*snowflake*
|
Sofie, me veseli, da je eden obstal, čestitke! Je pa tudi pri moji sodelavki bilo tako, da je imela dva in je zakrvavela in je mislila, da je SS. Potem so pa ugotovili, da sta bila dva in je eden odmrl. Še dobro, da te niso dali na čiščenje. Koliko časa pa si zdaj? Držim pesti, da bo vse ok. Cali, ja, ko sem bila jaz pred 5 leti na laparoskopiji, sem tudi bila nekje dva tedna doma. Samo takrat sem imela drugo zadevo pa potem ni mus, da bo rehabilitacija enaka. Sem bila pa kar boga po operaciji, težave z dihanjem sem imela. Pa me zato malček skrbi zdaj. Pa še v Lj bom imela, takrat sem bila pa v Nm. No, me je Sofie zdaj malo potolažila, da so v redu. Ker je veliko v pomoč, če je osebje super. Bomo videli. Najprej moram opraviti še en UZ. Samo čakam še, da jo dobim. Zdaj pa noče in noče pridt, ko bi rada, da se že čimprej začne. So pa tebi Cali kaj ugotovili ali imaš vse izvide do sedaj ok? Sicer teh nadaljnjih postopkov še ne poznam, ampak verjetno se odločijo glede na tvoje težave/netežave, oziroma na podlagi dejstev, ki jih imajo o tvojih rodilih, kako bodo ravnali naprej. Verjetno nima vsaka čisto enako, ali pač? Kakorkoli, boš kmalu izvedela. Jaz verjamem, da bo tebi in Mariposi uspelo v prvem poskusu. Držim pesti!
|