|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 21:00:03   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala

Živjo punce, jaz se spet poslavljam iz teme, pa še dobro se ni začela. Danes sem dobila user posted image . Ah ja, pa izgleda odpiram novo temo, počasi. user posted image


user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 21:05:43   
Sofie

Meni je pa vse skupaj kar malo dol padlo, tako da bom v novembru samo navijačica. Preprosto sem utrujena, gužva v službi, en kup stvari doma. Preprosto se mi ne da več razmišljat kdaj je O, a sva jo ujela itd. Zvečer sem tako utrujena, da se mi vsak drug dan ne da seksat. In še sploh več ne vem kdaj imam O. Po izračunih sem jo imela od srede do petka, ampak mene že od prejšnjega ponedeljka vsak dan špika. Tudi sluz več ne vem kakšna naj bi bila.




(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 21:16:30   
Beat
Sofie, res te razumem. Prestavljam se iz teme v temo in vsak mesec razočaranje. Ta mesec sicer niti ne več tako zelo, ker imam vsak mesec nekako manj upanja. Tako da seksava, kadar nama je in to je to. Ker sem drugače listo naspidirana, kdaj bo in če bo itd.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 21:22:17   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie, res te razumem. Prestavljam se iz teme v temo in vsak mesec razočaranje. Ta mesec sicer niti ne več tako zelo, ker imam vsak mesec nekako manj upanja. Tako da seksava, kadar nama je in to je to. Ker sem drugače listo naspidirana, kdaj bo in če bo itd.


Ja, enako. Ta teden imam še UZ, da vidimo a grem na odstranitev pregrade. Potem pa vidim kako naprej. Itak me zdej čaka še nakaj napornih mesecev v službi, kar pomeni da bo še malo manj energije.

Jaz sem preveč brala kaj piše na forumu, kdaj naj bi bila O, pa kakšna naj bi bila sluz itd. In pol razmišljam o tem zakaj me špika, pa kje me špika. Itak sem čisto zmedena in res nima smisla, da se obremenjujem še s tem. Zdej spijem tut kakšen kozarec vina, se ne sekiram več.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 22:09:30   
Amour
Po mojem je sicer res najbolje nič komplicirati, kar itak vemo, da je nemogoče. Pa poskusiti živeti normalno življenje naprej. Jaz sem še včeraj naročila v splt. trgovini pivo user posted image , no, danes mi je jasno, da ga pač ne bom pila. Saj pravim, sem že nekej v drugi temi omenila, da noben od naju ni hud žurer, kozarec vina sem si pa vedno privoščila ali kako malo pivo.

Verjamem, da je fino živeti zgledno in zdravo, ampak, pišuka, to ni več življenje potem. Če samo tuhamo, računamo, kdaj, kako, kaj lahko, česa ne ... In še tisto, kar je primarni užitek - seks - postane rutina in neka nuja, zato da dosežemo rezultat.

Pri nama je bil nad idejo starševstva bolj on navdušen kot jaz (upam, da me zdaj to ne štrafa) in sva rabila, da sva se aktivno spravila k planiranju zelo dolgo, malo sumim, da so naju k temu prisilila tudi leta, jaz bi najbrž sicer še kako leto vsaj odlašala. Itak, da nama ni bilo vseeno, ker ni ratalo v prvo (sploh, ker je bil on prepričan, da bo), pa še bolj me je skrbelo, ker sem se kar naenkrat zavedala, da tiste moje medciklusne krvavitve v resnici niso nekaj zelo dobrega za zanositev ... Sem sklenila, da ne bom delala drame iz vsega skupaj. Vseeno mi ne bo, potrudila sem bom, da bom z nekaj stvarmi lahko pozitivno vplivala na možnosti (npr. čaj krvomočnice, vitamini, ...), ne bom pa celega življenja podredila morebitni zanositvi, vsaj v tisti pričakovanja polni fazi še ne. Najbrž bi razmišljala kako drugače nekaj mesecev kasneje, po več neuspelih poskusih, ampak nekako sem si dala do mojega 37. RD naslednje leto, da se prepustim in potem začnem paničariti, če bo potrebno.

