Žabinčica
|
Pozdravljene, kako ste kaj? Je kar neko zatišje tukaj vidim . Najprej dobrodošle vse nove jabuk, inceeq, anonimna, pa veselo čvekanje oz. plusek čimprej. Pia , držimo pesti za naslednji mesec. Pika jaz tudi ne bi ravno obupala glede o. testa; kot je rekla Tara mogoče si pač vrh zamudila, po mojem je o. vseeno bila-črtica se je le videla, tako da upam da sta bila pridna in navijam . Tedy, lepo da ste nazaj in bravo za super počitnice. Se že veselimo tvojega poročila glede pregleda . Misi, tara, mamica deklicam, kako pa kaj ve? Asyka sem šla pogledat FB stran, lušne voščilnice in drugi izdelki. Kako so uspele pustne delavnice? Sicer pa ja, vem kako je v pretežno storitvenih dejavnostih glede vloženega časa in postavljene cene...si marsikdo ne predstavlja koliko časa, truda ter ur dela je vloženega v določen končni izdelek (zraven seveda materialnih stroškov). Kako ste preživele pust? Mi smo seveda bili tudi maskirani, doma smo imeli enega gasilca in princesko, najedli smo se krofov, v torek smo šli malo v bližnji nakupovalni center, ampak malemu nekako ni bilo do rajanja in kurentov, tako da smo na koncu bili po trgovinah; je pa zato mož dobil še znižane srajce za službo . Sicer pa se tudi jaz že veselim pomladi, prejšnji teden je bilo pri nas super toplo in upam, da bo kmalu spet. Sem pa malo dala na stran razmišljanje o , sem se res preveč ukvarjala z vsem skupaj, zdaj malo proste glave potem pa itak počasi štartamo .
|