|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
1.3.2014 8:44:04   
_pika_
jabuk: Upam, da pri tebi čimprej pride m (če že mora prit), da greš čimprej v novi krog.
Jaz imam čist polepšan vikend od tega O testa. Ta mesec sem brez tablet po enem letu in prvič po enem letu bo očitno O. user posted image user posted image user posted image user posted image (se veselim kot bi bila noseča) - Sem smešna.user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
1.3.2014 9:17:02   
jabuk
Super, super...saj je prav, da si lahko koncno vesela. user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
1.3.2014 11:48:04   
_pika_
Se mi zdi, da brez tega foruma nebi preživela, saj lahko delim z vami slabe in dobre reči. Moj bi me že nekam poslal, če bi mu samo o tem govorila. Hihiuser posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
1.3.2014 18:54:15   
jabuk
Hehe, tudi pri meni je tako, da mi punce na forumu veliko pomagate. Moj tudi ni tak, da bi zelel mene skos poslusat user posted image ... Z drugimi pa nocem niti govorit ( posebej domaci), ker eni bi bili proti, drugi pa cist v pricakovanju.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
1.3.2014 19:10:43   
_pika_
Pri meni tudi domači nič ne vejo (da delamo na user posted image si verjetno mislijo, ne pa tega, da imava že eno leto težave s tem). Jim nisem nič povedala, ker imajo svojih težav zadosti (tudi zdravstvene).

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
1.3.2014 19:23:25   
jabuk
Pika, koliko si pa stara?

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
2.3.2014 8:47:23   
*tedy*
hoj punce, mi nazaj s smučanja. Skoraj cel teden sam sončekuser posted image , otroci imajo barvico kot bi prišli z morjauser posted image user posted image .
Takoj ko sem prišla domov pa sem seveda uničila še zadnji testek in je pokazal kot morauser posted image , obe črtici sta končno bili enako močniuser posted image . Sicer me pa skoz po malem panika daje in skoz hodim preverjat na wc če je vse ok user posted image . Razen da mi joške rastejo in trebuh je napet in vsake me malo špikne tam spodaj, mi ni nič slabo in mi je prov čudno ker do zdej mi je vedno bilo....joj sama tečnoba me je in me še bo verjetno do konca 12 tednauser posted image .
uživajte nedeljo in ko utegnem preberem za nazaj

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
2.3.2014 10:51:11   
jabuk
Tedy... Superca, samo brez panike...valda bo vse stimal.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
2.3.2014 12:22:58   
_pika_
jabuk: 28. Ti?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
2.3.2014 17:58:39   
jabuk
Kmalu bom 25

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
2.3.2014 20:03:07   
_pika_
jabuk: Mlada si. Jst bom čez nekaj mesecev že 29.

Sem uničla še en o test, danes je ta druga črtica že bolj vidna, ampak še ni enaka prvi. Čakam, da končno doživim tole O. Sej ne moreš verjet, da se to dogaja. Nikoli si nisem mislila, da bo prišlo tako daleč, da bom o teste delala.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
2.3.2014 21:53:32   
jabuk
Pika, upajmo, da si ti je sedaj nasmehnila sreca.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
3.3.2014 8:31:53   
_pika_
jabuk: Hvala enako!!!user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
3.3.2014 8:36:37   
Pia*
Zdravo punce,

Pri nas smo naredili v soboto test. Test je bil negativen user posted image . Jah sej sem se sprijaznila že pred tem ampak ne morem si pomagati bila sem razočarana.

Čakam tečko, ki je pa še vedno ni.

Punce srečno upam, da kmalu vse zagledate user posted image .

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
3.3.2014 9:06:40   
*tedy*
Pia user posted image user posted image

Sem se pogumno naročila na pregled in ga imam čez 14 dniuser posted image user posted image . Včeraj zvečer sem gledala film Beležnica na poptv, sem cel film prejokalauser posted image , celo škatlo robcev porabila
user posted image moj dragi je rekel ja zdej pa res vem da si noseča k skoz jokašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
3.3.2014 10:23:47   
jabuk
Hvala. Jaz sicer sedaj sklepam, da bom dobila tečko, ker me črviči in še beli tok sem danes opazila.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.3.2014 10:46:41   
asyka
Tedy verjamme da bo vse ok