Tako da jaz mislim, da s kozarcem vina ni nič narobe, tudi s seksom samo takrat, ko vama paše, ne, tudi če si kak mesec vzameš na izi (tako kot sem si jaz zadnjega, ker ni bilo možnosti user posted image ) in tudi ne, če si zadaš izziv, da boš v naslednjem mesecu izvedel jagodni izbor kamasutre, vsak dan drug položaj in se zadeve bolj končajo s smehom kot orgazmom.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 22:18:08   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Mimogrede, če ni preveč direktno vprašanje (pa prosim za čisto iskrene odgovore), torej, kako pogosto se vaši dragi odpravijo raziskovat tja dol oralno?user posted image sprašujem, ker jaz sem vedno umita (tudi večkrat dnevno), pa imam skoraj vedno vse nekam "preveč" mokro, že ko nisem vzburjena in ne vem, če je to ravno prijetno..imam malce zoprn občutek ob temuser posted image


Jst ti bom iskreno odgovorila... midva ne pocneva tega, ravno iz teh razlogov ker se njemu (kot tudi meni) zdi da je prevec enih izcedkov pa zadev ki "leze" vn iz tam, da bi on to pol dal v ustauser posted image

Zelo pogosto mam kalsen izcedek, tudi kaksno vnetje, kandido, sirckast izcedek in potem niti pod nobenim pogojem ne pricakujem da bo on to spregledal in se vseen lotil tega...obstajajo druge vrste seksa user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 22:30:24   
Sofie
Amour vse to se v teoriji dobro sliši. Ampak v praksi pa žal ni vse tako preprosto. Sploh, če čakaš na dete kar nekaj časa, imaš vmes splav itd.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 23:04:08   
Beat
Ashaya, pri nama je glede oralnega seksa tako, da jaz tega ne maram preveč. Niti ne vem zakaj, ampak ni mi všeč, sem bolj za "klasično" verzijo user posted image

Sofie, ampak mogoče je pri tebi res pregrada problem. Sploh zaradi zgodnjega splava. In bo morda potem uspelo.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 23:04:19   
Amour
Sofie, itak, se čisto strinjam s tabo. Ni pa nemogoče. Imam prijateljico, ki se je IUV lotila res nakulirano, razmišljala sta celo o darovani jajčni celici, pa je uspelo v res že nevemkaterem poskusu. Nočem reči, da se ni potrebno sekirati ali pa da odmislimo, ker tega nihče od nas ne more. Je pa najbrž lažje, če si ne podrediš celega življenja (s tem mislim načina življenja) želeni zanositvi, samo to sem hotela reči. Brez zamere, nisem hotela soliti pameti.

Ashaya, da odgovorim še tebi. Pri nama nekih zadržkov do tega na eni ali drugi strani, kot jemalec užitka ali dajalec užitka, nimava. Greva po navdihu in razpoloženju. Pri moških je, po mojim izkušnjah in debatah s prijateljicami, stvar itak lažje pod nadzorom, kar se higiene tiče (če se pogovarjamo o normalnem čistem moškemu). Vendar jaz posebnih težav z izcedki nimam, tako da nimam posebnih zadržkov. Mene moti le vonj, ki se lahko razvije, ko mu pride vame in če ni možnosti nekega tuša v nekaj urah po seksu. Pa še ta se ne razvije vedno. Pred res žnj leti sem imela res kar veliko težav z izcedki, potem se pa kategorično nehala uporabljati vložke in ščitnike perila, vložkov nisem kupila že 15 ali več let, vedno uporabljam le tampone v času M in tudi vse težave, ki sem jih kadar koli imela, so minile. Ni več sledu o srbečicah, izcedkih (razen goste sluzi v času O, ki pa ni moteča na kakršen koli način), žmohtnosti izven vzburjenosti ... :)
Pri tebi so bolj zadržki na njegovi ali tvoji strani? Mislim, če ti ni do tega, potem ne vztrajaj, če pa je on zadržan, pa bi tebi pasalo, pa mu povej po pravici. Saj on tudi najbrž ekstra uživa, ko ga obdelaš z usti?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 23:22:24   
Ashaya
No, me veseli, da nisva "čudna", ker tega ne prakticirava preveč pogostouser posted image v bistvu je pri nama tko, da oba uživava v prejemanju, dajeva pa oba le bolj zaradi gledanja užitka drugega... Tako da ga razumem, da ob mojih precej pogostih težavah z vnetji itd., nima tako hude želje sam od sebe, je pa res, da bi si sama tega vseeno večkrat želela (v smislu, da bi bil tudi on bolj zainteresiran za "nudenje uslug", ne samo zaradi mene), če razumete, kako mislim user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: II pričakujemo novembra 2015
2.11.2015 23:30:17   
Beat
Ashaya, pri nama je tako, da oba uživava v dajanju, ampak samo on v prejemanju user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 8:00:00   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

sitka user posted image user posted image

Punce, v tem ciklusu sem pila krvomočnico. Sva se ravno v soboto zvečer, ko je partner prvič izrazil željo, da bi v nedeljo zjutraj naredila test, pogovarjala, da jo bo v naslednjem ciklusu pil tudi on, ker naj bi tudi na moško sluz dobro vplivala. No, zdaj upava, da mu je ne bo treba piti in da bo raje izbiral vozičke user posted image


