|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.3.2014 12:02:41   
asyka
Tako končno na računalniku, da še malo pojokam kako sem danes zgroženo ugotovila, da je kultura nekaterih ljudi domala crknilauser posted image

Uglavnem stojim v vrsti, da se vpišem v bolnici in saj vsi poznamo tisto čudežno rumeno črto, ki bi naj dala pacientu vsaj kanček zasebnosti pred tistim, ki za njim stoji, a ne? No, seveda se vljudno postavim za to črto, ker tako so me učili mati in tako se mi zdi normalno. Hitro za mano se postavi starejša gospa (tam okoli 60-70 let zagotovo) in že na začetku se mi postavi tako za mano, da ne vem ali jo naj kar štuporamo vzamem. Ne maram tega, sploh pa ne v bolnišnici, kjer pridejo ljudje na tisti šalter zaradi 1000 in 1 stvari. Kaj jaz vem kaj ona trosi okoli, pa tudi če nič ne trosi, prosim lepo ne mi dihat za ovratnik (a, ni to nekdo celo pel?). Okej, se pomaknem malo v levo, saj ne bom v tem, da se je tudi ona, a ne? Okej, se nisem preveč sekirala, ker sem vedela,d a gre hitro in da bom v minuti največ dveh na vrsti. Stopim, oddam papirje in čakam iiiin pogledam desno. Ženska je stala v štric z mano. Pogledam gospo in jo vljudno vprašam, če me bo ona vpisala. Valda me glupo gleda, in jo potem res vljudno prosim, če se lahko pomakne za tisto rumeno črto, ker želim imeti vsaj malo zasebnosti. Nisem niti dodala, da se naj spoka in neha poslušat kaj za ene papirje izpolnjujem in zakaj sem prišla v bolnico. Nakar meni ta ženska zavije z očmi in zamrmra, mater mladina... user posted image še dobro, da sem v tistem trenutku dobila papirje v roke in sem šla, ker bi jo imela drugače marsikaj za vprašat....

Jaz ne vem, a če si starejši si lahko res vse dovoliš? Ali pač njih starši niso učili o zasebnosti, pa tistem intimnem prostoru, ki ga imajo ljudje? PA saj človek ne bo nič prej na vrsti, če bo stal 3 korake za tabo.. ali pač?

Sem mogla malo pojamrat, ker sem bila danes res malček zgrožena nad tem :S čeprav se mi to itak dogaja pogosto, na pošti, banki, lekarni... ampak do sedaj mi še noben ni očital moje prošnje, ampak so se ponavadi celo opravičili, da so kao avtomatsko stopili za mano, niti ne vštric...

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.3.2014 12:07:03   
perla*
Drage punce! Dokler smo, lahko upamo user posted image

Ali kako je bilo rečeno:

Če se včasih počutiš majhnega, neučinkovitega, zatiranega in depresivnega se vedno spomni, da si bila nekoč najhitrejši in zmagovalni spermij med vsemi v skupini.

user posted image               user posted image

< Sporočilo je popravil perla* -- 19.3.2014 12:13:38 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.3.2014 12:10:50   
perla*
asyka vem ja, najhujš je, če ti en v tvojo "auro" stopi user posted image  
Se mi zdi pa fajn, da si ji povedala, kar si mislila. Ker jaz sem zdej v fazi, ko se učim povedat user posted image
Tako da bodi ponosna. Vrzi zdej to mamo čez ramo, baš te briga, in gasa v lepo popoldne user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.3.2014 12:19:07   
mamica deklicam
asyka, poznam to. Ja, starejši so vedno manj kulturni, se tudi meni to dogaja. Sem se že enkajkrat skregala in rekla tako na glas, če nima nobene olike, da so slišali vsi. In hkrati tudi rekla, da naj bi bili starejši mlajšim za zgled in kako pričakujejo, da bomo mi ali pa še mlajši od nas kaj spoštovali, če oni ne.

