|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.12.2014 11:36:05   
Anjjaa
Ja sej odmislit je treba potem te pa preseneti. Bomo vidli kaj bo Miklavz letos prineso. Upajmo na najboljse. Cene pa drugi mesec spet delamo na tem.
Nimam pa nobenih znakov razen belega toka. To je pa vse. Pustimo se presenetit
user posted image user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
2.12.2014 11:59:19   
Tara9
Punce hvala za dobre želje. Naj moja princeska lepo raste naprej do aprila, ko jo nestrpno pričakujemo user posted image . Melanie jaz dvomim, da bom pri svoji 3d slikice dobila, zato hodim k tej drugi samoplačniški G, ki je tudi super. Za tvojo G pa itak že vemo, da je zakon, tako da komaj čakam, da še ti poročaš. Mogoče pa tokrat dete ne bo tako sramežljivo. Je pa tudi meni že na nuhalni napovedala punčko, včeraj pa še potrdila. Flay imaš kar prav, 21. teden teče user posted image .

Jaz znakov nisem imela, začeli so se šele kasneje, pa še to nič konkretnega, tako da do UZ-ja sploh vrjela nisem testom.

No pa da malo pozabite na znakce, povejte a ste že kaj praznične? Že kaj okrašujete doma, kupujete darilca, smrekice, bunkice? Mene še nič ne lovi, samo panika, da bodo prazniki zdaj zdaj tukaj user posted image . Bova najbrž letos čisto mini smrekico imela, da bo manj dela, toliko da bo prostor za darilca zbirat user posted image .  Mi pa letos kar malo zmanjkuje idej za darila user posted image . Mi imamo navado, da se obdarujemo tudi s starši, mojimi in njegovimi, in enostavno ne vem več komu naj kaj kupim.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
2.12.2014 12:16:29   
Anjjaa
Uuuu glede praznikov. Jaz sem cisto nora kr vse bi pokupla. Okraske sem ze novembra nabavla. Glede daril pa velik kupim pri Oriflejmu je celo kvalitetno in poceni.
Mi tudi mamo navado da se vsi obdarujemo. Njegovi moji njegov necak in moja mala princeska necakinja. 2 meseca je stara in se cist nora na njo. Vse bi ji kupla. Tok stvari majo za puncke pa tk sikane. Moj ze cisto nori zraven mene ko greva v trgovino ker bi kr vse dala v vozicek.
Idej pa itak vsako leto prevec edino denarja je premalouser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
2.12.2014 12:37:45   
Melanie1
Jaz sem tudi že čisto  praznično razpoložena. user posted image  Adventni koledarček je uspel v nulo. Otroci so  bili prezadovoljni. Nisem pozabila na svojo obljubo. Sem že vse poslikala, samo se čas si moram vzeti, da slike naložim na računalnik in vam ga pokažem. user posted image  V nedeljo smo tudi že prižgali prvo svečko. Počasi bo treba še hišo okrasiti. Lučke na balkon, pa našega plezajočega Božička nastaviti. Smrečica in jaslice pridejo na vrsto šele na božični večer.

Za darili se še  nisem podila. Najprej moramo preživeti Miklavža. user posted image

Za vikend pa, upam, da nam uspe izdelati nekaj voščilnic.

Čaka me toliko družinskih dogodkov, ki se že tradicionalno odvijajo pri nas. Peka slastnega peciva s sestro,  izlet z vlakom v Ljubljano skupaj s  starši, pa Božičkovo kosilo pri nas doma... Ne da se opisati, je treba doživeti.

Ma, december je prečudovit mesec. Edina napaka, ker prehitro mine. user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
2.12.2014 12:51:37   
..noname..
polhekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image wooohooooooo, čestitaaaaaaaaaaamuser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
2.12.2014 12:56:43   
Bluegirl
Ojla,

na hitro se javljam, mali je bolan in posledično nonstop na rokah. Joooj, komaj čakam, da mine.

