|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
31.5.2014 8:25:25   
*tedy*
misi kako lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image , lepo počivaj in bodi pozitivna, sej bo šlo, mora jit, ni drugeuser posted image user posted image držim pestiuser posted image user posted image

sicer vam pa smao na hitro zaželim lep sončen danuser posted image user posted image imamo jutri obhajilo in danes generalko, pa moj dragi v službi danes tako da sem čist v gužvi in upam , da bom imela veliko za brat v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image morda tudi kakšne roza novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
1.6.2014 11:02:47   
Žabinčica
Dober dan.

Misi user posted image , lepo da si se oglasila; bo vse ok, boš videla. Saj december bo hitro tukaj....

Tedy lep dan danes; upam da imate boljše vreme.

Vse z m. user posted image , vse nove dobrodošle user posted image .

Sem v gužvi, današnji dan bo bolj deloven, morem še nekaj za službo pripravit do jutri zjutraj+ene fotografije odnest stranki, tako da dela dovolj... No, včeraj pa smo si po dolgemmm času privoščili in je prav pasalo, bazen in kopanje user posted image .

Lepo nedeljo user posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
2.6.2014 10:02:37   
Tara9
Jutroooo,

sem mislila, da bo več materiala za brat. Me ni bilo med vikendom, ampak vidim, da ste tudi vi večinoma pavzirale user posted image . Pa je spet nov teden tukaj.

Misi lepo, da si se oglasila. Močno držim pestke zate, da ti čim hitreje mine do decembra. Itak bo pa vse ok, sem prepričana. Čuvaj sebe in pikico. Oglasi se še kaj, lepo je brati naše bivše sotrpinke user posted image . Objemček zate user posted image .

Kako ste preživele vikend? Jaz sem bila kot rečeno na dekliščini in se še danes skupaj sestavljam. Tako sem boga, kot da bi žurala 3 dni v kosu, ne vem kako sem prej lahko user posted image . Dragi se mi je tako smejal in lepo potolažil, da sem očitno ostarela za te zadeve user posted image . V soboto sem mislila, da bom umrla, včeraj in danes sem pa bolje, ampak bi samo spala. Sej niti ni kriv alkohol, temveč, da sem bila tako dolgo pokonci, sem drugače ful zaspanc. Tako da danes komaj čakam, da pridem domov in grem direkt na kavč user posted image .

Nič toliko, da vas pozdravim. Bodite pridne user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
2.6.2014 10:14:23   
MauMow
Tara9 mi smo bli pa čist na off ta vikend. Sej včasih prav paše it malo žurat. Jaz ne bom majine fantovščine in dekliščine pozabla (sva imela skupaj). Tako so naju napili, da sem jaz celo noč školko objemala, dragi pa ima srečo da vedno ko je koma zaspi. No čez en teden pa sva dobila še slikovni in video material user posted image ki sva ga kr lepo na en CD dala in skrila user posted image

Trenutno čakam da se user posted image ulije. Rahle rjavkaste izcedke mam že dva dni, tako da mislim da bo. Dam ji čas še do srede (čeprav dlje kot 30 dan, ki je danes, ni nikoli čakala). Ampak so sedaj so vedno ti izcedni pomenili user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
2.6.2014 10:35:38   
Tejča05
Živjo punce,

pri nas tudi ni bilo nič posebnega čez vikend tako, da je bilo bolj na izi vse skupaj pa še vreme je kar malo zoprno, tako da sem prehlajena kot hudič.

Sem pa danes vzela zadnjo polovičko Clomida in tudi naročila sem si še krvomočnico, da še s tem probam. Tako da še to bom pila kakšen teden potem pa že
upam da bom tukaj gor napisala, da nam je ratalo. ;)

Lep dan še naprej. ;)

lps

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
2.6.2014 11:00:36   
Žabinčica
Hej, evo me :).

Ta večji je doma, je včeraj nekaj bruhal. Sicer je danes čisto vredu, kot da nič ne bi bilo, tako da greva verjetno malo ven na sončeka.

