mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica , čeprav so včasih čudni ti naši moški; pravijo eno, delajo drugo , kot da nimamo oči in ne vidimo kam pes taco moli . Kaj boš naredila, pogovor, ga pustila pri miru oz. kako boš to reševala? Je pa to hudo ja, če glede ključnih stvari ni enotnosti pri partnerjih, kaj naredit. Sem brala zdaj tudi tisto drugo temo o tem...samo se mi ne da tam komentirat, ker se mi zdi da se tukaj velikokrat teme razvijajo v kar neko smer . Sem zdaj malo več forum brala in včasih se res čudim, da se za vsako stvar in temo najde kdo, ki kar nekaj komentira, kot da neko svojo negativo tukaj na ta način sprošča. Zato mi je fajn tukaj, se lepo razumemo, če se kdaj ne, se pa tudi lepo zmenimo, veselo klepetamo - drugega menda več niti brala ne bom. sva imela tudi midva nekaj podobnega. Sem imela že datum konzijila za umetno oploditev a je bil zelo proti, da sploh greva. tako sem odpovedala. Je ravno danes izjavil, da hoče po naravni poti ali nič. pa še po naravni ne verjamem, da nama bo uspelo. Ker kakor sem že pisala, ne poznam nobenega, ki bi brezmadežno zanosila. Meni je to že ubijanje na obroke. Ne pomaga nič, sem že tulila, ga lepo spraševala.....ni da ni. Odgovor je vedno, saj bova imela še enega. Niti ne vem več, kaj naj še naredim Če ga pustim na hladnem, da ne , je takoj najmanj 14dni mimo, preden on sploh ugotovi, da nisva. Meni pa na žalost že zelo biološka ura tiktaka. Maj se bliža in s tem moj 40 rojstni dan.
|