Vidim, da imamo novo nosečko, čestitkeuser posted image

Tara9, super za dojenčico, kar tako naprejuser posted image

Melanie, všeč mi je tvoje dojemanje decembrauser posted image Sliši se super. Meni je v nedeljo uspelo malo okrancat stanovanje (adventni venček, nekaj malega dekoracije v dnevni sobi, nalepke na oknu itd.). O kakem generalnem čiščenju, ki ga običajno izvedem pred prazniki, ni ne duha ne sluhauser posted image No, mogoče mi uspe pred božičem, ko postavimo še mini smreko. Za večjo ni prostora. Pa tako mi je lepo vstopit v kako stanovanje z ogromnim drevescemuser posted image

Darila - ideje? Kje kupujete? Katera nakupuje preko spleta? Ne vem, koliko mi bo letos uspelo po trgovinah. Pa spekla bi kaj pa naredila voščilnice pa pa...Tara, letos maš še čas, izkoristi gauser posted image Malo heca, malo pa resnice... Melanie, kaj boš ti pekla, s česa boste delali voščilnice?

Šibam, se še kaj oglasim.

Bluegirl

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
2.12.2014 13:12:37   
jona klara
blugirl- naj se otroček hitro pozdravi
tara- super za punčicouser posted image user posted image
melani- super za koledar in veselje otrok

tudi meni je december prelep poseben še posegno zaradi roj. dne sina, ta teden Miklavž, potem praznovanje roj. dne parkrat z različnimi in že je božič, vmes pa izleti v lj, trgovine, mogoče austrijo,v pravljićno deželo v mesto, peka kesov in spomini kako je bilo ko smo v tem prelepem času imeli doma frišnega dojenčka, takrat se mi je zdelo da se je čas ustavil, sedaj pa se spet borim z temi željami....oh bo že očitno tudi brez izpolnjenih moglo biti okej.

lep december vsem

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
2.12.2014 13:25:48   
polhek2
Hehe ja polhek je taka luščkana mala žverca user posted image

Tara še polovička, super, naj mala lepotička raste pridno še naprej, saj april bo hitro tukaj user posted image

Anjaa, sprosti se, kot pravijo punce pride ob pravem času.

Kar se okaševanja tiče bomo počakali do rojstnega dne od hčerke, tako da bomo nekje okoli 15 okrasili. Trenutno imamo samo adventni venček.
Bomo pa imeli dve smrekici, eno v dnevni in eno v otroški sobici user posted image   če se nam bo dalo pa še eno zunaj na vrtu user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
2.12.2014 13:35:16   
Anjjaa
Vidim da imate polne roke dela z okrasevanje. Jaz bi tudi ampak moj ni najbolj navdusen glede tega. Upam da ko bodo otroci da bo bolj. Je pa ze cisto nor glede dojenca in pomojem bolj pricakuje kot jaz. Se ze vidi kako skup sestavlata legokockeuser posted image
Povejte mi se kaksne imate izkusnje glede ovulacijskih testov? Tale ciklus sem ji uporablala in morem rect da naj bi bili tocni in tudi sva bila aktivna tiste dneve.
Ali mislite da je vec moznosti za zanositev ce uporablajs te teste?
Tok mam vorasanj vsak dan vec da se mi z skoraj mesauser posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
2.12.2014 13:47:25   
Melanie1
Blugirl - naj se miškolin čimprej pozdravi!!! Tudi pri nas kar nekaj razhaja. Cel kup bolanih ljudi okrog mene. Prejšnji teden sodelavec zakuhal na 40. Še vedno leži v bolnici. Sploh niso vedeli, kaj mu je. Ampak mu že gre nabolje. Danes sodelavka ostala doma.

Že nekaj časa nosim preventivno orožje s seboj v službo. Zjutraj si narežem ingver na kolutke. Kakšnih osem kosov. Potem pa jih čez dan namakam v med in počasi grizljam. Očitno deluje... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

in spomini kako je bilo ko smo v tem prelepem času imeli doma frišnega dojenčka, takrat se mi je zdelo da se je čas ustavil, sedaj pa se spet borim z temi željami....oh bo že očitno tudi brez izpolnjenih moglo biti okej.

Ampak, tile spomini še vedno tečejo... Vaš korenjak je že pravi mali mož. Nikar si ne dovoli, da bi ob veliki želji po še eni štručki pozabila, kako lepo ti je v družbi vašega prvorojenca. Čisto prehitro zrastejo...

