila priblizno na istem. Fora je bila, da so pri nas dobili samo par teh kitov in so takoj vse razprodali, misilim da je bla omejena serija 3.000 kosov za cel svet.

Mi sibamo zdele na morcija user posted image uzivajteeee, papa

A tako; no vseeno si se super znašla user posted image , si vsaj imela točno takšnega kot si želela. Pa sončen morski vikend.

Lep večer punce.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 8.3.2014 20:54:53 >

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
9.3.2014 7:18:16   
Radenska_
ojla punce :)

Kako ste?
Vidim da ste ravno pri vozičkih, pa se bom malo uštulila :P

Midva sva ga včeraj kupila, rabljenega in sicer Quinny freestyle 3xl comfort v bež barvi za 200 eur komplet s košaro, športnim delom, vso opremo, zimsko vrečo itd...Samo še lupinico morava vzet, to bo pa seveda maxi cosi Pebble. Meni se zdi super voz, po tem kar sem prebrala po netu. Sicer mi ni jasno, zakaj ga ne delajo več user posted image a katera ve?
Odločala sva se med Bebe confort High trek in že omenjenim. Zame je bilo važno da ni najtežji (Peg perego GT3...) da je športni del obračljiv v obe smeri (spet PP GT3 ni...), da ima velika napihljiva kolesa in ROČNO zavoro, ker živim v precej strmem klancu. Tako da se je izbira že takoj močno omejila.
Ja saj eni vozički so res lepi, meni najlepši je recimo Mima Xari, samo kaj naj s takim vozom, to je za šminkirat po city parku in ulicah ljubljane, ne pa za na makadam in podeželje. Da ne omenjam cene, mislim da je samo športni del 1000 eur.

Če je katera imela quinnyja pri prejšnjih otrocih me zanima, kako je kaj zadovoljna :)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 9.3.2014 7:20:21 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 2612
9.3.2014 7:30:12   
jabuk
Hej, zabincica, bilo je res lepo v Zagrebu. Me je presenetil center Zagreba, ker je lep in vsec mi je, ker ima veliko parkov. Splaca se sprehajat po parku Maksimiljan, ker je velik in lep.

Neposredna povezava do sporočila: 2613
9.3.2014 8:58:13   
*misi*
Jutro,

Radenska prvo da ti cestitam in ti zazelim cudovito nosecnost <3
Glede makedamov in to...jaz sem sla s Stokke vozivkom povsod, ampak povsod. Inn ikol ni blo nobenga problema. Za mima xari sicer nisem se nic povprasala, ker se se trudimo na user posted image . Je pa pri mimi tko da se iz kosare nardi sportni del in to je men top ker nimas dodatne navlake. Sicer, rocna bremza je sigurno fajn za klance, no pri nas jih nimamo tko da tega res ne rabim. Meni je samo ena najpomembnjenjsih stvari da je otrok visoko, da ga lahko dam k mizi in da lahko obracam sportni del proti sebi ali da gleda naprej. To sem pri stokke vozicku najbolj cenila in je bil mali zelo zadovoljen. V bistvu je bil voz super, samo malo velik ampak to ni pri nas problem. Je pa drag ja, in mima xari tudi.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
9.3.2014 9:22:26   
mamica deklicam
Pozdravljene.

jaz sem pri drugi hčeri kupila Quinny, mislim da je speedy. Trikolestnik, napihljive gume, tudi ročna zavora. Kupila sem rabljenega, šprtni del, ker košare nisem več rabila. Lupinico sem imela od prve hčere. Njen voziček nisem mogla uporabit, ker smo se preselili na deželo in imamo tudi kar klanec povsod. Meni je bil super, imam ga še sedaj, ker malo še upam, da mogoče bomo pa imeli še enega

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
9.3.2014 15:42:05   
_pika_
jabček: Midva delava na user posted image že eno leto. Kako hitro gre čas. user posted image

