|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
24.10.2014 18:57:42   
tinijja
Zivjoo!! :)

Sem se sicer danes registrirala, ampak pogosto berem forume.

S fantom sva skupaj 5let in nama nekako se ni uspelo, sedaj pa ko sva oba dobila delo za dalj casa in dvosobno stanovanje, sva se trdno odlocila za novega clana. Zato sva kupila folno kislino(tifol) in caj krvomocnice.

Zanima me,ce ima katera kaksne izkusnje ali nasvete glede tega caja :)

Lp ;) user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
24.10.2014 19:40:05   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Oj bodočke, ja kako vesela sem, da ste spet malo oživele. Stalno vas imam na pameti in sem vas resnično pogrešala. Vsak teden čekiram, če se je katera kaj oglasila, pa nič user posted image . Upam, da se boste spet aktivirale, ker vas je lušno spremljat še zdaj in resnično rada berem kako ste in kaj dogaja.

Tole pa je, kot da bi sama napisala. user posted image

Drugače pa, Tara, nisva zelo narazen. Jaz sem ravno danes dopolnila polnih 12 tednov. Čeprav mi je ta teden ginekologinja namerila malčka-ico za 13 tednov. Čakam nuhalno, da potrdijo meritev. In če je temu tako, bo moj PDP prestavljen za skoraj cel teden. user posted image Trenutno imam predviden DAN D 8.5.2015. Kaj pa ti?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
24.10.2014 19:47:15   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Ja, tale naša tema je kar zamrlauser posted image . Upam, da se bodo kakšne nazaj pojavile in bomo kaj začele čvekati spet tu gor. Meni kar manjka.

Evo, jaz bi se pojavila nazaj, če lahko. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
24.10.2014 20:12:46   
Žabinčica
Dober večer, samo na hitro, ker grem pospravljat oz. se drugim pridružit pri pospravljanju - smo ravno imeli obisk z otroci pri nas in temu primerno je tudi stanovanje user posted image . Ampak smo pa vsi skupaj uživali user posted image .

Toliko da pozdravim Melanie1. Po zelooo dolgem času, če se ne motimuser posted image in če prav sklepam, sem zelo vesela da si se vrnila na to tvojo temo... Tako da se kar pojavi nazaj user posted image .

Tinijja dobrodošla tudi ti.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
24.10.2014 20:22:04   
chocolatecake
user posted image sem super vesela, da je forum spet malo zaživel.
Pri nas imamo dež in mraz, že cel dan, sem malo žalostna, ampak upam, da bodo virusi in bakterije malo zmrznili, pa da potem nebom več non stop bolna in prehlajena.
tinijja dobrodošla na forumu, lepo, da si se nam pridružilauser posted image .
Kako ste ostale? Kaj user posted image za user posted image ?
Jaz sem šla ta mesec v boj z vsemi sredstvi, pijem krvomočnico, jem maco, hodim na akupunkture in na blatne obloge, pa se z estimo bom začela, pa ni vrag, da bom pridelala vsaj enega user posted image , če ne dva user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
25.10.2014 9:46:47   
tinijja
Hvala za dobrodoslico,me veseli da luser posted image ahko cvekam z vami

user posted image
Upam,da bomo.vse kmalu zagledale user posted image !!! :)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
25.10.2014 21:19:27   
chapita
Pozdravljene;)

Tudi jaz sem nova tukaj:)
sm pa tudi sama kupla caj krvomocnice sam ga nisem se zacela pit:)

(odgovor članu tinijja)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
26.10.2014 8:43:17   
chocolatecake
chapita dobrodošla tudi ti user posted image
Jaz ga pijem po menstruaciji, do ovulacije, nekatere prakticirajo tudi do naslednje menstruacije, kar je baje tudi OK. Pijem ga dvakrat na dan, malo močnejšo dozo, kot piše na škatljici. Mislim, da bom vztrajala še ta in naslednji mesec, če nebo rezultata, pa neham.

(odgovor članu chapita)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
26.10.2014 17:36:55   
chapita
Hvala :)
No jst bom zacela ga pit z naslednjim mesecem. Kolko časa pa ga že piješ?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.10.2014 4:35:56   
tinijja
Jaz naprimer caj pijem ze 4.dan, pa drui dan ga ze tudi fant pije. Odlocila sva se da bova oba poskusila. Polek tega pa vsak dan eo tabletko tifola. Pijeva pa vsak dan 2dcl.

