Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sem popravila seznam z informacijami, ki ste jih nekatere napisale, tako da ga pripopam v naslednji post.
zadnje čase grem zvečer spat okoli 22h, ker ima hčerka zvečer "žurke" v svoji sobi in kar ne zaspi (noče dati svoje posteljice dojenčku in je malo v stiski, saj bo ...). zvečer me že vse boli in se kar vlečem po stanovanju, da še vse naredim in se uredim, potem moram še vsaj 3x na wc preden zaspim ... no potem pa celo noč blodim - rahlo spim, se zbudim, itak spet na wc, pa nazaj skušat zaspat, pol se pa že mož zbudi, da gre v službo, za njim hčerka (trenutno doma, bolna) in je noč naokoli.
)
Z nami so bile
as je super zadevica, sploh včasih, ko je kakšen preplah ali težek dan, da se malo pomiriš, ko zaslišiš srček. zadnjič sem poskusila za foro, pa nisem našla, potem čez par dni pa spet in sem bila čisto presenečena, da se je srček prav močno slišal
videla malo bibo, vse v redu z njo, zrasla je, lepo se razvija, nuhalna svetlina v redu, tudi spol je že povedala, ampak naj še ostane skrivnost zaenkrat ... no, pa še slabosti in kislina in vse ostale nevšečnosti so izginile. končno lahko malo zadiham