|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
1.12.2014 17:06:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

anonimna to je odlična novica....držim pesti in res upam, da jo touser posted image user posted image

perla* ne obupaj, za vsakega posije sončekuser posted image

Drage moje, pravkar sem zgledala en velik debel plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim da čimprej zagledate svoje pluske, vrjamem da se bo ta mesec nadaljeval s pluski!!! objemček in cmokec vsem

Anonimna S user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
1.12.2014 17:45:48   
flay

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

anonimna to je odlična novica....držim pesti in res upam, da jo touser posted image user posted image

perla* ne obupaj, za vsakega posije sončekuser posted image

Drage moje, pravkar sem zgledala en velik debel plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim da čimprej zagledate svoje pluske, vrjamem da se bo ta mesec nadaljeval s pluski!!! objemček in cmokec vsem

Anonimna S user posted image

Hej, hej!
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image
UŽIVAJ IN RES SREČNO DO KONCA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
1.12.2014 17:53:56   
flay
Evo Anonimna S je že na pravi poti:)

Kako smo pa ostale kaj?

Jaz imam v četrtek pregled, komaj čakam... Čez vikend se je fajn vlila ta rdeča, tako da končno...sem mislila, da me bo razneslo :( Celih 7 dni se je pripravljala, tako da sem vedela, da s plusekom nič nebo.

No, bomo probali tudi to, da ostanem, po odnosu v postelji do jutra, pa da vidimo user posted image . Saj prejšnji mesec tudi nisva user posted image direkt na ovulacijo, tako da še to bomo probali popravit v decembru.

Sicer pa moram počakati kako bo na pregledu.
Ostalim držim pesti, katera je naslednja za plusek? Upam, da vse! :)

Lep večer

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
1.12.2014 19:28:42   
Lunica0
čestitke anonimnauser posted image

Mene pa nekaj zanima, ko sem se umivala in se potem obrisala, sem opazla rjavo-rdečkasto kaplljico izcedka, vendar ni prišla iz nožnice, ampak iz tiste druge luknjice ( iz tiste ki lulamo)....mogoče katera ve, kaj bi to bilo....

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
1.12.2014 20:58:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lunica0

čestitke anonimnauser posted image

Mene pa nekaj zanima, ko sem se umivala in se potem obrisala, sem opazla rjavo-rdečkasto kaplljico izcedka, vendar ni prišla iz nožnice, ampak iz tiste druge luknjice ( iz tiste ki lulamo)....mogoče katera ve, kaj bi to bilo....

Te mogoče tudi kaj peče ko lulaš, lahko je kaj z mehurjem...

HVala dekleta, ja kar ne morem vrjet da je uspelo. Možeku so kar solze tekleuser posted image jaz pa tudi še kar ne dojemam user posted image

(odgovor članu Lunica0)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
1.12.2014 21:58:06   
Lunica0
Ne nic me ne pece....samo tista bunkica pri klitorisu me malo boli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
1.12.2014 21:59:57   
Lunica0

ampak zdej je ze bolje

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
1.12.2014 22:07:54   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: Lunica0

ampak zdej je ze bolje

MOrda kak mozoljček?

p.s.Anonimna S ima nov nick :)

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
1.12.2014 22:58:16   
Anjjaa
Živijo....
Končno sem našla temo ki je taprava zame. Tudi midva delava na otročičku in vem da ni fajn ko je vsaki mesec- in ne + user posted image
Zanima me če ste ve imele vgnezditveno krvavitev in koliko dni po ovulaciji?
Jaz sem ovulacijo namrec imela 21.11 ali 22.11 tako da ta vikend pricakujem mestruacijo oz. upa, da je nebo!!!!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
1.12.2014 23:32:24   
flay
Pozdravljena Anjaa.
Dobrodošla :)
Jaz pri prvemuser posted image nisem imela nobene vgnezditvene krvavitve in kolikr vem tudi ni mus, da jo imaš. Želim ti, da dočakaš +.

Anonimna S nov nick :) polhek2- dobrodošla. Nisem si zapomnila če že imeš kakšnega bebija ali je to prvi +?

Lunca0, pojma nimam kaj bi to lahko bilo.
Papa

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
2.12.2014 6:47:21   
MauMow
Čestitke Anonimna. Pa srečno do konca!!!

Jaz vgnez. krvavitev nisem imela. Sem parkrat mislala da bi lahko blo ker je blo mal rjavega, krvavega, pa sem ugotovila da mi te zadeve samo napovedujejo M. Ko pa je bil plusek pa sploh teh izcedkov blo ni....

