|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.2.2020 13:30:25   
Sankka
Hej Mariposa in ostale, hvala za skrb, sem tukaj, obupana in vdana v usodo sledim navodilom zdravnikov :D
Samo danes sem že celi dan ful nahajpana zaradi K, ker je končnoooo se nekaj premaknilo, pa sem ful vesela :D

Vas spremljam in držim pesti za vse, saj smo vse v istem sranju ne, jaz sem včeraj dobila M, danes začnem s kontracepcijo, konec marca pa potem dalje VF. Nimam kaj bolj pametnega za rečt, bomo pa se spodbujale sedaj na ivfu, če že prej nič ni blo, in upale da keri rata še pred tem. Aja meni so rekli, da je najprej vedno kratki protokol, ne vem zakaj. Mam pa tudi sama ful kratke cikle, pa se noben ni na to oziral. Sem se hotela še kontracepciji izognit, pa ni nekak šlo najbolj, pa sem misla ok, mogoče pa bo malo kake hormone zbudilo al kaj vem kaj heh.

Bom se zdaj večkrat oglasila. Katera je zdaj najprej na vrsti za ivf? Jaz imam punkcijo predvideno za 6.4.

Trikrat hura za K user posted image user posted image user posted image user posted image hura hura hura :D in za dokaz, da iui ni nujno tak hudo slab :D

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.2.2020 13:51:06   
Mariposa08
Sankka lepo, da si se oglasila 😀 jaz pojma nimam kdaj bom imela punkcijo, predvidevam, da nekje sredina marca, zdaj enkrat bom M dobila, tako, da sem očitno jaz naslednja 😒 me je kar malo strah postalo vsega, ker je zdaj vse to tako resnično postalo 🙊 če nam vsem rata v prvo bomo vse tam december/januar zibale, ko bi le bilo res tako ☺️ kaj pa vem zakaj kontracepcija, pomojem zato, da je cikel točen, da oni vedo kdaj začet s postopkom, imajo verjetno vse naštudirano in naročeno v naprej, da ni potem take zmešnjave in gužve ( kar nekaj na pamet nakladam).



Je še katero strah ivf ali samo mene 🙈? 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.2.2020 13:57:23   
Uporabnica123
10 dan naj bi sla stopka vn pri meni je danes 11 dan tak da upam da ni to od nje. :)

Nebom se se ful ful nahajpala ampak ja.. sm vesela kr je CB pokazal plusek 1-2 tedna. Omg ne.. Navijam za vse sploh za Sankico in drzim pesti da nebo grozno z ivfjem 🤞❤️

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.2.2020 14:08:03   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Uporabnica123

10 dan naj bi sla stopka vn pri meni je danes 11 dan tak da upam da ni to od nje. :)

Nebom se se ful ful nahajpala ampak ja.. sm vesela kr je CB pokazal plusek 1-2 tedna. Omg ne.. Navijam za vse sploh za Sankico in drzim pesti da nebo grozno z ivfjem 🤞❤️


