flay
|
Pozdravljene! Melanie1- hvala, da pošiljaš pozitivno energijo ... Evo opravila pregled. Moja gin.je res zakon, take pozitivne osebe redko srečaš. Sem res srečnica... Naredila je vaginalni pregled, vzela bris, naredila temeljit uz in na koncu še posvet. Na uz se vidi vse bp. Folikli so ok, jajcevodi prehodni, nič ni otečeno in vse v bp velikostih. Sluznica ok. Sem 7 dan ciklusa in vse ok. So pa vidne hormonske spremembe, zaradi vmesnih krvavitev. Tudi koledarček sem nesla s krvavitvami. Kjer se vse vidi kot je bilo. Zato mi je dala Dabroston tablete. Meni, da se ne tvorijo rumena telesca in se oploditev ne zadrži, torej je razlog hormonski. Ponudila mi je tudi napotnico, ampak ker sem optimist, sem rekla da še ne. Do konec februarja imam dabroston in če nč ne bo iz tega, bom šla po napotnico... Ima katera izkušnje s temi tableti? Dabroston jemati jih moram začeti na 16 dan in do 25 dne, nato prekinem in čakam če pride tečka, potlej ponovni krog. Vprašala sem za o. testerje in je rekla naj se testiram in naj se poskušava vzdržati do ovulacije. ta bo težka, ampak bova poskusla... Nisem pa vprašala kaj pomeni se vzdržati...čisto nič do ovulacije, al lahko zdaj pol pa par dni (3,4) ne do O ? kaj menite? No, po celem pogovoru pa...gospa nič se ne sekirajte, pride ob pravem času ...Ja, ok zavestno poskušaš odmisliti, podzavestno pa vprašanje če uspeva Lep dan, hitim, se še javim...
|