Potem pa poslušam take izgovore, kao kako ni vedel, zakaj je tista črta. Halooooooo, saj je niso dali včeraj. Še bolj me razpištolijo tisti, ki se hočejo elegantno preko vrste vriniti.

tako, da jaz sem že kar nekajkrat cel halo zagnala. Naj vidijo, da niso kulturni in če tako narediš, da vsi v prostoru slišijo. Ene sreča pamet, sploh če veliko ljudi sliši, kaj so naredili

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.3.2014 13:22:30   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Neko zatišje je tukaj ta teden, najbrž vse izkoriščamo lepo vreme. Jaz sem prav boljše volje zaradi sončka.
Jaz se tokrat obnašam čisto drugače, ne vem, najmanj upanja imam do sedaj, tako da sem psihično ta cikel kar odpisala. Mogoče me čez kakšen teden vjame, ampak upam da me ne bo.

Mogoče pa je treba kakšno zanimivo temo spet načet v stilu opremljanje, vozički, vrt, počitnice itd. user posted image .
Sicer pa lepo da si skulirana, samo zakaj bi odpisala cikel? Saj je super in fajn, da nas ginekologi lahko spremljajo z uz-ampak verjemi mi, ni vsemogočna naprava- tudi lahko konkretno mimo vseka pri teži celega otroka, tako po mojem se to tudi z lahkoto zgodi pri meritvi debeline stene; ne obupat vnaprej, da je pretanka za vgnezidtev+to je stvar, ki se skozi cikel še spreminja. No, če je v tem razlog za tvoj brezup, se še ne bi ravno predala na tvojem mestu. Tako da jaz vseeno naprej navijam user posted image .

Perla user posted image sem prebrala da si dobila m. Tako da glavo gor in ti pošiljamo user posted image user posted image user posted image za nov krog.

Tedy, upam da si vredu user posted image .

Kaj kuhate...jaz sem še imela nekaj repe; tako da repo in fižol, pa proseno kašo z jabolki. Sicer pa pri nas piha tako močno, da upam da nas ne bo potem odneslo, ko grem po otroka user posted image .

No, jaz sem pa sanjala da sem noseča in se spraševala kaj to pomeni (sicer nisem verjela da sem dejansko zdaj noseča, ampak tako; a se podzavestno že toliko pripravljam in s tem ukvarjam user posted image )... Potem naslednji dan, to je včeraj, sem dobila predčasno m. Zdaj pa razmišljam da bi ta cikel mogoče pa le poskusili, mož je itak za, v bistvu mene čaka, da se odločim...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.3.2014 13:26:34   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*
Jaz pa po ovulaciji, sem ze v drugi temi pisala,mda imam metuljcke v trebuhu kot da bi bila frisno zaljubljena hehehe user posted image upam,upam da se je prijelo.
Sva pa rekla s mozem, da ce sedaj ni, bova lepo malo odklopila vseskupaj za par mesecev in se vmes prijavila na kasen pregled, da se jaz malo pomirim. Se mi zdi da sem iz meseca v mesec bolj napsihirana in mi gre na zivce, da je vse na mus in skoz mislim na to. Tko da...bomo vidli kaj bo konec meseca.

Navijamo da bo to to ta mesec user posted image . Kako dolgo pa že poskušata?

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.3.2014 13:27:46   
asyka
Žabinčica poskusi, nimata kaj zgubiti... mesec gor dol... in če slučajno ne gre po planih, se potem samo sprašuješ kaj hudiča si čakal user posted image

Pa grem, tako lep dan je bil... preveč lep za faxuser posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.3.2014 13:36:56   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Drage punce! Dokler smo, lahko upamo user posted image

Ali kako je bilo rečeno:

Če se včasih počutiš majhnega, neučinkovitega, zatiranega in depresivnega se vedno spomni, da si bila nekoč najhitrejši in zmagovalni spermij med vsemi v skupini.