Čestitke. Držim pesti, da se ti pridruži oktobrski dojenčekuser posted image

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.2.2020 18:37:44   
Sankka
Mariposa mene je tudi kar naenkrat strah postalo ivfja zadnje čase.. skos sem si želela it, zdaj ko pa se začenja pa me je kar groza. Mislim to je zadnja stvar, ki se še da naret. Vse preveč sem vidla zgodb, ko grejo na ful postopkov pa zadnji postopek pa ni in ni in ni in ne gre.. Mogoče mi je malo lažje ker sem prepričana, da bo v prvo ratalo, pa si mislim da tiste ko jim ne majo sigurno nekaj ful narobe. Mogoče mi je tudi malo v tolažbo da sem že bila noseča, čeprav je od tega minlo že skoraj 2 leti, pa si mislim, da mogoče pa bo al kaj. Ti si tudi bla noseča, če se prav spomnim? Mater ja, zgledalo je precej nerealno, da padeš v skupino teh, ko ne gre in ne gre. Jaz sem takrat šla na kliniko bolj tak za back up in niti nisem razmišljala da bom dejansko enkrat mogla tja na ivf.
Bomo držali pesti za tebe Mariposa in tudi za vse ostale seveda. Razmišljajmo, da smo posebne, in itak nam more ratat v prvo, ker smo že na vrstiiii!!! Kaj pa je pri tebi problem? Pri nama vse super.. no moja taščica bi rekla sigurno je zato ker si malo živčna zaradi nove službe.. mhmmm, službo imam od oktobra, to pa traja zdaj že skoraj 5 let :D eeh, vidiš take stvari se meni po glavi podijo. Česa je tebe najbolj strah? Punkcije, prenosa, minusa, števila celic, kaj se bo oplodilo? Jaz sem pripravljena na vse, kaj druga tak ne morem, ko da si mislim da pač bo, kot more bit.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.2.2020 19:02:06   
Mariposa08
Sankka jaz imam pcos ( sindrom policističnih jajčnikov), partner je hvala bogu zdrav,tako, da sem jaz tisti problem zakaj ne uspe. Ja tudi jaz sem zanosila, uuhh bo kmalu 4 leta od zanositve in splava jaz pa še vedno praznih rok in brez otroka. Tudi jaz sem bila sigurna, da mi bo s klomidom in dabrostonom uspelo, sploh, ko mi je dr v neplodnostni rekla, da je lep folikel, da ovuliram in sem rekla no to je to, zdej pa bo, pa po 6 mesecih ni nič, tko da ja zdaj pa ivf, kaj čmo. Kar te ne ubije te okrepi, kajne 😂? Mene injekcij in punkcije ni strah, sem se psihično na to že pripravila. Strah me je, da bom malo celic pridelala pa da bojo še te vse zanič ali pa da jih ne bom nič pridelala, potem je še to kaj če pridelam nevem 2,3 od teh 1 ali 2 ok, to vstavijo, ne uspe, zamrznjenčkov ne bo in sem spet v začaranem krogu. Spet 3 mesece pavze, je že poletje itd.. Je leto okoli, jaz leto dni starejša, pa še vedno nič. To me najbolj skrbi, moj pravi, da se preveč obremenjujem z nepomebnimi stvarmi, da se postopek še začel ni jaz imam pa že razne črne scenarije 🙈 česa je pa tebe najbolj strah? Drugače iskreno, takrat skoraj 4 leta nazaj, ko sem zanosila sem že v začetku leta vedela, da bom tisto leto zanosila, nek šesti čut in zanimivo, da vsa ta leta zdej tega nisem čutila, zdaj pa letos čutim, tudi kolegice dve, ki se jima preko sanj dosti uresniči, še vsako, ki sta sanjale, da je zanosila, je res zanosila. No, naj bi me ena od teh kolegic sanjala, da sem bila noseča, tako da srčno upam, da je mogoče nekaj na tej ženski  intuiciji. Toliko časa se že trudimo je že res čas, da nam uspe in ja v prvo nam bo uspelo! 💪💪


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.2.2020 20:43:17   
*Ajda*
Ojlaaa punce😊 tudi jaz sem se zadnji mesec malo odklopila od foruma in se posvetila partnerju😊 sicer lepo okreva po zlomu tako, da greva tudi midva z naslednjo M, ki bo v sredini marca v postopek😀 upam, da zdj pa zares nama uspe sploh do postopka priti in pa tudi potem sam postopek😊 tudi jaz se bojim vsega tega..

Najbolj se injekcij, ker si ne predstavljam kako si bom sama sebi to dajala... Drugače delam to vsakodnevno v službi, ker delam v zdravstvu😀😂 a sama sebi to je neki drugega😂 strah me je tudi punkcije, ker vse govorijo, da to res boli.. Mešani občutki uglavnem.. Bojim se, da me bo neuspeh preveč prizadel čeprav vem, da v prvo ne uspe velikokrat.. Potem pa tako kot je že rekla mariposa... Je že poletje in nahitro je leto okrog.. Držim pesti punce, da nam bodo ivf-ji naklonjeni in, da nam končno uspe😀❤️ aja imate vse ivf ali ima katera icsi? 

