Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa saj razumem, da mi kdo da dobronameren nasvet, ampak raje ne no

Ena štorija ravno na to temo...moja sestrična je imela lani tudi O en teden predno sta šla na dopust, tam sta žurala in pila kolikor je šlo, se vozila z vodnimi skuterji in padalom, pride domov in ni bilo M. Test je pokazal
😅
...po enem letu rednih ciklov, se mi je prejšni malo zrušil, ta cikel pa očitno zelo podaljšal! Hvala bogu za ovulacijske teste in mojo radovednost. En dan vmes nisem naredila testa in sem bila sigurna, da je bil to dan vrha LH in da je ovulacija že nastopila. Včeraj sem za foro naredila test in je bila še vedno rahla črtica, danes pa enak močna kot kontrolna. Torej bo ovulacija čez kakšen dan ali dva. En teden kasneje kot sem jo predvidevala. In posledično bo tudi M en teden kasneje ali pa je ne bo
ne pričakujem 8.8.
?
. Po čokoladi imam namreč vedno migrene. In se bojim da me bo spet doletel en glavobol. Pa raje prej vprašam, kot bi naredila kako neumnost.