user posted image               user posted image

Bravo user posted image se podpisem pod tole user posted image

asykaheh, ja takle mamo. Ti si bila se vljudna. No, jaz sigurno ne bi bila tako potrpezljiva. Vcasih sem se bila, zdaj pa ko mi nekdo diha za vrat se obrnem okol in vprasam ce me ima namen objet al kej podobnega user posted image . No moj primer je bil v stacuni, zlozim na trak tistih 10 stvari, sin je bil se dojencek in sem ga imela v lupunci na vozku. Lepo cakam, da pred mano zakljuci in poracuna z gospodom, nakar mimo mene brez bu ne mu pride babnca s kruhom in dvemi litri mleka in postavi pred mojo nalozeno robo- se prov odmaknila je moje stvari da je stlacla svoja jajca na trak. Jz sm kd soka najprej skor okol padla, tut ust nisem mogla odpret. In seveda meni zavre, primem njeno mlekoi nk fuh in postavim na tla cez ograjo k drugi blagajni kjer je folk stal user posted image . Itak je pol babnca skor okol padla, pomoje sploh ni dojela kaj sem ji nardila. Pa sem jo samo pogledala in rekla naj se mi takoj spoka izpred oci. Brez besed je sla na drugo stran ograje in v vrsti lepo pocakala.
Ne recem, ce bi imela cel vozek robe, bi jo z veseljem spustila naprej oz bi ji sama rekla naj gre naprej. Ne pa takole haloo.
Aja, kaj pa to ko isto v stacuni jz zlagam v vozek robo in pred mano je bla ena zenska z dvema otrokoma, ki so se ze odpravljali. Pa zacne ogovarjat mojga otroka, ga zgrabi in vzame iz vozka user posted image in mi rece: no mamica mi te bomo zunaj pred stacuno pocakali. Aaaaaaaaaa, jz sm kr ven padla a je normalna slucajno! Ne mors mi kr otroka vzet pa it z njim, sej te tut poznam ne krava neumna. Dej mi otroka takoj nazaj...mislm kj folku ni jasn no. Prvic v lajfu me vid in ona k da se poznava ze 10let, bo ona z mojmu otrokom zuni pocakala.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.3.2014 13:37:46   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Jaz pa po ovulaciji, sem ze v drugi temi pisala,mda imam metuljcke v trebuhu kot da bi bila frisno zaljubljena hehehe user posted image upam,upam da se je prijelo.
Sva pa rekla s mozem, da ce sedaj ni, bova lepo malo odklopila vseskupaj za par mesecev in se vmes prijavila na kasen pregled, da se jaz malo pomirim. Se mi zdi da sem iz meseca v mesec bolj napsihirana in mi gre na zivce, da je vse na mus in skoz mislim na to. Tko da...bomo vidli kaj bo konec meseca.

Navijamo da bo to to ta mesec user posted image . Kako dolgo pa že poskušata?

Hvala bejba user posted image od oktobra

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.3.2014 13:46:34   
asyka
user posted image

evo ena zmagovalna :D

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.3.2014 13:56:24   
Tara9
Žabinčica user posted image user posted image  hvala za spodbudne besede. Velikokrat sem tukaj prav ganjena, ker se sploh ne poznamo, pa si vseeno stojimo ob strani. Uff, spet sem hvaležna za tale forum user posted image . Upanje pa ne vem kam je šlo, najbrž ker vem, da kmalu dobiva napotnico za naprej in me je optimizem zapustil. Sej nisem žalostna ne nič, samo nisem toliko zagnana. Mogoče je pa to dobro, bomo videli user posted image . Drugače se bo mogoče moja stena vseeno kaj odebelila, vem da ni vse zdravo za gotovo, pa še čajčkam pridno. Nekako sem si vzela ta mesec malo drugače, če bo bo, če ne pa nič.

misi navijam za tvoje metuljčke user posted image  user posted image .

Glede starejših sploh nimam besed, tudi jaz imam kar nekaj izkušenj. Prej sem bila vedno tiho, češ starejši so, ne smeš jim odgovarjat, zdaj se pa postavim zase in se ne pustim. Zadnje kar se mi je zgodilo je bilo to, da sem se vozila na avtobusu, ki je bil dobesedno čisto prazen. Neka starejša gospa se je zapičila ravno v moj sedež in me kregala kakšni smo mladi, da ne moremo odstopit sedeža starejšim user posted image , nič jasno. Pa vedno, vedno se umaknem in skrbim za druge, to me je pa prav brez besed pustilo, ufff. V trgovinah sem najbolj alergična, ko semi nekdo čisto za rit postavi, ma mi ni jasno kako se ljudje ne čutijo no.

Danes spet komaj čakam, da pobegnem domov na sončeka, prav uživam zdaj, ko je tako lepo. Sem začela že malo za morje brskat, sem takoj voljo dobila user posted image  user posted image . A ve že kaj veste kam boste šle na dopust? Midva poleti nekako prisegava na Dalmacijo, če bom po čudežu noseča, bova kakšno bližjo varianto ubrala.