Saj skodit ne more ;)

(odgovor članu chapita)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.10.2014 4:37:40   
tinijja
Chapita dobrodosla:)

Da ne bo pomote,tifol jemljem samo jaz!:)
Sem pa zasledila na internetu neke tablete Fertilup,ekstra za moskega pa ekstra za zenske. Baje, da zdravijo neplodnoat ter hitro se zanosi. Je katera ze poskusila??
Lp

< Sporočilo je popravil tinijja -- 27.10.2014 4:40:12 >

(odgovor članu tinijja)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.10.2014 6:44:46   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Toliko da pozdravim Melanie1. Po zelooo dolgem času, če se ne motimuser posted image in če prav sklepam, sem zelo vesela da si se vrnila na to tvojo temo... Tako da se kar pojavi nazaj user posted image .

Oooo, moja zlata Žabica. user posted image  Nič ji ne uide. user posted image  Kako to misliš na mojo temo? Jaz sem samo biološka mama, ti si pa tega našega otročiča ohranila pri življenju. user posted image

Ej, pa tako lepo mi je, da sem  spet z vami. Objemček vsaki posebej. user posted image     user posted image     user posted image

Pa še hitra razlaga, zakaj sem šla. No, zdaj se mi itak zdi čisto banalna zadeva, ampak takrat pa me je razkačilo do konca. user posted image  Vglavnem čisto po naključju je eden moj sodelavec izvedel za moj nick na RR. Nakar ugotovim, da se fantje na službenem sestanku pogovarjajo o temah, o katerih smo debatirale tukaj. Pa naj bi bile ženske radovedne, pa opravljivke... Grrrr.... Kaj mi je preostalo drugega, kot kontaktirati RR, če je možno izbrisati vse, kar sem kdajkoli napisala. Seveda so mi pri priči ustregli.
Saj vem, da je forum javen, ampak kar tako nekoga zalezovati... Meni je to mimo. Po tem sem sem se trdno odločila, da nikoli več na noben forum. Tudi brati ne, kaj šele pisati. Ampak, saj veš: Nikoli ne reci nikoli. user posted image   Avgusta sva končno začela aktivno delati na našem user posted image  in seveda so se mi takoj pojavile skomine tudi po RR. user posted image  

In sedaj sem tukaj. Uradno sem  pri Majčicah 2015, ampak moje majčice so same FB bejbe, meni pa FB ne sede. Sem ga že pred leti črtala iz svojega življenja. user posted image

Torej čakam na polno članstvo... Pa ko boš obnavljala seznamček, me vrini pod nosečke. user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.10.2014 6:46:35   
Melanie1
Pa danes jaz častim kavico. user posted image

Dobro jutro!!!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.10.2014 7:06:38   
mamica deklicam
Melanie1, res dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image

meni je pa ušlo, kdo se skriva pod tem nickomuser posted image . Pa sem se večkrat spraševala, zakaj in kam si nam ušla. Pa izgleda, da nam boš očitno spet user posted image user posted image . Čestitam za to novico.

Ja, so moški včasih še bolj firbčni kot meuser posted image user posted image , čeprav tega ne bodo priznali za noben denar.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.10.2014 7:21:03   
anika11
Zivijo.!
sem nova na rr in imam eno opr.
sem drugic noseca ampak se prvic ni obneslo user posted image
zdaj sem drugic in sem v 12 tednu
opr. Bi ce je to vse normalno da nimam nekih problemov glede bruhanja in tega obcasno mi ke bilo slabo in se mi je vrtelo to je pa vse.
Sprasujem ker pravijo da to sloraj ni mogoce in da bi lahk blo kej narobe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.10.2014 7:44:33   
..noname..
Punce super ste, kes ste spet oživele tole temo.
Jaz vam moram povedat, da sva z možem še vedno brez interneta, zato se ne javljam pogosto. Bom popravila to:)
Žabinčica hvala za vprašanje, super je. Midva res uživava, nebi moglo bit lepše. Samo tasta pa taščo bi raj mela mal dlje:)

Čestitam vsem novim nosečkam, dobrodošle vse nove:)

