|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.3.2014 10:28:46   
Žabinčica
Jabček pravim ti da naredi test; po mojem te bo zelo razveselil.

Jabuk mogoče pa se ti cikel nekako "vzpostavlja", je zdaj prva m. po tabletkah a ne?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
12.3.2014 10:32:50   
jabuk
Ja, pomoje bo to ja.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Jabuk mogoče pa se ti cikel nekako "vzpostavlja", je zdaj prva m. po tabletkah a ne?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.3.2014 10:33:13   
Jabček
V petek. Mi je že baraba kdaj tako zagodla, da sem brezveze paniko gnala. Nočem si neke hude utvare delat, potem pa bit razočarna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.3.2014 11:57:36   
*misi*
Mislim da je mel mali krce v stopalih, ker ga zjutraj ni nic vec bolelo. Mu bom pa mal donata zacela dajat za vsak slucaj.

Dejmo,dejmo...lulajte mal do se pokaze kak user posted image . user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.3.2014 12:27:04   
asyka
Jabček pleskanje pomojem ni znak user posted image , ker sem potem jaz noseča že dlje kot povprečni slon user posted image user posted image Imam namreč že 2 leti hudo željo po pleskanju stanovanja, pa se nekako ne moreva zmenit z mojim al ostaneva v tem stanovanju al ne. V splošnem je super, lastnik je tako super, da si boljšega ne bi mogla želet, najemnina je itak zakon in lokacija tudi ni švoh. Problem je ker nama manjka 1 sobauser posted image Je dejansko 2 sobno stanovanje, ampak je kuhinja tako majhna, da je v tisti drugi sobi jedilnica (in živalski vrt)... dnevna pa je v obliki črke L in sva en del pregradila za spalnico... Nisva se še zmislila kaj bova. Me pa k pleskanju ženeje obupno grde roza - oranžne stene v dnevni/spalnici... res niso lepeuser posted image Pa zadnjič, ko sva spalnico okoli obračala sva razkrila sledi zob na steni, očitno je fajn za grizit omet dol, pri vsem lesu, ki ga imata žvali na voljouser posted image user posted image

Drugače pa vsaka čast za takšno potrpežljivost pri testu, jaz bi že zdavnaj lulala, bi me preveč firbcalo in psiha bi mi še duplo delala user posted image

Sem pa danes tak jezna na sebe, ker sem spet dobila položnico za internet in ugotovila, da sva spet pozabila na to položnico user posted image Vedno pozabiva in pol ko je reba dat 100€ na enkrat od sebe oba jočeva pa se po glavi tolčeva. Jaooo, tak dobro da nama niso še nikoli odklopili user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.3.2014 13:03:30   
Žabinčica
Pleskanje, gnezdenje po mojem pa je nekaj na tem...sicer bi jaz ves čas nekaj pleskala in prenavljala, ne vem očitno imam neko nagnjenje do tega user posted image , ampak me je na začetku obeh nosečnosti ful primilo in sem pospravljala, čistila, ribala in nakupovala kot zmešana user posted image , pa še nisem vedela da pričakujemo user posted image .

Kaj pa bo danes pri vas dobrega za kosilo? Mi bomo imeli popečeno svinjsko meso v kockah z začimbami-malo bolj mediteranskimi, pomfri in solatko :).

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 12.3.2014 13:05:31 >

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.3.2014 13:13:25   
asyka
Midva danes nisva nič kuhala, ker je moral moj iti prej v službo :/ sva šla kar jest v eno izmed gostiln, kjer mam jaz možnost bona. Sva se najedla oba za 9€ pa še ostalo nama je, tako, da si je on potem za malico s sabo vzel. Sem pa jedla kanelone s sirom in špinačo in morem priznat, da je bilo noro dobro. Mi zadnje čase ne pašejo nobene omake, ampak bolj sveža hrana, po vsem težkem ali pa fejst začinjenem mi je slabo v 2 minutahuser posted image

Imam pa za vikend nagledan en recept, bom videla, če se spravim. Medaljončki pljučne goveje oviti s slanino in preliti z gobovo omako. Če pa nama slučajno uspe kaj čemaža kam it nabrat potem bom pa preizkusila en receptič polpetkov s čemažem. Mislim, da se bo sicer kmalu prepoznala punca, ki te recepte objavlja na svojem blogu, ker če se ne motim tudi klepeta tukaj na RR user posted image ampak, če pa vedno take dobrote dela, da se mi sline cedijo, ko berem

