|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
3.12.2014 9:50:33   
Melanie1
user posted image Hvala, Anja. Sem v 18. tednu. So bili že prej takšni nežni metuljčki, ampak danes pa prvič čisto prava brcika. user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
3.12.2014 9:52:43   
SU
Melanie1 super! Uživaj! ...zdaj bo čedalje bolj potrjeval svojo prisotnost user posted image ...
Anjjaa dobra si, da zdržiš... Saj... najboljša rešitev je, da N testa pač ne kupiš prehitro. user posted image Držim pesti! ...glede na "znake" oz. stvari, ki jih doživljaš, bi znal bit lep rezultat testa user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
3.12.2014 10:24:48   
Anjjaa
Heheuser posted image sej komi zdrzim. Najrajse bi letela v dm pa kupla test. Upam da bom zdrzala vsaj do sobote. user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
3.12.2014 10:49:27   
..noname..
Melanie1 juuuuj kok mora bit to luštno....malo opiši kako to izgleda, res me firbec matra kako je to občutit user posted image
Anjjaa sej soboto bo tik tak tukejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
3.12.2014 10:58:20   
Tara9
Ola čveke,

bluegirl pošiljam pozitivne misli in energijo tebi in malčku, da se čim hitreje pozdravi in mamica spočije. Zdaj je res toliko teh viroz, da je groza. Sem šla ravno danes zjutraj v laboratorij na test za toxo, pa je bilo notri najmanj 30 kihastih ljudi in sem se samo obrnila na vratih user posted image .

Melanie wawwwwwwww user posted image  user posted image  user posted image , si se pa res lepo potrudila, otročki so najbrž navdušeni. Ful mi je všeč, da si tako praznična. Jaz zadnja leta sploh nimam pravega občutka glede przanikov, oziroma nisem praznična kot sem bila včasih, pa ne vem zakaj me je minilo. Ko pa prebiram teb ein ostale ki se že pripravljate na praznike, me kar volja malo prime, tako da se mogoče letos spet malo bolj angažiram.

Aja mimogrede super za brciko user posted image . Jaz dokler ni bila bolj konkretna nisem bila zihr, da je to moja malčica, zdaj pa vem, da ona paradira notri user posted image . Jo najbolj čutim, ko na hrbtu ležim, takrat ima pravo zabavo user posted image . Noro lepi občutki res.

Pri nas doma imamo spet norijo, smo začeli z renovacijo wc-ja, tako da živiva v prahu user posted image . Upam, da bo šlo hitro, potem pa generalno pucanje pred prazniki. Se mi zdi, da bo šel december res hitro mimo.

Lep dan vam želim vsem skupaj

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
3.12.2014 13:50:37   
Anjjaa
Naj vam povem da sem iz radovednosti letela v dm po test😅 kupla sem clearblue ki naj bi bil najboljsi tudi do 4 dni pred user posted image
Naj bi pokazo rezultat.
Ampak bil je minus nardila sem ga pa prehitro itak. Ampak samo zaradi radovednosti. Bom videla kaj bo v nedeljo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
3.12.2014 18:05:39   
flay
Ufff, ste pridne user posted image
Kar pridno berem, odpisati pa ne utegnem...

Melanie1: čestitke za koledarček, full dobra ideja :) Pridna si, da ti to vse uspe! Vinjeta - odlična ideja, user posted image , mislim da bom malo kopirala user posted image
In seveda čestitke za brciko!
Bluegirl: želim vama, da se hitro pozdravita. Ja če je malo dete bolno je najhujš. Ko bi mu rad pomagal, pa ne gre. Cartanje in še enkrat cartanje, pa čim več user posted image .
Tara - čestitke za deklico user posted image Mi si tud želimo deklico, čeprav nama je sedaj že vseeno, samo, da bi uspelo že enkrat...
Su- saj bo. Je kar težko ko že v naprej čutiš, da nč nebo. Pri meni je blo ta mesec isto. Tudi za nas bo sonček posijal.

