|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
27.3.2014 13:17:00   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

No jaz sem pa kot mala vedno imela kratke lase, sedaj pa že dolgo dolgo čuvam te svoje kot da so zlati, jih imam nekje do sredine hrbta in se jih bojim vsakič ostič, ko je treba, tako da kar je nujno gre stran ostalo pa rase :)

Tut js sm mela kot mejhna punčka kratke lase (to baje delajo zato, ker naj bi otrok potem imel več in bolj bujne lase), sedaj imam pa dolge. Ko so urejeni so res lepi za pogledat, vendar dela z njimi je pa čis preveč :)

Ma moji so ravni, tako da al imam spuščene, ko se že malo mastijo kak rep in pa seveda figo, ki me je tako ženstvena, ampak jo moj ne mara, tako da jo ponavadi nosi za na delo:)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
27.3.2014 13:17:06   
Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Jest tud od ene 30 leta nimam več dolgih ampak čist kratko frizuro, mi je tko nekako najbolj praktično, pozimi itak kapo nosim...za športanje je pa itak najbolj praktična se stuširaš samo z brisačo obrišeč in to je to, mal voska al pa želeja in to je touser posted image .

Vedno mi je tud blo pri majhnih otrocih všeč če so imeli kratke lase.....in potem dobimo fanta, jest vsa vesela, da ga bom lahko na mašinco strigla in ja, do ene 5 leta je še šlo potem pa on izjavi da bo imel dolge laseuser posted image user posted image , mene skor kap in zdej ma daljše kot jestuser posted image user posted image . Enkrat vmes smo se še probali malo na kratko, ke so imeli v šoli non stop uši....ampak za dolgo ni zaleglouser posted image user posted image . Je pa res da ima blond skor čist bele poletin je res hud frajeruser posted image user posted image . Oči je itak rekel da bo kmalu začel ograjo okrog gradit , da ne bo preveč nočnih obiskovuser posted image user posted image , ker smo v hiši v pritličju in lahko kar skozi okno prideš notriuser posted image , še dobr da spim kot zajc in vse slišimuser posted image

Tedy, a ti imaš tudi blondinca? Naš ima tudi čist bele laske poleti, kožo pa dost po meni in je ful hitro rjav, pa še modre učke, taka peklensko modre user posted image 1x me je ena teta vprašala, če ga barvam. user posted image Mhm, pa v solarij hodi, pa revež si mora vsak dan leče not dat user posted image user posted image

Naš bi tut mel dolge lase, samo zaradi treningov ne more. Ma ultimat - al bo nosil na treningih kapo (in on pravi, da lahko dobi kar živčni zlom s kapo, nosi sam na tekmah user posted image ) al pa bo na kratko postrižen. Sam mašinca pri njemu ne pride v upoštev, ker reveža cufa (moški pač, ja) in ga mora frizerka na roke stričt, lepo na kratko user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
27.3.2014 13:22:29   
Jabček
user posted image

Evo ena slikca za lušte, lanska, še začetek julija user posted image

< Sporočilo je popravil Jabček -- 27.3.2014 13:23:41 >

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
27.3.2014 13:32:41   
*misi*
No moji lasje so pa tako revse bogo, tanki, redki, da ne morem met ne kratkih, ne paza, ne nic. Zato mislim da zdaj ze 5 ali 6 leto imam skoz podaljske. Meni so zelo vsec dolgi lasje in sem se tko navadla, da sem tezko brez. Cisec sem bila decembra injanuarja brez, sem mela svoj paz. Vsem je blo ful vsec, pa menda sem tut mlajsa zgledala user posted image , ampak meni je tko manjkalo, da sem si gladko sla dat nazaj user posted image .
Tko da imam cez sredino hrbta dolge, umivam si na dva dni, kerse mi tko zelo mastijo. Vse zivo sem ze probala, ampak ne morem nic. Tut kozo mam jz mastno ful in ce drugegane, menda to malo pripomore k temu, da nimas tok kmalu gubic user posted image hihi.

Grem dans samo obnovit mojo krasno orazno,blondi, bakreno barvo. Mi je tko vsec. Prejs em bila 10 let blondina, blah, sem se prenazrla te barve full.

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
27.3.2014 13:39:25   
Jabček
Misi, ti mi delujes taka fajna, zrihtana ženska, vse tipi topi user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
27.3.2014 13:45:30   
*misi*
tole je moja frizurca, podlajškov se sploh ne vidi. Šen ikoli me ni noben vprašal a so to moji lasje al ne

user posted image

< Sporočilo je popravil *misi* -- 27.3.2014 13:48:23 >

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
27.3.2014 13:47:46   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Misi, ti mi delujes taka fajna, zrihtana ženska, vse tipi topi user posted image

Haha, ja maš prav user posted image pri meni ni laska ali nohta, da ne bi bil urejen user posted image 1x na mesec mam frizerja, enkrat na 3 tedne imam nohte, pedikuro. Še na kakšno masažo moram skočit, ker sem vsa zategnjena v hrbet pa bom zmagala user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.3.2014 13:55:33   
Tara9
Woooow misi, huda frizura, včeš mi je, in res zgledajo čisto tvoji, tudi barva je všečna user posted image . Meni so na drugih dolgi laski všeč, sama jih ne maram. Pa imam ful močne, ekstra goste lase, rahlo skodrane, ampak bljak, ne maram jih.