Nič, šibam še malo podelat.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.3.2014 14:22:43   
Radenska_
Joooj Tedy user posted image user posted image Sem prebrala kaj se je zgodilo, upam da si v redu user posted image
Držim pesti da te čimprej nekje za "vogalom" počaka uspešna donositev!

Kosilo: Danes nič kuhanja, me je mamica poklicala če pridem po makaronflajš user posted image Moja zlata mami user posted image

Glede tega da starejši ne poznajo bontona pa sploh ne bom izgubljala besed...Kako mi gre to na živce.
So pa najmanj potrpežljivi. Glih toliko da ne kupijo kruha namesto mene v Šparu, ker mi dobesedno stoji za ritjo, fak. Da ne govorim na poštah, ja pi*da a lahko k*čev listek sama izpolnim a mi boš pomagala?!
Lekarne, ista zgodba...Fak, meni gre tako na živce v lekarnah, ko vlečejo na ušesa, kaj ima kdo, kaj so prišli iskat...A res nimaš lajfa no. Jaz bi za lekarne se kaj drugega spomnila, ker res ni nobene zasebnosti no...a res lahko vsak sliši po kaj si prišel?

Pa pri zdravniku, če kaj sovražim so odprta vrata sprejemne ambulante pri sestri. In potem tisto glasno zgovarjanje in printanje receptov...Mislim da je zdravje zasebna stvar vsakega posameznika in ni treba da cela čakalnica neprostovoljno posluša kakšne tegobe ima kdo no :(

Danes bo lagan dan, s kolegico greva na endolg sprehod, jutri pa grem v vrtnarijo po rožice in bom malo sadila :)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 19.3.2014 14:23:22 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.3.2014 14:38:20   
jabuk
Haha, bi morali odpreti novo temo o starejših user posted image

Moja sestra, visoko noseča z dvojčki-ne, noben starejši se ji ni umaknil v trgovini in  so se rinili, da bodo ja pred njo. Ampak hvalabogu je bila ena prijazna prodajalka, ki je zaklicala: vi noseči, kar pridite izven vrste, da ne boste čakali. user posted image

Sem pa tudi jaz imela primer, da sem sedela na avtobusu čisto zadaj, bus itak prazen, jaz sedim na desnem stolu in ne ob oknu-in mi gospa reče: a se mi lahko umaknete? user posted image ..Sicer je takrat vrelo v meni, rekla nisem nič,sem pa veliko razmišljala o tem-zakaj, zakaj???!!!-ampak sem si rekla, mogoče se je pa fajn počutila zraven mene in moram to vzeti kot pohvalo user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.3.2014 15:05:46   
_pika_
asyka: Joj, tale situacija mi je znana. Če jim pa kaj rečeš, pa takoj rečejo kaj smo mladi nevzgojeni. Grrr.user posted image

žabinčica: Jaz bom rižotko skuhala pa solato zraven. Navijam že za ta cikel.user posted image

tara9: Jaz pa sploh ne vem, kako bo z letošnjim dopustom. Planirava ga v juliju, a ne veva, če bova šla, zaradi financ.user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.3.2014 15:34:18   
asyka
Midva še tudi ne vema kaj bo z dopustom. Verjetno pa bova spet na Rab šla tako kot lani. Sva bila res navdušena,

Jaz pa sem danes na ribahuser posted image ko sem prišla domov mi je luštal ribji namaz, potem pa čez 2 uri gledam kaj bi... in sem našla še 1 konzervo zelenjava z ribouser posted image zdaj pa smrdim na faksu kot ribarnica....

Meni je zelo všeč sistem, ki ga imajo v Celju v lekarni v bolnici. Tam imaš 3 prostore za izdajo zdravil, ostali, ki niso pri izdajnem pa čakajo več metrov zadaj pri vratih. Res je še vedno potem tam biser od lekarnarja, ki ti zavpije aaaa šampon proti ušem rabite. Ampak takšnega lepo na mestu ubiješ s pogledom, če pa se ti da it dalje pa podaš še pritožbo vodstvu.... Potem se pa smehljaš, ko ti vsi dajo prostor, ko greš mimo njih user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.3.2014 17:29:41   
Cikacaka
Veste kaj bejbe..ko boste pa v letih ko vam bodo mladi rekla 'gospa a boste sedli.' Pa spet ne bo ok....grrrrrr...pa se tolazim da ne zgledam staro user posted image ampak dejstvo je da pri 40 zgledas za enega dvajsetletnika kot omica hehe.. drugace pa tud mene jezi ko se mi kdo v trgovini postavi tako blizu da se me z vozickom dotika...al pa celo sam...bljak...nimam tolerance do dotika tujcev :-D