Kako ste kaj ve; tedy kako je bilo na obhajilu?

Mamaca deklicam kje si? Vem da si bila tudi na majskem seznamčku, kako kaže user posted image ?

Asykkkaaa?

Sicer glede na mojo voljo, beri tečnobo, ki je predvsem očitna mojemu možu, se moja m. tudi že počasi približuje user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
2.6.2014 11:26:51   
Cikacaka
Eko, tretji poskus pisanja...v tretje gre rado user posted image človek niti v službi več nima časa zabušavat user posted image

Sploh ne vem več, kaj sem hotla napisat prej...v glavnem..vikend je mimo, moja M zaostaja reci in piši 3 tedne!!!!!!!!!!!!!!!! Groza...in sploh nobenega znaka, da bi se od kod imela namen pokazat. V času ko bi naj prišla me je kao nekaj malo špikalo, ampak nič od nič..zdaj pa sploh ne deuha ne sluha o njej, razen občutka, da je bla prejšnji teden ovulacija user posted image Sem se vdala v usodo in čakam, pa bo kar bo hehe. Če je ne bo okoli 15. ko bi mogla bit redna se spravim k zdravniku, tačas pa take it easy baby.

Neposredna povezava do sporočila: 3532
2.6.2014 12:06:49   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Očitno smo si vse malo vzele pavze, še moja user posted image se kar noče in noče uliti. Sem imela nekaj malega izcedkov v četrtek in petek, nato celo soboto nič in tako se je nadaljevalo v nedeljo do popoldnevauser posted image . Ampak še vedno se noče uliti in sedaj ne vem ali naj štejem prvi dan četrtek ali še sploh ne štejem??????

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
2.6.2014 12:54:12   
Tara9
MD a si ta cikel jemala Klomifen? Če si, imaš mogoče zaradi njega šibko menstruacijo. Jaz sem po Klomifenu zelo malo krvavela. Sem pa štela za prvi dan, ko je bila prisotna kri, rjavih izcedkov nisem upoštevala, ko so ratali krvavi sem štela za prvi dan cikla.

Ma kaj je zdaj to punce, vse vas nekaj heca tale user posted image . Upam, da ne bo tudi pri meni enako, se že kar na zalogo sekiram, ker vem kako jo zna zaštrikat. Čeprav sem že pošteno tečkasta in mislim, da bi lahko kmalu potrkala na vrata.

MauMow jaz sem pa svoji priči prepovedala, da me napijejo na dekliščini, tako da me je upoštevala in sem pila kakor mi je pasalo. So me pa na druge načine zmatrale babe, ampak je bilo luštno user posted image . Sva imela pa posebaj, sva bolj take sorte, da so na dekliščini prepovednai moški in obratno user posted image , tako da sva imela oba pravi razvrat.

Jaz danes samo na uro gledam, da spokam domov, sem totalno neproduktivna. Ne bom več žurala user posted image  user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
2.6.2014 13:01:02   
MauMow
Tara9 - midva sploh nisva hotla dekliščine pa fantovščine user posted image Pa sva jo vsen mogla met ker nama mira niso daluser posted image . No sej so se potem izkazali ko so nama v enem kozarcu zmešali vodko, martini, pivo, vino in viski... in to sva ene parkrat spila in pol res nisem vedela več za sebe. Še dobro, da je moja priča ostala trezna, ker naju je mogla ponoči peljati k mojemu da sva pese ahtala, ker njegovih ni bilo (čeprav so pol bolj oni naju ahtal user posted image )

Evo moji izcedki spreminjajo barvo iz rjave v rdečo - tako da naslenje user posted image ne pričakujem okol 1.7. (Upam da bo 5 krog končno pokazal sadove truda user posted image ).

