Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Včeraj in danes zjutraj bolečine v spodnjem delu trebuha, najprej rjav izcedek, zdaj pa že rdeče rjav. Na srečo ga ni veliko, ampak vseeno sem čisto prestrašena, samo ležim in čakam kaj bo. Kar na jok mi gre, če pomislim, da bi bilo vsega lepega konec. Se mi zdi, da bi v začetku še prenesla, zdaj v 10. tednu ko sem se na otroka že navezala in ko že vsi vedo, da prihaja, pa res ... Najrajši bi letela spet k dežurnem, pa mi je bilo rečeno naj čakam do hudih bolečin oz sveže krvavitve. Torej čakam in upam, da mine.

Tudi meni so rekli, da so možnosti 50:50 in se strinjam, da zdravniki nimajo moči pomagati. Samo kaj ko tako pomirjujoče deluje, ko ti povejo, da je vse dobro. :) Skratka, SREČNO!
.
. Veliko lepih trenutkov in cartanja z vajino punčko želim in da čim bolj uživate
, če ga nam boš kdaj zaupala.
. Saj včasih lahko tudi vaginalete/mazila malo razdražijo sluznico in lahko pride do izcedkov (meni so v 1. nosečnosti jo), ali pa res kakšna žilica poči...ni nujno da je kaj "slabega". V vsakem primeru-bova se novembra o porodu pogovarjale, tako da...drži se in pozitivno...
. Eni pravijo, da je priporočljivo, eni pa da se sploh ne splača.
lani v aprilu. Žal ni bilo učinka, ampak ni rečeno, da pri tebi nebo.
še pred kakšnim preiskavam. Kam boš šla h ginekologu pri vas ali v Slo?
pa bomo videli, kaj bo prišlo prej