Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1 IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica Toliko da pozdravim Melanie1. Po zelooo dolgem času, če se ne motim in če prav sklepam, sem zelo vesela da si se vrnila na to tvojo temo... Tako da se kar pojavi nazaj . Oooo, moja zlata Žabica. Nič ji ne uide. Kako to misliš na mojo temo? Jaz sem samo biološka mama, ti si pa tega našega otročiča ohranila pri življenju. Ej, pa tako lepo mi je, da sem spet z vami. Objemček vsaki posebej. Torej čakam na polno članstvo... Pa ko boš obnavljala seznamček, me vrini pod nosečke. . Se mi je kar zdelo . Imaš polno članstvo seveda, s teboj je bilo vedno super čvekat . V bistvu sem enkrat čisto slučajno prebrala en tvoj komentar na majčicah, čeprav je bolj redko da na forumu sploh kaj drugega berem kot to temo in sem bila prepričana da si ti. Sem te mislila že takrat malo pocukat, samo sem si premislila-glede na to da si šla, pač nisem želela drezat. No zdaj poznamo tudi razlog, čeprav sem skoraj nekako sklepala, glede na to da si dala vse brisat, da gre za kaj takega. Pa hvala za kavico, jo zdaj večkrat zjutraj od tebe pričakujem, moreš nadoknadit za nazaj . Drugače pa dobrodošla tudi Chapita. Če katera od novih želi na seznam naj javi oz. naj napiše starost in kraj pa jo dodam. Noname ko dobita internet pa kar malo pogosteje sem pokukat , drugače pa uživajta v novih hiši in zakonu. Anika11 se strinjam z Melanie, jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov, ampak nobenih od začetka do konca, pa sem rodila zdravega in ne ravno malega fanta . V drugi pa sem tudi imela zelo malo slabosti, samo na začetku, pa je tudi bilo vse super, dobili pa smo čudovito punčko . Tako da skrbi na stran. Itak ti pa gin. na rednih pregledih vse potrebno pogleda, tako da če on pravi da ok, si lahko mirna. O čajčkih pa jaz nič kaj ne vem, tako da to temo bom kar preskočila . Sicer smo mi imeli kar pester konec tedna. V petek zvečer smo imeli fajn obiske, so prišli sosedi. V sob. pa smo kot rečeno šli na grob, smo štartali malo kasneje kot je bilo sprva mišljeno in se potem tudi tam kar zadržali, tako da glede na to da tudi vreme ni bilo bogve kakšno, kar spustili potepanje po mestu in šli samo na pozno kosilo. Smo pa tam kar na pokopališču jedli zelo okusne kostanje, pa šli smo tudi na nov del Mirogoja eno svečo prižgat (ker naš grob je drugače na starem delu) in tam je pokopanih veliko zvezd od Dražena Petroviča, Eme Begovič, itd. Tako da smo si spotoma še to malo ogledali - na to pokopališče itak turiste vozijo in je v bistvu zelo zanimivo. V ned. smo pa imeli kostanjev piknik, pri nas sicer ni bilo neko vreme-bilo je zelooo mrzlo, ampak ni pa bilo dežja. Otroci pa so se naigrali-blatni do ušes, jedli smo kostanje, čvekali in pili prvo kuhano vino letos in bilo je prav fino . Kako pa je bil vaš vikend?
|