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.2.2020 19:35:35   
enatu
Najprej živjo vsem! Do sedaj nisem sodelovala v vašem pogovoru, sem pa tu in tam preletela forum. Je malo lažje, ko veš, da v tem nisi sam... Zgodbe se od ene do druge malo razlikujejo, a smo več ali manj v podobni situaciji. Dobri 2 leti se s partnerjem trudiva zanosit, zaenkrat še ni uspelo. Preiskave, ki sva jih dala čez niso pokazale nič posebnega, z obema vse bp. Nekako sva prišla do točke, ko naju po vsej verjetnosti v kratkem čakajo postopki, s katerimi se nekatere od vas že soočate. Čeprav si otroka zelo želim, pa še vedno nisem dojela, da po naravni poti (najbrž) ne bo šlo. Partner je s tem popolnoma sprijaznjen in komaj čaka, da se stvar začne odvijat, mene je pa nenormalno strah. Kako ste se ve soočale s tem? Ste bile navdušene, da se bojo stvari končno premaknile naprej in da vam pomagajo na poti do zanositve ali je še katero od vas tako skrbelo kot mene? Strah me je injekcij, postopka, vsega. Razmišljam da kaj pa če nisva zadela pravih dni, kaj pa če nisem naredila dovolj, kaj pa če še ni bil pravi trenutek... Ne vem, težko razložim (nekako iščem krivdo pri sebi?). Čisto iskreno, ne vem ali sem že psihično pripravljena na vse to. Glede najinih težav z zanositvijo nisva razlagala nikomur. Kako je ko greš v postopek? Lahko to "skriješ" ali moraš biti kak dan na bolniški, počivati? Ne mislim, da je s tem karkoli narobe, ampak ne vem če sem pripravljena razlagati vsem naokrog.
Se opravičujem za zmedeno pisanje, ampak ko sem izvedela, kaj naju čaka, me je kar malo "zadelo."

Za vsak vaš nasvet/pogled/mnenje bom hvaležna. Sicer pa vse dobro in naj se vam čim prej izpolni želja! ;)

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.2.2020 23:18:26   
lola85 RR
Punce, ojla☺️Se trudim, da vas koliko toliko redno berem, ampak včasih preprosto zmanjka☺️Nekaj časa sem se borila z vami, potem pa se mi je nasmehnila sreča po večih zaporednih SS💖 No, ta sreča je bila včeraj stara 1 leto😍 po 2 fantkih nas je presenetila punčka Žana☺️ Mogoče se me katera spomnim, jaz se od vseh najbolj spomnim Maripose, Maličke in Naty☺️ punce🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️Res, res, RES navijam za vse vas, se posebej pa za te tri borke, ki sem jih zgoraj napisala☺️💖 Če sem prav zasledila, si tudi ti Naty končno dočakala svoj čudež☺️ iskrene cestitke💖💖Mariposa, tebi želim ogromno moči in pozitive v postopku v katerega kmalu vstopas💖Malicka, za tebe nisem točno razbrala ali si tudi v postopku, ampak tudi tebi enake želje kot Mariposi☺️💖💖

(odgovor članu enatu)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.2.2020 8:30:54   
*snowflake*


