Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Tak da za ta cikel sem se odločila, da si kupim ovulacijske teste in bom probala delat v tem času, če bodo zopet podobne bolečine, da bom vsaj vedla na čem sem. Čeprav nočem, da se potem samo s tem obremenjujem, ampak mislim, da drugače ne bo šlo.
, kajti tisti dan ko je pozitiven O test me tako boli da ne morema nič, zato en dan prej in po
Tako da testa ne bodo delal in bomo mogli čakat na nov mesec in upat da bo krog št. 5 uspešen.
. Se ti verjetno kmalu pridružim v mesecu juliju, glede na moje dolge in neredne cikle.
delaš.
Sem se odločila da testov ne delam več, dokler mi ne zamuja vsaj 10 dni. Če se bom pa tega res držala, bom pa še vidla
Ker tale zdaj mi je res dal vetra.
..
...Sem se odločila, da bom teste delala na 45.dni-če prej ne pride M, dokler me finančno in psihično ne bo iz tira vrglo in bom potem delala na 60 dni teste
, se potem vselim k MauMow julija na počitnice