Ti dnevi zdaj so tako krasni...danes sicer piha ko prinorcih ampak drugace je prav lepo in mene je tezko obdrzat noter in na mestu...tako proste trenutke vecinoma prezivim v naravii...paseeee :)

Tudi pri nas je bil danes hotel mami s kosilom...zato mam jaz zdaj cajt lezat....sploh ne vem kdaj sem bla nazadnje ob taki uri fraj :)) spet...paseeeee hehe.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
20.3.2014 8:40:56   
Žabinčica
Dobro jutro user posted image .

Pojedla zajtrk, sem si privoščila tudi jagode njamiiii, zdaj pa kavica user posted image . Ponoči smo malo bolj slabo spali, se je sin nekaj zbudil je menda nekaj sanjal, potem pa ni mogel nazaj zaspat. Potem pa je še tamala bila zjutraj zelo zgodnja.

Dopust sploh ne vemo še kam. Malo je problem, ker ima mož v sezoni kolektivnega, meni pa takrat v največjo gužvo z malima ni za it, pa še najdražje je. Ponavadi smo tako vedno šli že za en teden junija, avgusta pa kakšni izleti in tukaj malo naokrog. Vreme smo sicer vedno imeli super, ampak še ni bilo ravno toplo morje user posted image . Tako da letos mi je to največja želja, da bo po daljšam času spet topla voda, ki jo obožujem. Zdaj nekaj sva razmišljala o kakšni Grčiji, Cipru, Turčiji, (želja bi bila mogoče tudi kakšna Španija ali kaj takšnega) mogoče konec sezone, čeprav je zelo odvisno od financ. Letos mala že plača letalo in ostalo, prej ga še ni tako da se je dalo it, zdaj pa je to že kar dražja zadeva. Sicer smo razmišljali tudi o Franciji-azurni obali, pa z avtom; čeprav tam je avgusta tudi norišnica, ali pa Italija ta del tukaj (čeprav eni pravijo da ni lepo), lani smo bili v Toskani in je bilo super. Drugače pa ne vem, verjetno Hrvaška. Morem pa priznat, da v Dalmaciji še nisem nikoli bila, tako da mogoče celo to. Ne vem, se bomo prilagajali financam, času, ponudbi in vsem ostalem. No, zdaj sem malo zabluzila, ampak pri potovanjih je to pri meni vedno tako user posted image .

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
20.3.2014 8:43:11   
Žabinčica

Aja, kaj pa to ko isto v stacuni jz zlagam v vozek robo in pred mano je bla ena zenska z dvema otrokoma, ki so se ze odpravljali. Pa zacne ogovarjat mojga otroka, ga zgrabi in vzame iz vozka user posted image in mi rece: no mamica mi te bomo zunaj pred stacuno pocakali. Aaaaaaaaaa, jz sm kr ven padla a je normalna slucajno! Ne mors mi kr otroka vzet pa it z njim, sej te tut poznam ne krava neumna. Dej mi otroka takoj nazaj...mislm kj folku ni jasn no. Prvic v lajfu me vid in ona k da se poznava ze 10let, bo ona z mojmu otrokom zuni pocakala.

A to se res dogaja user posted image . Eni ljudje res malo pretiravajo v svoji "želji da bi pomagali" ali kaj sploh je to user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
20.3.2014 9:04:54   
Pia*
Kako mi je vse to znano.

Jaz imam predvsem izkušnje na banki. Sploh, ko grem za firmo po denar, kar se vedno zgodi dopoldan vedno dobim na rit prilepljeno eno gospo.
Velikokrat sem jim že lepo povedala načeloma res nisem nesramna, če nekdo ni do mene nesramen. Ampak odziv starejših je pa včasih prav šokanten.