Zdaj pa počasi na fax. Itak bom spet na internetu, ker je tale predmet totalna bedarija. Je zadnji od zadnjih, metodologija. Ne bo tako težko, kot je brezvezen program s katerim moramo narditi seminarsko za zaključno oceno. Me lahko vsi prepričujejo kako je to boljše od Excela ali pa SPSS (statistični program), ampak če moram nekam sama pisat kodo, da se sploh kaj zgodi ziher ni bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.3.2014 13:26:14   
Radenska_
Ojla :)

Tudi jaz ne vem kaj je z mano, imam A4 seznam opravil, tega prej nikoli nisem počela user posted image vse od pomivanja oken, do zasajanja rastlin, generalnega presortiranja v hiši (slednje je že v teku), kasneje pa pleskanje otroške sobe, pa v kopalnici in drugih delih hiše imam še par idej... :)
Huh. Pa čisto sem naspidirana glede vsega.
Trenutno pa komaj čakam da grem domov in si naredim skledo zelene solate s fižolom :D Danes sem sama, moj gre k svojim, pa bo tam jedel. No saj jaz pa do mojih kasneje user posted image
Jutri bom delala torteline. Se mi luštajo že par dni.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 12.3.2014 13:27:41 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.3.2014 13:36:32   
Jabček
Radenska, joj si me zdaj s to solato. Jaz bom tudi motovilec z fižolom user posted image , preostanek familije pa kotlet + krompir + motovilec user posted image .

Mene tudi motijo oranžne stene!!! Kaj mi je kaj bilo, da sem pobarvala dnevno z oranžno in potem sva še kupila zelen kavč!!!! Jaz bi zdaj belo, belo, belo, pa kaj kamna, mogoče kakšen sivo-rjav dodatek kje, al pa malo tapete user posted image Ampak gospod mož vsekakor pravi, da tapet mi pa ne bo lepil, ker si prehitro premislim in potem je groza te tapete dol spravit user posted image user posted image

Kaj bo na vrtu imam tudi že narisano, to imam vsako leto, počasi bo že treba štihat user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.3.2014 13:37:13   
Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Ojla :)

Tudi jaz ne vem kaj je z mano,

Ti si za ziher user posted image , ni druge user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.3.2014 13:44:49   
asyka
Raenska ti imaš vsaj razlog za vse to... Okej, da jaz sesam spet vsak dan sem tudi že ugotovila, da mi je še zanimivo, ker je sesalec novuser posted image Ampak, da bi pa jaz pomivala okna in pa pospravila vse najine vgradne omare.... no tukaj me je pa že moj danes zjutraj malo čukasto gledal... Ampak jaz temu rečem ono spomladansko čiščenjeuser posted image

Jaz si najine barve sten nisem sama izbrala, je že bila takšna od vselitve. Pomoje je lastniku ostala od beljenja otroške od hčerke (ne znam si drugače razložiti zakaj bi odrasel moški izbral tako barvo za na vse stene stanovanja user posted image ).

Sva pa zadnjič v Ikei videla tako dobro barvo za v predsobo, nekaj med temno zeleno in turkizno, ki genau paše z najinim pohištvom tam. Tapete bi jaz ful imela, ampak glede na to, da mi činčile omet dol grizejo, nočem vedeti kaj bi s tapetami počele... Sploh tamala, ki je prava uničevalska mašinauser posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.3.2014 13:56:53   
Žabinčica
user posted image No, mi smo pa ravno ta mali pobarvali sobo rumeno-no 2 steni, drugi dve sta beli in strop. Pa je prišlo super, soba tako lepo žari. Bi pa imela oranžno predsobo, je bolj mala in se mi zdi da jo bo oranžna naredila bolj svetlo in še ujemalo bi se z pohištvom, ki je temnejše rjave barve. Pa mogoče še jedilnico...Dnevne sicer res ne bi imela cele oranžne, ampak ravno razmišljam katero barvo naj dam noter-vsaj dve steni da ne bo vse belo, meni pa je to preveč pusto. Tako pravo ravnovesje med tem da ni preveč "kričeče", pa tudi ne preveč enolično. Barvo na stenah bolj dojemam kot dopolnitev pohištva in dekoracijo user posted image .

Asyka, mi smo pa ravno na izpitu iz Metod raziskovanja imeli SPSS oz. razlago rezultatov programa.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.3.2014 14:19:41   
Tara9
Spet ste pridne user posted image ,

mi je všeč, da smo razširile debate tudi v druge smeri user posted image .

