ironic
|
Dokumentacijo lahko pošlješ prek e-uprave. Jaz sem želela termin, sem pisala, te pa mi na dolgo in široko kopira in piše glede vsega.. da se pošlje prek pošte, prek e-uprave ali osebno da se odda v njihov nabiralnik. Jaz imam maja za oddati, ker bom dala 60 dni prej 👍🙂 sem le v bolniški pa se mi pozna Glede teže se je tudi na fb govorilo. Jaz ne vem, ali res ne zmerijo ok, da zgrešijo kak mm ali imamo vse velike in težke, ne razumem res. Malo preveč je smešno to že 😄😄😄 Jaz skoz pravim da bom teden dni prej rodila, mam nek datum v glavi in očitno bo tak 🤣🤣 danes sem imela kontrolo... Lubi bog.. eno je imela tolk dolgo noter, da smo že vse bile naveličane da groza.. in potem ko smo začele prihajat na vrsto, pa se nas je rešila v 5 minutah.. noro... Meni je sestra samo zmerila razdaljo, poslušala srce, ginekologinja pa na hitro vaginalno opravila, da sem kar kaj da ne skočila dol s stola, da je pol MV merila. To je to. Nič kaj drugega. Pa da bi se otroka pogledalo. Nič. In tak je vedno. Samo enkrat je pogledala, čeprav tud na hitro UZ.. ampak nič kaj povedala. Pa takrat prvič potrditveno. Kak pri vas potekajo pregledi, res me zanima? Aja sem pa začela s predavanji moje babice. Tak sem oklevala, bi ali ne bi.. ni sem mi neki zdelo. Omg lahko smao rečem! Sem vzela samo porod, ampak ima toliko tem, joooj.. Dobesedno vse zajame kar je možno. Je za 14 ur! Tako da je vredno! Sem pa začela tudi poslušati podcas_te na temo porod, bolečine, zgodbe, in dojenje. In moram povedati da mi precej pomaga pred strahom. Nekak sem začela dobivati zaupanje v sebe in kot da bi res začela postajat pripravljena. Pa tudi kamor želim iti rodit, je ravno bil podcas_t in super vse povedano, kako poteka pri njih in dajo velik poudarek na žensko. In sem se res pomirila. Zdaj samo upam, da ne pride do česa da moram v drugo porodnišnico,ker si niti malo ne želim sem 😬😭
|