IZVIRNO SPOROČILO: enatu

Najprej živjo vsem! Do sedaj nisem sodelovala v vašem pogovoru, sem pa tu in tam preletela forum. Je malo lažje, ko veš, da v tem nisi sam... Zgodbe se od ene do druge malo razlikujejo, a smo več ali manj v podobni situaciji. Dobri 2 leti se s partnerjem trudiva zanosit, zaenkrat še ni uspelo. Preiskave, ki sva jih dala čez niso pokazale nič posebnega, z obema vse bp. Nekako sva prišla do točke, ko naju po vsej verjetnosti v kratkem čakajo postopki, s katerimi se nekatere od vas že soočate. Čeprav si otroka zelo želim, pa še vedno nisem dojela, da po naravni poti (najbrž) ne bo šlo. Partner je s tem popolnoma sprijaznjen in komaj čaka, da se stvar začne odvijat, mene je pa nenormalno strah. Kako ste se ve soočale s tem? Ste bile navdušene, da se bojo stvari končno premaknile naprej in da vam pomagajo na poti do zanositve ali je še katero od vas tako skrbelo kot mene? Strah me je injekcij, postopka, vsega. Razmišljam da kaj pa če nisva zadela pravih dni, kaj pa če nisem naredila dovolj, kaj pa če še ni bil pravi trenutek... Ne vem, težko razložim (nekako iščem krivdo pri sebi?). Čisto iskreno, ne vem ali sem že psihično pripravljena na vse to. Glede najinih težav z zanositvijo nisva razlagala nikomur. Kako je ko greš v postopek? Lahko to "skriješ" ali moraš biti kak dan na bolniški, počivati? Ne mislim, da je s tem karkoli narobe, ampak ne vem če sem pripravljena razlagati vsem naokrog.
Se opravičujem za zmedeno pisanje, ampak ko sem izvedela, kaj naju čaka, me je kar malo "zadelo."

Za vsak vaš nasvet/pogled/mnenje bom hvaležna. Sicer pa vse dobro in naj se vam čim prej izpolni želja! ;)



Dobrodošla enatu med nami. Sicer jaz še nisem tako daleč (nisem še v postopkih), ampak razumem tvoj strah. Kaj vse delamo, da bi dobile otroka. Namreč, čeprav jaz nisem še tako daleč, najprej me čaka operacija, ker sumijo na pregrado na jajcevodu, me je že zdaj strah, če bom morala v te postopke. Kajti, če nimam pregrade, potem ne vemo v čem je problem in se gre v te postopke. Že zdaj me je malo strah tega. Vedno sem rekla, če pa ne bo šlo naravno, potem pa ne bom imela otrok, saj sem mnenja, da bi morala biti ta zadeva povsem naravna. Verjetno to govori iz mene bolj strah posegov v telo..še sama ne vem kaj točno. Ampak v bistvu je danes to povsem normalno. Poznam veliko ljudi, ki imajo s takšnimi posegi zdaj otroke. Tako da če si res močno želiš otroka, bo to zate mala malica, sam začeti moraš. Sicer pa ti bodo tukaj punce znale malo bolj povedat, ker so nekatere že v teh postopkih. So prave borke in jaz jih občudujem. Sama pa si ne upam še dovolj razmišljati o tem, saj zaradi strahu močno upam, da bo uspelo naravno. Se pa sprašujem zakaj po več kot enemu letu ni še uspelo vsa z drugim jajčnikom, če imam slučajno pregrado. In potem se sprašujem, če je mogoče problem ta, da ne zadanem ovulacije, pa ne uspe in bi sicer lahko. Kup enih vprašanj in sem v začaranem krogu. Ko jo dobim, sem vedno razočarana, se zjocem od hormonov, potem pa sem do naslednjega čisto ok, sproščena in z mislimi, ko bo pa bo. Zdaj se pripravljam še na operacijo, potem bomo pa videli sproti, korak za korakom. Me pa skrbi potem, da to toliko časa traja, jaz se pa staram, nič mlajšam. Joj. So tudi pritiski iz družbe, seveda pa sama najbolj pritiskam nase. In pol seveda nikamor nič ne gre.Poskusi se sprostiti, pozitivno naprej z mislijo, da boš tudi ti dočakala svoj trenutek. Čeprav je težko, nam drugega ne preostane. Sej ti bodo pa super punce tukaj kaj več povedale o soocanjem s temi postopki, saj bodo najbolje vedele. Držim pesti!