1x mi je ena gospa rekla da ona nikoli ni kradla in da kaj jaz mislim, da sem. Ubistvu je pa ona vzporedno z mano stala pred okenčkom. Tudi, da smo mladi nesramni in nevljudni sem velikokrat dobila na pladen.
Ampak sedaj se sploh več ne sekiram povem kje je vrsta kako se stoji, ker očitno tega ne vedo.

Naj omenim, da sem bila v Braziliji prav presenečena oni imajo posebne vrste v trgovinah za nosečnice in mamica z majhnim otrokom je vedno prva na vrsti.

Kako ste punceuser posted image mene tale sonček prav dvigne in sem super dobre volje.

Dojenček jaz probam to vse odmislit, ko bo bo, ker tako panična, živčna..... še nikoli v življenju nisem bila in tisto razočaranje na testu me je prav potrlo. Jaz bom lepo z vami čeblala, ko bomo pa zagledali magični + boste pa med prvimi zvedeleuser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
20.3.2014 9:12:18   
*misi*
Jutrcek user posted image

Se par dni soncka, po, pa dez user posted image jaz imam danes "dopust". Zdele dobim od kolegice se ne 1 mesec starega dojencka v varstvo za 2urci user posted image . Se ze tk veselim, da ga mal pocartam in obudim spomine hihi. Dons pri nas popravljajo trafo postajo in nimamo elektrike do popoldneva in ker sem vezana na delo z racunalnikom, sem danes frej user posted image

Mah jz spet skoz hodm na sekret in gledam v te gate trapaste a bo kaksna vgnezditvena al kwa. Ah sej bo, kompliciram user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
20.3.2014 10:01:44   
asyka
Jaz obožujem sonce in prav nič mi ni všeč, da bo dež v nedeljo. Ampak saj vemo, da to tudi mora biti.

Danes me čaka pomivanje oken, imam takšne, da mi sploh roloja nebi bilo treba zvečer spustit dol pa bi sosedje ne videli nič notriuser posted image Ampak res mi ni oknov pozimi za čistit, sploh ker imam 2 metra stran cesto in so itak takoj svinjska da dol padeš.

Malo me po nogi trga od včeraj, pa tak čuden šiv mi je naredil preko rane, da sploh ne vem kako se bo to zarastlo, ker izgleda kot, da mi je mašnico nardil iz raneuser posted image . Jaaaa, preučila sem zadevo v podrobnosti user posted image . Tam so mi rekli, da naj vzamem kakšno protibolečinsko tableto, ampak saj bo za zdržat. Ne maram tablet. Zdaj moram samo dobit svojega zdravnika na telefon, ker bi mogla it jutri na prevez. Pa me zanima, če reees morem pridet, zato da mi hanzaplast menjauser posted image

Jaz pa sem presenetljivo v izzi ta ciklus. Prvi ciklus, ko bi se morala dejansko na glavo postavljat pa iskat vse možne znake, sem jaz čisto v izzi. Ne morem sama sebi verjeti. Ah, čudne smo ženske.

Sem imela pa danes takšne grozne sanje, ker so bile tiste vrste, ko se zbudiš pa še par sekund rabiš, da dojameš da ni res. Sanjalo se mi je namreč, da si je moj pri športu zlomil hrbtenico in ostal hrom. Sem se kar malo v šoku zbudila user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
20.3.2014 12:33:30   
Tara9
Hej hej,

kje ste kaj danes? Spet uživamo na sončku user posted image ? Jaz ždim v službi in s težko muko odštevam ure do odhoda domov user posted image . Zdaj je bil dragi pri meni v službi in sva šla na kavico ven. Zunaj je krasno, mene kar razganja od tega sončka user posted image .

Asyka meni je Rab tudi čudovit. Kje pa sta bila, če ni skrivnost user posted image ? Jaz sem že cel otok naštudirala in mi je res eden od najlepših. Midva sva par let nazaj prvič okusila Dalmacijo, se zaljubila in zdaj vsako leto tja hodiva, sicer vsakič kaj novega raziskujeva, ampak jaz sem nora na tisti del Hrvaške, bi se kar preselila tja, tako da že nestrpno pričakujem poletje in tistih 14 dni luksuza user posted image .