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
2.12.2014 7:55:51   
polhek2
IZVIRNO SPOROČILO: flay

Pozdravljena Anjaa.
Dobrodošla :)
Jaz pri prvemuser posted image nisem imela nobene vgnezditvene krvavitve in kolikr vem tudi ni mus, da jo imaš. Želim ti, da dočakaš +.

Anonimna S nov nick :) polhek2- dobrodošla. Nisem si zapomnila če že imeš kakšnega bebija ali je to prvi +?

Lunca0, pojma nimam kaj bi to lahko bilo.
Papa

to bo naš drugi polhek  user posted image  prva bo stara 8 letuser posted image

Anjjaa dobrodošla, tudi jaz nisem imela vgnezditvene krvavitve.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
2.12.2014 8:08:23   
Melanie1
Eno popoldne me ni za računalnikom in evo, kaj zamudim... user posted image

polhek - iz srca iskrene čestitke, čudovito nosečnost in zdravega mini polheca. user posted image

Anja - dobrodošla. Tudi jaz se ne spomnim, da bi kdaj pri sebi opazila vgnezditveno krvavitev, pa je to že moja 5. nosečnost. Očitno res ni pogoj za plusek. user posted image

LEP DAN VSEM SKUPAJ!!!

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
2.12.2014 8:18:57   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Nisem zasledila, Melanie1 že čutiš kaj miganje tvojega fižolčka? Jaz sem našo v 17. tednu začutila. Krasen občutek. user posted image

Čisto konkretnih brcik še ne. Mogoče kakšno nežno žgečkanje tu in tam. Zaenkrat je še vedno Angelsound zakon. user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
2.12.2014 8:29:48   
Tara9
Anonimna oziroma polhek user posted image  user posted image  (simpatičen nick), iskrene čestitke za malega polhka user posted image  user posted image , srečno in veselo do konca.

Evo pa se je december začel z malimi čudežki, naj se tako nadaljuje. Resnično vam vsem od srca privoščim.

Perla zate sem vesela, da si tokrat tako fajn reagirala. Jaz mislim, da si na super poti glede svoje psihe. Sicer se je pa december šele začel, tako da je še vse mogoče do konca meseca user posted image .

Glede user posted image , tudi jaz sem vedno ostala v ležečem stanju, ne vem sicer koliko to pripomore, ampak vseeno. Redko kdaj sem šla na wc, sem raje zaspala in se zjutraj umila, da je za zihr ostalo tam kjer mora user posted image .

Jaz sem imela včeraj UZ, in sem videla svojo punčico, ki je že prava mala žabica user posted image . Se je tako trudila prikriti kaj ima med nogicami, ampak smo jo na koncu le ujeli. Nisem vedela, da je že tako velika, se vidi da sem nova v tem. Vse izgleda ok, brca na veliko, tako da sem presrečna.

Ufff vem, da sem želela še marsikaj prekomentirat, pa so mi zdaj možgani zablokirali, sem še čisto pod vplivom pregleda. Bom pa kasneje, če bo čas.

Pozdravčki vsem mojim čvekicam

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
2.12.2014 8:53:58   
Melanie1
Tara - iiiiii, dojenčico pričakujete. user posted image  Ja, obvezno napiši še kaj več. So jo kaj premerili? Če se prav spomnim, to še ni bila morfologija, ali?

Upam, da se bo naš bejbi tudi  razkril na naslednjem pregledu. user posted image  Čeprav močno dvomim. So bili vsi bolj sramežljive sorte. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
2.12.2014 8:54:36   
Melanie1
Žabinčica, KJE SI???

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
2.12.2014 9:01:31   
Anjjaa
Predvideno user posted image imam to soboto ampak upam da je nebo 😊. Vem da paiha velik vpliva na to. Ampak kako naj nebi razmisljala o tem.
Nimam pa nobenih znak ne PS niti ne noaecnosti. Bomo videli kaj bo za vikend.
Polhek user posted image cestitam za user posted image in cim bolj mirno nosecnost ti zelim. Ocitno je to leto leto dojenckov user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
2.12.2014 9:06:14   
Tara9
Melanie bila je samoplačniška morfologija, ker sva želela 3d/4d UZ, da vidiva obrazek. Pregledali so vse organčke, ki delajo, kot morajo, žabica je od glave do rite velika 20cm, se pravi z nogicami vred je že proti 30cm, sem skoraj na rit padla, jaz sem mislila, da jo to še manjše. Obrazek si je stalno z rokicami skrivala user posted image , med nogami pa smo jo na koncu le ujeli, me je že trebuh bolel, ker jo je morala G tako dražit da se malo premakne. Težka je okrog 350g, če se ne motim. Ostalih mer se ne spomnim, imam doma izvid.

