mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jabček IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam sem že večkrat rekla, da ga bom dala na hladno. Tokrat mislim smrtno resno. In imam občutek, da si bo še en mesec prislužil. Mi vsako leto obrazloži, da on ne praznuje 8.marca ampak materinski dan. In je sam obljubil, da dobim rožo ali kaj podobnega. No in včeraj mi ni prinesel nič. ker je imel štalo v službi in je prišel domov šele ob pol noči, je bilo to prestavljeno na danes. Sedaj čakam ali bo tudi res. Veste, sem že malo sita vseh obljub in laži. ENkrat je kufer poln, no in moj je.... Joooj, kako te razumem. Pa sem mislila, da imam samo jaz takega butla doma . Čeprav - včasih si mislim, saj na ven ne zgleda vedno vse vredu, samo mi pa res vedno stoji ob strani. Čeprav je res butl včasih :S ja, so očitno vsi delani po istem kopitu. No, da ne bo katera do stropa skočila, so tudi izjeme IZVIRNO SPOROČILO: Jabček IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Po drugi strani pa je tudi moj včasih pravi buftelj in mi pogosto živce kravžlja, čeprav ga ne bi menjala za nič, bi ga včasih z lopato po glavi user posted image . To je to. Najboljši opis! se tudi tu strinjam. Nam skačejo po glavi, ampak brez njih nam je pa dolgčas . Zato pa jaz vedno pravim, da imam tri otroke doma, čeprav sem samo 2x rodila. Moj je na žalost alergičen na vse te praznike in iz trme noče takrat kakšne rože ali bonboniere prinesti. Vedno tuli, da še kmalu za kruh ne bomo imeli, jaz hočem pa rožo. A ker sem ga za dan žena zafrknila in sem kupila narcise v lončku za mojo taščo, mamo in zase. Je bil čisto tiho ampak tisti "tegelc" z rožami je pa nesel k svoji mamici, ko je šel s hčerkama k njej. Sem prinesla domov z besedami, da najbolje da si sama kupim, ker mi jih on itak ne bo
< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 26.3.2014 14:16:19 >
|