Uuu, ste že pri vozičkih. Jaz imam tak okus, da so mi samo najdražji všeč. Nekaj je želja, a drugo je realnost. Na žalost.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
9.3.2014 19:40:51   
asyka
Vidim, da že o vozičkih... Jaz sem mojemu lepo povedala, da tisti mesec ko zagledava plusek na testu, začneva devati vsak mesec 100€ v šparovček za voziček. Do 8 meseca se lepo nabere že kupček. Sicer je moj takoj rekel, da mogoče bi malo več, da imaš našparano še za kakšno posteljico pa previjalno. Meni je OK, samo, da bo takrat lahko opravljen nakup takšnega vozička, kot si ga želim(a)user posted image

Jaz pa sem pa danes vesela kot radio, saj je postalo uradno, da se je pri nas pričelo delati na otročku. Mislim, da je malo pomagalo tudi to, da sva imela cel vikend v varstvu nečakinjo, v katero je moj zaljubljen, pa na sumu imam še malo njegovega brata, da ga je malo podpihoval, ker mi je njegova žena danes na obisku tudi začela kar krepko namigovati, kdaj imava kaj planuser posted image No, meni je vseeno, kdo ali kaj je bilo, važno, da je moj dal končno v pravo prestavouser posted image

Upam, da ste se naužile vikenda in sončka... jaz sem danes čisto po nerodnosti ugotovila, da imam naslednji teden celo predavanja za zadnji predmet, ki ga še imam za opraviti na mojem magistrskem študiju... Ziher bo brezveze, ker poslušat metode raziskovalnega dela, še nikoli ni bilo zabavno...

Uživajte punce... in jaz sem prepričana, da se bomo kmalu vse selile na boljše teme, polnejše pričakovanjuser posted image

Imam pa še eno vprašanje, katero Folno kislino priporočate pred zanositvijo? Pri nama je tako, da jo moram res nujno jemati, na kar me je vbistvo opozorila mama od mojega. On namreč ni imel popolnoma zaprte nevralne cevi, verjetno ni dedno (nisem raziskovala), ampak njej so takrat povedali, da naj bodo otroci pri potomcih pozorni (valda je bilo to 30 let nazaj, ampak vseeno)... Uglavnem, ob vsej tej poplavi tablet... katere?

< Sporočilo je popravil asyka -- 9.3.2014 19:49:28 >

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
9.3.2014 20:04:19   
Radenska_
Jaz ti priporočam folno od sensilaba, dobiš jo v DM. Je tudi najcenejša, 60 tablet je mislim da 7-8 eur.
Ker pač nikjer ne piše da bo uspelo prvi mesec, in če jo hočeš jemat prej, potem je to najcenejša opcija.
Jaz je prej nisem jemala, začela sem ob plusu, pa je bilo na koncu vse okej. Še zdaj jo vzamem kadar se spomnim.
Samo ne kupovat Elevita, ker je gorzno drag za tistih 30 tablet (22 eur se mi zdi).

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
9.3.2014 20:04:28   
snika
Živjo, objavljam eno spletno stran če vas kaj zanima :)
Prejšnji mesec sem imela vprašanje glede MV in tu je razloženo, da se dejansko po O MV spusti in zapre. Tako da je normalno da se spusti v primeru nosečnosti pa se naj bi potem s5 dvignil.

http://www.iskreni.net/clanki/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392-plodnost-in-spremembe-po-katerih-jo-spoznamo.html

Lep nedeljski večer še naprej =)

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
9.3.2014 20:39:22   
asyka
Hvala Radenska. Ja iscem najcenejso varianto, ker se ne mislim zbankrotirat na folni. Malo bom kombinirala s ttabletami (itak nisem ravno redna glede tega) malo pa s hrano pa mislim da bo cist super...