Ko smo že pri rasti, oba naša, hči in sin, sta me že prerasla v višini. Jaz 1,64 m, ona 14 let, on 11 let.  user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
2.12.2014 14:10:17   
jona klara
melani- ne ne to ne, sem presrečna, da ga imam in to full cenim, uživam v vsakem koraku,.....ampak saj veš
tebi pa čestitke za velikana.Pa prav imaš za vitaminčke,poskusi še z domačimi sirupi, če imaš kaj.

no sedaj pa grem v vrtec in juhuhu z malim, sva sam doma moj na sl.poti

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
2.12.2014 14:26:35   
MauMow
Pri nas je tako da vsako leto naredim svoje voščilnice - doma narejene (in tudi letošnje so že narejene, le verz je še potrebno najti potem pa grejo na pošto - še ta teden ker do SLo potuje cca 14 dni). Vedno probam najti kake nove ideje na netu. Kar se okrasitve tiče nimava nekaj ekstra, bom pa v kratkem smrekico postavila in okrasila user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
2.12.2014 14:32:18   
Melanie1
Sem morala prejle nehati... user posted image

Darila - pojma nimam, kaj bom letos kupila. Vsekakor kaj uporabnega. Odvisno tudi od tega, koliko se mi lušta hoditi po trgovinah. Lansko leto so vsi dobili  tiste kozmetične paketke, ki jih je sedaj na voljo vsepovsod. Pač lično zavito, gor ime obdarovanca... En, dva, tri... in hop pod smrečico. user posted image  Edino za moža že imam idejo. Vinjeto. Ker mu je vedno škoda denarja zanjo, a po avtocesti se pa  rad vozi. Hmmm, le s čigavim avtom... user posted image  Čeprav mi bo njegovo darilo izmaknilo kar precejšenj del darilnega badžeta... Ampak ker je ravno mož...Ma naj mu bo... user posted image  Drugače imam postavljeno limito 10 evrov na posameznika. Recimo. user posted image  No, razen za otroke  (naše tri,  nečak in nečakinja). Oni pač dobijo malček več. user posted image

Voščilnice - letos bomo uporabili kar beli šeleshamer ali  kakšno svetlejšo barvo. Voščilnice bodo vijugasto izrezane (škarje še nimam!), na njih pa risani božično-novoletni motivi (Božiček, Okrašena smrečica, Snežak...).
Risali bomo kar z barvicami, pa vmes še kakšne črte s tistimi GLITTER pisali.

polhek - kako luštnega polhca imaš v avatarčku. Iiiiiii

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
2.12.2014 16:34:36   
Melanie1
Evo, kot obljubljeno...naš adventni koledarček...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
2.12.2014 20:04:14   
Anjjaa
Živjo punce spet jazuser posted image
Danes pridem v sluzbo popoldan in mi prinese sodelavka tri listice z parfumi. Poro rabane ko mi drugace disijo so mi danes ful smrdeli. Povrh vsega pa se nase brisace ko sm jaz kupla mehcalec ker jaz in megcale to sva dva najboljsa prijatelja. Danes nesmem zavohat. Mocen vonj smrdi. Zavoham ze na dalec. Prav tako oblacila ki sem jih oprala doma. Drugi mehcalec spet nemorem vohat. Smrdi ful mocen vonj grozno mi je.
Mogo znakuser posted image
Upam da

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
2.12.2014 21:03:18   
..noname..
Anjjaa, kot kaže sem spregledala, kdaj pa naj bi dobila oz ne dobila menstruacijo?user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
2.12.2014 21:27:11   
Anjjaa
Ta vikend 6.12 ali 7.12 user posted image
Upam da je nebo 😄

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
2.12.2014 21:50:48   
jona klara
annjja- mislim, da je to pošten znakuser posted image

melani-zelo super si napravila, verjetno je terjalo kar dosti časa, res lepo-pridna.Ati imaš 3 otroke? koliko je pa najmlajši star' torej pričakujete četrtega?bravo, nisem vedela.

maw maw- pridna za voščilnice, midva z tamalim žabcom bova tudi letos umetnika kar sama, je že navdušen za take stvari

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
2.12.2014 22:00:28   
Anjjaa
Ja danes sem opazla da me zelooo motijo vonji kot so parfum mehcalec....
Ker js vedno mehcalca velik dam da bi oblacila ja disala user posted image user posted image
Danes pa niti vohat nesmem. Pa cokolada cokolada. Hehe..bomo vidli kaj bo za vikend upam da +

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
3.12.2014 8:14:09   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Anja - ufff, parfumi. Se spomnim iz prve nosečnosti. Je imela prijateljica en tak super dišeč parfum. In ker je vedela, da mi je zelo všeč, mi je podarila enakega za rojstni dan. Uporabljala sem ga redno vsak dan, dokler mi nekega dne ni začel pošteno smrdeti. Takrat sem bila že nosečka. user posted image Tudi jaz mislim, da si na dobri poti, da za vikend zagledaš plusek.

