Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Prav nič fajn...

, razlika 23 mesecev
, vam želim lepo nosečnost, ter brez kakšnih velikih problemov.
, ter vam želim vse lepo.
. Na drugi temi si pisala, da tudi tebe strah daje, jaz resnično upam, da tole čim hitreje mine. Danes sem čist v transu. Pri prvem plusu sem letela do stropa, danes sem pa tako na izi, upam, da se kmalu sprostim. Da ne govorim da sem stalno na wc-ju, ker me je strah kakšnih izcedkov.
. Mislim ta naša sestra je res obup, na srečo je G fajn. Mi je kar malo voljo vzela, sem ji samo ekla, zamuja ali ne, meni 2 test kažeta plus. No tako sem le dobila datum pregleda, ki je šele 16.9. Ne vem kako bom zdržala do takrat, na srečo greva vmes na morje
. Držim pesti!!!!!!
prišla. Vzami kal buscopan ali kaj podobnega in malo pocivaj. Ker ginekolog ti tudi ničesar drugega ne more dati, razen dabrostona, če se pojavi kaka krvavitev.
. Drugače nimam nekih posebnih znakov, razen apetira nimam in včasih se mi malo zavrti.
. Imam pa pogoste glavobole in še bolj pogoste obiske WC-ja