Tudi jaz te pogrešam Žabinčica.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
2.12.2014 9:06:19   
jona klara
polhek-čestitke zauser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
2.12.2014 9:14:06   
MauMow
Tara9 super je tole prebrat. Čestitke za malo princesko. Kako bo šele velika ko bo ven pogledala user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
2.12.2014 9:35:19   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Melanie bila je samoplačniška morfologija, ker sva želela 3d/4d UZ, da vidiva obrazek. Pregledali so vse organčke, ki delajo, kot morajo, žabica je od glave do rite velika 20cm, se pravi z nogicami vred je že proti 30cm, sem skoraj na rit padla, jaz sem mislila, da jo to še manjše. Obrazek si je stalno z rokicami skrivala user posted image , med nogami pa smo jo na koncu le ujeli, me je že trebuh bolel, ker jo je morala G tako dražit da se malo premakne. Težka je okrog 350g, če se ne motim. Ostalih mer se ne spomnim, imam doma izvid.

Oooo, pišek mali, naj tako lepo raste še naprej. user posted image  Meni je moja G obljubila 3D slikice na morfologiji. Še dva tedna.

Sem pa v prejšnji nosečnosti šla na samoplačniški 3D UZ k dr. Strahovi. Ampak to je bilo  v 27. tednu, mogoče celo kasneje. In smo šele takrat izvedeli za spol. user posted image   No, v bistvu na nuhalni je moja G rekla, da se ji zdi, da je punčka, ampak ni upala 100% trditi. Potem pa se ni več videlo. Šele kasneje. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
2.12.2014 10:58:36   
Anjjaa
Oooooo Melanie to je pa lepo slisat da tko pridno raste. Le tako naprej.
Toliko berem tukaj in vidim kok dovgo se ene trudijo da me je kr strah. Ampak saj bo en mesec ze.
Ali ste imele kaksne druge znake zanositve pred Izostankom menstruacije???

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
2.12.2014 11:17:51   
SU
Anjjaa ... znaki so lahko ali pa jih ni kakšnih posebnih... So pa zelo, zelo podobni tistim pred M... To so lahko občutljiva prsa, razdraženost, "čudni" občutki v maternici/jajčnikih..., slabost ipd. ipd. ipd.
Če zlo razmišljaš o znakih, se ti zdi, da jih imaš vse polno... Ko odmisliš, se ti zdi, da jih nič ni... user posted image
Jaz sem imela pri obeh N zlo neizrazite znake... Pojavili so se šele, ko je M izostala in sem mela že 1. slikco pikice... (slabost, napet trebuh...).
Tko, da... "znaki" so taka "relativna" stvar... user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
2.12.2014 11:22:24   
flay
Polhek2, super, zelo izviren nick user posted image . Pol bo pa velika sestrica ponosna in ti bo lahko že velik pomagala...

Tara - odlično! Malo si mi spomine obudila, jaz sem tudi bila presenečena kako hitro rastejo. Torej je to kateri teden? 20 - 25? Ne spomnim se več kak je že po tednih razvoj. user posted image

Anjjaa - zelo je odvisno od vsake posameznice. Jaz zdaj opažam, da če so kakšni znaki pol nisem noseča, ker pri prvem nisem imela nobenega znaka do 6 tedna. Samo menstruacije ni bilo in full fajn sem se počutila.
Čisto nasprotje, veliko energije, dobra volja, vse super. V 6 tednu pa slabost in bruhanje do prib.12 tedna.

Zdaj mi je pa blo že prejšnji mesec full slabo (teden dni po ovulaciji) pa sem mislila, da bi lahk blo to to in seveda ni bilo user posted image Zadnji cikljus pa zamujala, da sem mislila, da bo mi trebuh in joške razneslo, pa je le prišla po tednu dni.
Tako da ne misliti na te znake, ker so lahko zelo različni. Enostavno treba počakati do menstruacije in če je ni test, pol pa veš user posted image .
Meni je blo zdaj v drugo kar šok, ker sem v prvo zanosila direkt na prvi ciklus ko sva se odločila. Sedaj pa je zgodba drugačna.
lp

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?