Glede pleskanja sva midva čista obsedenca, sva že ene parkrat pleskala vse prostore, pa komaj 2 leti živa na tem mestu user posted image . Jaz ne maram belih sten, tako da niti ena soba ni čisto bela, barva nekako poživi. Sicer sva nekatere prostore malo preveč kričeče naredila, bi zdaj spet drugače imela, ampak je mojemu že slabo, ko pomisli, da mora spet belit user posted image . Največkrat sva pleskala hodnik, ker ga najin cucek takoj umaže, morava o pralni barvi razmislit pomoje. Vsake toliko kakšno zagode, ali s tačko udari po steni namesto po vratih, ali pa se otrese po pitju vode user posted image .

asyka in Žabinčica a vidve ekonomijo študirata? Vprašam zaradi metod raziskovalnega dela, sem jih imela tudi sama na podiplomcu in je bil ekstra zafrknjen predmet.

Joj sem bila zdaj zunaj na sončku in je tko krasno, komaj čakam, da domov pridem, spokam mojega in psa in da gremo malo v naravo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.3.2014 14:40:28   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
asyka in Žabinčica a vidve ekonomijo študirata? Vprašam zaradi metod raziskovalnega dela, sem jih imela tudi sama na podiplomcu in je bil ekstra zafrknjen predmet.

A nimajo bolj ali manj vsi podiplomci ta predmet; to se mi zdi tako splošno - da pač znaš raziskavo in strokovno delo sestavit, to je verjetno potrebno ne glede na smer ? Sicer pa si za mene ugotovila ja user posted image , Asyka pa kolikor vem študira nekaj čisto drugega.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.3.2014 14:46:33   
*misi*
Oh, kaksen soncek...imam ravno 15min frej in sem dala vse 4od sebe zdele user posted image
Danes sva imela z mozem poslovne partnerje iz UK in pogajanja okoli rabatov....opravila uspesno in sem zelo zadovoljna.

Kosilo smo pa jedli v vili podvin- joj jaz bi tam skooooz jedla ce ne bi blo tako drago. Svinski medaljoncki v popravi omakci s pirejem kormoraca in taki peceni kruhki z drobnjakom se mi zdi pa zelenjava. Sladica je bila bozanska- palacinka s skuto, malinove kapljice zraven, v salcki na krozniku domac komlot in pa kepica domacega karamelnega sladoleda s tistimi hrustki in pa karamelna krema. Ko to vse skup pomalem das na zlico in das v usta...je tko kot, ah...user posted image skor bi lah zanosila s to hrano hahaha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.3.2014 14:50:18   
Tara9
Žabinčica najbrž imaš res prav in gre za splošen predmet, ki vsakemu prav pride, predvsem pri pisanju magistrske naloge, nisem niti pomislila v tej smeri user posted image  user posted image  user posted image . Sicer je šele 2 leti od konca mojega študija, ampak sem dala možgane že čisto na pašo user posted image . Sem bila pa tudi jaz na ekonomiji user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.3.2014 15:35:47   
asyka
Jap res je je univerzalen predmet to, jaz sem ga imela že na dodiplomcu samo, da smo tam imeli 2 predmeta raziskovalne metode v rastlinskem svetu in v živalskem svetu. Študiram pa bioinformatiko. Mi smo SPSS obdelali v nulo, in po 5 letih dela v njem lahko rečem, da bi mi bil predmet z njim mačji kašelj user posted image Delamo sedaj v Rstudio, ki je isti šmorn, samo, da moraš vse kar želiš od njega sam pisat, celo kodo. Me hočejo prepričat, da ga imajo naravoslovci rajeuser posted image

Sem pa danes v DM-u našla ene tabletke folne kisline (+ drugi vitamini), na škatlici piše prav mama in stanejo okoli 2,5 €. 60 tablet. Sem gledala vrednosti in imajo isto količino folne kot od Sanalaborja.... ne vem pa kako je z vitamini in ostalim napravm Elevitu ali pa Tifolu..