Joj jaz sem pa bolj šlampasta glede vsega tega, se mi ne da pogosto k frizerju in na vsa ta razvajanja user posted image . Sej se rada zrihtam in vse, ampak nisem tako pedantna.

Mi je prav všeč, da imamo tako raznovrstne debate user posted image  user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.3.2014 14:02:43   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Mi je prav všeč, da imamo tako raznovrstne debate user posted image  user posted image

uh debat kolikor hočeš user posted image bom vsak dan eno načela, do konc leta bomo mogoče obdelale petino hehehe

Jaz recimo ne bom šla nikoli od doma neurejena- se prav, brez make-up in urejene frizure. Razen, če bi bilo res kaj exstra takega, da pač moraš it sredi noči nekam. Zadnjič me je moj slikal ko sem se zbudila user posted image prsežem, da sem bla v glavo kot bi mi bombo razneslo, ker sem si zvečer umila lase in jih dala v čop. In so ponoči zlezli iz čopa, v glavnem, še sine je rekel, "mami kaj je nalobe s tvojo flizulo. A si se pozabila pocesat" user posted image
Ponavad si vedno zjutraj umijem lase ravno zarad tega, ker jih potem ne morem ukrotit user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.3.2014 14:08:37   
Jabček
Misi, a jih na likalnik navijaš, al kako dobiš take kodre?

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.3.2014 14:10:28   
*misi*
Ja, likalnik. Drugače imam več ali manj ravne, spete, spuščene ali pa samo konice zavite. Tkole skodrane mam mogoče 2x na mesec

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.3.2014 14:10:34   
*tedy*
jabček tamal je čist blond , pa morde učke pa to, rjav je pa itak ful, ker smo tud po mesec dni na morju in je res čokoladno rjav. Je pa ta velika bila tud čist blond, zdej ima pa ful lepe in goste lase, seveda dolge lase, kot se za najstnico spodobiuser posted image user posted image

misi kakšna huda frizurauser posted image user posted image , men so tud dolgi ful lepi, sam jest nimam takih las in so mi kratki bolj praktičniuser posted image Ti kar uživaj v razvajanju, zakaj pa ne? men je tud ful lepo videt ko je ženska urejena, sam jest ful nisem tip za to, skoraj nikoli se ne namažem, tud obleke niso moje prijateljice, edino na depilacijo pa hodim, ker me dlake ful motijouser posted image user posted image , pa kkašno pedikuro dvakrat na letouser posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.3.2014 14:17:49   
Tara9
No, jaz sem potem nek srednji rang babe user posted image . Namažem se sicer vsak dan, tudi oblekice nosim, ne nosim pa petk, ker me preveč noge bolijo in se ne grem tistega, da je treba za lepoto potrpet user posted image . Balerinke so zakon user posted image . Pete sem nosila samo na poroki, pa še to samo na formalnem delu user posted image . Hodim pa na gelirane nohtke, ampak to bolj zato, ker sem lena, da bi si jih sama lakirala user posted image , tako da je lažje, če nekdo naredi namesto mene, in sem par tednov fraj.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.3.2014 14:18:55   
..noname..
wau misi tole je pa res lepo vidt :) kar neguj, da boš tut v naprej tok lepa :) Sploh barva mi je top :) Jaz sem se pa odločila, da ne bom več barvala las, ampak ko grem mimo barv me premame, tako da bom kmal spet pobarvala lase. Probala bom na čimbolj naravno barvo pobarvat. :)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.3.2014 14:21:25   
Sareta88
..noname.. tudi jaz sem razmišljala, da bi si pustila svojo barvo, ker so precej temni pa upam, da bom vztrajala na tem. Če mi ne bo videt narastka, si bom kar pustila, ker zdej sem se nekaj časa barvala v rdečo, od malo bolj žive do sedaj ko imam vijolično rdečo, ampak tako temnejšo, ker imam črne obrvi in nisem želela, da barva zelo izstopa.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.3.2014 14:30:10   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

No, jaz sem potem nek srednji rang babe user posted image . Namažem se sicer vsak dan, tudi oblekice nosim, ne nosim pa petk, ker me preveč noge bolijo in se ne grem tistega, da je treba za lepoto potrpet user posted image . Balerinke so zakon user posted image . Pete sem nosila samo na poroki, pa še to samo na formalnem delu user posted image . Hodim pa na gelirane nohtke, ampak to bolj zato, ker sem lena, da bi si jih sama lakirala user posted image , tako da je lažje, če nekdo naredi namesto mene, in sem par tednov fraj.

