Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Hvala, Anja. Sem v 18. tednu. So bili že prej takšni nežni metuljčki, ampak danes pa prvič čisto prava brcika.

.
. Jo najbolj čutim, ko na hrbtu ležim, takrat ima pravo zabavo
, mislim da bom malo kopirala
.
Mi si tud želimo deklico, čeprav nama je sedaj že vseeno, samo, da bi uspelo že enkrat...
Pa sem med kosilom pila samo vodo. In ni bilo druge, kot da jo je atek šel iskat v trgovino. Izpila 0,5L. Tako na mah.
Najprej sem si pripravila piling. Nasto pa še naredila anticelulitno oblogo. Itak samo za noge in ritko. Pustila dvajset minut, da se je posušila. No, potem sem malo pospešila s sušilcem.
Zbudila sem se kot prerojena. Noge lahke kot peresce. Sem malo pregnala zastalo vodo. Si bo treba tovrstno kuro večkrat privoščiti.
Poročaj...
hitim, se še javim...
zaradi bolezni, malo sem manj brala forum. V nedeljo dobim m in potem v nove boje konec meseca, bo super, ker bom na dopustu, upam, da kaj rata. Sem malo manj napsihirana kot zadnje dva meseca, ampak sem optimistična, da bo ratalo, slej ko prej.
). Starejša ni pisala nič, ampak svoj škorenj bo kljub temu nastavila.
Mislim, da je malo moških, ki si ne bi želeli svojega potomca. Ampak ob misli na drobceno krhko bitjece se marsikateremu zatakne. Jim tista tri kilska štručka resnično požene strah v kosti. Tega ne bi priznali nikoli. Mačoti pa taki!!!