No vidš to je pa taka zmota da joj ... krvomočnica nič ne pripomore za moške, da bi imeli boljšo spermo ali kaj podobnega, .... to gre pa samo žal za trženje, tko, da če mu ne bo okusna mu je ne ponujaj, ker je brezveze ...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 8:01:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle


IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Mimogrede, če ni preveč direktno vprašanje (pa prosim za čisto iskrene odgovore), torej, kako pogosto se vaši dragi odpravijo raziskovat tja dol oralno?user posted image sprašujem, ker jaz sem vedno umita (tudi večkrat dnevno), pa imam skoraj vedno vse nekam "preveč" mokro, že ko nisem vzburjena in ne vem, če je to ravno prijetno..imam malce zoprn občutek ob temuser posted image


Jst ti bom iskreno odgovorila... midva ne pocneva tega, ravno iz teh razlogov ker se njemu (kot tudi meni) zdi da je prevec enih izcedkov pa zadev ki "leze" vn iz tam, da bi on to pol dal v ustauser posted image

Zelo pogosto mam kalsen izcedek, tudi kaksno vnetje, kandido, sirckast izcedek in potem niti pod nobenim pogojem ne pricakujem da bo on to spregledal in se vseen lotil tega...obstajajo druge vrste seksa user posted image


Hm ... sam zakaj pa VAS moti, če mate npr izcedke? Če je to všeč vašemu dragemu in če vzburja tako tebe kot njega .... zakaj potem ne? user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 8:26:38   
mojamiška
Amour...čestitke in srečno do koncauser posted image

Ashaya...pri nama je tko, da nama to obema paše, nimava nekih zadržkov glede tega. Sploh če on prej konča, meni paše, da me obdela oralno, pač kakor kdaj.Sva pa itak oba zmeraj umita, to mi je nekak logično. V času kakšnega vnetja pa tudi sexa ne prakticirava, ker mi pač ni. Sva kar se tiče spolnosti zelo odprta. Dostikrat v družbi pade tema na sex, pa slišiš marsikoga, da tega ne pa unga ne....., pa se zmer vprašam madona kaj pa sploh delate, če vam je vse tabu, saj rata dolgčas. Moj pravi, da so čudniuser posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 8:40:21   
Amour
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81


IZVIRNO SPOROČILO: Amour

sitka user posted image user posted image

Punce, v tem ciklusu sem pila krvomočnico. Sva se ravno v soboto zvečer, ko je partner prvič izrazil željo, da bi v nedeljo zjutraj naredila test, pogovarjala, da jo bo v naslednjem ciklusu pil tudi on, ker naj bi tudi na moško sluz dobro vplivala. No, zdaj upava, da mu je ne bo treba piti in da bo raje izbiral vozičke user posted image


No vidš to je pa taka zmota da joj ... krvomočnica nič ne pripomore za moške, da bi imeli boljšo spermo ali kaj podobnega, .... to gre pa samo žal za trženje, tko, da če mu ne bo okusna mu je ne ponujaj, ker je brezveze ...

krvomocnica je ok za en kup stvari, ce je za moske ok ali ne, je glih tolk diskutabilno kot, ali koristi zenskam ali ne. Naj bi med drugim vplivala ba sluz (ne na kakovost sperme, ampak na sluz), tako da skoditi ne more, ce koristi, pa najbrz se dolgo ne bomo vedeli :)

< Sporočilo je popravil Amour -- 3.11.2015 8:41:58 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 8:50:52   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81


IZVIRNO SPOROČILO: Amour

sitka user posted image user posted image

Punce, v tem ciklusu sem pila krvomočnico. Sva se ravno v soboto zvečer, ko je partner prvič izrazil željo, da bi v nedeljo zjutraj naredila test, pogovarjala, da jo bo v naslednjem ciklusu pil tudi on, ker naj bi tudi na moško sluz dobro vplivala. No, zdaj upava, da mu je ne bo treba piti in da bo raje izbiral vozičke user posted image


No vidš to je pa taka zmota da joj ... krvomočnica nič ne pripomore za moške, da bi imeli boljšo spermo ali kaj podobnega, .... to gre pa samo žal za trženje, tko, da če mu ne bo okusna mu je ne ponujaj, ker je brezveze ...

krvomocnica je ok za en kup stvari, ce je za moske ok ali ne, je glih tolk diskutabilno kot, ali koristi zenskam ali ne. Naj bi med drugim vplivala ba sluz (ne na kakovost sperme, ampak na sluz), tako da skoditi ne more, ce koristi, pa najbrz se dolgo ne bomo vedeli :)