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
2.6.2014 13:02:56   
*tedy*
Hojla sotrpinke
user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo imeli vceraj obhajilo in je bilo prov luštno. Imamo res super župnika in je cela žurka njegova maša...sej če ne bi on prišel dve leti nazaj nisem zihr če bi naši otroc sploh še hodil k verouku..... Tamal je imel ful treme,že k spovedi v soboto ni hotel jit,ker on pravi da ne more nekaj obljubit da ne bo več počel, ker ve da bo (nagajal sestrici)user posted image user posted image . Itak smo potem imeli doma piknik in malo smo se načvekali....je pa tamal dobil tablico za darilo od babic in tete in zdej se jest malo igram z njo user posted image zadej pa drug teden valeta,jeseni pa še birma....ne bo nam dolgčas....

Jest pa močno upam, da bo junij moj mesec, sicer nočem zavestno mislit na to ampak se misli kar same podijo po glavi
Lep dan še naprej in se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 3536
2.6.2014 13:21:52   
chocolatecake
Zame pa vikend prihaja danes, ker je bil dejanski vikend delavni, tako, da ste mi lahko malo fovš user posted image .
Žal nisem zagledala user posted image oz user posted image , namesto tega se je ulila user posted image z vso močjo in me za kakšen dan malo upočasnila. Tako, da se pridružujem MauMow in ostalim sotrpinkam v novem krogu. Sem pa namesto user posted image zvedela eno drugo lepo novico, da sem naredila izpit in s tem dosegla dovolj kreditnih točk za vpis v drugi letnik in s tem zadnji letnik magisterija, vsaj nekaj lepega.
Ste se malo razpisale o dekliščini, a ima kakšna kakšno dobro idejo za kakšno igrico ali štos? Jaz grem kmalu na dekliščino od kolegice, pa bi jo rade s puncami malo presenetile. Bo pa skupna fantovščina in dekliščina, tako, da kakšni slači fantje odpadejo. user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
2.6.2014 13:30:54   
MauMow
chocolatecake no nama so recimo pripravili da sva mogla pri 35 stopinjah, ki so ble takrat, oblečt smučarske kombinezone in sva dobila palce in sva mogla na suho smučat. Potem so mi na jabolka izrezali črke novega priimka in so te jabolka dali v škaf kjer je bla smetana pa neka grozna začimba, po kateri mi je blo slabo (tako da priporočam samo smetano) potem pa sem mogla z zobmi jaboljka vn vzemat toliko časa da nisem priimka pravilno sestavila user posted image Pa še neki je blo z plesom, sam tega se pa odkrito ne spomnem sem bla že preveč zadeta. Aja bila je pa še štorija da so sosedi policijo klical ker smo ''kao'' bli preglasni in je šel pijan dragi policaje v gatah pozdravit - Policaj je skoraj od smeha skup padu user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
2.6.2014 14:00:46   
SU
tako... pa je junij... upam, da bo ta teden kej boljši kot je bil prejšnji... zarad vročine, utrujenosti, prehlada...... sva zamudila O oz. sva jo s user posted image prehitela tako, da mislim, da pluska ta mesec ne bo... user posted image med vsemi težavami z zdravjem ni šlo... sem bla "fizično onesposobljena" za user posted image user posted image
Kar se tiče dekliščine... midva sva jo imela vsak posebej. jaz sem bila takrat že 2 meseca noseča tako, da napile me niso... no, vsaj z alkoholom ne... sem morala pa pit vodo... da ne govorim, da sem hodila na wc že zarad N... in potem sem bla dobesedno nafilana z vodo... menda sem tiste 4 ure, ki sem jih uspela prespati... šla 5krat na wc... to je blo pa zato, ker sem bila prva N v družbi in niso mele pojma kako to zgleda... da ne govorim kako sem bla utrujena... sem komaj preživela do 1h... potem so mi pa "dale mir" user posted image
nekaj nalog, ki so mi jih pripravile: zašiti sem morala mojmu kratke hlače, ki jih je potem MORAL nosit na njegovi fantovščini user posted image (zdržale so cel pohod skozi mesto, potem pa razpadle... še dobr, da so bli že notriuser posted image ).
Morala sem se namazati-oči, brez ogledala in nohte z zavezanimi očmi-one so mi podajale različne lake (tist lak sem si drgnila dol še....uhuhu... časa... vsaj 1 uro... VSAJ!user posted image )
Ker sem bila noseča, sem morala previti dojenčka (igračo!, da ne bo pomote) in zraven sem morala peti uspavanke, govoriti zgodbice za lahko noč...
VSEM sem morala skuhati večerjo, jim postreči.
Cel večer sem jim morala nalivati pijačo... in to takoj, ko je kateri zmanjkalo...
S pomočjo steklenega penisa in kondoma sem morala razložiti "spolno vzgojo"--kako bom otroku vse to razložila, ko bo čas (brez "čebelic in čmrljčkov") user posted image ...
In še kaj bi se spomnila... res so me namatrale, a tudi nasmejale!! Sem bila vesela, da so se tako potrudile zame, a tudi groooznooo utrujena tisti večer... naslednji pa čist umirjena, vesela in zadovoljna, da je deklišna za mano!! user posted image
Chocolatecake... upam, da boš lahko kaj uporabila... v vse naloge lahko vključiš oba!--oba kuhata, oba previjata, fant namaže žensko, ona njega, ona mu sešije hlače, ki jih mora obleči itd. itd. itd.
Idej morje... zadnji čas, da grem na kako deklišno... hehe... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
2.6.2014 14:12:49   
MauMow
SU bo pa Julij najin mesec user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
2.6.2014 19:24:11   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 25, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

