asyka
|
Vidim, da že o vozičkih... Jaz sem mojemu lepo povedala, da tisti mesec ko zagledava plusek na testu, začneva devati vsak mesec 100€ v šparovček za voziček. Do 8 meseca se lepo nabere že kupček. Sicer je moj takoj rekel, da mogoče bi malo več, da imaš našparano še za kakšno posteljico pa previjalno. Meni je OK, samo, da bo takrat lahko opravljen nakup takšnega vozička, kot si ga želim(a) Jaz pa sem pa danes vesela kot radio, saj je postalo uradno, da se je pri nas pričelo delati na otročku. Mislim, da je malo pomagalo tudi to, da sva imela cel vikend v varstvu nečakinjo, v katero je moj zaljubljen, pa na sumu imam še malo njegovega brata, da ga je malo podpihoval, ker mi je njegova žena danes na obisku tudi začela kar krepko namigovati, kdaj imava kaj plan No, meni je vseeno, kdo ali kaj je bilo, važno, da je moj dal končno v pravo prestavo Upam, da ste se naužile vikenda in sončka... jaz sem danes čisto po nerodnosti ugotovila, da imam naslednji teden celo predavanja za zadnji predmet, ki ga še imam za opraviti na mojem magistrskem študiju... Ziher bo brezveze, ker poslušat metode raziskovalnega dela, še nikoli ni bilo zabavno... Uživajte punce... in jaz sem prepričana, da se bomo kmalu vse selile na boljše teme, polnejše pričakovanj Imam pa še eno vprašanje, katero Folno kislino priporočate pred zanositvijo? Pri nama je tako, da jo moram res nujno jemati, na kar me je vbistvo opozorila mama od mojega. On namreč ni imel popolnoma zaprte nevralne cevi, verjetno ni dedno (nisem raziskovala), ampak njej so takrat povedali, da naj bodo otroci pri potomcih pozorni (valda je bilo to 30 let nazaj, ampak vseeno)... Uglavnem, ob vsej tej poplavi tablet... katere?
< Sporočilo je popravil asyka -- 9.3.2014 19:49:28 >