Tara9
|
Anonimna oziroma polhek (simpatičen nick), iskrene čestitke za malega polhka , srečno in veselo do konca. Evo pa se je december začel z malimi čudežki, naj se tako nadaljuje. Resnično vam vsem od srca privoščim. Perla zate sem vesela, da si tokrat tako fajn reagirala. Jaz mislim, da si na super poti glede svoje psihe. Sicer se je pa december šele začel, tako da je še vse mogoče do konca meseca . Glede , tudi jaz sem vedno ostala v ležečem stanju, ne vem sicer koliko to pripomore, ampak vseeno. Redko kdaj sem šla na wc, sem raje zaspala in se zjutraj umila, da je za zihr ostalo tam kjer mora . Jaz sem imela včeraj UZ, in sem videla svojo punčico, ki je že prava mala žabica . Se je tako trudila prikriti kaj ima med nogicami, ampak smo jo na koncu le ujeli. Nisem vedela, da je že tako velika, se vidi da sem nova v tem. Vse izgleda ok, brca na veliko, tako da sem presrečna. Ufff vem, da sem želela še marsikaj prekomentirat, pa so mi zdaj možgani zablokirali, sem še čisto pod vplivom pregleda. Bom pa kasneje, če bo čas. Pozdravčki vsem mojim čvekicam
|