Katte, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9, 28, 0 user posted image

Tejča05, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 0 user posted image
user posted image ela23 24, Krško, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 22

user posted image NOSEČK: 10

Neposredna povezava do sporočila: 3541
2.6.2014 19:45:53   
Žabinčica
Dober večer.

Meni se zdi da sem še jaz malo te virozice od ta velikega dobila, mi je vsake toliko čudno v želodcu user posted image , tako da grem kar počasi v posteljo.

Še eno vprašanje, kaj uporabljate za pomivalca; katere tablete? Zadnjič sem bila namreč v Hoferju in videla ene zelo ugodno, menda njihova znamka. A se to sploh splača poskusit?

Vse, ki ste dobile m.; zdaj tako prihaja poletje, pa dopusti, pa več priložnosti za pluske. Po mojem bomo lahko kar temo "pomladančki" odprle user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3542
2.6.2014 20:10:55   
mamica deklicam
naša ta mlajša je pa dobila borelijo. pred 14 dnevi je imela za desnim ušesom prisesanega klopa, danes pa tak lep kolobar okoli ušesa, da ni nobenega dvoma. Sva bile že pri pediatrinji in je dobila antibiotik.

Še dobro, da smo hitro odkrili. Tako, da upam, da ne bo nič hujšega. Sem se pa poleg tega pozanimala, kako je s cepljenje glede miningitisa. A je pri vas tudi en odmerek cepiva 24,80€ ? Sedaj pa to pomnožite z 2 in da je treba čez en mesec ponovitiuser posted image . Upam, da bo oči financiraluser posted image .

A se še katera spomni ene moje kolegice, ki je bila pred nekaj meseci noseča in mi je takoj nesla to pod nos. No, čez dober mesec je splavila. Najhuje je, da jima je spet ratalo. In seveda ona meni spet takoj pove. Ker ve., da me bo zbodla. Saj sem vesela zanjo. Ampak ona si otroka želi zato, da bo imela zaradi tega profit: višji OD, nižji prvtec za prvega otroka... In to boli. Eni jih dobesedno štancajo, drugi se pa matramo.

