Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sam pr men je blo tko letos marca .. delala test in slaba druga črtica ( isto FS ), pol čez ene par dni že spet slaba črtica, pol šele po ene 10 dneh zamujanja pa ornk črtica ... pol pa čez 4 dni izcedek

držim pesti, da se tole dobro izide
Sploh ker imam itak vse zmešano. No upam, da vseeno ne priteče in bom lahko napotnico vrgla v smeti, z največjim veseljem
Muller mi je čist od rok, mam lekarno pa dm zravn, sam se mi zdi, da me že čudn gledajo
Njihov problem.
. Ah ja, pa izgleda odpiram novo temo, počasi.
žal mi je, da je pritekla. Navijam, da bo december uspešen, več zabave, mraza, več stiskanja
. No, še danes ko bi lahko, je on v službi najmanj do 23...pa bo spet dan naokoli, ko se od zgodnjih jutranjih ur sploh ne vidiva
pa še mislim, da se me loteva neko vnetje tam spodaj, saj imam vedno močnejši izcedek in začenja me nekaj srbeti
sprašujem, ker jaz sem vedno umita (tudi večkrat dnevno), pa imam skoraj vedno vse nekam "preveč" mokro, že ko nisem vzburjena in ne vem, če je to ravno prijetno..imam malce zoprn občutek ob tem