jaz sem vmes dobila user posted image , kot sem pričakovala. Potem sem imela obdobje, ko sem mislila mojemu glavo z vrat snet, ker ne vem, ali moški v splošnem niso poslušali pri biologiji, ali pa je to samo v njihovi naravi, da mislijo, da se da brezmadežno otroka nardit user posted image . Namreč po tistem, ko sem dobila tetko in zraven, ko sem mu to omenila sem še rekla, da hvala bogu da je končno prišla (ker je pač bil tak diviji ciklus poln slabosti in vsega), me cel razočaran pogleda in reče..."Aja, jaz pa sem mislil da bo kaj. Pa ne vem, kaj si zdaj zmišljuješ najprej praviš da bi rada sedaj pa hvala bogu da je menza prišla". Seveda sem ga malo glupo gledala in rekla, da pa jaz želim, če bo že otrok, da ne bi bil "napaka" ampak, da bi si ga oba želela. In on meni, da on pa otroka ne bo načrtoval... S tem se je k sreči zaključila debata o tem, ker sem malo piskat začela. Sva se potem včeraj v miru pogovorila in je razložil, da je on z načrtovanjem mislil, da bi moral pa zdaj sexat na minuto natančno user posted image Ah ti naši zlati moški... Sem mu pojasnila, da to ni nujno, da otrok nastane, da pa je skoraj nujno, da pusti vsaj spermije do jajčeca ne da jih vedno ven potegne user posted image

Tako jaz komaj čakam, da se res začne topla pomlad, protestno sem že bundo pospravila. Ni govora, da kak sneg še tukaj pade, jaz hočem toplooo user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
3.3.2014 12:09:08   
jabuk
ashyka, tudi moj fant noče načrtovat otroka tako, da mu ukažem-zdaj se sleč!!user posted image ....Bi ga rad delala v izi in sproščeno. user posted image
Bom pa tudi jaz svojemu rekla, da naj malo počaka s spermiji, ker jaz moram po odnosu vedno vzeti vložek, ki pa je čisto moker, tak da sklepam, da gredo vsi spermiji ven.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
3.3.2014 14:44:40   
perla*
Jabuk ven gre semenska tekočina. Najhitrejši in najprodornejši spermiji v parih sekundah že prodirajo naprej :-)

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.3.2014 15:21:04   
jabuk
Hehe hvala..potem mu pa ne bom težila :)

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.3.2014 15:48:56   
jabuk
Hej punce, veste kaj sem pa jaz ugotovila!!..Da sem user posted image vsak teden, razen ne takrat, ko sem imela O! user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.3.2014 16:31:42   
asyka
Ja tako je kot je napisala Perla s semensko tekočino. Pri nama je bolj problem, da sva večinokrat user posted image s prekinitvijo SO, ko je on končal... Tako, da je moral res biti kakšen izbegli spermij že prej it na pot, da bi lahko uspešno zanosila, kar pa je že višek sreče, če vemo, da je samo 25% možnosti na 1 cikel, da zdrava ženska in moški spočneta otroka... Pa še to je časa samo 48 ur.... Torej, je treba intenzivneje spuščat plavalce, kot pa čakat, če bo kdo od njih zadel na Lotu user posted image

Jabuk Uf, tole pa priznam, da se nama ne more zgoditi, ker jaz mislim, da on voha kdaj imam ovulacijo in je tako našpičen, da se ga ne da krotiti. Pa tudi mene takrat razganja... user posted image Enkrat sem brala, da ženske v času ovulacije moške še bolj privlačimo in da takrat še posebaj padajo na nas

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
3.3.2014 16:46:55   
jabuk
asyka, blagor...mene pa najbolj razganja prve par dni po user posted image ....mojega pa hm, ne vem-ga bom sedaj malo preučevala user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
3.3.2014 19:47:06   
*misi*
Heyy,

Kje je moja tara9 user posted image men se moja tecka koncuje, hvala bogu, ker sem mela tako migreno da sem cel petek prelezala user posted image

tedy super in nic skrbet, vse bo okej user posted image
pika juhuuu za O in stiskam pestke!!
Seveda tut za vse ostale, ki borbate tako ali drugace.

Jaz se bom narocila na UZ k mojemu Gin. Bi se mogla ze oktobra,ker je rekel da bi me pred zanositvijo rad videl in naredil en UZ, ampak sem odlasala do sedaj. In grem, da se prepricam da je vse ok in da vidim kaj bo rekel. Julija mam tko navaden pregled in bris, samo ne bom cakala do takrat. Tko da jutri poklicem.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
3.3.2014 20:36:25   
_pika_
Pia: user posted image user posted image user posted image

tedy: Ti hormončki delajo svoje.

misi: Upam, da dobiš čimprej datum.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Koliko denarja za miklavževa darila za enega otroka?
Soncnica Sandra ***

10-20 € (67%)

20-50€ (24%)

50-100€ (5%)

100-150€ (2%)

150-200€ (0%)

nad 200€ (2%)

Število vseh glasov: 418

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!