Ampak sem ji malo vetra iz jader odnesla, ker sem se takoj pohvalila, da mi imamo pa nov avtouser posted image user posted image . Kako bo šele z debelim pogledala, ker moj razmišlja, da bi kupil prikolico za kampirat. Saj vem, sedaj sem pa že jaz "žleht". AMpak kaj hočem, se je pri njej potrebno na tak način hvalit

Neposredna povezava do sporočila: 3543
2.6.2014 20:12:16   
asyka
Punce ve tolko pišete da komaj preberem, ko imam čas do računalnika pridet user posted image Jaz sem se nekako sprijaznila, da tudi ta mesec ne bo nič, ker imam O ta teden in se z mojim vidiva dobesedno samo med spanjem v postelji... Ampak bo že ko bo in samo želim si da bo takrat detece zdravo user posted image

Počasi se navajam na službo pa projekt, ki ga imam na faxu mi vzame skoraj ves prosti čas...ampak je super, ker imam tako manj časa se pregovarjat v moji glavi sama s sabo in razmišlhat o user posted image

Sva pa kupila zadnjič novo dnevno sobo, v Lesnini so imeli neko akcijo in sva jo dobila dokaj ugodno za 170€ v živo rdeči barvi. Včeraj pa sva še na Bolhi našla en kavč, ki je kot ulit za v najino dnevno, tudi rdeč. Sedaj samo še vsak dan čekiram, če kdo ugodno kdaj kakšno mizico visoki sijaj bele barve pripopa... pa najdit morava neke poceni tapete. Imava željo, da bi bile v črni barvi, ampak so vse drage ko pjes...

---
Vidim, da ste se razpisale o dekliščinah. Za mano je samo ena, ampak je bila vbistvo piknik za proslavljanje poroke. Namreč poroko sta imela v ožjem krogu, za ostale pa sta pred samo poroko priredila piknik, ki bi naj bil kot dekliščna/fantovščina, ampak ker sta oba s Hrvaške (neka vasica tam dol) pri njih nimajo takega običaja med prijatelji, da bi jim oni naloge delali in smo se potem tudi mi prilagodili. Imajo pa potem 1 teden pred poroko zelo podobno zadevo, kot je naša šranga, kjer si mora ženin zaslužit nevesto...

Se je pa ravno v soboto dogajala ena dekliščina v centru kjer delam. Punca je hodla okol z lulčijem v človeški velikosti in je nanj morala zbirat podpise user posted image Če se kdaj ženim, hočem imet tega tičeka user posted image

misi skoz te spremljam v vaši temi decembrk in ti želim da bi se dete čim dlje držalo toplega zavetja v tvojem trebuščkuuser posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 3544
2.6.2014 20:15:50   
asyka
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

naša ta mlajša je pa dobila borelijo. pred 14 dnevi je imela za desnim ušesom prisesanega klopa, danes pa tak lep kolobar okoli ušesa, da ni nobenega dvoma. Sva bile že pri pediatrinji in je dobila antibiotik.

Še dobro, da smo hitro odkrili. Tako, da upam, da ne bo nič hujšega. Sem se pa poleg tega pozanimala, kako je s cepljenje glede miningitisa. A je pri vas tudi en odmerek cepiva 24,80€ ? Sedaj pa to pomnožite z 2 in da je treba čez en mesec ponovitiuser posted image . Upam, da bo oči financiraluser posted image .

Mislim, da je cena tu nekje, ja. Se pa splača malo pozanimat o cenah, ker ko sem se jaz cepila proti raku materničinega vratu je bila v MB 10€ višja cena kot v Celju.

Bošče malo in upam, da čim prej se potuhne tale borelija. Jaz sem že od malega cepljena proti meningistisu, pri nas sta te odmerke vsem v družini častila dedi in babi, ko sem bila stara 6 let. Če se ne bi takrat cepila, bi me pa čakalo obvezno cepljenje na fax-u. Tako sem pa potem mogla samo po osvežitveni odmerek it.

