Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem hitro začela razlagat, da se je po updatu moja aplikacija za spremljanje menstruacije tok spremenila, da mi ni več všeč in da sem iskala kakšno drugo in da tud ta k jo je slučajno vidla, ni OK.
In da ko bo ona dobila M, da ji bomo tud dali eno aplikacijo, da si bo notri vpisovala dneve M in lahko spremljala. Ker ena app k jo imam že od leta 2018 mi natančno zjutraj pokaže "Its about to start" in res sem tisti dan pol dobila M. No ko je ta app napisala "Take a pregnancy test, you are 2 days late", mi je bilo vse jasn, prav je imela :) No, sem se zmazala s tem izgovorom
. A pa je od zunaj (trebušček) tud videti, da je nosečnost že tako lepo napredovala? Se ti pozna, da si v 11 tednu? Jaz sem danes polnih 9t1d, torej vstopila v 10 teden.
In upam, da je vse ok. Še 9 dni do 1 pregleda.