Anjjaa: na dobri poti si, ne prehitevati. Vse bo ob pravem času. Počakaj do ponedeljka, takrat ti bo mal že zamujala in ko boš naredila test bo boljši občutek. Kateri dan ciklusa si?

Jutr držite pesti ker imam pregled.. Upam, da je vse ok. Mi že gredo vsi možni scenariji po glavi. Poskušam odmisliti user posted image

Mi še nismo okrasili. Se pa ravno sedaj spravljam k čiščenju, da malo osvežim stanovanje pa še zamotila se bom malo. Mogoče zvečer kaj obesimo na vhodna vrata in kaj manjšega po stanovanju.
Krasimo pa ponavadi kasneje. Smrekica itak 24. zvečer. V soboto ob 17 ih je pod Snežnim stadionom v Mb prihod Dedka mraza. Ta nam vsako leto pričara začetek prazničnega decembra
Tudi sama se veselim prazničnih obiskov, peko potice itd...

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
3.12.2014 18:15:51   
Anjjaa
Ja sj bom pocakala pa upala na lepsi rezultat.
29 dan ciklusa je ovulacijo sem pa imela 22.11 ali23.11.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
3.12.2014 23:22:30   
flay
Anjjaa, saj vem da je groza, ampak treba počakati. Jaz se tolažim s tem, da če ne delam testov prehitro, bolj pozitivno vplivam na vse skupaj. Sem bolj optimistična itd. Naj ti hitro mine in želim ti velik +

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
4.12.2014 8:45:53   
Melanie1
Dobro jutro!  user posted image

Evo, moja prva tedenska zabava je za mano. Smo bili v takšni gostilni, kjer strežejo vrhunsko srbsko kuhinjo. Itak smo  tam že stalni gostje. user posted image  Hrana odlična. Saj ni treba razlagati. Čevapčiči, špikane pleskavice, nabodala, piščanček s panceto... lepinje, kajmak, pečena paprika z naribanim sirom... Za piko na i pa še čokoladne palačinke. Jih  naredijo naravnost božanske. Domov prišla okrogla kot sod. Kot da bi me nekdo s kompresorjem nafilal. user posted image  Zlahka bi konkurirala nosečki, ki ima za seboj že šest mesecev. user posted image  Vglavnem TOO MUCH. Ko sem prišla domov, sem se lahko samo še vrgla na kavč. Zaspala za slabo urico, poleg tudi možek in najmlajša. Kot medvedki v brlogu. user posted image  Ko sem se zbudila, pa mi je tako zapasala Coca Cola. user posted image  Pa sem med kosilom pila samo vodo. In ni bilo druge, kot da jo je atek šel iskat v trgovino.  Izpila 0,5L. Tako na mah. user posted image  
Saj vem, saj vem... Se bom poboljšala... user posted image  Zvečer še malo gospodinjskega dela. Sem pa ta teden zelo pridna s perilom. user posted image  Vse je sproti oprano in zlikano. Za vikend ne bi smelo biti pretiranega dela  s tem. Yes!!!

Vglavnem ob enajstih sem bila razčuta kot sovica. user posted image  In se odločila, da si privoščim malo prave nege telesa. user posted image   Najprej sem si pripravila piling. Nasto pa še naredila anticelulitno oblogo. Itak samo za noge in ritko. Pustila dvajset minut, da se je posušila. No, potem sem malo pospešila s sušilcem. user posted image  Čisto na koncu pa sem se namazala še z olivnim oljem. Je rekel možek, da imam kožo gladko kot dojenček. user posted image  Zbudila sem se kot prerojena. Noge lahke kot peresce. Sem malo pregnala zastalo vodo. Si bo treba tovrstno kuro večkrat privoščiti. user posted image

Danes pa sem se odločila, da svoj želodček razbremenim. Bom dan preživela bolj ob sadju in zelenjavi. Za zajtrk sem  že spila sveže stisnjen pomarančni sok. Mmmm, je pasal. Za malico v službi bo najverjetneje solata. Pa mogoče Rio Mare poleg.  Doma si bom skuhala bučno juhico. Za večerjo še nimam ideje. Vmes še kakšno jabolko. In to je to. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
4.12.2014 8:52:23   
Melanie1
flay - držim pesti za pregled.   user posted image    user posted image   user posted image  Poročaj...

