asyka
|
Midva danes nisva nič kuhala, ker je moral moj iti prej v službo :/ sva šla kar jest v eno izmed gostiln, kjer mam jaz možnost bona. Sva se najedla oba za 9€ pa še ostalo nama je, tako, da si je on potem za malico s sabo vzel. Sem pa jedla kanelone s sirom in špinačo in morem priznat, da je bilo noro dobro. Mi zadnje čase ne pašejo nobene omake, ampak bolj sveža hrana, po vsem težkem ali pa fejst začinjenem mi je slabo v 2 minutah Imam pa za vikend nagledan en recept, bom videla, če se spravim. Medaljončki pljučne goveje oviti s slanino in preliti z gobovo omako. Če pa nama slučajno uspe kaj čemaža kam it nabrat potem bom pa preizkusila en receptič polpetkov s čemažem. Mislim, da se bo sicer kmalu prepoznala punca, ki te recepte objavlja na svojem blogu, ker če se ne motim tudi klepeta tukaj na RR ampak, če pa vedno take dobrote dela, da se mi sline cedijo, ko berem Zdaj pa počasi na fax. Itak bom spet na internetu, ker je tale predmet totalna bedarija. Je zadnji od zadnjih, metodologija. Ne bo tako težko, kot je brezvezen program s katerim moramo narditi seminarsko za zaključno oceno. Me lahko vsi prepričujejo kako je to boljše od Excela ali pa SPSS (statistični program), ampak če moram nekam sama pisat kodo, da se sploh kaj zgodi ziher ni bolje