Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, upam da bo vsaj pri kateri izmed nas kaj dobrega načarala
. Jaz imam sicer ta mesec najmanj upanja do sedaj, glede na tanek endometrij nisem ravno strašno optimistična. Mogoče je tako še bolje, ne bom preveč sitnarila
. In naj bi bila zanositev ob polni luni še bolj možna. Bomo videle čez kaka dva tedna. Bodo porodnišnice polne začetek decembra
.
jutri zjutraj moram dat kri na polikliniki za beta HCG da vidi če se je kaj znižal, kar pomeni da ne bo potrebno čiščenje. Imam pa potem ob enih še uz v porodnišnici in upam, da se je vse samo čistilo in da mi ne bo treba jit na abrazijo, sem bila dvakrat v zadnjem letu
.
; zunaj že takšen sonček in ptički pojejo; prav lepo ko je pomlad tukaj
. Vidim, da je zadnje dni malo zatišja tukaj; se lepo vreme pozna
....skartka kot kos mesa si tam, čakaš pred operacijsko , gre po tekočem traku
. Sem pa tudi navdušena nad tabo, ker si taka borka
, vsaka čast resnično. Ni vrag, da se tvoj trud ne bi obrestoval. Močno, močno, močno bom navijala do avgusta