Anja - ufff, ti vrag ni dal mira. user posted image  Evo, iz tega razloga nisem nikoli tako zgodaj testkala. Ker gre lahko za lažne negativne rezultate in se potem samo obremenjuješ brez veze.

Grem... delo čaka... user posted image

LEP DAN!!!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
4.12.2014 10:36:52   
..noname..
jooooj Melanie1 zdej sem oa lačna ratala user posted image user posted image že tako nimam idej kaj kuhat, zdej jih mam pa velikuser posted image suser posted image sam bo naše kosilo malo bolj lahkouser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
4.12.2014 11:18:51   
flay
Pozdravljene!
Melanie1- hvala, da pošiljaš pozitivno energijo user posted image ...

Evo opravila pregled. Moja gin.je res zakon, take pozitivne osebe redko srečaš. Sem res srečnica... Naredila je vaginalni pregled, vzela bris, naredila temeljit uz in na koncu še posvet.
Na uz se vidi vse bp. Folikli so ok, jajcevodi prehodni, nič ni otečeno in vse v bp velikostih. Sluznica ok. Sem 7 dan ciklusa in vse ok. So pa vidne hormonske spremembe, zaradi vmesnih krvavitev. Tudi koledarček sem nesla s krvavitvami.
Kjer se vse vidi kot je bilo. Zato mi je dala Dabroston tablete. Meni, da se ne tvorijo rumena telesca in se oploditev ne zadrži, torej je razlog hormonski. Ponudila mi je tudi napotnico, ampak ker sem optimist, sem rekla da še ne. Do konec februarja imam dabroston in če nč ne bo iz tega, bom šla po napotnico...
Ima katera izkušnje s temi tableti? Dabroston jemati jih moram začeti na 16 dan in do 25 dne, nato prekinem in čakam če pride tečka, potlej ponovni krog. Vprašala sem za o. testerje in je rekla naj se testiram in naj se poskušava vzdržati do ovulacije. user posted image ta bo težka, ampak bova poskusla...user posted image
Nisem pa vprašala kaj pomeni se vzdržati...čisto nič do ovulacije, al lahko zdaj pol pa par dni (3,4) ne do O ? kaj menite?
No, po celem pogovoru pa...gospa nič se ne sekirajte, pride ob pravem času user posted image ...Ja, ok zavestno poskušaš odmisliti, podzavestno pa vprašanje če uspeva user posted image

Lep dan, user posted image hitim, se še javim...

Neposredna povezava do sporočila: 4713
4.12.2014 11:43:02   
Neza007
Hej jst sm bla tud včeraj na pregledu in mi je vse to pregledala in vse bp :) Plus tega, mam ta masece dva jajčka, ki čakata na oploditev user posted image . Tud jst mam zelooooo fajno ginekologinjo, saj more bit, če je bla lani ginekologinja leta user posted image . Zej pa upam, da se kej prime, če ne pa gremo v januar.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
4.12.2014 12:25:41   
Melanie1
flay - super za dobre novičke. Glede Dabrostona ti ne znam povedati nič. Se bo gotovo katera našla. user posted image