(odgovor članu tinijja)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.10.2014 7:52:06   
..noname..
aja, pa še en popravek mam za seznam :) lahko me postaraš za 1 leto:)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.10.2014 8:26:40   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: anika11

Zivijo.!
sem nova na rr in imam eno opr.
sem drugic noseca ampak se prvic ni obneslo user posted image
zdaj sem drugic in sem v 12 tednu
opr. Bi ce je to vse normalno da nimam nekih problemov glede bruhanja in tega obcasno mi ke bilo slabo in se mi je vrtelo to je pa vse.
Sprasujem ker pravijo da to sloraj ni mogoce in da bi lahk blo kej narobe.user posted image

Če te prav razumem, te skrbi, ker ti ni nič slabo in nič ne bruhaš. In to naj ne bi bi bilo OK? Potemtakem pa res ne vem, kako mi je uspelo  "brez bruhanja"  tri otroke na ta svet spraviti?! user posted image

Ampak če ti bo kaj lažje, ti jaz mirne duše podarim svoje slabosti.  user posted image  Ma kaj, še dve  lahko pokličeva poleg, pa bo user posted image  za vse dovolj. user posted image

Uživaj in  ne skrbi brez veze. Pa user posted image  za izgubo. Glej, narava dela svojo selekcijo. In edino tako je tudi prav. Tokrat bo vse v redu! user posted image

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 27.10.2014 8:27:24 >

(odgovor članu anika11)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.10.2014 8:34:09   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Melanie1, res dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image

meni je pa ušlo, kdo se skriva pod tem nickomuser posted image . Pa sem se večkrat spraševala, zakaj in kam si nam ušla.

Hvala za dobrodošlico. user posted image  Nick pa sem skrbno izbirala in nalašč našla takšnega, da rahlo spominja na prejšnjega. Če bi ga slučajno kakšna "stara" znanka prepoznala... user posted image

Grem še kaj narediti... Ma ne ljubi se mi nič... Nosečnost je res drugo stanje. user posted image  Naša najmlajša je tudi zbolela, sem bila konec tedna doma. Zdaj pa sta večja na počitnicah, pa sta prevzela vlogo varuške.

Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.10.2014 8:47:03   
Tara9
Jutro drage bodočke user posted image ,

no takšna aktivnost mi je pa všeč, me ni bilo od petka za računalnikom in sem imela danes kar nekaj dela, da sem vse prebrala, le tako naprej user posted image , upam, da bo tema res spet zaživela in se bo čvekalo na vse strani user posted image .

Dobrodošle vse nove, stiskam pestke za pluske. user posted image

Melanie1 jaz sem čisto pikico pred tabo ja, 19. 4. je PDP, sem v 16. tednu. Si mi bila od nekje znana pa zdaj vidim, da iz majčic, ker pogledam malo k vsem nosečkam. Glede sodelavcev pa res nimam komentarja user posted image . Sem se tudi sama že velikokrat prepričala, da so večje "babe" kot mi.

Kako ste ostale? Kako ste preživele vikend? Jaz sem bila kot rečeno na Hrvaškem in sem zmrznila do kosti, tam je že prav zimsko, brrrrr. Zdaj pa spet nazaj v službi, razmišljam, da bi kakšen dan dopusta vzela, da si malo podaljšam vikend za izležavanje user posted image .

Lep začetek tedna želim

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.10.2014 8:59:53   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Oooo, moja zlata Žabica. user posted image  Nič ji ne uide. user posted image  Kako to misliš na mojo temo? Jaz sem samo biološka mama, ti si pa tega našega otročiča ohranila pri življenju. user posted image

Ej, pa tako lepo mi je, da sem  spet z vami. Objemček vsaki posebej. user posted image     user posted image     user posted image

Torej čakam na polno članstvo... Pa ko boš obnavljala seznamček, me vrini pod nosečke. user posted image

user posted image . Se mi je kar zdelo user posted image . Imaš polno članstvo seveda, s teboj je bilo vedno super čvekat user posted image . V bistvu sem enkrat čisto slučajno prebrala en tvoj komentar na majčicah, čeprav je bolj redko da na forumu sploh kaj drugega berem kot to temo in sem bila prepričana da si ti. Sem te mislila že takrat malo pocukat, samo sem si premislila-glede na to da si šla, pač nisem želela drezat. No zdaj poznamo tudi razlog, čeprav sem skoraj nekako sklepala, glede na to da si dala vse brisat, da gre za kaj takega. Pa hvala za kavico, jo zdaj večkrat zjutraj od tebe pričakujem, moreš nadoknadit za nazaj user posted image .