(odgovor članu enatu)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 10:26:56   
Mariposa08
Lola85  večkrat se spomnim nate 😀 super, da je punčka v redu, wauuu 1 leto že okoli, kalo gre res hitro 🤦‍♀️ Uživaj na polno z svojimi otročki, ni lepšega in pa hvala, ker si se spomnila na nas 🤗💕💕 še kdaj malo pokukaj sem ☺️



No punce, danes je prišla odločilna M, tako, da grem jutri po injekcije in končno začnemo s postopkom 🙈 prosim prosiiim,močnoo stiskajte pesti zame, da bo uspešen že ta prvi postopek, jaz pa bom močno stiskala pesti za vas punce! 🙏🙏🙏😀😍🤗🍀🐞🐞🐞💕

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 10:50:35   
Sankka
Hej mariposa, super za m in da se končno začne. Zdaj že vemo, da temu ne moremo uiti in naj se vse skupaj že začne. Držim pesti da boš naša prva ivf uspešnica :D Upajmo na najboljše, kaj ekstra dosti vpliva pa itak nimamo na vse skupaj. Mene je najbolj strah nečesa, na kar nisem pripravljena in niti ne pričakujem. Drugače imam vse naštudirano, kaj lahko gre narobe in kaj ne. Ne bom temu rekla da sem negativna, ampak realna. Tudi sami te na kliniki soočijo z dejstvi kaj lahko gre narobe. Recimo nama je rekla da niti naj ne pričakujema, da bo do prenosa prišlo, ker je lahko ful stvari na poti. Od tega da ni celic, do hiperstimulacije, cist, pač ni da ni. Tak da jaz sama sebi rečem upaj na najboljše, pričakuj pa vse. To je pač moj pogled po skoraj 5 letih ukvarjanja s tem. Jooj res držim pesti, da otvoriš to sezono :D lansko leto ni blo ravno uspešno ne.

Ajda tudi tebi vso srečo. Vidve z mariposo sta nekje na istem, jaz se pa pridružim kaka dva tedna kasneje. Zdaj jemljem kontracepcijske tablete, kako ironično ne :D

enatu pozdravljena, tebi pa želim rečt, da se le čimprej odloči za vse in se daj v čakalne vrste, ker se na vse čaka in čaka in čaka. Okolica zaenkrat ne rabi vedet, jaz sem normalno hodla na UZje med službo ali prej ali pol, nisem rabila bolniške pa nič. Pa sem na kliniki več kot eno leto. Zdaj ko bo punkcija pa se bom pač v službi mogla zmenit za bolniško. Tudi sama se nisem sprijaznila s tem, sem nekak vedno mislila, da bo šlo naravno, tudi ko bom prijavljena na kliniko, ker itak še pol ful časa mine, preden prilezeš do ivf. Jaz 3 leta nisem šla na kliniko sploh, nisem nobenih plodnih dni računala, pač sem misla ko bo bo. Pa sem tudi misla da sem potem zgrešila plodne dni, da kdaj pač ni blo sreče, itd itd. Na koncu vidim da ni imelo veze s tem. po treh letih sem sicer zanosila, pa se je končalo s splavom. Tudi od tega bo zdaj dve leti. Punkcijo imam pravzaprav predvideno v enakem ciklu kot takrat ko sem zanosila. Tako da je za mano več kot 20 nadzorovanih ciklov, da smo sigurno zadeli ovulacijo, da je bilo več foliklov s clomidom, gonalom, iui itd, pa tudi ni blo nič. Hočem samo rečt da vse res traja, da ne bo minilo dve leti preden se sprijazniš, pa potem greš v postopke, ker bo tudi takrat minilo ful časa. Mene je malo rešilo to, da se nisva spravila k delanju otroka kao naj bo čimprej, ampak sva mislila ko bo pač bo. in evo kam te življenje pripelje. Nič ne moreš in tega je vedno več. Mi je januarja rekla sestra v mb da se je 80 novih punc prijavilo na kliniko.. To je res ful pogosto že. Tak da glavo gor, pogumno v postopke in čisto možno je, da te vmes preseneti kaki naravni plusek. Nikomur pa ne rabiš tega razlagat, ker če te ravno ne sreča nekdo na kliniki, potem ne rabi nihče izvedet, če ti je tako bolje. Jaz sem pa kar rada izšolala ljudi o neplodnosti, ko me je kdo zajebaval zakaj nimam otrok, al pa sprosti se pa bo al pa idi na morje pa bo al pa stres pa služba.. ah ja.