Midva sva uvedla režim varčevanja za dopust, vsako leto si junija narediva trajnik na banki, da niti ne opaziva da se nama trga, naslednje leto se pa kar lep kupček nabere in si lahko privoščiva malo razvajanja user posted image . Jaz sem obsedena z morjem, tako da si obvezno privoščiva 2 tedna, čeprav bi lahko še dlje zdržala.

Mene tudi moti ta režim v lekarnah, da čisto vsak sliši po kaj sem prišla, posebaj zdaj, ko hodim po Klomifen, femaro, teste ipd. Vsakič potiho zamomljam, in me valda tam naglas potem vprašajo, kaj ste rekla nosečniški test rabite. Sej me baš briga kaj si kdo misli, ampak me moti, da mora vsak posegat v moje intimno življenje.

Punce bodite lepo, čim manj znakce iskat in uživat user posted image . Madona sem pametna ta mesec, očitno imam nek preklop v glavi hvala bogu user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
20.3.2014 12:36:16   
Tippi
Tedy draga, kako si? user posted image

Vsem ostalim pa želim, da čim prej ugledate tako željene pluske! Sploh stare borke, za vas še posebej navijam! user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
20.3.2014 15:59:30   
asyka
Tara9 bila sva čisto zraven Raba, 10 minutk peš ob obali. Pozabila sem ime, je bil uglavnem edini hrib v okolici in sva imela čudovit pogled na morje zjutraj za zajtrk. Kopat sva se pa večino hodila na Lopar, ker sva oba ljubitelja mivke.

Kolikor sem prej rekla, da sem čisto v izzi... no nisem. Sploh zato nisem, ker sem pred pol ure komaj obdržala malco v želodcu. user posted image Živim pa od rib že 2 dni. Moj pravi, da smrdim ko ribarnica, ampak sem v 2 dneh pojedla 4 konzerve tune, mi to ful paše user posted image user posted image

Danes imam pravo čistilno, okna pomita, špajza razturana po celi kuhinji in grem zdaj kupit barvo za police, spkariano je kaj gre v klet. In ko se mi malo noga poceli, pleskam kopalnico. Pa še moj se strinja, da bo tam na steni oranžna črta v wc-ju in zelena v kopalnici. user posted image Da ne omenjam, da mi je zdaj začel razlagat, kako ne ve, kam bi ene police postavil, da bo prostor za previjalnouser posted image Sva pa omejena z renovacijami, ker sva podnajemnika. Če bi bilo to moje stanovanje, bi v prvem šusu letele 2 vgradni omari ven, sta mi čist ne ****cionalni, pridobili bi pa vsa 10 kvadratov...

Tedy javi se kako si... mislim nate user posted image

< Sporočilo je popravil asyka -- 20.3.2014 16:00:08 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
20.3.2014 19:19:34   
Tara9
Ooooo Asyka vem kje sta bila, Barbat ali pa Banjol, sva bila tudi midva par let nazaj. Meni se tudi ful dopade, posebaj tisti sprehodi do Raba ob obali user posted image . Drugače pa tudi midva obožujeva mivko. Si pa prva oseba, ki je kaj takega omenila, ker se v moji okolici vsi zgražajo glede mivke, meni je pa to največji gušt user posted image . Aja, pa neke zanimive simptome imaš, naval na ribe, slabost user posted image .

Mene pa že nekaj dni jajčniki zvijajo, upam, da se nisem kje prehladila, za tečko je še prezgodaj. Vnetje bi bilo pa res pika na i. No, ne bom tako nastrojena, itak da je vse ok user posted image .

Jaz sem danes mislila imet čistko doma, pa je bil dragi tako priden, da je sam posesal in poribal tla, tako da sem samo še prah obrisala in je za ta teden konec. Nekaj časa sem mu morala navodila dajat glede hišnih opravil, zdaj pa sam od sebe vse naredi. Sem ponosna nase, da sem ga tako lepo naučila user posted image .

Nič, zdaj še dozo krvomočnice spijem in šibam pod odejo, me spomladanska utrujenost daje user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

sam v sobici
TLF

Pri kateri starosti naj otrok spi sam v svoji sobici?

že od samega začetka (21%)

med 1 in 3 meseci (3%)

med 3 in 6 meseci (7%)

med 6 in 9 meseci (10%)

med 9 in 12 meseci (6%)

po dopolnjenem 1 letu (52%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!