Drugače pa dobrodošla tudi Chapita. Če katera od novih želi na seznam naj javi oz. naj napiše starost in kraj pa jo dodam.

Noname ko dobita internet pa kar malo pogosteje sem pokukat user posted image , drugače pa uživajta v novih hiši in zakonu.

Anika11 se strinjam z Melanie, jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov, ampak nobenih od začetka do konca, pa sem rodila zdravega in ne ravno malega fanta user posted image . V drugi pa sem tudi imela zelo malo slabosti, samo na začetku, pa je tudi bilo vse super, dobili pa smo čudovito punčko user posted image . Tako da skrbi na stran. Itak ti pa gin. na rednih pregledih vse potrebno pogleda, tako da če on pravi da ok, si lahko mirna.

O čajčkih pa jaz nič kaj ne vem, tako da to temo bom kar preskočila user posted image .

Sicer smo mi imeli kar pester konec tedna. V petek zvečer smo imeli fajn obiske, so prišli sosedi. V sob. pa smo kot rečeno šli na grob, smo štartali malo kasneje kot je bilo sprva mišljeno in se potem tudi tam kar zadržali, tako da glede na to da tudi vreme ni bilo bogve kakšno, kar spustili potepanje po mestu in šli samo na pozno kosilo. Smo pa tam kar na pokopališču jedli zelo okusne kostanje, pa šli smo tudi na nov del Mirogoja eno svečo prižgat (ker naš grob je drugače na starem delu) in tam je pokopanih veliko zvezd od Dražena Petroviča, Eme Begovič, itd. Tako da smo si spotoma še to malo ogledali - na to pokopališče itak turiste vozijo in je v bistvu zelo zanimivo. V ned. smo pa imeli kostanjev piknik, pri nas sicer ni bilo neko vreme-bilo je zelooo mrzlo, ampak ni pa bilo dežja. Otroci pa so se naigrali-blatni do ušes, jedli smo kostanje, čvekali in pili prvo kuhano vino letos in bilo je prav fino user posted image .

Kako pa je bil vaš vikend?

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.10.2014 9:17:16   
..noname..
Se bom potrudila:) sm se uspela nekako prijavit preko telefona.
Življenje je za 100% boljše. Tut slončkanje je veliko boljše:) mene pa zanima, tiste k že mate otroke, kakšno je slončkanje zdj ko imate družbo. Dvomim, da je isto:)

Vikend je bil super. Toplice, koncert:)

(odgovor članu tinijja)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.10.2014 9:28:12   
Žabinčica
Pri nama se odvija bolj v večernih urah user posted image , ko otroka že spita. Ali pa če se kdaj, kar je pri nama bolj redko, zgodi da sva sama -takrat tudi izkoristiva user posted image . Drugače pa ni nič manj fajn, še vedno je super; samo je pa bolj redko kot je bilo včasih, ker zraven dveh energije polnih otrok, službe, mojega faksa in moževih občasnih posl. potovanj ni več toliko časa, pa tudi volje oz. energije ne kot je nekoč bilo za te stvari user posted image .

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.10.2014 9:38:56   
..noname..
To pa vrjamm . Mene je edin to strah, da ne moraš zganjat takih norčij kot jih zdj ko sva sama:)

(odgovor članu tinijja)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.10.2014 9:46:06   
Melanie1
OK, pri nama je tako, da sem jaz poročena s slončkarskim maniakom, meni pa se takoooo ne da. Sploh  zdaj v nosečnosti nikakor ne. Zadnjič je ginekologinja  na UZ videla, da imam posteljico zelo nizko, kar seveda tudi čutim pri user posted image . Ampak zaenkrat ni drugih problemov (krči, krvavitve), zato se mu še kar (ne)voljna predajam. user posted image
Pa definitivno ne vsak dan. In potem imamo štalo. On bi itak vsak dan, da ne rečem večkrat na dan.  Pa saj nisem igralka v XXX filmu. Noro! user posted image  

Pa drug mesec praznujeva 15. obletnico poroke...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?