Lola čas pa res beži, super lepo za punčko :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 11:10:08   
Anaina
Hej punce...


Se vedno hodim kukat k vam in navijat za vse stre in seveda tudi nove borke.. Mariposa upam da bo čimprej za tabo in boš naslednja nosečka.. 
No sama sem pa 26.2. Rodila punčko. 
Lep bodite

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 11:54:48   
*snowflake*
Anaina, čestitke :) naj bo zdrava in lepo se crklajte 🍀🐞 Mariposa, držim pesti zate!

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 13:51:46   
fracek
Mariposa, naj bo sreca na tvoji strani 💪💪💪 Drzim pesti. 


Anaina, cestitke za puncko. 
Enatu, dobrodosla in se pridruzujem Sankkinem razmisljanju.
Mene ni nic strah postopka, se mi zdi, da sem v teh dveh letih poskusanja dobila kar trdo kozo. Res je, da sem do konca upala, da bo uspelo naravno, ampak se tudi zdaj po zadnji M nisem kaj dolgo vznemirjala. Prej, ko sprejmes, da pac ni tako, kot si si zamislil, prej si pripravljen na nove poti. Malo bo napeto vso usklajevanje postopka in sluzbe, ampak bo ze. Verjamem pa, da bo se najbolj stresno spet cakanje na odgovore, koliko celic, ce se bo kaj oplodilo in potem 14 dni do krvnega. Ampak, tako kot si ti Sankka napisala, upas na najboljse, hkrati pa moras biti pripravljen na vse. 
Naj se vsem iztece najboljsi mozni scenarij.
Lepo bodite.

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 14:47:36   
Mariposa08
Punce hvala vsem za lepe želje 🐞🍀😍Res je, upamo na najbolje ampak se zavedamo, da se lahko zgodi marsikaj in smo pripravljene tudi na to. 

Anaina čestitke za punčko, lepo se cartajte 🤗😍🌸🌺

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 15:15:16   
Cali90
Živjo, tanove 😜 se je nabralo kar veliko sporočil tako, da si nisem zapomnila vsega kar ste napisale. Sem si pa zapomnila zate Mariposa, prvi dan M, bom držala pesti zate, zeeeelooo močnooo! Uglavnem, prejšnji teden sem si šla preveriti vitamine v krvi in imam D vitamina zelo malo, tudi B12 in folna nista v optimalni količini in bom vse dodajala. Na fbju je ena skupina (IVF) v kateri je punca, ki se na to zeeelooo spozna tako, da sem jo prosila za pomoč in mi je svetovala. Sicer imam doma samo D vitamin, ostala dva bom počakala, da prideta in potem začela še s tem. Si ti šla kaj preveriti? Je pa res preprosto, daš kri in izvide ti pošljejo na mail v roku parih ur. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 18:28:12   
Sankka
Cali a to si dala v lj prevernat vitamine? Sem jaz tudi v tisti skupini od ivf, morem malo pobrskat da najdem kaj o teh vitaminih 😋


Ajda mislim da si ti rekla da gres zdaj v postopek, z naslednjo m al kak ze, v mariboru?

