Tara9
|
Punce hvala za dobre želje. Naj moja princeska lepo raste naprej do aprila, ko jo nestrpno pričakujemo . Melanie jaz dvomim, da bom pri svoji 3d slikice dobila, zato hodim k tej drugi samoplačniški G, ki je tudi super. Za tvojo G pa itak že vemo, da je zakon, tako da komaj čakam, da še ti poročaš. Mogoče pa tokrat dete ne bo tako sramežljivo. Je pa tudi meni že na nuhalni napovedala punčko, včeraj pa še potrdila. Flay imaš kar prav, 21. teden teče . Jaz znakov nisem imela, začeli so se šele kasneje, pa še to nič konkretnega, tako da do UZ-ja sploh vrjela nisem testom. No pa da malo pozabite na znakce, povejte a ste že kaj praznične? Že kaj okrašujete doma, kupujete darilca, smrekice, bunkice? Mene še nič ne lovi, samo panika, da bodo prazniki zdaj zdaj tukaj . Bova najbrž letos čisto mini smrekico imela, da bo manj dela, toliko da bo prostor za darilca zbirat . Mi pa letos kar malo zmanjkuje idej za darila . Mi imamo navado, da se obdarujemo tudi s starši, mojimi in njegovimi, in enostavno ne vem več komu naj kaj kupim.
|