V tej nosečnosti mi je smrdel mehčalec. Pač vse, kar ima bolj izrazit vonj. user posted image

jona klara - ja, četrti je na poti. S koledarčkom pa ni bilo pretiranega dela. Bolj sem se ubadala s tem, kako vse skupaj čimbolj diskretno aranžirati, da ne bo nihče posumil. In misija končana več kot uspešno. user posted image

PREŽIVITE LEP DAN!!! user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
3.12.2014 8:46:12   
SU
Melanie1 zelo lep adv. koledarček... Kolk je šele veselja, ko se odpirajo darilca! user posted image Vidim, da je pri vas že zdaj pestro... 3je škratki... Super! Men se skoz dopadejo velike družine... je tko "grško-italijansko" veselo vedno, kajne?!? user posted image
Mi smo že tko zlo glasna družina... kaj šele bo, če nama rata pridelati še enga škratka... user posted image

Midva pa, odkar je v šoli malih dveh praznični sejem, vedno kupiva skoraj vse voščilnice na sejmu. Denar gre v sklad, mala dva pa sta tut čist vesela, ko pošiljamo voščilnice, ki so jih oni delali v razredu...
Doma pa potem izdelamo še kakšno, če nam zmanjka. Sicer sem pa sama čist "fanatik" teh "home made" reči... Kar se le da in če je le čas, doma pacamo... user posted image
Pa je tko fino! Se mi zdi, da pustiš v darilcu/voščilnici..... kar en delček svoje duše... Tko... za dušo-za obdarovalca in tistega, ki podari... user posted image
Sem pa letos čist navdušena nad voščilnicami, ki so narejene s pomočjo odtisa rok...
Vidla sem tako, da je dlan narobe obrnjena, na vrhu iz filca rdeča kapica in bel cofek na koncu kapice.... V glavnem, kot obraz božička...
Al pa te: A NISO FAJNE?!? user posted image
http://familycrafts.about.com/cs/wearables/a/blgrangelshirt.htm

No, mal sem zašla s teme, ki je naslovljena... user posted image
...da mal pozabim, da moje M še vedno ni... včeraj sem se še nekak čudno počutila... vse me je nekam tiščalo... pa želodec, pa napet trebuh pa križ me je bolel... Razmišljam, če bi še en test naredila... AMPAK sem jih itak že 5 pa je blo negativno tako da...user posted image user posted image ...mislim, da ni več variante, da sem N... je že mal predolgo od prejšnje M... user posted image
Grem raje voščilnice gledat oz. nazaj na delo! user posted image
Bodite fajn! Naj bo december čim bolj čaroben!! Nekaj N je že... to je lepo brat/videt... user posted image
Navijam še za ostale!! user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
3.12.2014 9:33:28   
..noname..
uf, anjjaa, mene bi od firbčnosti premamilo delat test user posted image user posted image user posted image
Kdaj imaš namen delat test?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
3.12.2014 9:37:06   
Anjjaa
Sploh neves kk mene. Kr takoj bi ga ampak vem da je prehitro. Po drugi strani si pa ne upam da nebi spet bil - user posted image

Misla sem ga v nedeljo zjutraj. V soboto mam predvideno user posted image
Ceprav danc mi je rahlo slabo pa v jajcnikih je tk cudno pika napeto nevem. Lahk da si sam domislam.
Tk ves kk je ko hoces da si nosec in si potem ze domislas vse simptomeuser posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
3.12.2014 9:41:25   
Melanie1
Anja - pa saj nedelja bo takoj tukaj. Jaz bi počakala...

Punce, pravkar sem začutila prvo, konkretno brciko našega malčka. user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
3.12.2014 9:45:16   
Anjjaa
Ooooo Melanie1 cestitamuser posted image user posted image user posted image . Verjetno najlepsi obcutek. V kokem tednu pa si????

Ja nimam druge kot pa pocakat user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?