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.3.2014 15:52:30   
Tara9
Nam so SPSS tako na švoh in na hitro razložili, da sem čisto mrzla na tem področju, prav pojma od pojma nimam user posted image . Sem potem tudi za magistrsko nalogo uporabljala kvalitativne metode, da ni bilo treba tega programa koristit user posted image .

asyka teh tabletk ne poznam, je pa fajn cena drugače, ker Elevit so res drage in jaz sem kar obupala nad njimi, bom prej bankrotirala user posted image . Zdaj sem si folno od sesnilab nabavila, jo lažje tudi pogoltnem. Dragega pa filam z nekimi kapsulami, ki imajo Cink notri. Se ne upa nič jamrat ampak pridno papca user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.3.2014 15:57:26   
asyka
Meni jih je prodajalka pokazala, ker jim je Sensilabovih zmanjkalouser posted image Meni se tudi cena dopade, dejstvo da je ista količina folne notri me pa tudi zadovolji. Če pa je dejansko toliko kot piše vsega notri v katerihkoli tabletah pa itak ne bomo nikoli vedeleuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.3.2014 16:10:08   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Nam so SPSS tako na švoh in na hitro razložili, da sem čisto mrzla na tem področju, prav pojma od pojma nimam user posted image . Sem potem tudi za magistrsko nalogo uporabljala kvalitativne metode, da ni bilo treba tega programa koristit user posted image .

No, nam praktično niso nič razložili, ker tako nismo imeli kaj veliko predavanj user posted image , pa itak bi naj to poznali že od prej. Na dodiplomcu pa mi tega še nismo imeli, od moje diplome je že kar nekaj časa...nekje 10 let. Takrat je bil program samo tako sproti omenjen, nikoli pa ga nismo videli. Tako da se mi je na srečo uspelo naučit za izpit, kaj bom pa v magistrski delala še ne vem...mogoče se bom znašla kot ti Tara ali pa malo bolj naštudirala ta program; si bi pa rada izbrala res kakšno takšno temo, ki bo jo zanimivo raziskovat ko bo tako daleč.

Uživajte v sončku, jaz bi sicer imela veliko dela, ampak ven me pa ob takšnem vremenu tudi vleče.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 12.3.2014 16:11:28 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.3.2014 16:13:13   
asyka
Program se da res zelo lepo uporabljat tudi s pomočjo vodičev na netu. Je pa imela moja mami zdaj eno skripto, kjer je bilo tudi ful lepo razloženo delo z SPSS-om. Ni tak grozno, ki je pa smotano, da ne pokažejo dejanskega dela s programom ampak samo tupijo neko teorijo.

Mene tudi ven vleče, pa imam že od 3 fax.. pa še do 7ih zvečeruser posted image

Sem pa malo dobre volje, ker sem dobila eno kratkotrajno delo preko študenta za 5 dni in sem čist happy da bo malo dinarčkov padlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.3.2014 16:33:26   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Sem pa danes v DM-u našla ene tabletke folne kisline (+ drugi vitamini), na škatlici piše prav mama in stanejo okoli 2,5 €. 60 tablet. Sem gledala vrednosti in imajo isto količino folne kot od Sanalaborja.... ne vem pa kako je z vitamini in ostalim napravm Elevitu ali pa Tifolu..

jih imam tudi jaz. Jemala jih bom, dokler ne zanosim, nato preklopim na femibion ali elevit. Ker baje je femibion najboljši in je cenejši kot elevit.

Če ješ raznoliko hrano, mislim da so čisto dobre, so pa cenovno zelo dostopne

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.3.2014 18:15:52   
_pika_
jabuk: Moja zgodba z Ikeo je enaka. Ko sva opremljala stanovanje sv abila cel dan tam in stokrat na blagajni. Je bil kombi čisto poln. user posted image user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.3.2014 19:14:19   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
jih imam tudi jaz. Jemala jih bom, dokler ne zanosim, nato preklopim na femibion ali elevit. Ker baje je femibion najboljši in je cenejši kot elevit.

user posted image Vedela sem jaz da se ti ne daš user posted image , v tem pisanju ni videti dvoma, da boš še enkrat v pričakovanju user posted image .

Asyka user posted image user posted image user posted image za delo.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.3.2014 19:19:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

user posted image Vedela sem jaz da se ti ne daš user posted image , v tem pisanju ni videti dvoma, da boš še enkrat v pričakovanju user posted image .

ja, mogoče če zamenjam moškega predstavnika pri nas doma. user posted image user posted image

jih imam pospravljene v predalu, a jih trenutno sploh ne jemljem. Ker ne verjamem, da bomo pri nas doma še kdaj videli user posted image na testu. Je moj očitno preveč trmast. Bi imel še enega, a dela vse, da se slučajno ne bi prejelo

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!