Žabinčica baje bi naj ble to ene izmed boljših tablet. Tako vsaj pravijo pri zvezi potrošnikov. Jaz mam trenutno ene iz Mullerja, pa sem napačne takrat vzela in so brez dodane soli, tako da komaj čakam da jih porabim, ker se mi ne ljubi več dodaja soli pred vsakim pranjem user posted image V splošnem pa so tudi te ok, do sedaj se mi mogoče 3-4x ni stopila tableta, ko se mi pri Somatovih npr skoraj vsakič drugič ni stopila. Bom pa potem kupila te Hoferjeve da probam, če so res tako dobre. Če so, bom ostala pri njih, ker mi je škoda devati 13€, če isti učinek dosežem pri 4€.

< Sporočilo je popravil asyka -- 2.6.2014 20:18:36 >

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 3545
2.6.2014 20:19:20   
*tedy*
mamica deklicam za borelijo kupi tudi divjo ščetico, en gospod mislim da iz škofje loke jo sam dela , res takoj pomaga, naša je imela zastarano borelijo in je bila v enem tednu ok, brez antibiotikauser posted image . Ja ceplejenje je res kar drago, jest sem imela sreči je bila pred dvemi leti akcija prvo cepljenje zastonj, potem čez en mesec sem pa dala čez 100 in čez leto spet toliko, pa mislim da je bila cena celo33 za enegauser posted image . ja sej otroke sem cepila , midva se pa še vedno nisvauser posted image .

žabinčica jest sicer uplorabljam DM tablete za stroj in so super, mislim pa da so bile tiste v Lidlu najbolj ocenjene na testu zveze potrošnikov tudi Horejeve so bile med prvimi, sploh glede primerjave cene in kakovosti. Vem da so bile ene Somat najdražje in tudi najslabše..............joj kolk nas nategujejo na teh reklamahuser posted image user posted image no, sej se jim sami pustimo, na žalostuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3546
2.6.2014 20:25:09   
_pika_
Žabinčica: Jaz za pomivalca uporabljam Finish gel ali pa tablete. Sem zadovoljna. Te stvari kupim ko so v akciji, pa si kar zalogo naredim.user posted image

mamica deklicam: Ojoj. Upam, da bo hitro dobro.

Na koliko časa je treba it po novo dozo cepiva proti klopnemu meningoencefalitisu?

Neposredna povezava do sporočila: 3547
2.6.2014 20:36:31   
MauMow
MD jaz sem cepljena za meningitis. Prvič je blo mislim da eno za drugim, potem čez 3 leta zdej pa na vsake 5 let. Prvič je finančno drago, potem pa kar gre na vsake 5 let. Upam da bo mala čim prej okrevala.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
2.6.2014 20:57:08   
mamica deklicam
kakor še vedno sedajle skačeta okoli, ji nič ni user posted image user posted image

Sta mi obe rekli in zdravnica in sestra, da ne bo nič hudega, ker smo takoj prišli. Sva tudi spremljala, če bi kaj bilo narobe, moj je celo klopa spraviluser posted image user posted image user posted image . Malo se je kremžila, ker je morala antibiotik popiti. Mislim, da sunapred. A ji je že pediatrinja naročila, naj se potrudi in hitro spije, jaz ji bom pa takoj po tistem dala eno žlico evrokremauser posted image . In je bila tamala takoj za. No danes je bilo namesto evrokrema kar lučka, ker sva šle k mojim staršem po taveliko sestrouser posted image user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
2.6.2014 21:15:34   
Radenska_
Ojla punce!

Sem rekla da vas pridem malo pozdravit, pogledat kaj je novega in kaj vidim...celo seznamček ste naredile, kup je novih in tema res živi :)
Dostikrat mislim na vas, temo preletim (zadnjo stran sem pa celo prebrala :) :) ) in za vsako posebej močno močno držim pesti, da se čimprej preseli na drug forum!

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...

MATIČNE CELICE
Admin

Kaj menite o shranjevanju matičnih celic?

Shranili smo jih (12%)

Nismo jih shranili (27%)

Radi bi jih shranili, vendar je to prevelik finančni zalogaj (42%)

Ne bomo jih shranili (12%)

Matične celice nas ne zanimajo (8%)

Število vseh glasov: 388

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!