Neža - a vidva bi pa kar dve muhci na en mah? Lisjaka!!! user posted image  Evo, močno navijam, da OBA jajčeca srečata svojega plavalčka. user posted image   To bo pestro!!! user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
4.12.2014 12:32:03   
Neza007
Sej nevem kk bi se odzvala, da mi reče, da pričakujem dvojčke user posted image . Pomoje bi kr skp padla, ampak bi bla pa srečna itaq :). Ampak bodmo realni, bom zlo vesela da se en prime user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
4.12.2014 12:54:49   
flay
neža a si imela pregled na dan ovulacije al kako? Ker meni je tudi rekla, da v obeh jajčnikih zorita folikla oz se vidi, da bosta dozorela, tudi izmerla je lahko, ampak si nisem zapomnila velikosti. Pol sem jo pa uprašala kako da v obeh in je rekla da je to čist normalno.
Samo ko pride do ovulacije se običajno samo iz enega gnezda sproži zrelo jajčece in ne iz obeh. Drug čaka na naslednji ciklus, ker običajno hormoni tako hitro upadejo, da se drug ne sproži.
Če se, je pa spet hormonsko neravnovesje, kar pa se pozna v naslednjem ciklusu, seveda če v tem ne zanosiš. Torej so primeri z dvema ali celo več jajčeci zelo redki oz po navadi pojav zaradi hormonskega zdravljenja itd.
Jaz imam en CR za seboj in bi bili dvojčki res zalogaj, tako da me je mal pomirila.
No, želim ti oboje + in dvojčke. Sicer so pa lahko tud enojajčni user posted image
Narava dela čudeže, pustimo se presenetit.
Melanie1 ti kar uživaj, če ti diši, zakaj pa ne? Saj nosečnica hitro čuti ko ji kaj ne paše več. Sploh pri hrani...user posted image Pa še izgovor imaš ko pride kakšna kilca več. Jaz sem se zredila 24kg, pa sem iz porodnišnice prišla z -18 kg domov, potlej pa mal sprehodov dojenje in sem vse izgubila.
Ampak če pogledam slike, uh prav okrogla sem bila user posted image
lp

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
4.12.2014 13:04:12   
Neza007
Jst ovulacijo pricakujem v teh dneh. Nc mi ni rekla,razn da se je zasmejala in bla zacudena da sta kr dva in sta se lepo vidla na ekrančku,tk da sm vidla dva okrogla obrisa :) tko da nc nevem kk je pol s tem. Aja pa pr men sta iz enga jajčnika, dva jajčka ratala user posted image . Če sm prov razumela, si ti mela enga v enmu pa enga v drugmu al kako?

< Sporočilo je popravil Neza007 -- 4.12.2014 13:11:25 >

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
4.12.2014 17:19:21   
Marčevka2010
Polhek čestitam za plus! user posted image Sedaj pa srečno do konca! December se je lepo začel. user posted image

Dobrodošle vse nove članice, naj se vam plus čim prej prikaže. user posted image

Melanie1 krasen adventni koledar si naredila. Ideja za drugo leto, ko bomo imeli več prostora.
Super za prvo konkretno brco tvojega fižolčka. Od sedaj naprej bo pestro. user posted image

Flay super, da je fajn pregledala. Boš videla, če bo Dabroston pomagal, upam, da bo. Po moje je mislila čisto nič oz. z zaščito do ovulacije.

Neza007 super, da je vse BP.

Jaz sem kar malo odmislila vse skupaj sedaj, ker med ovulacijo ni bilo nič user posted image zaradi bolezni, malo sem manj brala forum. V nedeljo dobim m in potem v nove boje konec meseca, bo super, ker bom na dopustu, upam, da kaj rata. Sem malo manj napsihirana kot zadnje dva meseca, ampak sem optimistična, da bo ratalo, slej ko prej. user posted image

Konec tedna je kar konkreten spisek punc, ki boste lulale, držim pesti, da bodo sami plusi. Naj se vas Miklavž usmili. user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
4.12.2014 21:55:47   
ela23
Pozdravljena dekleta,

jaz se vam spet pridružujem v čvekanju. Najin mali fantič bo čez teden dni star 5 mesecev, midva pa že razmišljava o bratcu ali sestrici. :) Prav zares bova začela poskušati spomladi, ampak nič ne škodi, če se že prej pridržim. Bom do takrat pa zgolj navijačica. :) Kolikor sem na hitro za nazaj prebrala, ste same fine klepetulje. :P Zasledila sem, da ste se pogovarjale o božiču. Jaz že počasi okrašujem in pečem piškote. Če bi bilo po moje, bi že kar 1. decembra vse razstavila, prižgala lučke, samo se malo zadržujem, da ne bi izgubilo čara. :P Zdaj grem pa spat. Imam za jutri že pripravljeni dve masi za piškote, tako da me čaka kar nekaj dela. :) Lahko noč. :user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
4.12.2014 23:36:39   
flay
Nežaja jaz imam v obeh približno enako velika user posted image naj bi bil eden večji od drugega. Saj je vseen sam da se prime.