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 20:18:09   
*Ajda*
Živjo punce😊 nahitro sem vse preletela samo nisem si zapomnila imen🤦‍♀️ tako, da čestitke za punčko in pa nove dobrodošle med nami😊 tudi jaz se pridružujem mnenju od sanke😊

Mariposa kdaj si se nazadnje tako razveselila menstre? 😀😂 Držim pesti, res je že skrajni čas, da nam uspe😊❤️🤞 mi boš lahko povedala kako vse skupi zgleda, da se bom lahko pripravla😀
Sanka jaz dobim M okrog 11.3 tam nekje😊 Sem pa v Ljubljani v Leonišču 😊. Sanka med vsemi informacijami sem pozabila kako tebi vse skupaj kaže? 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 21:51:58   
Sankka
Hej Ajda, sem mislila, da si v Mariboru. Kako pa kaj partner? Pol bos tudi ti hitro na vrsti. Jaz jemljem kontracepcijo trenutno, da ne bom slucajno zanosila... ha-ha. Do 22.3 jemljem, potem pa dalje uzji, injekcije in upam da prenos. Že tako dolgo traja, da bom pač prezivela še ta mesec 😋

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 22:22:22   
*Ajda*
 Ne ne sem v Lj😊 bližje mi je..slišim pa veliko pohval za Maribor.. Partner je že veliko boljše zato sva se odločila, da greva poizkusit🙂 sicer še vedno hodi z berglami in občasno ga še boli in tko ampak je veliko boljše🙂 je bilo že za nekaj dobro tudi to, da nisva šla v januarju v postopek🙂🤷‍♀️čeprav sedaj še ne vidim😀 oo super 😀🤩 potem si naslednja za mano😍🤞 ti pa hodiš v maribor a ne? Upam, da nam res vsem uspe in mogoče se srečamo potem v porodnišnici 😀😂


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2020 22:29:30   
Sankka
Ja ve se bote srecale v porodnišnici, ko ste vse v lj, jaz pa bom sama rojevala v mariboru haha 🤪

Super da je partner bolje, kot si rekla, pa se najboljsa tolazba - je ze moglo tak bit.Maribor pa kaj vem zakaj ima tolko pohval ja. Pac ok, saj eni so prijazni, eni malo manj, ni pa to tak da bi vse po vrsti na veliko hvalila pa jih božala al kaj 😀 pa res uber se vlece vse skupaj, se mi zdi da v Lj to dosti prej steče vse skup. Ze te pavze med IUI, pa kontracepcija pa to. 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2020 6:48:44   
Cali90
Sankka ja v LJ v Adrialabu. Vrjetno je tudi v Mariboru kakšen laboratorij kjer si lahko daš to pregledat. Malo poglej po netu. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2020 10:47:37   
Malecka8
Maropisa08, stiskam pesti zate. 😁

Sankka, tudi jaz sem v MB.. No, zdaj čakam na april, ker imava prvi posvet ali prvi pregled v neplodnostni.. 😊 Tak da še malo upam, da uspe prej.. Kaj katera ve, kako dolgo se čaka za spermiogram? Bi mojega kr prej poslala, da bi aprila prišla na ta prvi pregled že s tem izvidom, da bi vsaj nekaj že imela do takrat.. 
Lepo bodite. :) 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2020 12:15:38   
fracek
Zdravo Malecka. Na prvem posvetu bos dobila kup napotnic, med drugim tudi partner za spermiogram. Glede na to, da bos morala dati kri v prvih dneh cikla in nato se enkrat tam okrog 22. dne cikla, pa se ultrazvok, bo partner pred drugim posvetom imel cas opraviti oba spermiograma na napotnico. Samoplacnisko bosta morda malo casovno profitirala, kako dolgo se caka v tem primeru na izvide, pa ne vem. Midva sva v glavnem vse resevala socasno in imela do drugega posveta, ki je bil nato cez 3 mesece, vse izvide.
Sankka, saj smo potem ze 3 v Mb 😉 Ne bos sama rojevala 😂



(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?