Wishes
|
*tedy* Pri meni se je začel rjav izcedek konec februarja, sem letela na urgenco, ultrazvok, in je bilo vse v redu, lepo vse vidno. (takrat je bilo točno 7t/0) Potem teden kasneje sem imela kontrolo, rjavi izcedki se niso nehali (8t/1dan) in sem poslušala srček (120utripov/min) pa mali je trzal po tisti svoji vrečki, pa zrasel je tudi dovolj za en teden. Potem mi je dala kontrolo čez dva tedna (včeraj) (dopolnjenih 10tednov/0dni) . v teh dveh tednih je bilo tako, da sem takoj po vaginalnem ultrazvoku malo močneje krvavela, potem se je pa stopnjevalo, in je ta zadnji vikend bilo res dramatično na wcju za videt, ogromno krvi, ampak nobenih koščkov tkiva, nobenih krčev. Samo kri. Nisem panike zganjala, ker je rekla da bi bil splav zelo očitno boleč, krči veliko močnejši kot pri menstruaciji in krvi 20_x_ več kot pri menstruaciji. Pa ni bilo tako. Samo sluz pomešana s krvjo, sicer veliko ampak samo na wcju. Včeraj pa takoj ko je otipala je rekla da je maternica manj zadebeljena, ko je pa ultrazvok noter dala je pa le še potrdila domnevo. Čisto nič ni bilo več notri. Kontrolo mi je dala pa čez 5 tednov, je rekla da bom v tem času morala dobiti malo bolj bolečo in močnejšo menstruacijo kot ponavadi (ker se sedaj ni odebeljena sluznica odluščila) in pa da potem lahko takoj naprej poskušava. Njeno mnenje je, da z bubo ni bilo nič narobe ker je lepo rasla in srček je bil močen, ampak je v maternici prišlo do neke krvavitve, ki je za otročka zelo slaba in stresna. Ker je bilo te krvi ogromno je rekla da jo skrbi, da ga bo samo odplaknilo. In očitno ga je res. Vse ostalo se mora pa še spucat. Dala me je tudi na preiskave krvi glede RH - pa še neke zadeve ki jih ne zastopim. Upam da sem ti dovolj natančno opisala. Je pa odlična ginekologinja, je ne morem prehvalit, njen odnos super, nisem niti mela časa jokat pred njo ker je tako popolno sporočila tako grozno novico.
< Sporočilo je popravil Wishes -- 21.3.2014 12:59:06 >
|