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
9.3.2014 23:07:27   
jabuk
assyka, jaz jemljem folno iz lekarne in je isto 7 eurou in 60tablet....Moj je vceraj rekel, da bova imela rabljen vozicek ( ne novega) in mi je fajn, da sva oba istega mnenja. Nekako ni potrebe po novem, karkoli dobis se navadis in prilagodis.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
10.3.2014 7:18:22   
*misi*
Jutro

Kok je bil lep vikend, jaz bi se kar malo podaljsala hehe user posted image

Jz jem Tifol, v prejsnji sem celo nosecnost jedla Elevit, tokrat pa sploh ne morem pogoltnit te svinjsko velike tablete user posted image . Mislm sej so tut naredil tko velke te tablete ko za prasice futrat no. Vzamem pa kakor se spomnim, tam vsak drugi danuser posted image

Jaz sem ta mesec kar ql s svojo psiho. Edino mojemu se nekaj dogaja in kr skoz tezi kdaj bom mela O. Jao koncno se probam mal discancirat in ne razmisljat o tem, pol pa se spomne moz najedat kdaj bo taprav cajt. Sej to clovek ne more verjet user posted image

No, zelim vam en prekrasen sonckast dan user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
10.3.2014 7:34:32   
Jabček
Jutro....

Radenska, jaz sem imela pri prvem Quinny 3xl comfort - sicer v modri barvi user posted image Voziček je superski, čeravno je zložen malo velik + težak - mislim, meni ni bil to minus, se da spravit tut v C3ja, ko se 1x zverziraš, sam sprednjo kolo dol. Plusi so sploh to, da res gre po vsakem terernu, tut po nijivi ga lahko trogaš user posted image , pa Maxi cosi gre gor (kar je men velik plus, otrok spi, zlifraš otroka kar v lupinici na ogrodje, pa hitro v trgovino (ni to za neke dolllgeee sprehode). Sprednjo kolo se lahko tudi fiksira in lahko tečeš z vozičkom oziroma rolaš. Pa amortiziran je, kar je super, pa bremzica. Res edino to, da je res malo težak, vsekakor pa na gladki črti vse Jane in PP-je nese. user posted image Pa športni del se lahko obrne v obe smeri, pa praktično ne potrebuješ košare, ker se poleže (nima školjkastega sedeža) - samo če je otrok zimski, kupiš tisto quinnyevo zimsko vrečo.
Jaz sem se tudi takrat med Speedyem pa tem odločala, pa S še ni imel sprednjega varovala, pa je odpadel.

Folno imam jaz Tifol - pa tudi ne jemljem zdaj čist redno in na uro - to bom, ko bom noseča.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
10.3.2014 7:36:44   
Jabček

Jutro,

Radenska prvo da ti cestitam in ti zazelim cudovito nosecnost <3
Glede makedamov in to...jaz sem sla s Stokke vozivkom povsod, ampak povsod. Inn ikol ni blo nobenga problema. Za mima xari sicer nisem se nic povprasala, ker se se trudimo na user posted image . Je pa pri mimi tko da se iz kosare nardi sportni del in to je men top ker nimas dodatne navlake. Sicer, rocna bremza je sigurno fajn za klance, no pri nas jih nimamo tko da tega res ne rabim. Meni je samo ena najpomembnjenjsih stvari da je otrok visoko, da ga lahko dam k mizi in da lahko obracam sportni del proti sebi ali da gleda naprej. To sem pri stokke vozicku najbolj cenila in je bil mali zelo zadovoljen. V bistvu je bil voz super, samo malo velik ampak to ni pri nas problem. Je pa drag ja, in mima xari tudi.

Evo to je meni tudi eden izmed ogromnih plusov. BB mi sploh ne potegne (čeravno ga eniii takkko hvalijo napram Stokkeu) - ker je otrok čisto nizko.
Maš kakšno slikco rumenega? A winter kit si tudi imela? user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
10.3.2014 7:49:29   
*misi*
Hehene vinter kit pa takrat se ji prisel ven user posted image , bi ga pa z veseljem mela hehe
Bom mal pobrskala ce najdem kje kaksno slikco brez otroka v njem hehe user posted image sam dvomim da obstaja user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Študij in otrok
Anjuša

Ali ste zanosile v času šutdija?

DA (34%)

NE (66%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!