asyka
|
Tedy verjamme da bo vse ok jaz sem vmes dobila , kot sem pričakovala. Potem sem imela obdobje, ko sem mislila mojemu glavo z vrat snet, ker ne vem, ali moški v splošnem niso poslušali pri biologiji, ali pa je to samo v njihovi naravi, da mislijo, da se da brezmadežno otroka nardit . Namreč po tistem, ko sem dobila tetko in zraven, ko sem mu to omenila sem še rekla, da hvala bogu da je končno prišla (ker je pač bil tak diviji ciklus poln slabosti in vsega), me cel razočaran pogleda in reče..."Aja, jaz pa sem mislil da bo kaj. Pa ne vem, kaj si zdaj zmišljuješ najprej praviš da bi rada sedaj pa hvala bogu da je menza prišla". Seveda sem ga malo glupo gledala in rekla, da pa jaz želim, če bo že otrok, da ne bi bil "napaka" ampak, da bi si ga oba želela. In on meni, da on pa otroka ne bo načrtoval... S tem se je k sreči zaključila debata o tem, ker sem malo piskat začela. Sva se potem včeraj v miru pogovorila in je razložil, da je on z načrtovanjem mislil, da bi moral pa zdaj sexat na minuto natančno Ah ti naši zlati moški... Sem mu pojasnila, da to ni nujno, da otrok nastane, da pa je skoraj nujno, da pusti vsaj spermije do jajčeca ne da jih vedno ven potegne Tako jaz komaj čakam, da se res začne topla pomlad, protestno sem že bundo pospravila. Ni govora, da kak sneg še tukaj pade, jaz hočem toplooo