Petke- NE, obleke- JAAAA, v bistvu lih zadnjič so me kolegi zafrkavali, da lahko sobo za goste predelamo v mojo "omaro user posted image
Mož ima en predalnik oblek, medetm ko sem ga jaz degradirala in mi izselila iz velike vgradne omare vse nejgove cote user posted image ups user posted image

Šibam, se mi mudi. pišemo pol
papa

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.3.2014 14:31:40   
jabuk
*misi* user posted image , super frizurca.

Jaz imam pa ravne dolge rjave lase. Se ne barvam, ker imam bolj tanke lase. Sem pa imela enkrat rdeča pramena, ker sem izgubila stavo user posted image .

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.3.2014 16:58:03   
Jabček
Evo se ena z gel nohti, ker mam moje res katastrofalne. Ceprav zdej grem na nexgenails, menda so boljse. Pa luxlashes mam, ker mam svoje cist bele trpalnice. Drugace pa - petke - ne, oblacila - jaaaa :))) sam zadnje case mi v trgovinah nc ni vsec ? :(

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.3.2014 6:50:24   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Za vse tiste, ki spijete preveliko kave
http://www.bibaleze.si/lbin/min/style.php?v=7512d5124108828e657d6e10a194c8c5

pa mi nič več ne diši kavicauser posted image

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 28.3.2014 6:52:15 >

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.3.2014 7:36:50   
*tedy*
mamica deklicam noče mi odpret straniuser posted image . Sicer pa kave ne pijem, moj tudi ne user posted image ,je sploh nimam doma in potem je tko smešno k kdo pride in jo sabo prinese, ker ve da je nimamouser posted image ,ampak zanima me pa vseeno kaj zamujamuser posted image .
A imate vi kaj drv k ste tam bolj v hribih??MOramo drva kupit za kamin.....

Danes bo pa sončekuser posted image bom na vrtu okrog cipres malo okopala in bomo sekance dali, ker je vmes ful težko kosit travo , pa še lepše zgledauser posted image . Je sosed to neridl pa ful lepo zgleda, zdej moram pa še jest, da ne bodo imeli lepšega vrtauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.3.2014 8:17:43   
*misi*
Jutro....jaz semd anes delala test, ker je prvi dan izostanka. In ne vem a sem jaz blesava al mam privide, ampak jaz vidim rahlo drugo crtico. Moz jo je tut vidu. A mislite da je to to? Ker zdaj je 14dni od O in verjetno bo vsak dan bolj vidna crtica?
Omg tok sm zivcna, najraj bi sla na krvnega. Zdj vam top isem iz parkirisca pred vrtcem. Morm se mal nadihat....
Kaj mislite? A se prekmalu veselim?

user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.3.2014 8:22:35   
Jabček
Jutro punce....

Tedy, luštna ideja, ful lepo izgleda, sem že videla. Ampak pazi, da boš dala kvalitetno lubje (saj kot sekance misliš lubje?), ker drugače boš imela več dela, kot koristi. Jaz sem lani za rožce to nardila, pa sem kupila neko poceni lubje (recimo 2€ manj na žakelj od kvalitetnega) in sem lahko vse skupaj samo vstran zabrisala. Prvič kot prvič ne zgleda 'prav' drugič kot drugič pa ne zatre plevela (kot je namen lubja), tako da sem res imela samo minus. Letos kupim kvalitetnega.
Nas pa čaka letos ven metanje asvalta pred hišo + živo mejo bomo tut ven vrgli, ker je neka idiotska živa meja z trni in itak lepo zgleda samo, ko je porezana, takoj ko začne poganjat je en velik koloboc, pa še tamali bi mel bazen in res ne bom dajala 300€ + za bazen, da bo en trn not prišel in bo bazen spustil.
Ima katera ta večji intexov bazen? A je dosti dela s tem? A imate not kar kakšen sesalec za bazene (pa ne tiste za 900€+, tiste cenejše user posted image )
Pa kar glava me peče, ko vem, da bomo ohohoh plačali za bager, da pride poštimat to - menda lahko računamo na to, da zakasirajo še to, da bager pripeljejo in odpeljejo, pa da tudi ura dela ni ravno poceni. Potem je še treba kupit ene lepe tlakavce za neko normalno ceno in eh.... saj pravim, me kar glava peče, vse kar imava našparno bo šlo user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.3.2014 8:24:00   
Jabček
Misi, črtica je črtica, počakaj dan ali dva, pa kar na krvne teste user posted image user posted image user posted image

Čestitke punca user posted image user posted image

Meni deluje to čisto OK user posted image in jaaaaa, vesela zate!
Ne zapusti še nas, ker je tolk fajn klepetat s teboj, ok?

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.3.2014 8:26:59   
Jabček
MD, meni tudi ne odpre povezave.
Samo jaz sem kofetarca user posted image

user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.3.2014 8:31:34   
Tara9
misi jaz tudi vidim črtico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pomoje je to to user posted image . Navijam, da bo čez kakšen dan še bolj konkretna, da bo odgnala dvome user posted image . In tudi jaz se strinjam s tem, da ostaneš v naši temi.

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Plavanje
muška

Če bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?

da (78%)

ne (2%)

aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (10%)

ne vem (10%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!