Anonimen
|
Ma tako iskreno bom rekla. Postojna. Ko sem se odločila zanjo sem bila res tako, da bo 100% na vseh področjih. Moja izkušnja pa je, 100% porodna in oddelek nekje 70%. Vsi so prijazni, pomagajo, res kar se tega tiče super. Nisem pa glih navdušena nad prakso glede tega, da te pripeljejo na oddelek in pustijo samega z otrokom. Saj ko jijh rabiš pridejo, povejo, pokažejo… ampak mislila sem, da se kdo bolj posveti da ti pokaže kako otroka dvignit, obračat, pristavljanje… meni pa ni ravno do tega, da bi skozi zvonila… tudi previjanje, me je gledala kako nardim… in vse kao super dobro je… a vem, da to ni H od handlinga…. Aja pa ko sem prosila za flaško mi je takoj prinesla, in je že hotla it in vmes tko reče “sej znate dat ane” … pa jz “ja ne ubistvu ne znam”. No saj je potem pokazala. Ampak vse se mi zdi samoumnevno… ali pa da pozabijo na prvorodke in nase neznanje. No, nisem tok razočarana, ker sem si želela predvsem dobrega odnosa v porodni… ampak sedaj vidim, da je oddelek isto pomemben kakor porodna. Danes bom prosila ja, ce bi sla lahko domov, ampak zna bit, da bo sele jutri. Saša
|