ela dobrodošla...si pa dobra, da že razmišljaš. Mene je tako zaposlil, da mi ni prišlo na misel še po dveh letih ne , da bi že imeli še eno bebo.user posted image

nočko vsem!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
5.12.2014 7:28:46   
Anjjaa
Jutroo....vidim da rea ze pridno okrasujete pecete. Mi pa se ne bomo pa pocasi. Pa se izlet na Dunaj mormo opraviti darila zavit. Kr velik dela.
No danes je ze petek tako da samo dva dni se pa bomo vidli a tecka zamuja ali ne.
Upam da je nebo ceprav dvomim da nama je uspelo. Upajmo user posted image user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
5.12.2014 8:19:21   
..noname..
ela23 super novica...zelo pogumna, vendar te podpiramuser posted image user posted image povej mi kako svojega dragega prepričaš, da bi imel otročke? js mojega nikakor ne moram...sm učerej spet nekej probala pa ni šlo...

anjja ne tako pesimistično razmišljat...sm js sm pa prepričana, da vama je uspelouser posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
5.12.2014 8:28:34   
Melanie1
user posted image

Tako, vseh 58 daril za Miklavževanje je zavitih. Po službi jih še odpeljem v cerkev. Ob petih pa otročki že nestrpno pričakujejo prihod dobrega starega Miklavža. user posted image  Je bil pa hec včeraj. Starejša dva sta šla z mano v nabavo, najmlajšo pa sem pustila pri sestri. Smo kar hitro vse nakupili. Sem bila prav vesela. Moj avtek je bil nabasan od raznoraznih sladkarij. user posted image  Ostalo je še polnjenje Miklavževih vrečic. Vsak je imel svojo nalogo. Zvečer je sestra pripeljala ta malo domov. Dnevna soba pa polna škatel, v njih pa same dobrote. Očke so se ji svetile kot mačku, ko zagleda svoj plen. user posted image  Itak prej ni vedela nič o tem. In me vpraša:"Za koga pa so vsa ta darila?" Sem imela že vnaprej pripravljen odgovor. "Za lačne otroke," sem odgovorila resno. Ona pa kot iz topa:"Jaz sem tudi lačen otrok."  user posted image

Mož je po drugi strani odšel po svojih nakupih. Je bilo treba pripraviti še darila za naše otroke. Pisma sta že spisala dva tedna nazaj, poleg pa še izrezala slikice iz katalogov (Miklavžu namig, kje se kaj dobi user posted image ). Starejša ni pisala  nič, ampak svoj škorenj  bo kljub temu nastavila. user posted image  

Anja - pri nas obdaruje Sv. Miklavž ponoči. jaz bi rekla, da je ravno pravi čas, da v svoj škorenjček nastaviš CB. Mogoče bo sobotno jutro prineslo plusek. Ampak saj veš, kako to gre. Darila dobijo samo pridni otroci. A si ti bila pridna??? user posted image

fuzbaler-ka v mojem trebuščku - zdaj pa je resnično začel-a z rednimi treningi. user posted image  

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
5.12.2014 8:36:39   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

ela23 super novica...zelo pogumna, vendar te podpiramuser posted image user posted image povej mi kako svojega dragega prepričaš, da bi imel otročke? js mojega nikakor ne moram...sm učerej spet nekej probala pa ni šlo...

noname, ti samo bodi vztrajna. Ga boš že prepričala. Ženske pa menda premoremo diplomatsko pregovarjanje.  Popolnoma zaupam v tvoje sposobnosti. user posted image  Mislim, da je malo moških, ki si  ne bi želeli svojega potomca. Ampak ob misli na drobceno krhko bitjece se marsikateremu zatakne.  Jim tista tri kilska štručka resnično požene strah v kosti.  Tega ne bi priznali nikoli. Mačoti pa taki!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?