Diskusijo o krvomočnici sem mela tko z Pušenjakom kot s Štolfo ... in sta me prou začudeno gledala kje sm to jst pobrala in na čem lahko izboljša plodnost moškega? Krvomočnica baje ( kar pa itak ni dokazano ) odebeljuje sluz v maternični votlini in s tem opomore, da se jajčece prej vgnezdi in ne pride do splava ... pri moškemu pa user posted image kje pa ma moški kakšno sluz? Če pa misliš sluz v smislu sperme pa ....
Pomisli malo kako bi lahko moškemu resnično opomogla pri plodnosti? Pač, pri moškemu je pomen sperma, semenčka, a so gibljiva, niso gibljiva .. nekateri pač jejo marsikej, da pripomorejo k izboljšanju spermijev,...nekaterim pomaga, nekaterim pa žal ne ...
Saj sem napisala, da probajta, ampak če mu bo ogabn al pa kej ... ga resnično ne sili ... Itak je nekej res ... škodvat ne more praktično noben zeliščni čaj, zakaj le bi? Vseeno potem probajta raje z kakšnimi dodatki k prehrani - omega 3, cink, selen, q10 ... itd. Bo sigurno za njega bolj pomagal kakor krvomočnica ...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 9:57:16   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81


IZVIRNO SPOROČILO: Adelle


IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Mimogrede, če ni preveč direktno vprašanje (pa prosim za čisto iskrene odgovore), torej, kako pogosto se vaši dragi odpravijo raziskovat tja dol oralno?user posted image sprašujem, ker jaz sem vedno umita (tudi večkrat dnevno), pa imam skoraj vedno vse nekam "preveč" mokro, že ko nisem vzburjena in ne vem, če je to ravno prijetno..imam malce zoprn občutek ob temuser posted image


Jst ti bom iskreno odgovorila... midva ne pocneva tega, ravno iz teh razlogov ker se njemu (kot tudi meni) zdi da je prevec enih izcedkov pa zadev ki "leze" vn iz tam, da bi on to pol dal v ustauser posted image

Zelo pogosto mam kalsen izcedek, tudi kaksno vnetje, kandido, sirckast izcedek in potem niti pod nobenim pogojem ne pricakujem da bo on to spregledal in se vseen lotil tega...obstajajo druge vrste seksa user posted image


Hm ... sam zakaj pa VAS moti, če mate npr izcedke? Če je to všeč vašemu dragemu in če vzburja tako tebe kot njega .... zakaj potem ne? user posted image


Zakaj mene moti? Seveda me moti ce vem da mam izcedke, ker mi ni kul, ni mi higienicno, niti se ne sprostim takrat dovolj..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 10:20:53   
Janchek81
Adelle no, če se ne sprostiš je drugo .. higienično al pa ne ... pol se tud marsikdaj ne bi smel lupčkati ... sej je sluznica ane .. edin razlika je, če ima kakšnega neprijetnega vonja, sam pol se najbrž tud ne podajate v intimne zadeve user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 12:47:45   
Beat
Danes sem kupila krvomočnico user posted image Koliko krat dnevno ste jo pile? Skozi cel ciklus ali je v katerem delu ne smem?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 12:49:07   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Danes sem kupila krvomočnico user posted image Koliko krat dnevno ste jo pile? Skozi cel ciklus ali je v katerem delu ne smem?



Piješ jo 2x na dan ... sej piše gor, 2 šalci na dan .... pijem jo ponavad od konca M do začetka M ... čeprou nekje piše, da se naj bi jo pilo samo do ovulacije, ...

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 12:53:41   
Beat
Janchek81, na moji piše, da dam dve čajni žlički v 1/4 litra vode user posted image Torej 2x po 1/4 litra?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 12:55:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Janchek81, na moji piše, da dam dve čajni žlički v 1/4 litra vode user posted image Torej 2x po 1/4 litra?


Sej najbrž mamo vsi iste iz Sanolaborja:
PIše tako:
1 do 2 čajni žlički rastline prelijemo z 250ml vrele vode, pokrijemo in po 5 minutah precedimo. Pijemo po 3 skodelice čaja na dan. Za grgranje in izpiranje razredčimo z enako količino kamiličnega čaja.


No clo 3 skodelice na dan .... user posted image Jaz pijem 2 user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 12:59:38   
Beat
V neki trgovini natur sem jo kupila user posted image Od konca M do O jo pijem.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 13:01:07   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

V neki trgovini natur sem jo kupila user posted image Od konca M do O jo pijem.


Pa ti nč ne piše kokrat na dan al pa kej?
K jaz se spomnem, da sm leat 2011 kupila eno, ki sem jo pila samo 1x na dan in to po požirkih ... pol k sm letos to kupila me je pa na rit vrglo, da lahko 3 na dan ... user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: II pričakujemo novembra 2015
3.11.2015 13:46:34   
Beat
Ne, nič. Samo kako se pripravi.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?