Tara9
|
Jutro čvekice, pijem čajjček, ker me spet nekaj napada in vas sproti malo berem. Sem imela kar nekaj dela, da sem se prebila, me ni par dni, pa sem v zaostanku . Kar bodite pridne še naprej. Ja tudi jaz sem na to temo nekako posebaj navezana, predvsem pa na punce tukaj, tako da me vedno nekaj sem vleče , čeprav sem zdaj nosečka, ampak bom po aprilu spet bodoča nosečka, ker upam, da ne ostanemo na 1. Tukaj res veliko koristnih nasvetov človek dobi, pa še lepo se načvekamo o vsem, tako da paše . Kar je najpomembnejše vam pa vsem tako zeloooo privoščim, da moram vedet, kaj se z vami dogaja. Melanie ti si res čudo od ženske, kaj vse sfolgaš, kmetijo, družino, službo, nosečnost, priprave na praznike, itd. kapo dol . Sem pa začela malo na koledar gledat, da bodo res kmalu prazniki, zato me že malo živčki dajejo, bo treba glede darilc razmišljat. Pri nas bo naslednji teden spet delovno, začneva razbijat wc in potem bo mojster nove ploščice postavil. Spet bo vse v prahu, ampak kaj čmo. Potem pa generalka, da bo do praznikov vse tipi topi . Vam moram povedat, da sem včeraj prvič začutila bolj konkretno brco, sem se kar stopila , do zdaj je bilo neko božanje, pa nisem vedela, če je to to, včeraj mi je pikec dal do znanja, da je očitno res on tisti, ki paradira po trebuhu . Pozdravljam vse nove bodočke, nisem si zapomnila vseh imen . Žabinčica in Mawmow za vaju sem ta mesec še posebja navijala, ampak po drugi strani si bosta pa zdaj vzeli čas za praznike in dali možgančke na pašo, tudi kakšen kozarček bosta še lahko spili , potem bo pa plusek prišel . Chocolatecake sem te brala na drugih temah. Pošiljam ti neskončno . Od srca ti želim, da ti uspe sestavit svoje misli in se postavit nazaj na noge. Res mi je hudo, ko slišim za take zgodbe nekoga, ki si od srca želi to malo bitje. Ampak sem prepričana, da vaju nekje in enkrat čaka čudovit zakladek. Tudi jaz si želim, da ostaneš z nami in se nam pridružiš v čveku. Ufff dovolj bo, delo kliče. Kljub tej sivini vam želim en čudovit dan
|